- 22 Ağustos 2009
- 1.519
- 56
- 158
boyum 1,62 lerde falan ama sıkıyım doğru şu an kime sorsan 80 demez şanslı bir şimanım şükür. ben yemek yemeyi hatta ağzıma bir şeyler tıkmayı ya can sıkıntısından yada keyif almak için yapıyordum... ama şimdi sadece ihtiyaç için... vücudumu dinliyorum asitli içecekler konsatre içecekler beni şişirip bağırsaklarımın ççalışmasını önlüyor mesela... ya da ne bileyim... fazla yağlı yemek minemi taş gibi yapıyor... yeşili seviyorum proteğin ve şekeri ona meze yapıyorum... yani tam aksi şekilde besleniyorum normal türk beslenme adabına göre... yaşamak için yiyiyorum. tabaklarım küçük ve düz sulu yemek yememek için o tabağın alabileceği şeyleri yiyiyorum... herkesten farklı çatallar kullanıyor kaşık pek kullanmıyorum.. yemek yeme vakitlerimi uzatıp bol sohbet ederek yavaş ve keyifle yiyiyorum... oldukça fazla hareket ediyorum... işte kendi menülerimi hazırlıyor yada getiriyorum.. evde hiç boş durmadan sürekli hareket ediyorum. iş üretiyorum.. böylece enerjim harcadıkça artıyor... tabi kaptanımın tavsiyeleri her zaman kulağımda... harika bir kahvaltıyla güne başlamak beni diri tutuyor... (gerçi bu aralar heyecandan yiyemesemde)...
İnan bana yaşam tarzını değiştirmek gerekiyor... ben öyle yaptım ve her şey puf bir anda süper oldu....
canımcım sadece çelbe takıp düşürüne kadar ve benimle 2 yıldır beğenmeyen ve dalga geçen başka hatunlarla beni çileden çıkaran bir adama ders verene kadar... gözü korksun bir daha yapmasın... azıcık daha kaldı hesabı kapadımmı benim onla işim olmaz zati.....
karar verdim hayırlı bir kısmet bulup evlenmek istiyorum çocuk yapmak istiyorum....
hu hu helel süt emmiş, ev işinden ana baba kıymetinden anlayan çocuk özlemi çeken kariyet sahibi ( bu arada kısmetlerim açık galiba Allah mübarek günlerde yolumu aydınlattı şirkette pozisyonum değişti artik mali işler direktörlüğü dışında şirketin tüm idaresi bende esas ortak yani beni işe alan patronum bir dizi ameliyet geçirdi ve yeni bir tanesini bu gün geçiriyor diğer ortak abisi ve 3. ortak arkadaşını idare etmem için odasını ve masasını tamamen bana devretti... ) hem mutlu hem buruğum ama kaptanımında dediği gibi her şerde bir hayır oluyormuş... artık karşınızda bir yönetici bulunuyor azmettim 10 yılın sonunda telefonda bir bayan sesi olsun diye aldıkları ama telefonda konuşamayan utangaç kız çocuğu bakın nerelere geldi... yuppiy..
