Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kız çalışırken nasıl uyusun iyimisin sen ha varsa yolu söyle bende yatayım hemen

kıss eve gidince uyumuyormuyuz allah seni güldürdün ya beni akreeepppp sıcak tokandı mı bugün bir yorgunluk yoğun olduğum zaman bir hayattan zevk almama kafamda bir uğultu yetmiyor bazen vatandaşla uğraşması zor en iyi sen bilirsin bence akrep senin işin kolay değil gece rüyama konu oluyorlar sabaha kadarda rüyada çalışıyorum sabah gene çalış e tabi dinlenemiyor insan
bu arada kızlar birsürü görev alanım ve sorumluluğum var en zoru ne derseniz insanla uğraş gerektiren işler örneğin ösym
taşınır kontrol yetkilisiyim ,mutemetim ,arşiv sorumlusuyum,temizlik denetmeniyim ,.....
en zoru insanla uğraşmak ....

evet canım en zoru insanlarla uğraşmak her biri ayrı ilgi alaka ister ve benim konuşmaya halim dermanım kalmaz ya ne su ne yemek benim canım yatıp dinlenmek çekiyor ya

kizlar merhaba nasılsnz? Malesef bilgsayarm bozuldu giremiyorm nete.telefondan zorla bağlandım gecmışi okuyamadm umarm herkesin keyfi yerındedir.dün iş arkadaşlarim geldi iftara o kadar gergindim ki cok titizlenmeme ragmeo herseyde bi aksilık cıktı.yemeklerm berbat oldu tatlim ıstedgm gbı olmadı:) aglaycktım dün gece oturup.bugunde mısafırm var ama stres yapmadım bu sefer relax takılıyorm:) bakalım yemeklerim nasl olack bugun.bugunki iftar menümde: yogurt corbası, yaprak sarması,içli köfte,mantarlı tavuj gögsü,pilav salata hoşaf var.kızlar dua edin bana rezil olmaym bu aksamda.akrebım zımbırtm geldı sabah bu arada ama taktgm yerdn ckp ckp duruyo bendemi sorun var anlamadm:)

kizlar merhaba nasılsnz? Malesef bilgsayarm bozuldu giremiyorm nete.telefondan zorla bağlandım gecmışi okuyamadm umarm herkesin keyfi yerındedir.dün iş arkadaşlarim geldi iftara o kadar gergindim ki cok titizlenmeme ragmeo herseyde bi aksilık cıktı.yemeklerm berbat oldu tatlim ıstedgm gbı olmadı:) aglaycktım dün gece oturup.bugunde mısafırm var ama stres yapmadım bu sefer relax takılıyorm:) bakalım yemeklerim nasl olack bugun.bugunki iftar menümde: yogurt corbası, yaprak sarması,içli köfte,mantarlı tavuj gögsü,pilav salata hoşaf var.kızlar dua edin bana rezil olmaym bu aksamda.akrebım zımbırtm geldı sabah bu arada ama taktgm yerdn ckp ckp duruyo bendemi sorun var anlamadm:)

kızlar burda yağmur yağıyor allah afetinden esirgesin işe gelirken ter attım ama şu anda dışarıda resmen yağmur artı rüzgar var

bize de gönder biraz da rahatlayalım hiç olmazsa psikolojik olarak.

kızlllaaaa,
kadınllaaaaa
nerdeeesssiniz
geliverin gari

yettim

25.5 aylık canım

aslında başlanabilir.

bak işte sakın bunu yapma bırak boşver yapsın varsın bir daha gönderirsin ya da hepsini toplanasıl olsa yaz günü hem altına kaçırırsa temizlemesi daha kolay olur senin için en önemlisi sakın ona kızma bağırma üzülme bunları yapmak istesen bile o senin gözünün içine bakarken sakın onun hevesinin kırılmasına izin verme. her defasında değil ama onu ödüllendir mutlaka. hatta parka götür bezini bağlama sık sık sor ona tuvalet ihtiyacının olup olmadığını.

tatlım o çıkıntılı yer içe gelicek dur arıyorum seni

canım benim yaa çok güldürdün beni Rabbim de seni güldürsün inş.

