Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

çok alemsin aybuke. noldu da çocuk bu kadar korktu acaba ?

aslında kötü bir tecrübe yaşatmadım ona, ama çocuk anneler araba sürmez diye halukvari bir kafa yapısına sahip anneler yemek yapar evi temizler ayaba süyymez kiii diyor haliyle beni koltukta görünce ödü patladı zavallımın

nurceng, benim kızım 2,5 yaşındaydı çişini öğrendiğinde, biraz sabır gerektiren bir süreç, bence annenin doğum yaptıktan sonraki ilk bir ayı ne kadar zorsa, bu çiş öğretme süreci de o kadar zor, öncelikle oğlun çişe hazır mı değil mi bunu tartman gerek, yani gece altını bağladığında bezini çok ısllatmıyorsa hazırdır derler genelde, tabi bu yazın farklılaşabilir, daha çok sıvı tükettiğimiz için.

neyse bir keere önce tuvalet korkusunu yenmek lazım. çocuklar her nedense oradan korkuyorlar, ben kızıma önce kendimi izleterek başladım çocuk bunun doğal olduğunu anlasın diye, ilk 2 hafta çocuğa kendimi izlettim, yani wc nin kapısı açık şekilde tuvaletimi yaptım çocuk zaten zoruyor anne napyorsun diye, çocuğu bu şekilde yavaş yavaş alıştırıyorsun, sonra bezini takmadım, ve wc nin içine onu bıraktım,suyla oynamasını sağladım,suyla oynamaya bayılıyorlar zaten, bu 2 gün sürdü, tuvalete girdi sadece suyla oynadı, korkuyu yenemsi için çok faydalı oldu. derken yavaş yavaş hadi çişmiizi yapalım diye diye o suyla oynarken çişe tuttum. sonra bezi tamamen çıkardık, sık sık çiş var mı sorusunu sordum, halıya yaptığı çok oldu,ama ona asla kızmadım, hatta aferim kızıma diye tebrik ettim,nereye çiş yaparsa yapsın asla suratımı bile asmadım, aksine tebrik ettim, 1 ayda tamamen hem gece çişini hem gündüz çişini öğrenincei halıları yıkmaaya verdim

git hazır al. bu sıcakta onunla uğraşma derim.

benim oğlanda da tam tersi babası araba kullanacağında hayır sen değil anne kullanacak arabayı diye kavga ediyoruz. çocuk sabah akşam benimle seyahatte.

aybikin söyledikleri doğru ama işte hem çocuğun hem de annenin hazır olması gerekiyor bu duruma

tatlım benim harika bir rüya görmüşsün..kalpgözü his fal konularında da seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de aynen yaşıyorum hatta ben odaklanırsam kilometrelerce uzak olsun o kişiyi yorumlayabiliyorum.Allah vergisi hamdolsun diyorum...
rüyan çok güzel canım..sen yine de anlatma rüyalarını..Rabbim sana harika bir kapı açmış ve bekçisinide koymuş kapanmasın diye..içinde nefs mücadelesini hala vermektesin arada da olsa o bekçi de iyi niyetin inancın..istediğin zaman konuşabiliriz tatlım telim var sende..
KENDİNİ kalabalık içinde yalnız hissetmene gerek yok bir tel kadar yakınım yanındayım

günayyyydıııınnn, tünayyydııınnnn
bugün banada birşey oluyor kızlar dünkü perişenlığım yok
dün bir tuhaftı
inanamazsınız oralarda havalar nasıl bilemiyorum
buralarda gök gürlüyor ne yapacağını bilemez bir halde hava az önce işe gelirken çatladım nasıl böyle çatladım nefes alamadığım an oldu sıcaktan şu anda efil efil esiyor kışa itiraz etmiyecem ya kışın gözünü seveyim arattırdı valla en sevdiğim mevsimi değiştirdim bu sıcaklar yüzünden

kuzzzuuumm çok akıllıdır huzuru sever huzur verir huzur sapağımmm
arzum sana gitgide kanım ısınıyor kız ki normalde ben sıcak kanlı değilimdir herkesi böyle ısınamam bazı şeyleri senden öğreniyorum bana bu aybik ecünlü der banada bazı şeyler olur çocukluğumdan beri birşeyler falan ama bunu eni konu hiç araştırmadım hatta üstünde de durmadım görmezden geldim bu hali yok saydım şimdiye kadar memuriyet için çabaladığım kadar bu yönümü geliştirseydim en azından evim olurdu deeeermişim..neyse ben de 6 sene sonra doğmuşum ilk çocuğum birde bizde de ocaklık durumu var şimdi korktum valla
şimdi rüyanın yorumuna gelince müsade edersen sen ve diğer arkadaşların yorumunu okudum senin rüyanı okurken bana aşk kokusu geldi ama bu adem falan değil bence aşkı da geçtim o kapıdaki karanlık kişi senin evleneceğin kişi hazır ol bak kapıya kadar gelmiş kısmetin canım beyaz gömlek de saflık ve hayır senin için insanlık için hayr diliyorum hayr diyelim hayr olsun kendime de hayr dokunsun

ben kızıma örnek olmalıyım hep bizden oluyor annaneyi görmedi teyzeyi anneyi araba sürerken hep dede dayı baba sabit fikir olmasın çocuğum sırf bunun için bile alabilirim araba hırs yapıyorum bak kızımı alıp arabaya bindirip şöööyle bir gezdirp gelsem o fikri başından atmaya hatta o da heves etmeye başlar belki çocuğuma örnek olmalıyımmm bu arada kızlar benim kendi çocuğum olana kadar nisayı evlatlık aldım bu konuya başta nisa itiraz ediyor ama çocuğum olana kadar bu böyle olduktan sonra yeri değişmez ilk gözümün ağrısı evladın yeri farklı olur o ayrı de seviyorum işte bana diyor ki ben annemin kızıyım senin değil anladın mı :86:

kızlar burası bugün çok yoğun. arkadaş izinde hem onun işleri hem telefonlar hem de benim işler sıkıştım yine. :18::18:

allah kolaylık versin genic
yoğunluk zor valla
vucudun yorulur ok dinlenirsin yat uyu beyin yorgunluğuna çare arıyorum bilen varsa söylesinnnnn

kızlar burda yağmur yağıyor allah afetinden esirgesin işe gelirken ter attım ama şu anda dışarıda resmen yağmur artı rüzgar var

allah kolaylık versin genic
yoğunluk zor valla
vucudun yorulur ok dinlenirsin yat uyu beyin yorgunluğuna çare arıyorum bilen varsa söylesinnnnn

kız çalışırken nasıl uyusun iyimisin sen ha varsa yolu söyle bende yatayım hemen

kızlar burda yağmur yağıyor allah afetinden esirgesin işe gelirken ter attım ama şu anda dışarıda resmen yağmur artı rüzgar var

oyy ne güzel yaa acıcık burayada gelsin efil efil yağmurlu hava burda az kaldı buhar olucaz

Beni anladığını biliyorum hissediyorum.. çünkü seni kendime çok yakın buluyorum....teşekkürler seninle uzun uzun bir konuşma yapmamız gerekiyor zati.... :80:

canım benim oğlum 25.5 aylık yaşını 1 buçuk ay geçti.tuvalete alışkın genelde banyoda hep beraberiz biz klozette tek başıma göndermiyor zaten mutlaka yanımda olacak. biliyor yani .acaba bizim erken mi sence?bir de malesef halılarım 15 gün önce yıkandı titiz davranıyorum braz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…