benim olduğum yeer yayla sayılır mersine göre serin sööyyle serin serin bir uyudum dün gece
tatilde agopun kör kazı gibi yedim
hataya kadar gidip künefe mi yemedim mersinde fırsat buldukça tantuni mi şööylle bol köpüklü ayranlı süs biberli ama nasıl özlemişim
bol bol tatlı özellikle kerebiç
nasıll özlemişimmm
burada keerebiçi bilmezler ama tantuniyi yapıyorlar ama inanın tantuniyi mersinde yemelisiniz
aybik tutturdu adanaya kebap yemeye gidelim diye
o gün işim vardı gidemedim
şehirler arası turla geçti diyebilirim
mersin silifke arası su yolu ettim abartısız söylüyorum 12 günlük tatilde belki 8/9 kez gidip gelmişimdir
beynim dündü sıcakta
neyse şimdilik bu kadar olsun anlatacaklarım kızlar ama kilo almadım
tantuni hariç yediklerime hep dikkat ettim tantunide valla işime gelmedi lavaşı açıp içini çatallamak yedim işte olduğu gibi götürdüm afiyet olsun bana
arzucum nasıl mutlu oldum okudukça anlatamam
ohhhhhhhhhhhhhhhh canıma degsin uyuz adam
şaşırsın kalsın
hemen nasıl dönüyorlar değil mi
sanki hiç o değildi
benimde bi erkek arkadasımn vardı hayatım az kilo versen dediği için terketmiştim
geçenlerde yine arıyordu beni ben kimseyi senin gibi sevmedim falan filan
umrumda olur mu asla ne kötü olmustum o günlerde ama değmiyor
bide asla o adam deişti die düşünme
demekki onun için önemli olan dış görünüş
çok sevindim gercekten tebrik ediyorum seni ve azmini
benide iş hayatı böyle yaptı. öğrenciliğin rahatlığına alışmışken bırden kendimi stresli yoğun bir tempoda buldum. çalıştığım kurum zor bir kurumdu her olumsuzlukta her yasayan streste sıkıntıda kendimi yemeğe verdim. mesai arkadaslarımda çok iştahlıydılar her öğlen hamburgerler pizzalar kebaplar geldi odamıza. benim küçülen mide büyüdüköe büyüdü şimdi kapanmıyor. nasıl iştahlı bi insana döndüm anlatamam. işe bağlamadan 67 kıloydum şimdi 82 6 ayda bir gardolap yeniledim mecburiyettensonuc hüsran tabi
ama bakalım bu gidişe bir dur demenin zamanı geldi :) kurban byramına hedefim incecik olmak. akrabalrımın beni görünce şok olmasını istıyorum
ülkü me kardeş mi geliyor yoksaya akrep benim mied bulantım çok tuhaf birşey, domates kokusuna, karpuz kokusuna tahammülüm yok, gece gece canım sadece patates yemek istedi, çok az yağda kızartım, üzerine yoğurt döküp yedim, çok iyi geldi, am amesela bu gece canım patates bile istemedi, remen kusmak istiyorum herşeye, sadece çorba içip yattım, bu gece öyle bir geç kalmışım ki neredeyse su içecek vaktim olmayacaktı
bende de düşündürdü bebek ihtimalihayııııııııııııır değil canım ilaca hayıır asla kullanmam ve izin de vermem zatiiiii
bu zımbırtı süppper bişii yaaaaa süpper
demi genicim
ayaşa o can çekişmeyi
günaydııııınn
yaaa ben demiştim dee sen de kızmıştın kızı yanlış yönlendirmeyin diyeee
böylesine müstehak bacım
düşünsene evlendikten sonra çocuk felan olup kilo aldığında hoop başkalrına koşucak bu odun kızcağızı çok üzücek
neyse ariim seni de kurtariim şu mide sancısından
kuşumm hamile değilsin dimii
bahocan hoş geldin şekerim
sen yokken neler geldi başıma gördün değil mi
bi daha gitme
canımcım sadece çelbe takıp düşürüne kadar ve benimle 2 yıldır beğenmeyen ve dalga geçen başka hatunlarla beni çileden çıkaran bir adama ders verene kadar... gözü korksun bir daha yapmasın... azıcık daha kaldı hesabı kapadımmı benim onla işim olmaz zati.....
karar verdim hayırlı bir kısmet bulup evlenmek istiyorum çocuk yapmak istiyorum....
hu hu helel süt emmiş, ev işinden ana baba kıymetinden anlayan çocuk özlemi çeken kariyet sahibi ( bu arada kısmetlerim açık galiba Allah mübarek günlerde yolumu aydınlattı şirkette pozisyonum değişti artik mali işler direktörlüğü dışında şirketin tüm idaresi bende esas ortak yani beni işe alan patronum bir dizi ameliyet geçirdi ve yeni bir tanesini bu gün geçiriyor diğer ortak abisi ve 3. ortak arkadaşını idare etmem için odasını ve masasını tamamen bana devretti... ) hem mutlu hem buruğum ama kaptanımında dediği gibi her şerde bir hayır oluyormuş... artık karşınızda bir yönetici bulunuyor azmettim 10 yılın sonunda telefonda bir bayan sesi olsun diye aldıkları ama telefonda konuşamayan utangaç kız çocuğu bakın nerelere geldi... yuppiy..
