Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

genic seni bilmem ama beni bu havalar mahvetti nefes aldığına pişman olurmu insan ya bezdiriyor insanı vallaha ya

tatlım dikkat et kendine birden bire yeme sen de benim gibi aç orucunu hurmayla suyla namaz kıl sonra ye..şu zımbırtı da gelseydi düzene girerdi kanşekeri durumların..kan şekerin düşüyor sanırım yemek sonrası aniden yükseliyor dengeni bozuyor benim de öyle olurdu geçen yıl..buyıl çok iyiyim hamdolsun
allah kabul etsin ellerine sağlık afiyet olsun tatlım. burası da o kadar bunaltıcı ki hava kapandı güneş yok ama nem anlatılmaz yaşanır cinsten.

burası da kapalı şu an..yarın yağmur görünüyor bakalım..hayırlısı olsun..benim susuzluğum biraz dizginlendi gibi ama pazartesi yoğunluğu ile o kadar çok konuştum ki halsiz kaldım resmen

benimde öğleden sonra dizlerim ağrımaya başladı. gittikçe arttı şöyle ayaklarımı uzatmak istiyorum. havaya da bakıp bakıp sinirleniyorum

burası da kapalı bir yağmur yağsa şu havadaki kasvet gidecek adeta

herkese günaydııııııııııııııııınnnnnnnnçok mutluyum çooooooooooooooookkk neden mi, bilmiyorum ama olsun çoooooookkk mutluyum

nazar etmeyin bakiimm dün araba sürüşüne çıktım eşimle, daha önce eşimle çıkmıştık ama kızım arkada uyuyordu,dün uyku sersemi bir haldeydi ama uyusam mı uymasam mı karasızım modundaydı, neyse , bizim kız beni koltuğa oturup araba sürerken görünce , başladığı çığlığı koparmaya, babaaaaaaaa ben çok korkuyoooooooomm, eve gitmek istiyoruummm Allah 'ım reva mı bu banaaa, 3 yaşındaki bebe bile korkuyor benden

herkese günaydın oğluma çiş yapmaya alıştırayım dedim aldım her şeyi çok zormuş valla ne yapmam lazım çocuğu olanlar fikir versin

bu arada dünkü menüm
iftar çorba,3-4 kaşık fasulye,biraz pilav,ekmek,karpuz,ayran
ara çay
ara yarım muz,yarım şeftali
sahur çay,az çikolata,az fındık ezmasi,peynir,su

çok alemsin aybuke. noldu da çocuk bu kadar korktu acaba ?

ya ne güldüm ya

günaydın canlar...

Dün gece bir rüya gördüm sabah ezanı olmamıştı daha çığlık çığlığa kendi sesime uyandım... gece en son ben yattım gene... kapıları camları kapadım yatağıma geçtim... saat 2 suları falan... uyuyamadım zor bela kapadım gözlerimi.. rüyamda o halimi gördüm bu kez her yeri kapadım ama ev kapısı aralık kalmış karanlıkta itiyorum kapıyı bir parmak aralık kapanmıyor arasına bir şey sıkışmış diyorum iterken iterken benden kısa beyaz gömlekli biri aralıkta kapıyı kapamaman için itiyor o an anlıyorum hırsız hırsız diye bağıra bağıra uyandım... uyandım ama inanın titriyordum... hala gözümün önüne geliyor..

arada olur çok rüya görürüm eğer yorgun değilsem hatırlarımda bir bir... ve hemen hemen bütün rüyalarımı kendim rüyamın devamında yorumlar sabah kaltığımda net olarak neler olacağını kestiririm.. birilerine anlatmam kolay kolay yoksa çıkmıyor 1 gün ila 1 yıl içinde hep çıkar.... çevremdeki insanlarda rüyalarını bana anlatır ve şimdiye kadar Allahıma Şükür yanlış yorumlamadım.. şimdi kendi rüyamda takıldım...
şöyleki.. rüyada hrsız görmek eğer sarışınsa sağlığı alıp gitmesi esmer ise kara sevda ile kız alıp gitmesine diye yorumlarım hep e benim hırsız esmer kara kuru bir şeydi... ayol tam kara sevdalıktı da bende öyle bir durum henüz yok ihtimal de yok... Allahım sen büyüksün dedim... ne diyeyim

