tatlım inan bana sen anlattıkça çook mutlu oluyorum..bu kadar mutlu olmana destek olabildiysem ne mutlu bana..aynen kaptanım kadının fendi erkeği yendi....
az önce telefonuma mesaj geldi akşam iş çıkışı seni almaya geliyorum diye... ha ha
adam peşimden ayrılmıyor...
gerçi hafta sonu heyecandan hiç bir şey yiyemedim ama enerjim tavan Allah nazarlardan saklasın. kiloda verdim iki günde oldukça... annem eriyosun diyor babam kızım bayramlığın benden ödülün diyor hepsi çok mutlu aslında kilo vermemden gelinler kıskanıyor kardeşlerim abla çok fit oldun diyor... ah ah herkes destekliyor...
ama siz benim sevgili takımım ve azmimin destekçisi klubüm... sizi herkesciklere anlatıyorum onlar sayesinde diyorum... kaptanım senin desteğin büyük... Allah hepinizden razı olsun.... hepinize birer kadın olarak etrafınızın destek olması ve sahip olduğunuz eşlerinizden sevgililerinizden sevdiklerinizden böylesi gıptayla bakışlar ve taktir sözleri nasip etsin... :81:
arzucum alıntı yapmayacağım ama okurken ben bile o kadar çok mutlu oldum ki anlatamam senin adına çok sevindim inan. yaptıklarının karşılığını alıyosun. durmak yok yılmak yok ne olursa olsun devam et ve zafer senin olacak ben inanıyorum.
zafer hepimizin olacak canım...
uğruyamadık akrebim ama bayramda geldiğimde uğramaya çalışacam aybik gelemez belki bayrama ben giderim kesin söz vermiyorum çünkü kaderci bir yaklaşımım var hayatta allah nasip kısmet ederse uğruyacam inşbu kiloya rağmen bende de yok çok şükür..yediklerinle de çok bağlantılı bence içersen asitli içecekleri nescafeyi gece kızartmaları ehh yapıcak bişii yok sonrada gel genleri suçla
tatildeee:76:
hoş geldin canım
nasıl affettiricen çok merak ediyorumm
tatlım kekik çayı iç bir kupa iyi gelicektir
valla uğrasaydınız bana hayatınızın süperliği ile tanıştırıcaktım sizi ve oruç tutması da kolay olucaktı saçmalamalara da son vermiş olucaktınız ama gelmediniz napalım ben harika tutuyorum hamdolsun yaa en güzeli dee iftarda menülerimi kuş gibi yemem tabağıma çok fazla dokunamıyorum bile harika yaa
rukgus genic sizde durumlar nasıl şekerleer
kızlar inşallah o şey bitkisel ilaç değildir dün haberleri izledinizmi bilmiyorum sağlık bakanı bir kez daha uyardı yapmayın eğer öyleyse 35 yaşında gencecik bir kadın şu an komada salfasilin içerikli bu bitkisel tabletlerden kullanmış dünya sağlık örgütü 20 mg olmalı max derken bu ilaçlardan 70 mg bulunuyormuş ve kalbi öldürüyormuş salfasilin yağ yakıcı bir madde ama insan kalbi için zararlı amman ha amman kıss bak 3/4 ay önce ben 80 kg idim vermesem ben veremem ben verdiğime göre ki siz benden daha zayıfsınız eminim yavaş yavaş verin vucudu sakinleştirinbebeğim bak haftasonu hem niyetli olup hemde evin altını üstüne getirdim yine duramıyorum ki napıyım. bende ne açlık var ne halsizlik bomba gibiyim. eşim de sen bu enerjiyi nerden buluyosun diyor. çünkü kendisi sağolsun uykuya oruç tutturdu tövbe tövbe günaha da giriyorum böyle konuşup ama gerçek. ben hiç düşünemiyordum bir kere zaman çok uzun hadi aç kalmayı geç susuzluk bitirir beni diyordum bir ara tutmamayı bile düşündüm. bak bir şey daha söyliyim geçen senelerde hep midem de yanmalar olurdu sabah kalkınca özellikle sahurdan sonraki sabah yanmaları allahıma şükür onu da yaşamıyorum bu sene. sanırım bu kullandığımızla alakalı diye de düşündüm dün akşam.
