kısss varya rukgusum benim ya bir sen bir benim bebişim ya temmuzun ortasında faranjit olan hemde mersinde ben ayağına nebileyim no olan sen kızz keşkemmm erkek olsaydın allah bizi birbirimiz için yaratmış deredimmben geldim
yine saçma sapan olaylarla karsınızdayım kızlar
pazartesi akşamı iş çıkışı eve giderken ayağımı incttim
et ezilmesi olmus tam olarak ne oldunu bilmesemde kocaman ve mor bi ayagım var
bunun üstünde bide annemin dahi fikirleriyle ne bulursak sardık ayağıma
sonuç olarak bide yara oldu
o acının üstüne bide yanık feci bi durum
bu hafta izinliyim
tam işlerin en yogun olduğu dönemde kötü oldu ama
ne yapalım olan oldu artık
kızzz varya önce yandı sonra dondu ölmeye kalktı onuda beceremedi sabah sabah adamın moralini bozar bu ya çığlıkk atıyor beceriksizzz.sonrasını ben anlatayım benim kızım annneee aşağısı çok tehlikeli sakkkın gelme diye aybiki uyarınca çok güldüm ya kızının gözü önünde kazaları çekti üstüne çocukta korkuyor haliyle annesine birşey daha olmasın diyeçok geçmiş olsun canımmm, Allah beterindn esirgesin, bak bu sabah başıma geleni anlatayım
sabah kahvaltı masasını hazırladık, kahvaltıya oturduk, tam kahvaltıya başladık, bizim bahocan kalktı annemlere çay götüreyim dedi, 2 çay bardağı aldı, tam katıyordu ki çaydanlığı elime değdirdi, ben de o can acısı ile refleks diyelim, o refleksle elimi çekeyim derken çay bardığını devirdim, şortum vardı, bacağım açıktı, tüm bacağım boydan boya yandı, ağlaya ağlaya banyoya koşturdum, nasıl canım yandı anlatamam, derken buz getirdiler, uz masajı yapmaya başladık, annem soğan ezdi suyunu çıkardı, soğan suyu sürüyor bacakalrıma, benim nisamda eline almış bir buzlu şişe, bacakalrıma sürtüyor, ben ağladığım için güya bana yardımcı oluyorderken o elindeki buzlu şişeyi ayağıma bir düşürdü, ayak başparmağım koptu zannettim, Allah ım nasıl çığlık atmışım can acısından, çocuğum nasıl korkmuş benim çığlığımdan, ayak başparmağım koskocaman şişti, morardı, sabah sabah ne acı çektim, derken bir saat sonra ayağımı sehpanın ayağına çarptım, noluyoruz dedim yaaa, var bir şey ama çözemedim AKREP SENİN BİR PARMAĞIN VARDIR BU İŞTEEE
burası deeellll gelebilürsün dün gece yattım ya resmen huzurla uyudummm ohhh be tayin işinden vaz geçtim buranın havası güzelbu sıcakta ütü böööööööööööööööö(( Allah tan yazın okullar tatil, pek ütü derdim olmuyor
tamam dır perşembe iftar öncesiiitatlım dün yazmıştım ya oruç tutan arkadaşla bir seferliğine bugün sabah tartılıp vericekti kilosunu hani yarın sabah sahur tokluğu olucak ya o yüzden diğer haftalar da perşembe iftar öncesi tartılıcaz inş.
gündoğdu iskenderi bende beğeniyorum ama hizmeti beğenmiyorum ya adamalar müşteriye mühnetsiz gibi davranıyor alteernatifi arıyorumm açıkçası hiç. denemedim ama hacıbaba önerisi aldım deniyecem bir başka geldiğimde tantuni için bana sor bebişim epa sokağının tam karşısında ara sokakta ağaç altındaki gölgelere masalar atmışlar doğan ciğer bak dene oranın tantunisini beğendim özellikle ayranına bayıldım şöyle bir parmak köpük üzerinde hatta gittiğimde iki kupa içiyorum ayranı çokk lezzetli birde eski öğretmen evine 100 m önce karşı kaldırımda gayet salaş bir dükkan var dükkan salaş fakat lezzet enfesss bizzat usta ile görüştüm ben bu leezzetin kaynağını merak ettim dedim ellerini gösterdi antepli gençten bir usta tavsiye ederimhaklısın çarşıdaki yeri tam merkez olunca kalabalık.gündoğdu iskender forumda da var canım..
tantunide de özkan tantuniyi öneririm gerçekten süper..yaprak tantuni güzel eskiden tercihimdi ama şu an özkan tantuniden vazgeçmem seçenek olucak olsa..
akrep33 ( 67,7 / 68,5 / -0,8 / -1,18%)
aybüke07( 67.5 / 68 / -0,5/-0,74 %)
genic( 58 / 58,8 / -0,8 / -1,38%)
bahiresemanur( 72.9 / 70/ 2,9/ 3,98%)
rukgus( 86.3 / / / %)
bulbul( 64,7 /64,7 / 0/ 0,0%)
kelebekcearzum( 81 / 81 /0 / 0,00%)
2. TAKIM ORTALAMASI: %
ayyy bu hafta süper valla bahire de geldi. şimdi daha da hareketlenir ortalık. yeni gelenler tatilden dönenler hoşgeldiniz...