bu arada bahirecim seni gördüm altta nasılsın sizleri yakından tanıyacağım inş.ben sınıf öğretmeniyim çankırıda yaiıyorum 2 yaşında bir oğlum var
bu arkadaş üniv den beri görüştüğüm aybikin şiddetle karşı çıktığı benle dalga geçtiği biriydi :153: Aşk işte insanın aklı çalışmıyor benimle bu kız hala dalga geçer :156: bir şarkı var ya ne işin var aşkla Aşkın kabahati yok sevmeseydim keşke bide seviyom dedi ....falan diyebu şarkıyı söyler leptoptan çalar oynar kızını oynattırır :159:yani öyle özelliği olmayan başarısız toplum içinde hiçbir saygınlığı olmayan sıradan birii
birgün evlenelim dedi olmaz dedim ya senin ya benim kamuya girmemiz lazım sonra bu arkadaş hayatını garantiye almış köyün birinde vekil öğretmenlik yapıyor atanamayan öğretmenlerden di kendisi 4 yıl önce şu anda ne durumda bilmiyorum köyün ebesi ile de kırıştırıyormuş sonra bu köyün ebesini tavlamış beni amca oğlu arayıp söyleyince hemde bir 14 şubat günü söylemekle kalmayıp bırak bunu gel benle evlen deyince fesuphanallah dedim bu aile nasıl bir aile hayatım kavak yellerine dönecek neyse bu ağayı aradım aslı varmı diye sordum ne yapayım dedi ev hanımı gibi hayatımı garantiye almak zorundayım atanamıyorum da zaten demez mi peki dedim
öyle olsun çok geçmedi 6 ay sonra benim tayinim çıktı Aradım onu köyün ebesi ile nişan yapmış çok önemli birşey diyecem dedim söyle ne oldu dedi sen varya dedim ne uğursuz p....nk çıktın dedim hayatımdan çıktın işim gücüm rast gitti dedim ben de hayatımı garantiye aldım dedim kimi buldun dedi tayinim çıktı gapçık ağızlı dedim kapattım
sonra tabi seninki ha arar de sorar halimi hatrımı sorar eder yalvarmalar mı dersin aklına ne gelirse hiç edemedi halasını soktu araya halasına arattırdı kadın bir yalvarııyor kızlar göreceksiniz
halaya dedim ki bana dedim eerkek lazım öyle karı kız eline bakacak muhtaç lazım değil ben evde it beslesem bana daha ucuza gelir
talibim olduğunu söyledim onu düşündüğümü daha mantıklı olduğunu hayatımı garantiye almak istediğimi ve o kişinin benle evlenmek isteyen amca oğlu olduğunu söyledim halaya hiii dedi karı aile birbirine girecek
sormuşlar ona yani amca oğluna kabul etmiş sağ olsun daha iyisini arıyorum bulamıyorum demiş neden olmasın demiş tabi
4 yıl önce idi hala aradı en son kardeşlerimi birbirine düşürdün dedi
konu babalarına intikal etmiş babaları da kapışmış
ohhhh sefaaammm olsunnnn kim başlattıııı kim hayatını garantiye aldııııı
bu arkadaş üniv den beri görüştüğüm aybikin şiddetle karşı çıktığı benle dalga geçtiği biriydi :153: Aşk işte insanın aklı çalışmıyor benimle bu kız hala dalga geçer :156: bir şarkı var ya ne işin var aşkla Aşkın kabahati yok sevmeseydim keşke bide seviyom dedi ....falan diyebu şarkıyı söyler leptoptan çalar oynar kızını oynattırır :159:yani öyle özelliği olmayan başarısız toplum içinde hiçbir saygınlığı olmayan sıradan birii
