Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

oku sen kazaya karşısın böyle belaların başından gitmek nedir bilmediği insanlara kazaya karşı derler akacak kan damarda durmazmış geldimiydi öylle
üst üste gelir geçmiş olsun
çok etkileyici şimdi iş çıktı bana tüm öğleden sonra hz lut u incelemeliyimmmm ilgimi çekti
günaydın kızlarrrr......

nasılsınız hayat nasıl gidiyor bakalım ? benim başladı yoğunluğum hepinize kolay gelsin....

genic yoğunsun galiba cancazım ya sana da kolay gelsin senin ne iş yaptığını bi kavrayamadım ama sağlık sektöründeymiş sin gibi hissediyorum ..

SEVDA HANIMDAN GELEN MESAJ:
Eve gelen temizlikçi kadının hayat hikayesini dinledim, utana sıkıla anlattı. İki oğluyla birlikte sokakta kalmak pahasına boşanmış dayak yediği kocasından, tek göz oda bir ev bulmuş her günü doluymuş. "Okutuyorum onları bir şeyden geri kalmasınlar diye" diyor. TUHAFLIK bunun neresinde mi?
Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinin en iyi bölümünden mezun oldum. Ben de dayak yiyorum. Utandım kendimden ve bir o kadar da nefret ettim onun kadar güçlü olamadığım, arkamı dönüp gidemediğim için. Hani derler ya güç bilekte değil yürektedir diye, yüreğine sağlık güzel kadın.

dün eve gidince uzandım biraz tv izledim sonra uyuya kalmışım iftara doğru uyandım bir haftadır iç iç bitiremediğim şu antep çorbasını ısıttım pazar günü kızlar bir iftar menüsü hazırladım kızlar bir canıma şaşırırsınız masa doldu taştı böööyle ama tabi çoğunu iftarda fenalık geçirince ben iftardan sonra sadece tadabildim ve şu kanate vardım hergün öyle hazırlık yapılırsa günah olacağına ısraf olacağına kanaat getirdim düşünsene dedim kendime mantıklı ol sadece öğle yemeği yemiyoruz onun dışında hayatımızı çok etkileyecek bir fonk yok sadece öğle yemeği yemiyoruz ve hiçbirşey tüketmiyoruz sabah ve akşam dışında ve tabi aralar var onun için kısaca kızlar bugün menümü yazayım çok sade öyle abartmaya gerek yok müsadenizle önce pazar menümü yazayım
sonra bugünki menümü farkı görün istiyorum
pazar
sahur
zengin bir kahvaltı
üzüm ,peynir,pekmez ,tahin,pekmezli helva ,ramazan pidesi domates salatalık yumurta ...
pazar iftar
masanın üzerindekileri yazıyorum
1 porselen tabak yeşil mercimek köftesi
1 porselen tabek ev puağaçası patatesli
1 porselen tabak ev yapımı sütlaç
1 porselen tabak patates kızartması üzerine 2 tane alabalık söğüş onın da üzerinde domates biber ızgara
1 porselen tabak küçük çanak yoğurt
1 porselen bim den alma zeytin yağlı yaprak sarma
hurma kayısı kuru incir
birde şu oktay usta çorbası
bride ramazan pidesi ben ne yaptım tabiki si
sadece çorbayı içebildim diğerlerinin tadına bakabildim
bugüne geçelim
sahur
1 tane biber dolması saat 3,30 gibi ondan önce saat 12,00 gibi çorba içtim
iftara bereketli çorbam biter bugün tabikisi yoğurt ve biber dolmaı bu kadar birde salatalık söğüş yapıp yiyecek o kadar aradada elma yerim

selam kızlar nasılsınız bugün yoğunmuş burası oku oku bitmedi valla.
aybük ve genic bilgileriniz için teşekkür ederim.
rukgus ve kraker sizlerede geçmiş olsun

tek başına benden daha iyi besleniyor kıza baaaaak

dünkü menüm
iftar kiremitte tavuk kaşarlı,ayran salata arkasından yarım porsiyon künefe,az ekmek
ara çay
ara fanta
sahur 4-5 kaşık fasulye,çok az ekmek,karpuz su
bugün kendimi çok halsiz hissediyorum nedense iş güç yapmadım hiç yemeğim de yok ne yapsam acaba

yok canım değil bir meslek grubunun odasında çalışıyorum. nasıl bir ifade ben bile anlayamadım. umarım sen anlarsın

kafam çok doluya biraz da moralim bozuldu birşey oldu. ben de ya sabır çekmekle meşgulüm. Allah ım sabırrrrrrrr.

bahire aslına bakarsan biraz da senin gibiyim herşeyi yapıyorum burada sonra da kabak bana patlıyor. ee arkadaşlar da izinli birlerinin onların yaptığını yapması gerekiyor yaparsın dert yapmazsın dert. benim de işim insanlarla üstelik hem telde hem de yüzyüze.şimdi de yukarı çıkıp faksa bakmam lazım. bakıyım de geliyim.

Son düzenleme:
kızlar şimdi siz bana bir söyleyin bakalım benim 2 gündür dizlerim ağrıyor öyle böyle bir ağrı değil. eklem yerlerinden çok ağrıyor herhangi bir ilaç da kullanmadım. ne yapabilirim diye düşünmekteyim.

akşam yemekle birlikte bir diş sarımsak yut kuşum iyi gelir..kiraz da ağrılarını alır

poponu havaya kaldır eve gidince tabi dizlerinin arkasına ellereini sıkıştır dizlerini bükmeye çalış bu hareketle ben rahatlıyorum genic bir dene bakalım

kızlar sizlere hayırlı iftarlar ben çıkıyorum artık allah kabul etsin oruçlarınızı eve gidip uyuyacam resmen böööyyyle uyuyacam

kızlar sizlere hayırlı iftarlar ben çıkıyorum artık allah kabul etsin oruçlarınızı eve gidip uyuyacam resmen böööyyyle uyuyacam

akşam yemekle birlikte bir diş sarımsak yut kuşum iyi gelir..kiraz da ağrılarını alır

eve giderken kiraz aliyim o halde. sarımsak da yeni getirdim köyden.

poponu havaya kaldır eve gidince tabi dizlerinin arkasına ellereini sıkıştır dizlerini bükmeye çalış bu hareketle ben rahatlıyorum genic bir dene bakalım

ufff bir deneyeyim inşallah iyi gelir.

canım bahirenin söylediğine yakın bir şekilde geçiyor benimki de aksama kadar masada oturmaktan oluyor bence
kanepenin önüne uzanıyorum sırt üstü popom tam kanepeye değecek şekilde
bacaklarımı diz kapağından yukarı kaldırıp sabitliorum kanepenin üzerine öyle yarım saat kalıyorum en az
ve kalıcı bir çözüm olmasa da bi süreliğine iyi geliyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…