Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
bende bugün seke seke işe geldim
herkesin günü güzel geçsin

kısss varya rukgusum benim ya bir sen bir benim bebişim ya temmuzun ortasında faranjit olan hemde mersinde ben ayağına nebileyim no olan sen kızz keşkemmm erkek olsaydın allah bizi birbirimiz için yaratmış deredimm yüzleri sallıyorum alakasız çıkarsa kızmak yok iki nokta sayı iki nokta ok
kızzz varya önce yandı sonra dondu ölmeye kalktı onuda beceremedi sabah sabah adamın moralini bozar bu ya çığlıkk atıyor beceriksizzz.sonrasını ben anlatayım benim kızım annneee aşağısı çok tehlikeli sakkkın gelme diye aybiki uyarınca çok güldüm ya kızının gözü önünde kazaları çekti üstüne çocukta korkuyor haliyle annesine birşey daha olmasın diye
bu sıcakta ütü böööööööööööööööö (( Allah tan yazın okullar tatil, pek ütü derdim olmuyor
burası deeellll gelebilürsün dün gece yattım ya resmen huzurla uyudummm ohhh be tayin işinden vaz geçtim buranın havası güzel
tamam dır perşembe iftar öncesiii
gündoğdu iskenderi bende beğeniyorum ama hizmeti beğenmiyorum ya adamalar müşteriye mühnetsiz gibi davranıyor alteernatifi arıyorumm açıkçası hiç. denemedim ama hacıbaba önerisi aldım deniyecem bir başka geldiğimde tantuni için bana sor bebişim epa sokağının tam karşısında ara sokakta ağaç altındaki gölgelere masalar atmışlar doğan ciğer bak dene oranın tantunisini beğendim özellikle ayranına bayıldım şöyle bir parmak köpük üzerinde hatta gittiğimde iki kupa içiyorum ayranı çokk lezzetli birde eski öğretmen evine 100 m önce karşı kaldırımda gayet salaş bir dükkan var dükkan salaş fakat lezzet enfesss bizzat usta ile görüştüm ben bu leezzetin kaynağını merak ettim dedim ellerini gösterdi antepli gençten bir usta tavsiye ederim
yaprakı beğenmiyorum dürümleri aşırı küçük hayır tantuni öyle olmaz akrep şimdi yiğidin hakkını yiğide ver ve tantuniyi şekilden şekile sokma hadi geçtim farklılık yaratacan başka şekilde yarat miğdemiz doysun ben oranın bir porsiyonu ile doyamam şekerim :85:

kıss faranjit teşhisi kondu eczaneye gittim ilaç almaya nasıl bir eczane ise cilt analizi yapıldı bana işte ilaç falan satmaya kalktılar kızdım o kıza cildim kötü mü dedim kötüye gidiyro dedi önlem almalı şu ilacı kullanda bilmem neyde senin gibi dedim adamlar yüzünde kullandı o ilaçları bu yüzden cildim böyle oldu dediim dr sormadan kullanamam dedim
ısrar istemiyroum lütfen bu durum hassas bir durum diye ekledim sırnaşamadı :98:
neyse bir baktım tartı da var o ecz de gelmişken tartılayım dedim öğle vaktiydi bu arada kahvaltıyı geç yapmıştım 70 kg geldim ecz tartısında ama emin değilim tartı farklı birde hassas değildi benimkisi hassas
öğle vakti az önce yemek yemiştim
güvenemedim o tarttıya
burada da dediğim gibi moralim bozulur falan diye tartılmadım anladığım kadarı ile perşembe iftar öncesi tartılınıyor artık perşembeyi bekleyecezzz
ayyy 68 oluverirmişim
yemesem olurdu belki ama dediğim gibi agopun kör kazı gibi yedim valla ohhh özlemişim de afiyet olsun bana :85:

günaydın kızlar. güzel bir hafta geçirmeniz dileklerimle.....

ayyy bu hafta süper valla bahire de geldi. şimdi daha da hareketlenir ortalık. yeni gelenler tatilden dönenler hoşgeldiniz...

sen mideni üşütmüşsün canım..gece gece kızartmanda süper olmuş nasıl yarar o mideye
heeeee biri de benim o deniz analarından

kız sen onların yanında serçe gibi kalırsın ayy

arzucum hadi anlat bakalım haftasonu ademle nasıl geçti. ? sana tepkisi ne oldu.

