kız çalışırken nasıl uyusun iyimisin sen ha varsa yolu söyle bende yatayım hemen
arzu ,bahire meraba kızlar aşağda gördüm sizi
kıss eve gidince uyumuyormuyuz allah seni güldürdün ya beniakreeepppp sıcak tokandı mı bugün bir yorgunluk yoğun olduğum zaman bir hayattan zevk almama kafamda bir uğultu yetmiyor bazen vatandaşla uğraşması zor en iyi sen bilirsin bence akrep senin işin kolay değil gece rüyama konu oluyorlar sabaha kadarda rüyada çalışıyorum sabah gene çalış e tabi dinlenemiyor insan
bu arada kızlar birsürü görev alanım ve sorumluluğum var en zoru ne derseniz insanla uğraş gerektiren işler örneğin ösym
taşınır kontrol yetkilisiyim ,mutemetim ,arşiv sorumlusuyum,temizlik denetmeniyim ,.....
en zoru insanla uğraşmak ....
merhaba beni bir görürsün bir kaybolurum çünkü arada bir elektirik kesiliyor rüzgarlı burası ...
kızlar burda yağmur yağıyor allah afetinden esirgesin işe gelirken ter attım ama şu anda dışarıda resmen yağmur artı rüzgar var
kızlllaaaa,
kadınllaaaaa
nerdeeesssiniz
geliverin gari
25.5 aylık canım
canım benim oğlum 25.5 aylık yaşını 1 buçuk ay geçti.tuvalete alışkın genelde banyoda hep beraberiz biz klozette tek başıma göndermiyor zaten mutlaka yanımda olacak. biliyor yani .acaba bizim erken mi sence?bir de malesef halılarım 15 gün önce yıkandı titiz davranıyorum braz
kizlar merhaba nasılsnz? Malesef bilgsayarm bozuldu giremiyorm nete.telefondan zorla bağlandım gecmışi okuyamadm umarm herkesin keyfi yerındedir.dün iş arkadaşlarim geldi iftara o kadar gergindim ki cok titizlenmeme ragmeo herseyde bi aksilık cıktı.yemeklerm berbat oldu tatlim ıstedgm gbı olmadı:) aglaycktım dün gece oturup.bugunde mısafırm var ama stres yapmadım bu sefer relax takılıyorm:) bakalım yemeklerim nasl olack bugun.bugunki iftar menümde: yogurt corbası, yaprak sarması,içli köfte,mantarlı tavuj gögsü,pilav salata hoşaf var.kızlar dua edin bana rezil olmaym bu aksamda.akrebım zımbırtm geldı sabah bu arada ama taktgm yerdn ckp ckp duruyo bendemi sorun var anlamadm:)
kizlar merhaba nasılsnz? Malesef bilgsayarm bozuldu giremiyorm nete.telefondan zorla bağlandım gecmışi okuyamadm umarm herkesin keyfi yerındedir.dün iş arkadaşlarim geldi iftara o kadar gergindim ki cok titizlenmeme ragmeo herseyde bi aksilık cıktı.yemeklerm berbat oldu tatlim ıstedgm gbı olmadı:) aglaycktım dün gece oturup.bugunde mısafırm var ama stres yapmadım bu sefer relax takılıyorm:) bakalım yemeklerim nasl olack bugun.bugunki iftar menümde: yogurt corbası, yaprak sarması,içli köfte,mantarlı tavuj gögsü,pilav salata hoşaf var.kızlar dua edin bana rezil olmaym bu aksamda.akrebım zımbırtm geldı sabah bu arada ama taktgm yerdn ckp ckp duruyo bendemi sorun var anlamadm:)
tatlım benim harika bir rüya görmüşsün..kalpgözü his fal konularında da seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de aynen yaşıyorum hatta ben odaklanırsam kilometrelerce uzak olsun o kişiyi yorumlayabiliyorum.Allah vergisi hamdolsun diyorum...
rüyan çok güzel canım..sen yine de anlatma rüyalarını..Rabbim sana harika bir kapı açmış ve bekçisinide koymuş kapanmasın diye..içinde nefs mücadelesini hala vermektesin arada da olsa o bekçi de iyi niyetin inancın..istediğin zaman konuşabiliriz tatlım telim var sende..
KENDİNİ kalabalık içinde yalnız hissetmene gerek yok bir tel kadar yakınım yanındayım
anlıyorum seni tahimin ediyorum burada allah var yoğun değilim yoğun olduğum zamanlrı biliyorsunuz böyel wc ye gidemiyorum su içemiyorum o kadar yoğun oluyorum ki seni o kadar iyi anlıyorum ki insan yorgunluktan uyuyamıyor o kadar yani uyuduğunda da rüyasında da görüyor kendini çalışırken ... offf offfevet canım en zoru insanlarla uğraşmak her biri ayrı ilgi alaka ister ve benim konuşmaya halim dermanım kalmazya ne su ne yemek benim canım yatıp dinlenmek çekiyor ya
akrep beeeni buradan kurtar akrep benim muafffakatname işimi yap kızzz 5 gün oldu vicdansızzz akrepp akreeep akreeeptatlım karamele de yolladım dün bugün paketi teslim etmişler ona..merakla kendisini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?