Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Alman turiste Karadeniz'de tecavüz etmişler. Turist karakola gitmiş ve çat pat tecavüzcünün eşkâlini tarif etmiş. Bunun üzerine polisler eşkâle uyan Lazları birer ikişer toplamaya başlamışlar. Polis tarafından götürülen Lazlar ise sormuşlar:
— Bizi niye götürüyorsunuz?
— Tecavüz olmuş, yüzleştirme yapacağız.
Toplananları bir odaya, duvarın dibine oturtturmuş polis. Bir süre sonra yanında polislerle Alman turist girmiş içeri ve Lazlara bakmaya başlamış.
Tam bu esnada oturan Lazlardan biri ayağa
fırlayarak kadını işaret etmiş ve bağırmış:
— Komiserim! İşte bu kadındı!

Günaydııııııııııııııııınnn hatuncuklar.....

Cumartesi ile başlayalım...
sabah... ev poğaçası... soğuk ev limonatası... (içim yandı napim)
öğlen .... bir armut
akşam.... salata-mercimak çorbası-1 kaşık etli nohut (tadına baktım sadece) bol su...

cumartesi...
patronum hastane çıkışı şirketteydi tabi kardeşi, arkadaşı 3 ortak birden... benim asistan kızın Sakaryada yaz okulunun sınavı olduğundan yoktu, diğer kızımızada gelme demiştim... Anam 5 dlık şirket ziyareti oldu 4 saat... çaylar, kahveler, pastaneye koşturdum ikramlarda bulundum... ablası, yeğeni, annesi babası da şirkete uğradılar... o arada epey yoruldum.. herkesi yolladıktan sonra çıktım... saat 4'e geliyordu.. pazara uğradım... alışveriş yaptım. sonra yeğen batunun d.günü pazar diye hediye aldım e ona alınınca kızıda ayırmadım.. kuzen bozulmasın diyede ona bir şeyler baktım aldım... halama koştum.. dondurmalı irmik tatlısı çekiyomuş kuzenin canı mesaj atmış o yeni evdeyken hazırladım dolaba attım... halam kırılacakları gösterdi topladım.. kuzen çocuklarla geldi arabaya attık yeni eve... yerleştirdik ezan okunurken geldik..yemek hazırdı sorayı kurduk yedik içtik... kuzenin çocukların halamın dolapları kıyafetlerni topladık.. tatlı süprizimi yaptım yeğenlere hediyelerini verdim. (bu arada nasıl unutmadığıma şaştılar. ama çok beğendiler sevindim..).. gece duşa aldık saat 3 yattık..

pazar...
saat 6 buçukta kaltım... dolaptakileri arabaya yükledim... kuzenle yeni evdeki dolaba naklettim.. kendisi sadece şoförlük yapıyyor... bu arada 7de gelecek naliye gelmedi.. eniştemi kuzeni aramalarına rağmen salladılar... sinir tepeme çıktı... saat 9 oldu aldım elime telefonu merkeze verdim veriştirdim ama kibarca hadlerini bildirdim... tam 13 dk sonra araç kapıdaydı... taşıma başladı... 5 genç nakliyeci arkadaş gelmiş... sağolsunlar bir dediğimi ikiletmediler.. halam zuzu kuzen zuzu eniştem suzi (zuzu diyemiyor) onu da desene bunuda desene diye nakliyecilerle kanka olduk... 5. katta asansörü kapadılar.. eşyalar kaldı... apt. görevlisi ahmet bey kapamış yönetici istedi diye... aşağıda bir gürültü kapoyur kameradan baktım nakliyecilerden biri görevlinin gırtlağında... yalınayak koştum... kimse ayırmıyor girdim aralarına o ara suratıma yedim bir tane nakliyeci arkadaştan yanlışlıkla... o hırsla birini akletinden çektim aldım o kadar insan kimse ayırmıyor.. 4 nakliyeci görevli komşulardan biri birde biz ahmete verdim veriştidim.. adamın derdi para ... utanmıyroda.. yöneticiyi buldum getirdim habersiz olaydan. açtırdım asansörü... tam 9,30 başladılar 11 de evi sildim bıraktım.. yeni eve geçtik... yemeklerini verdim herkese oruçlu yoktu halamla eniştem ve nakliyecilerden biri dışında saat 3 işlerini bitirip gitmişlerdi... biz yerleşmeye devam ettik yemekleri yaptım bu arada sofra hazırlandı artık hiç bir iş kalmamıştı... ohhh... halam dua üstüne dua kuzen enişte öyle sağolsunlar... nakliyecilerden bile Allah Razı Olsun aldım...
uyuz oluyorum yaaa bu adamlar işçi diye kimse onları ezemez... ezdirmem... apartman sakinleri köpek gibi azarlıyorlar tiksinç bakışlar atıyorlar efendim niye akletle aprtmana giriliyormuş yuh be kardeşim dedim artık bastım yaygarayı Allahtan kndi evlerinde böyle sorunlar olmadı... çok şükür her şey bitti..
cumaya halamları çankırıya gönderiyorum... çocuklarına tabi... kuzenle kalıcaz tatil planları başladı bakalım...

