- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 358
genic seni bilmem ama beni bu havalar mahvetti nefes aldığına pişman olurmu insan ya bezdiriyor insanı vallaha ya
tatlım dikkat et kendine birden bire yeme sen de benim gibi aç orucunu hurmayla suyla namaz kıl sonra ye..şu zımbırtı da gelseydi düzene girerdi kanşekeri durumların..kan şekerin düşüyor sanırım yemek sonrası aniden yükseliyor dengeni bozuyor benim de öyle olurdu geçen yıl..buyıl çok iyiyim hamdolsuno kadar çok yazmışsınız ki birdaha geri dönmeyeyim diye okurken cevaplayı tıkladım önce cevapla başladım
günayyyydıınnnn tünayyyydııınnn
umarım iyi ve pozitif bir hafta bizi bekler
evet hafta sonu ne yaptım evimin neden o kadar tozlandığını keşfettim
kapı penceere açık akşamları rüzgar esiyor tümmm tozlar içeri ki benim toz alerjim var tozlu yerde uyuyamam şişerim hemen arı sokmuş gibi yada uyuyamam
mecbur silecem bugün zerrre gözüme uyku girmedi sahura kalkınca uyku bölünüyor insanda bugün niyetli de değilim ama allah var kalktım sahura migdem kudurdu yine akşama düzelir inş bakmazsam öğle ağrıyor öyle ağrıyor acısını ben bilirim neyse
cumartesi paso yattım
pazar da yattım sayılır ama bir iftariyelik hazırladım dört dörtlük valla kendimi aşmaya başladım
oktay ustayı izledim pazar günü antep yöresinden bir çorba yaptı oruçlu ağzımla cancazım çekiverdi bende tuttum aynen oktay usta tarifi ile yapıverdim bu çorbayı güzel oldu
balık ızgara
domates ızgara
biber ızgara ama hafif acılıymış biber güzel çıktı
fırında pates kızartması
bir iki dilimcik köfte
bütün bu menüyü gözünüzde abartmayın
çok azar miktarda toplam bir porsiyon olacak şekilde hazıladım tabağıma dolu dolu duruyordu
çorbayı içtim bir kepçe 1-2 saat sonra yemek yedim tansiyonum ya da şekerim fırlıyor ya inanamazsınız birşey oluyor vucuduma resmen çarpıntı geçiriyroum çorbayı içtim uzandım hemen ...
allah kabul etsin ellerine sağlık afiyet olsun tatlım. burası da o kadar bunaltıcı ki hava kapandı güneş yok ama nem anlatılmaz yaşanır cinsten.
tatlım dikkat et kendine birden bire yeme sen de benim gibi aç orucunu hurmayla suyla namaz kıl sonra ye..şu zımbırtı da gelseydi düzene girerdi kanşekeri durumların..kan şekerin düşüyor sanırım yemek sonrası aniden yükseliyor dengeni bozuyor benim de öyle olurdu geçen yıl..buyıl çok iyiyim hamdolsun
burası da kapalı şu an..yarın yağmur görünüyor bakalım..hayırlısı olsun..benim susuzluğum biraz dizginlendi gibi ama pazartesi yoğunluğu ile o kadar çok konuştum ki halsiz kaldım resmen
tatlım dikkat et kendine birden bire yeme sen de benim gibi aç orucunu hurmayla suyla namaz kıl sonra ye..şu zımbırtı da gelseydi düzene girerdi kanşekeri durumların..kan şekerin düşüyor sanırım yemek sonrası aniden yükseliyor dengeni bozuyor benim de öyle olurdu geçen yıl..buyıl çok iyiyim hamdolsun
galiba bende ne oluyor anlamadım ama beni sarsıyor babam diyabetli ya korkutuyor bu durum beni baya bir sarsıyor çünkü şöyle yapıyorum 2 hurma 2 adet kuru kayısı bir bardak su ile yenilir su bitince çok değil birkepçe kadar çorba içilir yarımsaat kadar ara sonra yemek ki o yarım saatte dün böyle geçtim çekyata yattım resmen ya
burası da kapalı şu an..yarın yağmur görünüyor bakalım..hayırlısı olsun..benim susuzluğum biraz dizginlendi gibi ama pazartesi yoğunluğu ile o kadar çok konuştum ki halsiz kaldım resmen
herkese günaydın oğluma çiş yapmaya alıştırayım dedim aldım her şeyi çok zormuş valla ne yapmam lazım çocuğu olanlar fikir versin
herkese günaydııııııııııııııııınnnnnnnnçok mutluyum çooooooooooooooookkk neden mi, bilmiyorum ama olsun çoooooookkk mutluyum
nazar etmeyin bakiimmdün araba sürüşüne çıktım eşimle, daha önce eşimle çıkmıştık ama kızım arkada uyuyordu,dün uyku sersemi bir haldeydi ama uyusam mı uymasam mı karasızım modundaydı, neyse , bizim kız beni koltuğa oturup araba sürerken görünce , başladığı çığlığı koparmaya, babaaaaaaaa ben çok korkuyoooooooomm, eve gitmek istiyoruummm Allah 'ım reva mı bu banaaa, 3 yaşındaki bebe bile korkuyor benden
herkese günaydııııııııııııııııınnnnnnnnçok mutluyum çooooooooooooooookkk neden mi, bilmiyorum ama olsun çoooooookkk mutluyum
nazar etmeyin bakiimmdün araba sürüşüne çıktım eşimle, daha önce eşimle çıkmıştık ama kızım arkada uyuyordu,dün uyku sersemi bir haldeydi ama uyusam mı uymasam mı karasızım modundaydı, neyse , bizim kız beni koltuğa oturup araba sürerken görünce , başladığı çığlığı koparmaya, babaaaaaaaa ben çok korkuyoooooooomm, eve gitmek istiyoruummm Allah 'ım reva mı bu banaaa, 3 yaşındaki bebe bile korkuyor benden
arzucum desene spesipik güçlerin var seninde. şaka bir yana ben inanırım böyle şeylere ama bu zamana kadar böyle bir şey olmuyorsa ve o duadan sonra olduysa onu kaldır. çünkü buna senin artık itiyacın kalmamış bir dönem lazımmış ama artık yok ve sakın kalbini bozma aklına kötü bir şeyler getirme. hayır olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?