tufaf bir duygu doymuyor değilim genic doyuyorum ama camım çekiyor bu yukarda saydıklarımı gecee saat 1 e kadar olanlar tersliğe bak 3/3,5 gibi müslimi yedim bütün gece yemiş pozisyondayım şu anada :86:hani su içersin içersin karnın şişer ama için yanar böyle bir duygu vardır ya kanarsın işte öyle tuhaf bir tatlı isteği
geçecek ama geçeceeeekkk olur arada bir belki şekeer düşüyordur bilemem sonuçta malum ben hassasım vucut istiyordur şerbetli istemiyor allahtan sütlü tatlı istiyor cancaaazzıım
doğru tatlım ellerine sağlık
genel ortalama daa tüm ortalamalar toplanıyor eksi olan varsa çıkarılıyor sonuç takım sayısına bölünüyor
işte bu kadar şekercik
akrep33 ( 68.5 / 67,4 / 1,1 / 1,61%)
aybüke07( 68 / / / %)
genic( 58.8 / 58.3 / 0.5 / 0.85 %)
bahiresemanur( 70 /74.5 /4.5 /-6.43 %)
rukgus( 86 / / / %)
bulbul( 64.7 / / / %)
kelebekcearzum( 81 / / / %)
akrep33 ( 68.5 / 67,4 / 1,1 / 1,61%)
aybüke07( 68 / / / %)
genic( 58.8 / 58.3 / 0.5 / 0.85 %)
bahiresemanur( 70 /74.5 /4.5 /-6.43 %)
rukgus( 86 / / / %)
bulbul( 64.7 / / / %)
kelebekcearzum( 81 / / / %)
seviyorum seni genic im ya benim zayıflamamı benim kadar isteyen arkadaşlarımdan birisin ama kızlar hiçbiriniz aybik kadar istemiyor benim hamile halimi hiç merak etmiyormuş öyle ifade ediyor
genel ortalama 0,56
1,61+0,85-6,43/7=0,56 mı acabaaaa
canım ben de liste tutmak istiyorum eğer müsade edersin. belki senin kadar iyi takip edemem ama öğrenmek açısından. çünkü sana da destek olmamız gerektiğini paylaşımlardan okumuştum.
tabiki tatlım tutabilirsin
hatta bu hafta sen yap listeyi istersen olurmu şekercik
hani senin paran yoktunezaman param yok borcum var desen mal sabı oluyorsun birader
herkese merhaba kızlarrr, evde değilim misafirlikteyim, iftara gelmiştik, gelmişken kalıverdik
dün tartılmıştım, kilom 67.8
akreeeeeeppp gitmiş 1 kilobahire alınmış 4 kilo bizim de gelir o zımbırtı bugün ama, gel gelelim ben şehir dışındayım:26: bugün alamayacağım, yarın alırım inş.
birtane kız vardı böyel çelimsiz birşey kızda bir popo var benim kafam büyüklüğünde bel yokmu varmı bilemezsiniz ayakkabı 36 nömere birgün sordum elnize uygun eldivendleri nereden buluyorsunuz diye çocuk reyonu demesin mi
arabası vardı punto ondan cesaret alıyorum valla :yaff o kılığı ile o kız sürüyorsa ben de sürebilir miyim ki
korkutuyorlar insanı
bu yüzden hacı isiyorum vallahiç değil zarar 1/2 binlira olsun
içime batmaz
yafff kızlar benim arabam olmayacak galiba hayal hayal ...
akrebim ben yarın kilo bildirimi yapıcakmıyım bilemedim. bugun evde değilim o yüzden sabah tartıldım. 82 kıloydum bu sabah 81,3 cıktım
bismillah günaydın bile demeden bana sarmış sabAH SABAH, bankalar sağolsun birader, tüketici kredisi diye bişey var, gençken ne alırsan karına kendini zorlayıp zorlayıp mal sahibi olmak gerek, yaşlanınca canın hiç bir şey istemiyor çünkü, misal annemler
kızlar bahocan geldi renklensin demi ortalık
pazartesi günü evsahibim geldi ofise bu ay birde eve çıkışımın 3 yıl dönümü müsebbihi ile zam ayıkızlar okula yakın diye tuttum bu evi ki hiçbir özelliği yok ilçe meerkeze 8 km uzakta aracım yok sadece çeverde bir köy bakkaliyesi ama kapısında market yazıyor acil ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz karşıladığınızda 1 /2 lira farkla karşıladığınız bir bakkal var onun dışında kuş uçmaz kervan geçmez hiçbir özelliği olmayan bu evim için 2 yıldır bulunduğum muhitte benim kadar kimsenin ödemediği kirayı ödüyorum bu arada ulaşımı yok benim ihtiyacım olursa taksi çağırıyorum taksi ile ilçe merkeze gidiyorum kışın öğrenci olduğu için şehir içi minibüsler çalışıyor yazın ve haftasonları minibüste yok sadece buranın kışı ayazı kötü olur ve ulaşım problem olduğu için soğukta ayazda kala kala hergün eve gitmiyeyim otostop çekmek zorunda kalmıyayım ne bileyim öğlenleri eve gidip bir yumurta bile olsa evimde yerim diye düşündüğüm için en mantıklısı bu olduğu için ev sahibi de biliyor tabi benim gerekçelerimi neyse pazartesi günü geldi ama kararlıyım 10 tl de olsa zam yaparsa herşeyi göze aldım çıkacam evden hatta kızlar ayıp değil ya hacı murat bir araba kestirdim gözüme en kötü ihtimal hacıyı alacam diğeer memur arkadaşım askerde asker dönüşü yoldaşına beraber gider geliriz diye aklımdan da geçiyor niyetimden de bizim hatun ev sahibime zam için ne düşündüğünü sordum demesin mi 2 yıldır aynı paraya kalıyorsun senin vicdanına kalmış benden cevap şehir meerkezde 1+1 kaloriferli ev fiyatına senin 2+1 sobalı evinde oturuyorum fazla fazla ödediğimi düşünüyorum zammı uygun görmüyorum ama zam olacak derseniz haline yoluna bakarız .. kadın korktu valla evden çıkacağımdan ki ben çıksam o fiyata mümkün değil birdaha kimseye kiraya veremez tamam dedi direk panikle ....