sen mideni üşütmüşsün canım..gece gece kızartmanda süper olmuş nasıl yarar o mideyeGünaydııııııııııııııınnnn
bu saate kadar uyumuşumgece çok sıcaktı, uyuyamamıştım, sabahd DOĞRU bir esmeye başladı fırıl fırıl vermişim kendimi uykuya, şimdi evi toplamam lazım Nisa hallaetmiş sağolsun
gece midem çok fenaydı, o saatte yemedim akrep, saat 3 te kalktım da yedim, eşim iftarlık yedikleri ile tutuyor, ama ben sahura kalkamazsam dayanamam, sahura kalktığımda yine midem çok fenaydı, nasıl kabarıyor, nasıl bulanıyor anlatamam, canım hiç bir şey yemek istemedi, pataes kızarttım, buz gidi yoğurdu da üzerine döktüm, bir de kekik kaynattım, bunlarla yaptım sahurumu, kekik iyi geldi sanki,şimdi iyi midem, koku bile almak istemiyorum, midem hemen bulanıyor, anlmadım ki bu işi:44::44:
heeeee biri de benim o deniz analarından
bande seni özledim şekerim şenlenir tabi dinledi bahire sinirlerini aldırdı ..:85:
bu kiloya rağmen bende de yok çok şükür..yediklerinle de çok bağlantılı bence içersen asitli içecekleri nescafeyi gece kızartmaları ehh yapıcak bişii yok sonrada gel genleri suçlaselülitin en büyük faktörü genler bence, ben onu bunu bilmem, ne yaparsan yap yine oluyor yine oluyor, genlerin sağlam olması gerek sanırsam:26: 50 yaşında yengem var, bir tane selüliti yok kadının, dümdüz bacaklar, ben ilk doğumda pörüsüdümmmama takmıyorum, vallahi umrumda değil, sağlam bacaklarım var mı, yürüyebiliyo muyum bu bana yeter.benim hayatım sporla geçti nerdeyse, ama yine var yine var, yapcak bişi yok.
bugün kimsecikler yok nerdesiniz kızlar
tatildeeek,mse yok hakkaten nerdesiniz hu huuuuuuuuuuuu
hoş geldin canımiyi geceler kızlar ben geldimm ben geldimmm ?
aybuke nurceng nasılsınız görüşmeyeli
akrebim beni öldüreceksin biliyorum ama anca fırsat bulupta geldimm. misafirlerimiz vardı memleketten giremedim internete cok fazla. kendımı affettirecem ama sana
tatlım kekik çayı iç bir kupa iyi gelicektirhoşgeldin canımmmm, nasılsın iyi msin görüşmeyeli, sen geri dönmüş müydün? benim haberim yoktu, sakrep dünden beri yok, bugüm iş yeri kapalıdır o yüzden girememiştir, yarın gelri herhalde, ben de çok perişanım bugün giremedim, midem çok fena, nasıl köpürüyor anlatamam, bulana bulana bir hal oldum, o kadar midem bulanıyor ki ,sabun kokusuna bile tahammülüm yok, düşünün o kadar yani:44::44:
iftara bir şey yemek istemiyorum, hele sahur tam bir işkence, açım ama canım bir şey yemek istemiyor, çok fena bir durum
günayydddııınnnn kızlarrrr
bahocaaannn dinlendi mi yoruldu mu ne oldu bilemedim ama haftasonunu bekleyip su caaanıım havanın keyfini çıkardıktan sonra adepte olurum bu hafta ramazanın ilk haftası malum saçmalama hat safada olabilir
memleketim diye demiyorum kızzlar bir sıcak bir sıcak duştan çıkar çıkmaz duşa girdiğin ilk hali alıyorsun yok böyle birşey ya
klimadan birde hastalandım ben temmuzda şaka gibi ilaçlarla o sıcakta boğaz ağrısı ile uğraştım ateşim yükseldi bir ara ya şaka gibi
dr gittim faranjit dedi ilaçla öksürükle tıksırıkla uğraş babam uğraş
bol bol gezdim yedim 2 haftadır tartılmıyorum dün geldim korkumdan tartıya çıkamadım
bu arada
mübarek ramazanın hayırlara vesile olmasını temmeni ederim
ben tutamadım mersinde burada tutacam kısmetse
arzucum hadi anlat bakalım haftasonu ademle nasıl geçti. ? sana tepkisi ne oldu.