hem ellerine sağlık hem de diline sağlık canımcım.

ne diyeyim sürükleyici bir roman okur gibi okudum..yorucu bir hafta sonuymuş kuşum ama başarmışsın üstesinden gelmişsin bravo..üstündeki yükü atmışsın hem de dua alarak..

GÜNAYDIN HERKESE nasılsınız kızlar ben iyiyim şükür oruçluyum bende bugün az sonra çarşıya gidicem oğlumla alınacak şeyler var.
hafta sonu benim pek bi değişiklik yoktu sıcakta çıkamadık pek evdeydik .monoton geçti yani.eşimde sınavda görevliydi.gün boyu yalnızdıkyani..dünkü menüm
iftar 1 kase çorba,3-4 kaşık fasulye,karpuz,ekmek
ara 2 bardak çay,fındık,2 gofret
sahur 1 yumurta ,ramazan pidesi,çikolata,biber,peynir kahvaltı yaptım bol su içtim.
akrepcim ve arzucum hafta sonunuz yoğun ve yorucu geçmiş.
genic oğlun adına sevindim.öpüyorum sizi bay
akrep bana özelden mesaj atar mısın ne kullandığınızı merak ediyorum
bu arada bi sitede gördüm safran çayı zayıflatıyormuş bileniniz var mı

nasıl bir maratondur bu şekercim ben burda yoruldum okurken

bahire bu hafta öğleden sonra gelecek kendi çalıştığı yere. sabah diğer kurumda olacaktı.

evet spidigonzales zuzu pazar menüsünü atlamış arkadaşlar..

sadece su... eridim eridim gene istanbul sıcaklarında ayol... sanırım suratıma yediğim yumruk iştah kapattı ha ha ha a :90:
rukgusum canım sessizsin çok.. faceden ekledim ben seni umarım almışındır davetimi...

genic Allah hepimize sağlık versin sağol canımcım...

akrebim kaptanım çok dua almanın yanında... benim tintini hanım halamın çeyizlerinede el attıydık bu arada bir çuval çeyizlik verdi sağolsun.. o eski pamuklu kumaşlar şile bezi minik işlemeli mutfak peçeteleri... elbiselik şifonlar... renk cümbüşü...ah daha neler neler... birde namaz kıldığımı görünce o telaşeler arasında namazlığımdan namaz başörtüme kadar hediyeleri dizdi dolu dolu gözlerle sorma... tüylerim ürperdi... ne hayırlı evlat ne hayırlı insansın dedi beraber hem çalıştık hem ağladık...
bu insanlar niye hep dış görünüşe aldanır hala anlamadım.. en yakınım olanlar ama onlar bile beni daha yeni yeni keşfediyor.. komik vallahi komik... :81:

kuşum sen bile kendini yeni keşfediyosun onların tepkileri gayet normal..namaz dinin direği,insan olmanın kapı eşiğidir..sen başladın Rabbimde destekçin olur öyle bir destekki başka desteğe gerek yok ihtiyaç yok tümm dünyevi destekleri senin hizmetine yollar sen yeterki görmesini bil görüp şükretmesini bil

