Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

tatlım inan bana sen anlattıkça çook mutlu oluyorum..bu kadar mutlu olmana destek olabildiysem ne mutlu bana..
sen de bizlere azminle destek oluyorsun maşallah sana canım canımm benim

zafer hepimizin olucak inş

uğruyamadık akrebim ama bayramda geldiğimde uğramaya çalışacam aybik gelemez belki bayrama ben giderim kesin söz vermiyorum çünkü kaderci bir yaklaşımım var hayatta allah nasip kısmet ederse uğruyacam inş
kızlar inşallah o şey bitkisel ilaç değildir dün haberleri izledinizmi bilmiyorum sağlık bakanı bir kez daha uyardı yapmayın eğer öyleyse 35 yaşında gencecik bir kadın şu an komada salfasilin içerikli bu bitkisel tabletlerden kullanmış dünya sağlık örgütü 20 mg olmalı max derken bu ilaçlardan 70 mg bulunuyormuş ve kalbi öldürüyormuş salfasilin yağ yakıcı bir madde ama insan kalbi için zararlı amman ha amman kıss bak 3/4 ay önce ben 80 kg idim vermesem ben veremem ben verdiğime göre ki siz benden daha zayıfsınız eminim yavaş yavaş verin vucudu sakinleştirin

benim gibi güvenlik görevlisini pabucunla kovalamak istediğin an oldumu cancazzzıım iyisin sen eminimm iyisin kendinize gelin ya huylandım bak bitkisel tabletse sakın diyorum
ama zannetmiyorum da bildiğim kadarı ile bitkisel tabletler ki bahsetmiştim bizim buradan bir kız acayip kilo vermişti acayip susattıyor ondan ötürü biliyorum birkaç kendini bilmez daha kullandı çevremden makarnayı ekmekle ye ondan sonra sarıl ilaca yok öyle dava kısa ve öz yemmiyecen formul bu yeme yani ..

bu aybiği de aldım bir mağza simdi isim vermiyeyim marka bir mağzada indirim varmış pantolonlarda e sürekli kullandığımız bir şey bizim pantolon 40 bedene girebildim aybikin gözü önünde tam oturdu böyle yağlar fışkırmadı ben mutlu kardeşim mutlu güzel bir gündü o gün bizim için :123:

ya siz var ya çok kötüsünüüüzzz, tutmayın oruç neyim, bu kadar işkence yapılır mı bir insan evladına yaaffff genic üzerinden sanador lafım akreeppp

neyse dur bakiimm önce günaydınla açalım günümüzü, günaydın diyorum , çünkü ben yeni kalktım gece uyuyamıyorum, sabah ezanından sonra uyuyorum, sonuç bu kalablığız bugün yaşasııınnn

arzu tam terketmelik adam söyliyeyim ben sana böyle hayatının dersini vermelisin ona ben verdim birine daha unutamadı aybik bilir hak edene hakkını vereceksin valla böyle giydireceksin iyisinden gadalık hilatını unutamaz o giydirdiğin kürkü :89:

sen mideni üşütmüşsün canım..gece gece kızartmanda süper olmuş nasıl yarar o mideye

ya akrep benim mied bulantım çok tuhaf birşey, domates kokusuna, karpuz kokusuna tahammülüm yok, gece gece canım sadece patates yemek istedi, çok az yağda kızartım, üzerine yoğurt döküp yedim, çok iyi geldi, am amesela bu gece canım patates bile istemedi, remen kusmak istiyorum herşeye, sadece çorba içip yattım, bu gece öyle bir geç kalmışım ki neredeyse su içecek vaktim olmayacaktı

akrep sen ne dersen de uzmanlar bile genin etkili olduğunu söylüyor selülitte, şimdi misal gülben ergen, kadının yapmadıı diyet ve spor yok, o kadar tedavi oldu, sıfırladı selüliti ama yine var yine var, bahsettiğim yengem, neler yiyor neler, dedim ya 50 yaşında diye, ne sporu var ne bişeyi bir gram selüliti yok, dediğim gibi ben her zaman sporumu yaparım, dikkat ederimm, ama yine de var, ama tekrar söylüyorum, umrumda da değil, çok fazla yok selülitim, olsa da yine umrumda olmazdı