allaha şükürler olsun ki sanırım bu kullandığımızın da etkisi fazla ne açlık ne susuzluk hiç bir şey hissetmiyorum. dün akşam iftarda sadece çorba içebildim onu da yavaş yavaş canım hiçbir şey yemek istemiyor direk tıkanıyorum. çünkü zaten aç değilim öyle hisediyorum.
kuşum tabikii onla alakalı
ben de sahur yapmaya korkardım sabah yanmalarından dolayı şimdii ohhh çok rahatım ve dediğin gibi çok enerjik..
dün tam 3 saat çarşının altını üstüne getirdim kızımla..ona yaptığım palyaçoya burun aradık bulamadık..üstüne eve geldim dolma yaptım tabii dolma malzemelrinide aldım pazardan
64 kilolara indiğimde bir heyecanla M eşofman altı almıştım..yan simitler çıkıyordu ama olsun dedim eritirim onları..tabii sonra kiloları alınca giyemedim..çok fecii bozulmuştum bu duruma tabii..
dün ve bugün giydim inan bana o zamanki yansimitlerden eser yok..yağları eritiyor ya o yüzden enerji dolu oluyoruz..metobolizma durmuyor durmadıkça yağlar eriyor eridikçe enerjik oluyoruz
bebeğim bak haftasonu hem niyetli olup hemde evin altını üstüne getirdim yine duramıyorum ki napıyım. bende ne açlık var ne halsizlik bomba gibiyim. eşim de sen bu enerjiyi nerden buluyosun diyor. çünkü kendisi sağolsun uykuya oruç tutturdu tövbe tövbe günaha da giriyorum böyle konuşup ama gerçek. ben hiç düşünemiyordum bir kere zaman çok uzun hadi aç kalmayı geç susuzluk bitirir beni diyordum bir ara tutmamayı bile düşündüm. bak bir şey daha söyliyim geçen senelerde hep midem de yanmalar olurdu sabah kalkınca özellikle sahurdan sonraki sabah yanmaları allahıma şükür onu da yaşamıyorum bu sene. sanırım bu kullandığımızla alakalı diye de düşündüm dün akşam.
allaha şükürler olsun ki sanırım bu kullandığımızın da etkisi fazla ne açlık ne susuzluk hiç bir şey hissetmiyorum. dün akşam iftarda sadece çorba içebildim onu da yavaş yavaş canım hiçbir şey yemek istemiyor direk tıkanıyorum. çünkü zaten aç değilim öyle hisediyorum.
sen mideni üşütmüşsün canım..gece gece kızartmanda süper olmuş nasıl yarar o mideye
aynı şeyi düşünüp yazmışız..
biz aynı kafadanız kesinn:103::103:
höönnkkk bir akrep daha mııııı?? ooovv yooo nnnaaaaaaaayııırrrrrrr
akrep sen ne dersen de uzmanlar bile genin etkili olduğunu söylüyor selülitte, şimdi misal gülben ergen, kadının yapmadıı diyet ve spor yok, o kadar tedavi oldu, sıfırladı selüliti ama yine var yine var, bahsettiğim yengem, neler yiyor neler, dedim ya 50 yaşında diye, ne sporu var ne bişeyi bir gram selüliti yok, dediğim gibi ben her zaman sporumu yaparım, dikkat ederimm, ama yine de var, ama tekrar söylüyorum, umrumda da değil, çok fazla yok selülitim, olsa da yine umrumda olmazdı
arzu, ben konuya tam dahil değilim, yanlış bir yorum yapmak istemiyorum, anlattıklarını okuyunca senin adına çok sevindim, bir kadının elinden ne uçan kurtulur ne kaçan, ancak tabi karar sennin kararın ama bu tip bir adamla hayat geçer mi?her an bakımlı olmak zorunda olmak seni yormayacak mı? ayrıca her an bakımlı olsan bile , senin adam sanki sıkılacakmış gözü başka hatunlara kayacakmış gibi bir izlenim oluştu bende:44:
hayııııııııııııır değil canım ilaca hayıır asla kullanmam ve izin de vermem zatiiiiiuğruyamadık akrebim ama bayramda geldiğimde uğramaya çalışacam aybik gelemez belki bayrama ben giderim kesin söz vermiyorum çünkü kaderci bir yaklaşımım var hayatta allah nasip kısmet ederse uğruyacam inş
