canım bahirenin söylediğine yakın bir şekilde geçiyor benimki de aksama kadar masada oturmaktan oluyor bence
kanepenin önüne uzanıyorum sırt üstü popom tam kanepeye değecek şekilde
bacaklarımı diz kapağından yukarı kaldırıp sabitliorum kanepenin üzerine öyle yarım saat kalıyorum en az
ve kalıcı bir çözüm olmasa da bi süreliğine iyi geliyor ...
canım ya akşam denedim ama bugün sabahtan başladı ağrılarım. kendi kendime de dedim ki keşke bir kas gevşetici falan alsaydın ya da ağrı kesici ne biliyim. bakalım hayırlısı artık.
canım ya akşam denedim ama bugün sabahtan başladı ağrılarım. kendi kendime de dedim ki keşke bir kas gevşetici falan alsaydın ya da ağrı kesici ne biliyim. bakalım hayırlısı artık.
tatlım karaciğerini mahvedersin
sen akşam öğünüyle birlikte bir diş sarımsak yutmaya devam et..faydasını görüceksin inş şekercik
ayy canım benim yaa umarım geçici birseydir yorgunluktan falan
ben aslında böyle ağrıları hep kilolu olmama bağlarım
nasıl taşısın bu bedeni ufacık ayaklar diye ama
senin ağırlığın fazla değil kesin yorgunluktan olmuştur ...
evvveeeeeeeeeeetakrebim avatardaki resim de tam bomba
herkese günaydııınnnn, haftasonuna randevu aldıkyatılı misafirim geliyor vallahi millet ramazan neyim dinlemiyor, tatil yapmanın peşinde, anlam veremiyorum kimseye, biz oruç tutuyoruz ama dedik, olsun biz de tutuyoruz dediler
evvveeeeeeeeeeet
ben de öyle bomba olucamher gün görmem lazım o yüzden hep karşımda olsun bana şevk versin yahuu
ayy kuşum kıyamam sana yaa
şimdiden kolay gelsin
iftar menüm
bir hurma bol su
akşam arası
bir kase çorba,azıcık pide,kavun,bir kaç tane üzüm,bir şeftali,bir bardak acılı şalgam
ara
3 top maraş dondurma bol su
sahur
bir hurma,söğürme(babagannuş),kavun,üzüm,ramazan pidesi,omega3 bool su
iftar sonrası; bulaşıkları yıkadım ocağı sildim.
yatsı arası
yatak odası ve çocuk odasının perdelerini makineye attım.onlar yıkanırken camları sildim..iki odanın da kapılarını sildim..evi balkonu süpürdüm..makineden çıkan perdeleri binbir zorlukla tekrar taktım..eşim akşamın altısında uyumuştu kaldıramadım iş başa düştü ama takmayı başardıımsular seller gibi oldum iki pencere ve perdeler tüm akşamımı aldı ama tertemiz oldu..simsiyah suyu çıktı ne kadar kirlenmişler..bayrama kadar parça parça ince temizliğimi yapıcam.bugün 14. gün yavaş yavaş bitiririm inş.en azından son haftaya hepsi yığılmaz öyle çok daha fazla yoruyor insanı hem beynen hem bedenen..
2. TAKIM HAFTALIK PAYLAŞIM LİSTESİ
PAZARTESİ
akrep33 17
aybüke07 2
genic 9
bahiresemanur 7
rukgus 4
bulbul 0 izinli
kelebekcearzum 2
krakker 3
not:günlük paylaşım en az 5 mesajdır..
2. TAKIM HAFTALIK PAYLAŞIM LİSTESİ
PAZARTESİ
akrep33 17
aybüke07 2
genic 9
bahiresemanur 7
rukgus 4
bulbul 0 izinli
kelebekcearzum 2
krakker 3
not:günlük paylaşım en az 5 mesajdır..
ellerine sağlık en iyisini yaparsın birikince çok daha zor oluyor. bak ben evi temizledim ertesi haftasonu doğalgaz döşendi sokağa ve ben kudurdum. camlar panjurlar kirlendi diye bayramdan önce bende tekrar elden geçirmeyi planlıyorum bakalım.
akşam ben de markete gittim alışveriş hem annem için hem kendim için yaptım. geldim anneminkileri ona çıkardım öldüm resmen. sonra koştur koştur eve zaten bir gece önce buzdolabını temzilemiştim hemen aldıklarımı yerleştirdim. oğlum mısır istedi onu attım ocağa. yerleri şöyyle bir vileda ile sildim heryer açık olunca kolay oldu benim içinde. ön balkonu yıkadım balkona çıkmak istedikleri için. bulaşık makinesini boşalttım. reçellerimi kavonozladım dolaba attım. tezgahla dolap kapaklarını sildim. sabah topladığım çamaşırları ütüledim. ceviz almıştım onları kırdım ayıkladım. en son kaana sütünü verdim duşa girdim çıktım yattım.
bu arada kocamla aramızdaki dialog
ben : çocuğa göz kulak olur musun ? ( mısır yiyor oturma odasında kendi başına eşim uzanmış tv izliyor)
o : ne var ya kendi başına yiyebiliyor çocuk ben napiyim.
ben : canım sen arasıra bak sıcak çünkü
o : hıııı tamam sen napıcaksın ?
ben : izin verirsen önce makinayı boşaltıcağım sonra cevizleri kıracağım
o : ne var canım boşaltma yarın boşaltırsın gel çocukla ilgilen hem de dinlen hem cevizlerin ne aacelesi haftasonu yaparsın
ben : birazdan yemek isteyince görürüm seni.
o : o zaman bana sen dondurma getir. (tabii benim bu arada saçlarımın hepsi havada )
Allah ım ya iyi güzel hoş da bir her şeye de karışmasa iyi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?