Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

veee gelelim banaaa

ben 68 li rakamlara razı iken 67,4 olmuşum yahuuu

hemen yüzde hesabı

68,5 -67,4= 1,1/68,5=0,02*100=1,61%

akrep33 ( 68.5 / 67,4 / 1,1 / 1,61%)
aybüke07( 68 / / / %)
genic( 58.8 / 58.3 / 0.5 / 0.85 %)
bahiresemanur( 70 /74.5 /4.5 /-6.43 %)
rukgus( 86 / / / %)
bulbul( 64.7 / / / %)
kelebekcearzum( 81 / / / %)

canımcım seni çok iyi anlıyorum inan. benim de ilk gün karnım aç değil biliyorum ama eşime hadi tatlı birşeyler al da gel dedim. işte onu mu alayım bunu mu alayım falan sordu. tabii o sorunca işin zevki kaçtı gibi oldu bende . sen en iyisi birşey alma dedim göndermedimdi onu bir yere. hayır gidecek alacak ben de karnım doysa bile aç gözlülükten yiyeceğim.

e şimdi sen yalnızsın çok normal yanında bir destekçi bir şey olsa inan birini yersin diğerlerini yemezsin. olsun boşver önümüzdeki hafta daha iyi bir sonuç olacak ben inanıyorum.

doğru tatlım ellerine sağlık

genel ortalama daa tüm ortalamalar toplanıyor eksi olan varsa çıkarılıyor sonuç takım sayısına bölünüyor
işte bu kadar şekercik

canım ben de liste tutmak istiyorum eğer müsade edersin. belki senin kadar iyi takip edemem ama öğrenmek açısından. çünkü sana da destek olmamız gerektiğini paylaşımlardan okumuştum.

aybüke07( 68 / / / %)
rukgus( 86 / / / %)
bulbul( 64.7 / / / %)

valla süpersin akrebim. tebrik ederim.

aybüke07( 68 / / / %)
rukgus( 86 / / / %)
bulbul( 64.7 / / / %)

genel ortalama 0,56
1,61+0,85-6,43/7=0,56 mı acabaaaa

seviyorum seni genic im ya benim zayıflamamı benim kadar isteyen arkadaşlarımdan birisin ama kızlar hiçbiriniz aybik kadar istemiyor benim hamile halimi hiç merak etmiyormuş öyle ifade ediyor

canım tabiiki de isterim neden istemiyeyim. allah herkese sağlık, mutluluk, huzur, ağız tadı versin canım. bak burda birbirimizi görmesek de öyle ya da böyle bir şeyler paylaşıyoruz yeri geliyor fikir alıyoruz yeri geliyor dertleşiyoruz. belki yüzyüze arkadaş olsak bunları paylaşamayız. bu sebeplen hepiniz iyi ki varsınız 2. takım güzelleri

canım ben de liste tutmak istiyorum eğer müsade edersin. belki senin kadar iyi takip edemem ama öğrenmek açısından. çünkü sana da destek olmamız gerektiğini paylaşımlardan okumuştum.

tabiki tatlım tutabilirsin
hatta bu hafta sen yap listeyi istersen olurmu şekercik

kızlar bahocan geldi renklensin demi ortalık
pazartesi günü evsahibim geldi ofise bu ay birde eve çıkışımın 3 yıl dönümü müsebbihi ile zam ayı kızlar okula yakın diye tuttum bu evi ki hiçbir özelliği yok ilçe meerkeze 8 km uzakta aracım yok sadece çeverde bir köy bakkaliyesi ama kapısında market yazıyor acil ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz karşıladığınızda 1 /2 lira farkla karşıladığınız bir bakkal var onun dışında kuş uçmaz kervan geçmez hiçbir özelliği olmayan bu evim için 2 yıldır bulunduğum muhitte benim kadar kimsenin ödemediği kirayı ödüyorum bu arada ulaşımı yok benim ihtiyacım olursa taksi çağırıyorum taksi ile ilçe merkeze gidiyorum kışın öğrenci olduğu için şehir içi minibüsler çalışıyor yazın ve haftasonları minibüste yok sadece buranın kışı ayazı kötü olur ve ulaşım problem olduğu için soğukta ayazda kala kala hergün eve gitmiyeyim otostop çekmek zorunda kalmıyayım ne bileyim öğlenleri eve gidip bir yumurta bile olsa evimde yerim diye düşündüğüm için en mantıklısı bu olduğu için ev sahibi de biliyor tabi benim gerekçelerimi neyse pazartesi günü geldi ama kararlıyım 10 tl de olsa zam yaparsa herşeyi göze aldım çıkacam evden hatta kızlar ayıp değil ya hacı murat bir araba kestirdim gözüme en kötü ihtimal hacıyı alacam diğeer memur arkadaşım askerde asker dönüşü yoldaşına beraber gider geliriz diye aklımdan da geçiyor niyetimden de bizim hatun ev sahibime zam için ne düşündüğünü sordum demesin mi 2 yıldır aynı paraya kalıyorsun senin vicdanına kalmış benden cevap şehir meerkezde 1+1 kaloriferli ev fiyatına senin 2+1 sobalı evinde oturuyorum fazla fazla ödediğimi düşünüyorum zammı uygun görmüyorum ama zam olacak derseniz haline yoluna bakarız .. kadın korktu valla evden çıkacağımdan ki ben çıksam o fiyata mümkün değil birdaha kimseye kiraya veremez tamam dedi direk panikle ....
benim için kötü oldu ya annem çok sevindi annemlere de demiştim zam olursa çıkacam haberiniz olsun diye ev değiştirmek de istemiyor değilim sıkıldım hacıyı almak daha değişik bir fikir gibi geldi böylelikle 5 yıl önce aldığım ehliyetimi kullanma şansım olur araba kullanmayı öğrenirim diye düşünüyorum ama burası arazi itibari ile hep yokuş yada iniş aşşa düz yol yok kar da falan arabayı kaydırmamdan bana birşey olmasından korkuyor annemlerde ....hayr diyelim hayr olsun