arzu, ben konuya tam dahil değilim, yanlış bir yorum yapmak istemiyorum, anlattıklarını okuyunca senin adına çok sevindim, bir kadının elinden ne uçan kurtulur ne kaçan, ancak tabi karar sennin kararın ama bu tip bir adamla hayat geçer mi? her an bakımlı olmak zorunda olmak seni yormayacak mı? ayrıca her an bakımlı olsan bile , senin adam sanki sıkılacakmış gözü başka hatunlara kayacakmış gibi bir izlenim oluştu bende:44:

canımcım sadece çelbe takıp düşürüne kadar ve benimle 2 yıldır beğenmeyen ve dalga geçen başka hatunlarla beni çileden çıkaran bir adama ders verene kadar... gözü korksun bir daha yapmasın... azıcık daha kaldı hesabı kapadımmı benim onla işim olmaz zati.....
karar verdim hayırlı bir kısmet bulup evlenmek istiyorum çocuk yapmak istiyorum....

hu hu helel süt emmiş, ev işinden ana baba kıymetinden anlayan çocuk özlemi çeken kariyet sahibi ( bu arada kısmetlerim açık galiba Allah mübarek günlerde yolumu aydınlattı şirkette pozisyonum değişti artik mali işler direktörlüğü dışında şirketin tüm idaresi bende esas ortak yani beni işe alan patronum bir dizi ameliyet geçirdi ve yeni bir tanesini bu gün geçiriyor diğer ortak abisi ve 3. ortak arkadaşını idare etmem için odasını ve masasını tamamen bana devretti... ) hem mutlu hem buruğum ama kaptanımında dediği gibi her şerde bir hayır oluyormuş... artık karşınızda bir yönetici bulunuyor azmettim 10 yılın sonunda telefonda bir bayan sesi olsun diye aldıkları ama telefonda konuşamayan utangaç kız çocuğu bakın nerelere geldi... yuppiy..

hayııııııııııııır değil canım ilaca hayıır asla kullanmam ve izin de vermem zatiiiii
bu zımbırtı süppper bişii yaaaaa süpper
demi genicim
ya siz var ya çok kötüsünüüüzzz, tutmayın oruç neyim, bu kadar işkence yapılır mı bir insan evladına yaaffff genic üzerinden sanador lafım akreeppp
ayaşa o can çekişmeyi
günaydııııınn

yaaa ben demiştim dee sen de kızmıştın kızı yanlış yönlendirmeyin diyeee
böylesine müstehak bacım
düşünsene evlendikten sonra çocuk felan olup kilo aldığında hoop başkalrına koşucak bu odun kızcağızı çok üzücek

neyse ariim seni de kurtariim şu mide sancısından
kuşumm hamile değilsin dimii

işte budur canım benim..
harika gidiyosun derken komple harika gittiğini söylemişim de haberim yokmuş

hoş geldin canım
nasıl affettiricen çok merak ediyorumm

tabisiii diyetime uyarak sporumu yaparak ve bol bol paylaşımda bulunarak affettırecem kendımı

akrebim girdim mi yeniden takıma hııııı :26::26::26::26::26:

bu kadar az yiyerek oruc tutuyorsan tebrik edıyorum senı
sizdede oluyormu bilmiyorum ama canım inanılmaz tatlı cekıyor benımde. yemek yıyemıyorum ama gözümün önünden tatlılar gecıyor hep ki ben tatlıyı cok seven bi insanda değilim aramam öyle tatlı filan

arzu seni kendime rakip sectım bilgin olsun kılolarımız hemen hemen aynı. tabı akrebım tekrardan beni takıma alırsa yarış yapabiliriz. inş. bende şu aldığım kıloları vermek ıstıyorum. çok sıkıldım bu halımden . 1,5 yılda tam 15 kılo aldım:18::18::18::18::18: hedefim 20 kılo vermek .rakam cok buyuyor gözümde ama olsun daha önce 26 kılo vermiştim bunuda veririm inş.