bu kiloya rağmen bende de yok çok şükür..yediklerinle de çok bağlantılı bence içersen asitli içecekleri nescafeyi gece kızartmaları ehh yapıcak bişii yok sonrada gel genleri suçla
bugün kimsecikler yok nerdesiniz kızlar

k,mse yok hakkaten nerdesiniz hu huuuuuuuuuuuu
tatildeee:76:
hoş geldin canım
nasıl affettiricen çok merak ediyorumm
tatlım kekik çayı iç bir kupa iyi gelicektir

valla uğrasaydınız bana hayatınızın süperliği ile tanıştırıcaktım sizi ve oruç tutması da kolay olucaktı saçmalamalara da son vermiş olucaktınız ama gelmediniz napalım ben harika tutuyorum hamdolsun yaa en güzeli dee iftarda menülerimi kuş gibi yemem tabağıma çok fazla dokunamıyorum bile harika yaa
rukgus genic sizde durumlar nasıl şekerleer

arzucum hadi anlat bakalım haftasonu ademle nasıl geçti. ? sana tepkisi ne oldu.

HAFTA SONU ADEMMİ GELİCEKTİ
kuşumm sen de anlat bakalım şu zımbırtı ile nasıl geçiyor ramazan fark varmı diğerlerine göre

HAFTA SONU ADEMMİ GELİCEKTİ
kuşumm sen de anlat bakalım şu zımbırtı ile nasıl geçiyor ramazan fark varmı diğerlerine göre

bebeğim bak haftasonu hem niyetli olup hemde evin altını üstüne getirdim yine duramıyorum ki napıyım. bende ne açlık var ne halsizlik bomba gibiyim. eşim de sen bu enerjiyi nerden buluyosun diyor. çünkü kendisi sağolsun uykuya oruç tutturdu tövbe tövbe günaha da giriyorum böyle konuşup ama gerçek. ben hiç düşünemiyordum bir kere zaman çok uzun hadi aç kalmayı geç susuzluk bitirir beni diyordum bir ara tutmamayı bile düşündüm. bak bir şey daha söyliyim geçen senelerde hep midem de yanmalar olurdu sabah kalkınca özellikle sahurdan sonraki sabah yanmaları allahıma şükür onu da yaşamıyorum bu sene. sanırım bu kullandığımızla alakalı diye de düşündüm dün akşam.

allaha şükürler olsun ki sanırım bu kullandığımızın da etkisi fazla ne açlık ne susuzluk hiç bir şey hissetmiyorum. dün akşam iftarda sadece çorba içebildim onu da yavaş yavaş canım hiçbir şey yemek istemiyor direk tıkanıyorum. çünkü zaten aç değilim öyle hisediyorum.

Son düzenleme:
şimdi menü zamanıı
PAZAR

iftar
1 hurma,3 bardak su,yarım kase cacık,1 çatal dolamnın ucundan(dün akşam canımı çok sıkan olduda hem de hiç ummadığım birihiç bişii yiyemedim)

ara
2 şekerpare (ev yapımı çok güzel oldu kızlar isteyene tarif verebilirim)

ara
1 şeftali,az üzüm,az kiraz,1 armut

sahur
1 hurma,1 domates ve biber dolma,çeyrek yayla çorbası,ramazan pidesi,1 zeytin,bool su

eveett gururla sunuyorum menümü..şimdi düşünüyorumda önceki ramazanlar olsaydı böyle bir liste mümkün değil olmazdı..birkere o şekerpare tepsisi ilk günden yarılanırdı ne günlermiş o günler pöfff

günaydın millet...
hafta sonu menülerim..

cumartesi.... 5 litre su ve sadece 1 adet şekerpare.... şok şok...
pazar....... 4 litse ru ve bir tabak zeytin yağlı t.fasulye gün içinde git gel çatalladıkça bitire bildim....

(iştahsızlığın sebebi aşağıda ve tabi bütün haftasonu sabah 8 akşam 8 temizlik ve yemek yaptım hiç oturmadan müzikli müzikli... aklıma yemek gelmedi..

ve ve ve .... beklenen sevgili adem iftar sonrası geldi... detayları veriyorum... lacivert düşük bel dar bir kumaş pantolon bileklerde, kırmızı sıfır kol belden dilimli bir buluz... kırmızı tek bant yazlık topuklu ayakkabılar ve aynı renk küçük bir zarf çanta.. hafif bir makyaj... saçlar bal rengi gölge ve kısa kesim... VEEEEEEEEEEEEEEE arabaya doğru yürürken adam kapısını açana kadar benim ben olduğumu anlamadı yani tanımadı... ha ha ha ... bu nasıl bir tatmin anlatamam... benimle doğru düzgün konuşmayan adam buluşmayan adam gözlerimin içine bakıp bakıp daldı durdu bütün bir akşam.... Ve aynen şu cümleleri kurdu....