herkese merhaba kızlarrr, evde değilim misafirlikteyim, iftara gelmiştik, gelmişken kalıverdik

dün tartılmıştım, kilom 67.8

akreeeeeeppp gitmiş 1 kilo bahire alınmış 4 kilo bizim de gelir o zımbırtı bugün ama, gel gelelim ben şehir dışındayım:26: bugün alamayacağım, yarın alırım inş.

birtane kız vardı böyel çelimsiz birşey kızda bir popo var benim kafam büyüklüğünde bel yokmu varmı bilemezsiniz ayakkabı 36 nömere birgün sordum elnize uygun eldivendleri nereden buluyorsunuz diye çocuk reyonu demesin mi
arabası vardı punto ondan cesaret alıyorum valla :yaff o kılığı ile o kız sürüyorsa ben de sürebilir miyim ki
korkutuyorlar insanı
bu yüzden hacı isiyorum valla hiç değil zarar 1/2 binlira olsun
içime batmaz
yafff kızlar benim arabam olmayacak galiba hayal hayal ...

hani senin paran yoktu nezaman param yok borcum var desen mal sabı oluyorsun birader

bismillah günaydın bile demeden bana sarmış sabAH SABAH, bankalar sağolsun birader, tüketici kredisi diye bişey var, gençken ne alırsan karına kendini zorlayıp zorlayıp mal sahibi olmak gerek, yaşlanınca canın hiç bir şey istemiyor çünkü, misal annemler

kızzz rakibimsin sen kuyu cadısı seni sana gösterecem bem muaazzzamm bacakları simitleri gelsin şu zımbırtı aramızdaki mesafeyi biraz daha kapatayım değil mi 4,5 buradan 3 kg oradan 7 kg eder kızzz keşke 70 olaydım fark 3 e inerdi tarihi bir anı yaşardık :

bu devirde hacı mı kalmış bacım git palio neyim al deli mi ne sonra sanayiden çıkamayacaksın kız başına

akrebim ben yarın kilo bildirimi yapıcakmıyım bilemedim. bugun evde değilim o yüzden sabah tartıldım. 82 kıloydum bu sabah 81,3 cıktım

tatlım alıcaktım seni bu hafta ama baktım şimdi nisanın 13 ünde 77,8 kilo ile ayrılmışsın..kendi isteği ile ayrılanlar 6 ay sonra dönebiliyor senin 3 ay olmuş kuşum üzgünüm listede olamıyosun ama gitmek yok takımdasın yine bu kilolar gidicek kuşum

ayol sorduk gibi sormadan param yok dersin borcum var sıkıntım var dersin aaaaa bir bakkkk aybik araba almışşş la hani borcun vardı sıkıntın aaaa bir bak aybik ev almış inanmıyorum la sana kandırıyorsun beni alacaklınmıyım ki ben senin param yok memet ayakları yapıyorsun aybik sen sormadan söyliyeyim yaylalık alacan madem param yok canım kardeşim

iyi etmişsin ne bu böyle ya, bana da bekarken ev sahibim 150 liradan 250 liraya zam yapmıştı! evden çıkmıştım sonra gelen kiracuı evi mahvedince kıymetini bilemedik falan diye laflar duymuştum. ikincisi de gene 250den 300e zam yamıştı ki tek kalıyordum evde alt katta 5 öğrenci 300e oturuyordu zam çok diyince adam ödeyemiyorsan çıkarsın etrafta daireler 300e demişti ben de 'iyi o zaman yanıma 4 tane öğrenci alıcam' diyince adam fitil olmuştu. tabi o evden de çıkmıştım. bir tek şimdiki ev sahibimden memnunum onun da evine bu sefer ben iyi bakamadım sanki

canım ya boşver vardır bunda da bir hayır ama sen yine arabayı düşün derim. ayağını yerden kessin seni zora sokmasın. bu arada özel mesaj kutuna bakar mısın ?

elifim dediğimm gibi alternatif olsa bizimki de cabbar ama ben bu evden çıkarsam mümkün değil o fiyata kimseye veremez verir öğrenciye verir bazen öğrenciler de tutuyor bu çevreden okula yakın falan diye benim gibi düşünenler 3/5 öğrenci ki buda evinin mahvolması demek komşuların sürekli şikayeti demek ki butun bu olasılıkları da göz önüne alıyor onun için zam yok yoksaaa ooohoo hoo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…