aslında kaç gündür bu durumu sizle paylaşım diyorum ama aksiliklerden sıra mı geldi
şimdi biri var özellikle akrebim bu konuda en çok sana sormak istedim
çok beyfendi ailesi ve çevresiyle tam bir hayat arkadası olabilecek biri
ama sorun şudur ki 20 yaşına kadar namaz kılan oruç tutan bu adam o saatten sonra
hayatın bunla ibaret olmadıgını ve bunların gereksiz olduğunu düşünmeye başlıyor
bunda kimsenin etkisi yok çünkü ailesi dinini gerekten anlayan ve gereğini uygulayan insanlar
bizim bu arkadas arastırıyor yıllarca ve ateist olmaya karar veriyor
aklım çok karıstı çok iyi biri ama ben bu adamla nasıl ömür geçirebilirim ki
üstelik asla bu durumdan vazgececeği yok dediği tek sey ilerde çocuklarım bile olursa onlara ateist olduğumu yıllarca belli etmem
senin ve ailelerimizin istediği gibi müslüman olurlar ama benden bekleme diyor
bile bile de lades denmez aklım çok karıstı
hiiç korkmana gerek yok, ben geçen yıl üçünü de aldırdım, geriye kalan bir tanesini de alın dedim sonra lazım olur dedi almadı doktor, kışın o alınmayan 20 lik dişim de rahatsızlık verdi, ben de adıracağım o kalan bir tanesini
hele ki benim 2 tanesi dikişli çekildi, öyle bir kökleşmiş ki doktor az daha çene kemiğine yapışacakmış, çene cerrahına sevk edecektik dedibaşparmağımın yarısı kadar kök çıktı inanamadım dikişli olan çok daha kolay ve kısa sürede iyileşti, dikişsiz çekim diğerine göre ddaha zor oldu ama acısı öyle korkuğun gibi çok olmuyor, zaten ağrıkesşcş veriyorlar, hissetmiyorsun.
aslında kaç gündür bu durumu sizle paylaşım diyorum ama aksiliklerden sıra mı geldi
ama sorun şudur ki 20 yaşına kadar namaz kılan oruç tutan bu adam o saatten sonra
hayatın bunla ibaret olmadıgını ve bunların gereksiz olduğunu düşünmeye başlıyor
bunda kimsenin etkisi yok çünkü ailesi dinini gerekten anlayan ve gereğini uygulayan insanlar
üstelik asla bu durumdan vazgececeği yok dediği tek sey ilerde çocuklarım bile olursa onlara ateist olduğumu yıllarca belli etmem
moral olarak çöktüm herşey mi üst üste gelir
ama buna da şükür Allah beterinden esirgesin
kilo verme konusunda umutsuzluğa kapılmadım ama hareket yeteneğim kısıtlandı resmen bayramdan sonra bomba gibi olcam yine
günlük yürüyüşlerime başladıgım zaman
aslında su da var önceden ben ramazanda hep kilo alırdım bu yıl o olmadı bu bile başarı aslında
sağol canım
benimki,ni zaten çene cerrahı çekicek dikişli olucak ,damağı yarıp alıcak,hiç bişey hissetmiyceksiniz dedi
senin zor çekilen dişin alt damaktamıydı ,üst damaktaki 20 likler daha kolay çekiliyomuş
tatlım aslında sen cevabı yakalamışsın"bile bile lades denmez"
Allah ı yok sayan(haşa) biriyle yaşamını birleştirip sonra Allahın huzuruna nasıl duracaksın?
sen herşeyin en güzeline layıksın kuşum
bu da sana br imtihan ve ben inanıyorumki bu sınavı başarıyla geçiceksin
akrebim sana gerekeni söylemiş zaten güzelim
hakkında hayırlısı olur inşallah
ataist olmak bu kadar ıspat varken çok saçma değil mi?bence o kişinin psikoljisi bozuk, neden mi, çünkü 20 li yaşlara kadar dinini çok güzel yaşamış, ama idrak edememiş, demek ki baskıyla ya da zorlamayla, yapmış, bu baskı ve zorlama onun pskolojisini bozmuş,ben olsam ateist bir insanla evlenmezdim, ateistler ruhani boşluklarını sığınma ihtiyaçlarını nasıl karşılıyorlar ??? insan sevgisi doğa sevgisi desen bunların hepsi kısıtlı sınırlı ve yetmmiyor, kaldı ki bizde de var o insan sevgisi doğa sevgisi, ateist olan birisiyle hayat yürümez.
haklısın kaptanım keşke böyle olmasaydı başka türlü vazgeçmek daha kolay olacaktı ama
neyse kısmet değilmiş demekten başka bişey kalmayacak bana
tatlım beni asıl üzen o kişiden vazgeçmeye gönülsüz olman tamam sana olan yüzü çok iyi olabilir ama özünde sevgililer sevgilisini yok sayıyor..
düşünsen anneni babanı yok saysaydı ve onlara hergün küfür etseydi ama sana karşı çok iyi olsaydı o insana karşı hala çok iyi ne yapsam diye kararsız kalabilirmiydin??????????????
ama
bu insan tüm kainatı yaratan bizlerin hepimizin Rabbine isyan ediyor küfr içinde ..
ve
başımıza gelen iyi ve kötü şeylerin herbirinin vardır asıl nedeni
ayağımız taşa değse sorgulamak lazımdır acaba ne yaptım diye??
lütfen kuşum demekki sen iy birinsansın ve iyiliklere layıksınki Rabbim seni üst üste ikaz ediyor
gönülsüzlük değil de kaptanım keske diyorum içimden keske böyle olmasaydı
çok zor seven biriyim ha su da var baştan bitmesi daha güzel olur sonrası daha kötü çünkü
ama bu durumu benden saklamasa hiç başlamazdım bu ilişkiye o da tepkimden korkmus olacakki
baştan söylemedi bunu bana tabi her işte bi hayır var
sonradan öğrensem yada evlilik gibi bi durum olduktan sonra daha kötü olacaktı
bide hiç renk vermedi dediğim gibi ailesinden falan neyse hayırlısı olsun hepimiz için çok tsk ederim akrebim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?