HAFTA SONU ADEMMİ GELİCEKTİ
kuşumm sen de anlat bakalım şu zımbırtı ile nasıl geçiyor ramazan fark varmı diğerlerine göre
bebeğim bak haftasonu hem niyetli olup hemde evin altını üstüne getirdim yine duramıyorum ki napıyım. bende ne açlık var ne halsizlik bomba gibiyim. eşim de sen bu enerjiyi nerden buluyosun diyor. çünkü kendisi sağolsun uykuya oruç tutturdu tövbe tövbe günaha da giriyorum böyle konuşup ama gerçek. ben hiç düşünemiyordum bir kere zaman çok uzun bir ara tutmamayı bile düşündüm. bak bir şey daha söyliyim geçen senelerde hep midem de yanmalar olurdu sabah kalkınca özellikle sahurdan sonraki sabah yanmaları allahıma şükür onu da yaşamıyorum bu sene. sanırım bu kullandığımızla alakalı diye de düşündüm dün akşam.
günaydın millet...
hafta sonu menülerim..
cumartesi....5 litre su ve sadece 1 adet şekerpare.... şok şok...
pazar.......4 litse ru ve bir tabak zeytin yağlı t.fasulye gün içinde git gel çatalladıkça bitire bildim....
(iştahsızlığın sebebi aşağıda ve tabi bütün haftasonu sabah 8 akşam 8 temizlik ve yemek yaptım hiç oturmadan müzikli müzikli... aklıma yemek gelmedi..
ve ve ve .... beklenen sevgili adem iftar sonrası geldi... detayları veriyorum... lacivert düşük bel dar bir kumaş pantolon bileklerde, kırmızı sıfır kol belden dilimli bir buluz... kırmızı tek bant yazlık topuklu ayakkabılar ve aynı renk küçük bir zarf çanta.. hafif bir makyaj... saçlar bal rengi gölge ve kısa kesim... VEEEEEEEEEEEEEEE arabaya doğru yürürken adam kapısını açana kadar benim ben olduğumu anlamadı yani tanımadı... ha ha ha ... bu nasıl bir tatmin anlatamam... benimle doğru düzgün konuşmayan adam buluşmayan adam gözlerimin içine bakıp bakıp daldı durdu bütün bir akşam.... Ve aynen şu cümleleri kurdu....
"aşkım sana bir şey itiraf edeceğim kızma... ben seni ilk gördüğümde tanımadım... benim sevgiliye benziyor ama imkansız bu ne böyle dedim... beni çok şaşırttın çok zayıflamışsın ayrıca giyim tarzın saçların değişmiş... suratın küçülmüş... inanamıyorum sen benim bıraktığım hatun değilsin sanki ilk kez tanıştığım bir bayanla birlikte oturuyorum çok güzel görünüyorsun ben bu kadar zaman seni çok ihmal ettim ama herşeyi değiştireceğim... sen benimsin asla bırakmam.....""""
nasıl amaaaa.... tabi ben mesafeli gülen gözlerle sadece dinledim.... gülümsedim.... ne hayır ne evet dedim artık sıra benim.... inlesin...
neyse ertesi gün iftar sonrası telefon çaldı aşağıdayım seni görmeden olmuyor diye... peki dedim yine hafif makyaj uzun yırtmaçlı petrol mavisi bir elbise siyah mavi boncuklu topuklu terlikler siyah geniş bir çanta çıktım adamın ilk sözü şuydu
""" hayatım romalı kadınlar gibisin her görüşümde hayran kalıyorum sana...""""" içimden daha duuuur dedim....
neyse sahilde bir cafeye gittik sohbet ettik arabasını yenilemiş bende istiyorum araba almak dedim lafı bitiremedim bile heman alalım (kendisi araba alıp satmaya bayılır ek işi gibi) gerekirse ben alayım sen bana yavaş yavaş ödersin... "" yuuuuuh dedim iki çayın hesabını yapan adam bana araba alacak kredi açacak """"" gecenin sonunda bomba patladı tabiiiii
anneme senden bahsettim dün gece seninle tanışmayı çok istiyor ....... cümlesiyle sarsıldım.... :13:
evet hanımlar ben istediğimi elde ettim ama yine sadece gülümsedim ve bakarız dedim.... intikam intikam hımmmmm ağzım sulandı...
şimdi taktik şeker kız candy olmak bir süre daha böyle taki ben tam zirveye çıktığında onu aşağıya itene kadar....
süpersin kuşum süpppeeeeeeeeeeeeeeeeeee
işte buuuuuuuuuuuuuu
az inletmemişti seni şimdi de onun sırası geldiii
aynen kaptanım kadının fendi erkeği yendi....
az önce telefonuma mesaj geldi akşam iş çıkışı seni almaya geliyorum diye... ha ha
adam peşimden ayrılmıyor...
gerçi hafta sonu heyecandan hiç bir şey yiyemedim ama enerjim tavan Allah nazarlardan saklasın. kiloda verdim iki günde oldukça... annem eriyosun diyor babam kızım bayramlığın benden ödülün diyor hepsi çok mutlu aslında kilo vermemden gelinler kıskanıyor kardeşlerim abla çok fit oldun diyor... ah ah herkes destekliyor...
ama siz benim sevgili takımım ve azmimin destekçisi klubüm... sizi herkesciklere anlatıyorum onlar sayesinde diyorum... kaptanım senin desteğin büyük... Allah hepinizden razı olsun.... hepinize birer kadın olarak etrafınızın destek olması ve sahip olduğunuz eşlerinizden sevgililerinizden sevdiklerinizden böylesi gıptayla bakışlar ve taktir sözleri nasip etsin... :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?