birgün evlenelim dedi olmaz dedim ya senin ya benim kamuya girmemiz lazım sonra bu arkadaş hayatını garantiye almış köyün birinde vekil öğretmenlik yapıyor atanamayan öğretmenlerden di kendisi 4 yıl önce şu anda ne durumda bilmiyorum köyün ebesi ile de kırıştırıyormuş sonra bu köyün ebesini tavlamış beni amca oğlu arayıp söyleyince hemde bir 14 şubat günü söylemekle kalmayıp bırak bunu gel benle evlen deyince fesuphanallah dedim bu aile nasıl bir aile hayatım kavak yellerine dönecek neyse bu ağayı aradım aslı varmı diye sordum ne yapayım dedi ev hanımı gibi hayatımı garantiye almak zorundayım atanamıyorum da zaten demez mi peki dedim
öyle olsun çok geçmedi 6 ay sonra benim tayinim çıktı Aradım onu köyün ebesi ile nişan yapmış çok önemli birşey diyecem dedim söyle ne oldu dedi sen varya dedim ne uğursuz p....nk çıktın dedim hayatımdan çıktın işim gücüm rast gitti dedim ben de hayatımı garantiye aldım dedim kimi buldun dedi tayinim çıktı gapçık ağızlı dedim kapattım
sonra tabi seninki ha arar de sorar halimi hatrımı sorar eder yalvarmalar mı dersin aklına ne gelirse hiç edemedi halasını soktu araya halasına arattırdı kadın bir yalvarııyor kızlar göreceksiniz
halaya dedim ki bana dedim eerkek lazım öyle karı kız eline bakacak muhtaç lazım değil ben evde it beslesem bana daha ucuza gelir
talibim olduğunu söyledim onu düşündüğümü daha mantıklı olduğunu hayatımı garantiye almak istediğimi ve o kişinin benle evlenmek isteyen amca oğlu olduğunu söyledim halaya hiii dedi karı aile birbirine girecek
sormuşlar ona yani amca oğluna kabul etmiş sağ olsun daha iyisini arıyorum bulamıyorum demiş neden olmasın demiş tabi
4 yıl önce idi hala aradı en son kardeşlerimi birbirine düşürdün dedi
konu babalarına intikal etmiş babaları da kapışmış
ohhhh sefaaammm olsunnnn kim başlattıııı kim hayatını garantiye aldııııı
canım inanki tıkabasa doymuş oluyorum o yediklerimle..inanılmaz ama gerçek..tabisiii diyetime uyarak sporumu yaparak ve bol bol paylaşımda bulunarak affettırecem kendımı
akrebim girdim mi yeniden takıma hııııı :26::26::26::26::26:
bu kadar az yiyerek oruc tutuyorsan tebrik edıyorum senı
sizdede oluyormu bilmiyorum ama canım inanılmaz tatlı cekıyor benımde. yemek yıyemıyorum ama gözümün önünden tatlılar gecıyor hep ki ben tatlıyı cok seven bi insanda değilim aramam öyle tatlı filan
ah tatlım benimm bakıyorum da menüne ne kadar fazla geliyor banadünkü iftar menüm
akşam: 5 bardak su,2 hurma, yarım kase cacık, 4 yk yeşil fasulye, 3 yk pilav, 3 inegöl köfte, cok az tahin-pekmez karışımından yedım ekmekle
ara: dondurma
sahurda: 1 kase kiraz yedim canım bişey yemek ıstemedı
dünden önceki gün
iftar: 6 bardak su, 3 hurma, 1 kase yoğurt corbası, 5 yk peynirli erişte ,salata
ara: cay, yanında 3 tane gofret yedım
sahurda: meyve yedım
sahurda bısey yemek ıstemıyor canım bende meyve yıyıp yatıyorum. normalde bu kadar tatlıya duskun değilim ama tatlı bıseylere aş erıyorum resmen
MAŞALLAH arzucummm senin adına çok sevindim 14 kılo vermişsin ne güzel ya hem takdir ettim hemde kıskandımm ne yalan söyleyimdarısı başıma diyorum inş.