kızlar inşallah o şey bitkisel ilaç değildir dün haberleri izledinizmi bilmiyorum sağlık bakanı bir kez daha uyardı yapmayın eğer öyleyse 35 yaşında gencecik bir kadın şu an komada salfasilin içerikli bu bitkisel tabletlerden kullanmış dünya sağlık örgütü 20 mg olmalı max derken bu ilaçlardan 70 mg bulunuyormuş ve kalbi öldürüyormuş salfasilin yağ yakıcı bir madde ama insan kalbi için zararlı amman ha amman kıss bak 3/4 ay önce ben 80 kg idim vermesem ben veremem ben verdiğime göre ki siz benden daha zayıfsınız eminim yavaş yavaş verin vucudu sakinleştirin
benim gibi güvenlik görevlisini pabucunla kovalamak istediğin an oldumu cancazzzıım iyisin sen eminimm iyisin kendinize gelin ya huylandım bak bitkisel tabletse sakın diyorum
ama zannetmiyorum da bildiğim kadarı ile bitkisel tabletler ki bahsetmiştim bizim buradan bir kız acayip kilo vermişti acayip susattıyor ondan ötürü biliyorum birkaç kendini bilmez daha kullandı çevremden makarnayı ekmekle ye ondan sonra sarıl ilaca yok öyle dava kısa ve öz yemmiyecen formul bu yeme yani ..
ayaşa o can çekişmeyiya siz var ya çok kötüsünüüüzzz, tutmayın oruç neyim, bu kadar işkence yapılır mı bir insan evladına yaaffffgenic üzerinden sanador lafım akreeppp
günaydııııınnneyse dur bakiimm önce günaydınla açalım günümüzü, günaydın diyorum, çünkü ben yeni kalktım gece uyuyamıyorum, sabah ezanından sonra uyuyorum, sonuç bu kalablığız bugün yaşasııınnn
yaaa ben demiştim dee sen de kızmıştın kızı yanlış yönlendirmeyin diyeeearzu tam terketmelik adam söyliyeyim ben sana böyle hayatının dersini vermelisin ona ben verdim birine daha unutamadı aybik bilirhak edene hakkını vereceksin valla böyle giydireceksin iyisinden gadalık hilatını unutamaz o giydirdiğin kürkü :89:
ya akrep benim mied bulantım çok tuhaf birşey, domates kokusuna, karpuz kokusuna tahammülüm yok, gece gece canım sadece patates yemek istedi, çok az yağda kızartım, üzerine yoğurt döküp yedim, çok iyi geldi, am amesela bu gece canım patates bile istemedi, remen kusmak istiyorum herşeye, sadece çorba içip yattım, bu gece öyle bir geç kalmışım ki neredeyse su içecek vaktim olmayacaktı
canımcım sadece çelbe takıp düşürüne kadar ve benimle 2 yıldır beğenmeyen ve dalga geçen başka hatunlarla beni çileden çıkaran bir adama ders verene kadar... gözü korksun bir daha yapmasın... azıcık daha kaldı hesabı kapadımmı benim onla işim olmaz zati.....
karar verdim hayırlı bir kısmet bulup evlenmek istiyorum çocuk yapmak istiyorum....
hu hu helel süt emmiş, ev işinden ana baba kıymetinden anlayan çocuk özlemi çeken kariyet sahibi ( bu arada kısmetlerim açık galiba Allah mübarek günlerde yolumu aydınlattı şirkette pozisyonum değişti artik mali işler direktörlüğü dışında şirketin tüm idaresi bende esas ortak yani beni işe alan patronum bir dizi ameliyet geçirdi ve yeni bir tanesini bu gün geçiriyor diğer ortak abisi ve 3. ortak arkadaşını idare etmem için odasını ve masasını tamamen bana devretti... ) hem mutlu hem buruğum ama kaptanımında dediği gibi her şerde bir hayır oluyormuş... artık karşınızda bir yönetici bulunuyor azmettim 10 yılın sonunda telefonda bir bayan sesi olsun diye aldıkları ama telefonda konuşamayan utangaç kız çocuğu bakın nerelere geldi... yuppiy..