tabi şuda var ben eğlencesine fal bakardım uzun zamandır bakmadım herkes bire bir çıktığını söyleyince duuuur dedim bu eğlenceden çıktı insanlar kendilerini kaptırdı olmaz dedim... hatta bir gün şeker hastası çok tatlı bir falcıya gittim mavi gözlerini dikip bana ilk dediği şey şuydu... ah be güzelim sen bana niye geldin ki senin zaten 3. gözün açık hatta kendine bile fal bakarsın benden daha iyi ve net görüyorsun o fincanlara bile baktığını sanmıyorum... haklıydı... ben fincandan şekil bakmam sadece içimden geçeni söylerim... o bana bakma sakın Allah senin kalp gözünü ardına kadar açmış ne kadar insanı eğlendirmek amaçlı bile olsa o fincanı açarsan bu güzelliği kaybedersin.. sen yer yüzünde hiç bir mahluku ayırdetmiyorsun bu nasıl bir yürek her şeyi karşılıksız seviyorsun sen din,ırk,renk,para,şan, şöhret ayırtmaksızın insan aşığısın demişti sana abla tavsiyesi kalbinin güzellikleri ve Allahın bahşettiği bu güzel enerjini kendin ve sevdiklerin için kullan ışığını söndürme demişti.ben zaten çok önceleri bırakmıştım uyarısı doğruydu...

uzun zaman oldu ama kuzenim bana o dönemlerde bir dua vermişti fal baktığımda tuhaf şeyler görüyor geceleri gün aydınlanmadan uyumuyordum.. hele karanlıkta hiç uyumuyordum.. onu kaybetmiştik evde sonra ev taşınırken buldu gene verdi evimdeydim dün akşam odamda çalışma masamda duruyordu.. acaba ağarmı geldi diye düşündümtabi benim rüya tutarsız kaldı.. ondan mı rüyamı gerçek bilemedim... ama fena bir gece geçirdim...

alemsin canım ya traji komik olmuş zavallı çocuk
sabah sabah iyi güldürdün yani...

arzucum desene spesipik güçlerin var seninde. şaka bir yana ben inanırım böyle şeylere ama bu zamana kadar böyle bir şey olmuyorsa ve o duadan sonra olduysa onu kaldır. çünkü buna senin artık itiyacın kalmamış bir dönem lazımmış ama artık yok ve sakın kalbini bozma aklına kötü bir şeyler getirme. hayır olsun inşallah.

dünkü... menümm...

sabah.. 1 adet ev poğaçası..
öğlen... 2 dilim kavun..
akşam.. az çorba-- lahana salatası yoğurtlu...

Son düzenleme:

evet canım... ... 3 yıl önce bir gazeteci bayanla tanışmıştım ağar bir trafik kazası geçirmii öbür tarafa gitmiş gelmiş cinsten benim gibi maneviyatı yüksekti. bir sohbette bana gözlerimdeki proton ve nötronların çarpıştığını söylemişti... geç doğmuşsun dedi ve ilksin dedi beni ilk kez gördüğü halde evet öyle 9 seneden sonra ilk çocuk benim. bende ona baba sülalemde ilk doğan kız çocuklarının tamamı fal bakar, her dedikleri ve ayrıcada rüyaları çıkar dedim ... bana sülalende ocak var ama buna ek olarak 9 yıldan sonra geç gelen ilk çocuk olmamında artısı olduğunu söylemişti... evet hayatımda garip şeyler çok olur... anlatsam zati romanda olur...
ama haklısın Allaha inancım sonsuz Besmeleyle yatarım onunla kalkarım başka sığınacak bir dua var ise yastık altı tutacağıma dillendiririm bir kere kaparım gözümü... Kaldırayım ben onu...

kızlar yazdıkalrınızı okuyamadım bana acil bir cevap yazın bakiimmm, şimdi ben kremşanti yapacağım ama mikserim yok şimsi mikser almaya çıkasım da yok ben bu kremşantiyi blender da çeksem mikser gibi etkili olur mu? deneyeniniz var mı? ya da markete gidip hazır kremşantilerden mi kullanayaım, son 5 dakika içind ecevap yazdınız yazdınız yazmadınız kendim bir terciht ebulunacağım, hadi bakalım fikirlerinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…