az önce fotografına baktım profılınden 95 kıloluk halın bile 80 kilo gıbı gorunuyor etin sıkı belkide yada boyun mu uzun bilemedimo kiloyla bile fıstık gibisin canımm kimbilir zayıflayınca nasıl bi afete dönüşeceksin
evet yarışı bende cok sevıyorum insanı iyi motıve edıyor zamanında akreple az yarışmamıştıkama ben pes ettım o devam ettı şimdi nerdeyse 5 li rakamları görecek hanımefendi :)
bu sefer benımde son olacak inş. artık cok yoruldum cunku rejım yapmaktan. kendime yeni bir beslenme tarzı oluşturmam lazım. kılo almaya müsait bır vucudum var.kendimi saldığım an hızla kılo alıyorum
2. takımın sihirli değneği dokundu kuşumaboyum 1,62 lerde falan ama sıkıyım doğru şu an kime sorsan 80 demez şanslı bir şimanım şükür. ben yemek yemeyi hatta ağzıma bir şeyler tıkmayı ya can sıkıntısından yada keyif almak için yapıyordum... ama şimdi sadece ihtiyaç için... vücudumu dinliyorum asitli içecekler konsatre içecekler beni şişirip bağırsaklarımın ççalışmasını önlüyor mesela... ya da ne bileyim... fazla yağlı yemek minemi taş gibi yapıyor... yeşili seviyorum proteğin ve şekeri ona meze yapıyorum... yani tam aksi şekilde besleniyorum normal türk beslenme adabına göre... yaşamak için yiyiyorum. tabaklarım küçük ve düz sulu yemek yememek için o tabağın alabileceği şeyleri yiyiyorum... herkesten farklı çatallar kullanıyor kaşık pek kullanmıyorum.. yemek yeme vakitlerimi uzatıp bol sohbet ederek yavaş ve keyifle yiyiyorum... oldukça fazla hareket ediyorum... işte kendi menülerimi hazırlıyor yada getiriyorum.. evde hiç boş durmadan sürekli hareket ediyorum. iş üretiyorum.. böylece enerjim harcadıkça artıyor... tabi kaptanımın tavsiyeleri her zaman kulağımda... harika bir kahvaltıyla güne başlamak beni diri tutuyor... (gerçi bu aralar heyecandan yiyemesemde)...
İnan bana yaşam tarzını değiştirmek gerekiyor... ben öyle yaptım ve her şey puf bir anda süper oldu....
olucaklar tabi tatlım bu sefer bırakmicam seni..narin tatlı incecik profesörüm olucaksın bu sefer..hadi bakalımbenide iş hayatı böyle yaptı. öğrenciliğin rahatlığına alışmışken bırden kendimi stresli yoğun bir tempoda buldum. çalıştığım kurum zor bir kurumdu her olumsuzlukta her yasayan streste sıkıntıda kendimi yemeğe verdim. mesai arkadaslarımda çok iştahlıydılar her öğlen hamburgerler pizzalar kebaplar geldi odamıza. benim küçülen mide büyüdüköe büyüdü şimdi kapanmıyor. nasıl iştahlı bi insana döndüm anlatamam. işe bağlamadan 67 kıloydum şimdi 82 6 ayda bir gardolap yeniledim mecburiyettensonuc hüsran tabi
ama bakalım bu gidişe bir dur demenin zamanı geldi :) kurban byramına hedefim incecik olmak. akrabalrımın beni görünce şok olmasını istıyorum
tatlım kızkardşe anlattım telde ondan öğrenebilirsin..bayramı beklemene gerek yok .istersen telim ablanda beni arayıp sorabilir adresinini verebilirsin vee kendini süper hissedebilirsin sendeülkü me kardeş mi geliyor yoksaBak o bir beni birde babamı paylaşamaz bizim yüreğimiz büyük herkese yer var :126:
bende de düşündürdü bebek ihtimaliAkrep yani azıcık anlayış gösteriversen kız ilk hafta beynimi dündürdü şu oğlanınn düğünü :123:sonraki hafta hastalandım hatta 1 gün ateşlenip yattım resmen mersinin o sıcağında grip ateşi ile yatmak nedir bilirmisin sonra vakit kalmadı yani niye süründürüyon formül için ama bayrama geldiğimde alacam o formülü gelmeye çalışacam seninle tanışmayı çoookkk istiyoruz zatenn bilmiyormusun
kısss dedim ya bende faranjit oldum sen erkek olsaydın kesin alırdım seni diye Allahın vardır gerçi bir bildiği :85: Kız o zaman düşünsene bizim uşaklarıkimbilir ne beceriksiz olacaklardıııı olmadık yerden kaza bela çekeceklerdi :98: evimiz başımıza yıkılardı
merhaba kızlar bugün burası kalabalık çok iyi.bende oğluş uyurken bi bakayım dedim.ilk hün oruç tuttum bende sonra regl oldum tutamıyorum üç gündür.keşke bende oruçlu olsaydım daha az yerdim.şimdi evde sıkıntıdan yiyorum malesef ve şu son kilolarrrrr gidin artık
arzucum senin adına çok sevindim .seni yeni tanıyorum ama inan yazdıklarını okuyunca çok sevindim azmin zaferiiii.
aman allahım ne cevherler varmış sizde kızlar
şaka bir yana hak edene yapacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?