benim için kötü oldu ya annem çok sevindi annemlere de demiştim zam olursa çıkacam haberiniz olsun diye ev değiştirmek de istemiyor değilim sıkıldım hacıyı almak daha değişik bir fikir gibi geldi böylelikle 5 yıl önce aldığım ehliyetimi kullanma şansım olur araba kullanmayı öğrenirim diye düşünüyorum ama burası arazi itibari ile hep yokuş yada iniş aşşa düz yol yok kar da falan arabayı kaydırmamdan bana birşey olmasından korkuyor annemlerde ....hayr diyelim hayr olsun
kızlar bahocan geldi renklensin demi ortalık
pazartesi günü evsahibim geldi ofise bu ay birde eve çıkışımın 3 yıl dönümü müsebbihi ile zam ayıkızlar okula yakın diye tuttum bu evi ki hiçbir özelliği yok ilçe meerkeze 8 km uzakta aracım yok sadece çeverde bir köy bakkaliyesi ama kapısında market yazıyor acil ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz karşıladığınızda 1 /2 lira farkla karşıladığınız bir bakkal var onun dışında kuş uçmaz kervan geçmez hiçbir özelliği olmayan bu evim için 2 yıldır bulunduğum muhitte benim kadar kimsenin ödemediği kirayı ödüyorum bu arada ulaşımı yok benim ihtiyacım olursa taksi çağırıyorum taksi ile ilçe merkeze gidiyorum kışın öğrenci olduğu için şehir içi minibüsler çalışıyor yazın ve haftasonları minibüste yok sadece buranın kışı ayazı kötü olur ve ulaşım problem olduğu için soğukta ayazda kala kala hergün eve gitmiyeyim otostop çekmek zorunda kalmıyayım ne bileyim öğlenleri eve gidip bir yumurta bile olsa evimde yerim diye düşündüğüm için en mantıklısı bu olduğu için ev sahibi de biliyor tabi benim gerekçelerimi neyse pazartesi günü geldi ama kararlıyım 10 tl de olsa zam yaparsa herşeyi göze aldım çıkacam evden hatta kızlar ayıp değil ya hacı murat bir araba kestirdim gözüme en kötü ihtimal hacıyı alacam diğeer memur arkadaşım askerde asker dönüşü yoldaşına beraber gider geliriz diye aklımdan da geçiyor niyetimden de bizim hatun ev sahibime zam için ne düşündüğünü sordum demesin mi 2 yıldır aynı paraya kalıyorsun senin vicdanına kalmış benden cevap şehir meerkezde 1+1 kaloriferli ev fiyatına senin 2+1 sobalı evinde oturuyorum fazla fazla ödediğimi düşünüyorum zammı uygun görmüyorum ama zam olacak derseniz haline yoluna bakarız .. kadın korktu valla evden çıkacağımdan ki ben çıksam o fiyata mümkün değil birdaha kimseye kiraya veremez tamam dedi direk panikle ....
benim için kötü oldu ya annem çok sevindi annemlere de demiştim zam olursa çıkacam haberiniz olsun diye ev değiştirmek de istemiyor değilim sıkıldım hacıyı almak daha değişik bir fikir gibi geldi böylelikle 5 yıl önce aldığım ehliyetimi kullanma şansım olur araba kullanmayı öğrenirim diye düşünüyorum ama burası arazi itibari ile hep yokuş yada iniş aşşa düz yol yok kar da falan arabayı kaydırmamdan bana birşey olmasından korkuyor annemlerde ....hayr diyelim hayr olsun
iyi etmişsinne bu böyle ya, bana da bekarken ev sahibim 150 liradan 250 liraya zam yapmıştı! evden çıkmıştım sonra gelen kiracuı evi mahvedince kıymetini bilemedik falan diye laflar duymuştum. ikincisi de gene 250den 300e zam yamıştı ki tek kalıyordum evde alt katta 5 öğrenci 300e oturuyordu zam çok diyince adam ödeyemiyorsan çıkarsın etrafta daireler 300e demişti ben de 'iyi o zaman yanıma 4 tane öğrenci alıcam ' diyince adam fitil olmuştu. tabi o evden de çıkmıştım. bir tek şimdiki ev sahibimden memnunum onun da evine bu sefer ben iyi bakamadım sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?