hoş geldin canım
nasıl affettiricen çok merak ediyorumm
şimdi menü zamanıı
PAZAR
iftar
1 hurma,3 bardak su,yarım kase cacık,1 çatal dolamnın ucundan(dün akşam canımı çok sıkan olduda hem de hiç ummadığım birihiç bişii yiyemedim)
ara
2 şekerpare (ev yapımı çok güzel oldu kızlar isteyene tarif verebilirim)
ara
1 şeftali,az üzüm,az kiraz,1 armut
sahur
1 hurma,1 domates ve biber dolma,çeyrek yayla çorbası,ramazan pidesi,1 zeytin,bool su
eveett gururla sunuyorum menümü..şimdi düşünüyorumda önceki ramazanlar olsaydı böyle bir liste mümkün değil olmazdı..birkere o şekerpare tepsisi ilk günden yarılanırdı ne günlermiş o günler pöfff
aynen kaptanım kadının fendi erkeği yendi....
az önce telefonuma mesaj geldi akşam iş çıkışı seni almaya geliyorum diye... ha ha
adam peşimden ayrılmıyor...
gerçi hafta sonu heyecandan hiç bir şey yiyemedim ama enerjim tavan Allah nazarlardan saklasın. kiloda verdim iki günde oldukça... annem eriyosun diyor babam kızım bayramlığın benden ödülün diyor hepsi çok mutlu aslında kilo vermemden gelinler kıskanıyor kardeşlerim abla çok fit oldun diyor... ah ah herkes destekliyor...
ama siz benim sevgili takımım ve azmimin destekçisi klubüm... sizi herkesciklere anlatıyorum onlar sayesinde diyorum... kaptanım senin desteğin büyük... Allah hepinizden razı olsun.... hepinize birer kadın olarak etrafınızın destek olması ve sahip olduğunuz eşlerinizden sevgililerinizden sevdiklerinizden böylesi gıptayla bakışlar ve taktir sözleri nasip etsin... :81:
tabisiii diyetime uyarak sporumu yaparak ve bol bol paylaşımda bulunarak affettırecem kendımı
akrebim girdim mi yeniden takıma hııııı :26::26::26::26::26:
bu kadar az yiyerek oruc tutuyorsan tebrik edıyorum senı
sizdede oluyormu bilmiyorum ama canım inanılmaz tatlı cekıyor benımde. yemek yıyemıyorum ama gözümün önünden tatlılar gecıyor hep ki ben tatlıyı cok seven bi insanda değilim aramam öyle tatlı filan
arzu seni kendime rakip sectım bilgin olsunkılolarımız hemen hemen aynı. tabı akrebım tekrardan beni takıma alırsa yarış yapabiliriz. inş. bende şu aldığım kıloları vermek ıstıyorum. çok sıkıldım bu halımden . 1,5 yılda tam 15 kılo aldım:18::18::18::18::18: hedefim 20 kılo vermek .rakam cok buyuyor gözümde ama olsun daha önce 26 kılo vermiştim bunuda veririm inş.
amanın rakiplerim artışta rugkus den sonra karamelim inşallah takımda olursın da harika bir iddalaşma olur bayılırım yarışa... geçmişi gördünmü bilmem 95,50 den 81 e 5. hazirandan beri... benimde daha 11 kilom var ilk hedefe göre ama hedefi aşağı çekeceğim sanırım 65 belki 60 çok hırslıyım çoookkk .... bende daha önce senin gibi 25-30 kilo verdim ama bu son kilo verişim bir daha almamak üzere Allahın izniyle....
MAŞALLAH arzucummm senin adına çok sevindim 14 kılo vermişsin ne güzel ya hem takdir ettim hemde kıskandımm ne yalan söyleyimdarısı başıma diyorum inş.
az önce fotografına baktım profılınden 95 kıloluk halın bile 80 kilo gıbı gorunuyor etin sıkı belkide yada boyun mu uzun bilemedimo kiloyla bile fıstık gibisin canımm kimbilir zayıflayınca nasıl bi afete dönüşeceksin
evet yarışı bende cok sevıyorum insanı iyi motıve edıyor zamanında akreple az yarışmamıştıkama ben pes ettım o devam ettı şimdi nerdeyse 5 li rakamları görecek hanımefendi :)
bu sefer benımde son olacak inş. artık cok yoruldum cunku rejım yapmaktan. kendime yeni bir beslenme tarzı oluşturmam lazım. kılo almaya müsait bır vucudum var.kendimi saldığım an hızla kılo alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?