internetim zayıf akrep, gönderidlmedi sanıyorum meğerse 5 kez göndermiş şaşırdım

bahooşş gelmiştir, aldımı kine şu şeyden ben de bilmiyorum?? bugün onu rüyamda gördüm ama anlatsam bağaaa kızar, iğrençti gerçekten noluyoss yaaaaaaa dedim nalaka?? niiyseee sıcak çarptı beni sıcak

arkadaşlar genici kaptan yardımcısı olarak görmek istiyormuyuz

eveeeettttt

hoşbulduk hoşbuldukkk
hoşgeldiiinnnn
hayııııııyyyy benim oyum aybiğeeee
benimde aybiğeeee
bu nasıl bir anlatış yaaaaaaaaff sanki uzay mekiği çalıştırcak kızcaaazzzzzz
sen yard olmak istiyon ya sen anlat yardım et kaptana
aybikcim kaptan yardımcımız olurmusun
ha sonunda zorla kendine teklif ettirdin
Allah ım pi kere pi kere de bağaaa deeee yaa, yaşam enerjisi veriyorsn diye
bağa yaşam enerjisi veriyosun inandın mı
31 i yazıyordu kargodan gelen sms de bende günleri karıştırınca daha doğrusu tarihleri yarın geliyor sanırsam bugün 30 u ki gelmedi kendisi
bahire bu hafta öğleden sonra gelecek kendi çalıştığı yere. sabah diğer kurumda olacaktı.

aynen öyle kızlar bu haftada böyle olacak öğleden sonra gelebiliyorum diğer kurumun arşiv kısmına el atıyorum da bilgisayarla çalışabilecek arada girebilecek bir departman deeelll bu yüzde öğleden sonraları buradan sizlere merhaba diyebilecem

o kadar çok yazmışsınız ki birdaha geri dönmeyeyim diye okurken cevaplayı tıkladım önce cevapla başladım
günayyyydıınnnn tünayyyydııınnn
umarım iyi ve pozitif bir hafta bizi bekler
evet hafta sonu ne yaptım evimin neden o kadar tozlandığını keşfettim
kapı penceere açık akşamları rüzgar esiyor tümmm tozlar içeri ki benim toz alerjim var tozlu yerde uyuyamam şişerim hemen arı sokmuş gibi yada uyuyamam
mecbur silecem bugün zerrre gözüme uyku girmedi sahura kalkınca uyku bölünüyor insanda bugün niyetli de değilim ama allah var kalktım sahura migdem kudurdu yine akşama düzelir inş bakmazsam öğle ağrıyor öyle ağrıyor acısını ben bilirim neyse
cumartesi paso yattım
pazar da yattım sayılır ama bir iftariyelik hazırladım dört dörtlük valla kendimi aşmaya başladım
oktay ustayı izledim pazar günü antep yöresinden bir çorba yaptı oruçlu ağzımla cancazım çekiverdi bende tuttum aynen oktay usta tarifi ile yapıverdim bu çorbayı güzel oldu
balık ızgara
domates ızgara
biber ızgara ama hafif acılıymış biber güzel çıktı
fırında pates kızartması
bir iki dilimcik köfte
bütün bu menüyü gözünüzde abartmayın
çok azar miktarda toplam bir porsiyon olacak şekilde hazıladım tabağıma dolu dolu duruyordu
çorbayı içtim bir kepçe 1-2 saat sonra yemek yedim tansiyonum ya da şekerim fırlıyor ya inanamazsınız birşey oluyor vucuduma resmen çarpıntı geçiriyroum çorbayı içtim uzandım hemen ...

Denetimlerde, mevzuat hükümlerine uygun şartlarda numuneleri alınan ve tekraren yapılan analiz sonuçlarına göre İstanbul genelinde faaliyette olan 61 dolum tesisinden uygunsuzluğu tespit edilen damacana suyu markaları şunlardır:

"Buzada", "Erpınar", "Alps", "Kervansaray","Yalısu".

allah kabul etsin ellerine sağlık afiyet olsun tatlım. burası da o kadar bunaltıcı ki hava kapandı güneş yok ama nem anlatılmaz yaşanır cinsten.

yazdıklarım gitti. burada da hava kapalı ve bunaltıcı. inanılmaz nem var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…