dünkü iftar menüm

akşam: 5 bardak su,2 hurma, yarım kase cacık, 4 yk yeşil fasulye, 3 yk pilav, 3 inegöl köfte, cok az tahin-pekmez karışımından yedım ekmekle

ara: dondurma

sahurda: 1 kase kiraz yedim canım bişey yemek ıstemedı

dünden önceki gün

iftar: 6 bardak su, 3 hurma, 1 kase yoğurt corbası, 5 yk peynirli erişte ,salata

ara: cay, yanında 3 tane gofret yedım

sahurda: meyve yedım

sahurda bısey yemek ıstemıyor canım bende meyve yıyıp yatıyorum. normalde bu kadar tatlıya duskun değilim ama tatlı bıseylere aş erıyorum resmen

amanın rakiplerim artışta rugkus den sonra karamelim inşallah takımda olursın da harika bir iddalaşma olur bayılırım yarışa... geçmişi gördünmü bilmem 95,50 den 81 e 5. hazirandan beri... benimde daha 11 kilom var ilk hedefe göre ama hedefi aşağı çekeceğim sanırım 65 belki 60 çok hırslıyım çoookkk .... bende daha önce senin gibi 25-30 kilo verdim ama bu son kilo verişim bir daha almamak üzere Allahın izniyle....

MAŞALLAH arzucummm senin adına çok sevindim 14 kılo vermişsin ne güzel ya hem takdir ettim hemde kıskandımm ne yalan söyleyim darısı başıma diyorum inş.

az önce fotografına baktım profılınden 95 kıloluk halın bile 80 kilo gıbı gorunuyor etin sıkı belkide yada boyun mu uzun bilemedim o kiloyla bile fıstık gibisin canımm kimbilir zayıflayınca nasıl bi afete dönüşeceksin

evet yarışı bende cok sevıyorum insanı iyi motıve edıyor zamanında akreple az yarışmamıştık ama ben pes ettım o devam ettı şimdi nerdeyse 5 li rakamları görecek hanımefendi :)

bu sefer benımde son olacak inş. artık cok yoruldum cunku rejım yapmaktan. kendime yeni bir beslenme tarzı oluşturmam lazım. kılo almaya müsait bır vucudum var.kendimi saldığım an hızla kılo alıyorum

boyum 1,62 lerde falan ama sıkıyım doğru şu an kime sorsan 80 demez şanslı bir şimanım şükür. ben yemek yemeyi hatta ağzıma bir şeyler tıkmayı ya can sıkıntısından yada keyif almak için yapıyordum... ama şimdi sadece ihtiyaç için... vücudumu dinliyorum asitli içecekler konsatre içecekler beni şişirip bağırsaklarımın ççalışmasını önlüyor mesela... ya da ne bileyim... fazla yağlı yemek minemi taş gibi yapıyor... yeşili seviyorum proteğin ve şekeri ona meze yapıyorum... yani tam aksi şekilde besleniyorum normal türk beslenme adabına göre... yaşamak için yiyiyorum. tabaklarım küçük ve düz sulu yemek yememek için o tabağın alabileceği şeyleri yiyiyorum... herkesten farklı çatallar kullanıyor kaşık pek kullanmıyorum.. yemek yeme vakitlerimi uzatıp bol sohbet ederek yavaş ve keyifle yiyiyorum... oldukça fazla hareket ediyorum... işte kendi menülerimi hazırlıyor yada getiriyorum.. evde hiç boş durmadan sürekli hareket ediyorum. iş üretiyorum.. böylece enerjim harcadıkça artıyor... tabi kaptanımın tavsiyeleri her zaman kulağımda... harika bir kahvaltıyla güne başlamak beni diri tutuyor... (gerçi bu aralar heyecandan yiyemesemde)...
İnan bana yaşam tarzını değiştirmek gerekiyor... ben öyle yaptım ve her şey puf bir anda süper oldu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…