Beni anladığını biliyorum hissediyorum.. çünkü seni kendime çok yakın buluyorum....teşekkürler seninle uzun uzun bir konuşma yapmamız gerekiyor zati.... :80:

evet canım en zoru insanlarla uğraşmak her biri ayrı ilgi alaka ister ve benim konuşmaya halim dermanım kalmaz ya ne su ne yemek benim canım yatıp dinlenmek çekiyor ya
anlıyorum seni tahimin ediyorum burada allah var yoğun değilim yoğun olduğum zamanlrı biliyorsunuz böyel wc ye gidemiyorum su içemiyorum o kadar yoğun oluyorum ki seni o kadar iyi anlıyorum ki insan yorgunluktan uyuyamıyor o kadar yani uyuduğunda da rüyasında da görüyor kendini çalışırken ... offf offf
tatlım karamele de yolladım dün bugün paketi teslim etmişler ona..merakla kendisini bekliyorum
akrep beeeni buradan kurtar akrep benim muafffakatname işimi yap kızzz 5 gün oldu vicdansızzz akrepp akreeep akreeep

yafff millete 1 güne bane 5 offff offfff offfff

ben iftara kimseyi çağırmıyorum çağırana da gitmiyorum ya fena oluyorum orucu açınca evde rahat rahat uzanabiliyorum elin evinde ne yaparım tutarım kendimi ayıp olmasın diye yavaş yavaş yiyorum zati filmi iyice yavaşa alırım ana yemek gelince küüüt diye valla bak
kimse kusura bakmasın evime gelecek adam benim gibi olanlardan seçilir şööyel ayaklarımı uzatabileceğim uzatmada sakınca görmeyeceğim karşının da benden çekinmeyeceğiii olur öyle olur kasar böyle takımları çıkar oruçlu halinle servisi yap birde üstüne gerill hayır ev sahibi olsam da yığılır kalırım bir yere birde insan 17 saat açlıktan sonra ne yediğinin önemi olmuyor ben şahsen acıkmıyorum sonra bu ay nefsi terbiye ayı açı doyurması kolay toku gönüllemesi zor olurmuş karşındakiler oruçlu ise gerçekten ne yaparsan yap bir çorba için bile allaha hamd edeceklerdir samimi iseler bazı şeylerde yok değilseler zaten onları gönüllemesi zor olur şekerim ....

[B]ya çağırmıyorum derken yanlış anlaşılmasın diye açıklama yapıyorum şu an okullar tatil örneğin öğrenciler burada olsa götürürüm seve seve ki sağ elin verdiğini sol el bilmez biz babadan anadan böyle gördük çevremde gariban olmadığından yoksa misfirperverimdir sofram açıktır aybik bilir elim lezzetlidir ...
konum komşum hep ev sahibi en azından bende o da yok ne bileyim halleri vakitleri yerinde geçen birine gittim gitme nedenimi de söyledim rahat edebileceğim bir evdi sağ olsun kızcaaz güzel menüsünü hazırlamış birşişe gazoz aldım bir tabak yoğurt gittim yemeğin sonunda elleerini ovuşturarak oruçlu olduğunu yemeklerin tadına bakamadığını çorbanın tuzunun yavan olduğu için özür dilemeye kalkınca şimdi kalkar giderim dedim olurmu öyle şey çokk güzeldi eline sağlık verdiği nimetlre hamd olsun bu nimetlerle bizi sorgudan geçirecek rabbime hamd olsun dünya da yapılam müslüman zulumlri geldi gözümün önünde myanbardaki çocukların katli ne bileyim afrikadaki şu meşhur çocuk resmi canlandı sonra dedim ki baktım gerçekten mahçup tabi karşındaki nasıl düşünüyro bilemiyorum ama benim evime kim gelirse gelsin benim beklentim soframda hamd edilmesi şükr edilmesi aksi üzer kırar işin açığı görüşmeye devam etmem dünyayı farklı algıladığım insanla anlaşamam ben ona dedim ki bak tuğçe ben diyetteyim sen istemeden tam benim ağız tadıma uygun yemek yapmışsın yemeklerin tuzsuz olduğunu demesen anlamazdım bana göre iyiydiler canım dedim ..

kızzzlarrr atv de silifke yemekleri gösteriliyooorr imkanı olan baksın bizim yöresel yemeklerimiz varrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…