"aşkım sana bir şey itiraf edeceğim kızma... ben seni ilk gördüğümde tanımadım... benim sevgiliye benziyor ama imkansız bu ne böyle dedim... beni çok şaşırttın çok zayıflamışsın ayrıca giyim tarzın saçların değişmiş... suratın küçülmüş... inanamıyorum sen benim bıraktığım hatun değilsin sanki ilk kez tanıştığım bir bayanla birlikte oturuyorum çok güzel görünüyorsun ben bu kadar zaman seni çok ihmal ettim ama herşeyi değiştireceğim... sen benimsin asla bırakmam.....""""

nasıl amaaaa .... tabi ben mesafeli gülen gözlerle sadece dinledim.... gülümsedim.... ne hayır ne evet dedim artık sıra benim.... inlesin...

neyse ertesi gün iftar sonrası telefon çaldı aşağıdayım seni görmeden olmuyor diye... peki dedim yine hafif makyaj uzun yırtmaçlı petrol mavisi bir elbise siyah mavi boncuklu topuklu terlikler siyah geniş bir çanta çıktım adamın ilk sözü şuydu
""" hayatım romalı kadınlar gibisin her görüşümde hayran kalıyorum sana...""""" içimden daha duuuur dedim....
neyse sahilde bir cafeye gittik sohbet ettik arabasını yenilemiş bende istiyorum araba almak dedim lafı bitiremedim bile heman alalım (kendisi araba alıp satmaya bayılır ek işi gibi) gerekirse ben alayım sen bana yavaş yavaş ödersin... "" yuuuuuh dedim iki çayın hesabını yapan adam bana araba alacak kredi açacak """"" gecenin sonunda bomba patladı tabiiiii

anneme senden bahsettim dün gece seninle tanışmayı çok istiyor ....... cümlesiyle sarsıldım.... :13:

evet hanımlar ben istediğimi elde ettim ama yine sadece gülümsedim ve bakarız dedim.... intikam intikam hımmmmm ağzım sulandı...

şimdi taktik şeker kız candy olmak bir süre daha böyle taki ben tam zirveye çıktığında onu aşağıya itene kadar....

kuşum tabikii onla alakalı
ben de sahur yapmaya korkardım sabah yanmalarından dolayı şimdii ohhh çok rahatım ve dediğin gibi çok enerjik..
dün tam 3 saat çarşının altını üstüne getirdim kızımla..ona yaptığım palyaçoya burun aradık bulamadık..üstüne eve geldim dolma yaptım tabii dolma malzemelrinide aldım pazardan
64 kilolara indiğimde bir heyecanla M eşofman altı almıştım..yan simitler çıkıyordu ama olsun dedim eritirim onları..tabii sonra kiloları alınca giyemedim..çok fecii bozulmuştum bu duruma tabii..
dün ve bugün giydim inan bana o zamanki yansimitlerden eser yok..yağları eritiyor ya o yüzden enerji dolu oluyoruz..metobolizma durmuyor durmadıkça yağlar eriyor eridikçe enerjik oluyoruz

süpersin kuşum süpppeeeeeeeeeeeeeeeeeee
işte buuuuuuuuuuuuuu
az inletmemişti seni şimdi de onun sırası geldiii

süpersin kuşum süpppeeeeeeeeeeeeeeeeeee
işte buuuuuuuuuuuuuu
az inletmemişti seni şimdi de onun sırası geldiii

aynen kaptanım kadının fendi erkeği yendi....

az önce telefonuma mesaj geldi akşam iş çıkışı seni almaya geliyorum diye... ha ha

adam peşimden ayrılmıyor...
gerçi hafta sonu heyecandan hiç bir şey yiyemedim ama enerjim tavan Allah nazarlardan saklasın. kiloda verdim iki günde oldukça... annem eriyosun diyor babam kızım bayramlığın benden ödülün diyor hepsi çok mutlu aslında kilo vermemden gelinler kıskanıyor kardeşlerim abla çok fit oldun diyor... ah ah herkes destekliyor...
ama siz benim sevgili takımım ve azmimin destekçisi klubüm... sizi herkesciklere anlatıyorum onlar sayesinde diyorum... kaptanım senin desteğin büyük... Allah hepinizden razı olsun.... hepinize birer kadın olarak etrafınızın destek olması ve sahip olduğunuz eşlerinizden sevgililerinizden sevdiklerinizden böylesi gıptayla bakışlar ve taktir sözleri nasip etsin... :81:

arzucum alıntı yapmayacağım ama okurken ben bile o kadar çok mutlu oldum ki anlatamam senin adına çok sevindim inan. yaptıklarının karşılığını alıyosun. durmak yok yılmak yok ne olursa olsun devam et ve zafer senin olacak ben inanıyorum.

amin aminnn cümlemizin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…