Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım ya akşam denedim ama bugün sabahtan başladı ağrılarım. kendi kendime de dedim ki keşke bir kas gevşetici falan alsaydın ya da ağrı kesici ne biliyim. bakalım hayırlısı artık.

canım ya akşam denedim ama bugün sabahtan başladı ağrılarım. kendi kendime de dedim ki keşke bir kas gevşetici falan alsaydın ya da ağrı kesici ne biliyim. bakalım hayırlısı artık.

tatlım karaciğerini mahvedersin
sen akşam öğünüyle birlikte bir diş sarımsak yutmaya devam et..faydasını görüceksin inş şekercik

ayy canım benim yaa umarım geçici birseydir yorgunluktan falan
ben aslında böyle ağrıları hep kilolu olmama bağlarım
nasıl taşısın bu bedeni ufacık ayaklar diye ama
senin ağırlığın fazla değil kesin yorgunluktan olmuştur ...

tatlım karaciğerini mahvedersin
sen akşam öğünüyle birlikte bir diş sarımsak yutmaya devam et..faydasını görüceksin inş şekercik

kolay kolay ilaç kullanmam zaten bebişim doğal yollarla halletmek en iyisi

ben de öyle düşünüyorum. sadece yatacağımda oturabiliyorum. gerçi hepimiz öyleyiz nefes alabilecek zamanımız yok çoğumuzun.

herkese günaydııınnnn, haftasonuna randevu aldık yatılı misafirim geliyor vallahi millet ramazan neyim dinlemiyor, tatil yapmanın peşinde, anlam veremiyorum kimseye, biz oruç tutuyoruz ama dedik, olsun biz de tutuyoruz dediler

akrebim avatardaki resim de tam bomba
evvveeeeeeeeeeet
ben de öyle bomba olucam her gün görmem lazım o yüzden hep karşımda olsun bana şevk versin yahuu

ayy kuşum kıyamam sana yaa
şimdiden kolay gelsin

iftar menüm

bir hurma bol su
akşam arası
bir kase çorba,azıcık pide,kavun,bir kaç tane üzüm,bir şeftali,bir bardak acılı şalgam

ara
3 top maraş dondurma bol su

sahur
bir hurma,söğürme(babagannuş),kavun,üzüm,ramazan pidesi,omega3 bool su

iftar sonrası; bulaşıkları yıkadım ocağı sildim.
yatsı arası
yatak odası ve çocuk odasının perdelerini makineye attım.onlar yıkanırken camları sildim..iki odanın da kapılarını sildim..evi balkonu süpürdüm..makineden çıkan perdeleri binbir zorlukla tekrar taktım..eşim akşamın altısında uyumuştu kaldıramadım iş başa düştü ama takmayı başardıım sular seller gibi oldum iki pencere ve perdeler tüm akşamımı aldı ama tertemiz oldu..simsiyah suyu çıktı ne kadar kirlenmişler..bayrama kadar parça parça ince temizliğimi yapıcam.bugün 14. gün yavaş yavaş bitiririm inş.en azından son haftaya hepsi yığılmaz öyle çok daha fazla yoruyor insanı hem beynen hem bedenen..

ellerine sağlık en iyisini yaparsın birikince çok daha zor oluyor. bak ben evi temizledim ertesi haftasonu doğalgaz döşendi sokağa ve ben kudurdum. camlar panjurlar kirlendi diye bayramdan önce bende tekrar elden geçirmeyi planlıyorum bakalım.

akşam ben de markete gittim alışveriş hem annem için hem kendim için yaptım. geldim anneminkileri ona çıkardım öldüm resmen. sonra koştur koştur eve zaten bir gece önce buzdolabını temzilemiştim hemen aldıklarımı yerleştirdim. oğlum mısır istedi onu attım ocağa. yerleri şöyyle bir vileda ile sildim heryer açık olunca kolay oldu benim içinde. ön balkonu yıkadım balkona çıkmak istedikleri için. bulaşık makinesini boşalttım. reçellerimi kavonozladım dolaba attım. tezgahla dolap kapaklarını sildim. sabah topladığım çamaşırları ütüledim. ceviz almıştım onları kırdım ayıkladım. en son kaana sütünü verdim duşa girdim çıktım yattım.

bu arada kocamla aramızdaki dialog

ben : çocuğa göz kulak olur musun ? ( mısır yiyor oturma odasında kendi başına eşim uzanmış tv izliyor)
o : ne var ya kendi başına yiyebiliyor çocuk ben napiyim.
ben : canım sen arasıra bak sıcak çünkü
o : hıııı tamam sen napıcaksın ?
ben : izin verirsen önce makinayı boşaltıcağım sonra cevizleri kıracağım
o : ne var canım boşaltma yarın boşaltırsın gel çocukla ilgilen hem de dinlen hem cevizlerin ne aacelesi haftasonu yaparsın
ben : birazdan yemek isteyince görürüm seni.
o : o zaman bana sen dondurma getir. (tabii benim bu arada saçlarımın hepsi havada )

Allah ım ya iyi güzel hoş da bir her şeye de karışmasa iyi olacak.

2. TAKIM HAFTALIK PAYLAŞIM LİSTESİ​

PAZARTESİ

akrep33 17
aybüke07 2
genic 9
bahiresemanur 7
rukgus 4
bulbul 0 izinli
kelebekcearzum 2
krakker 3
nurceng 1

not:günlük paylaşım en az 5 mesajdır..

Son düzenleme:

nasıl yani bugün perşembe ve 3 günlük mü bu sayım amaninnn o halde bayağı sessiz bir takımız

günaydınnn...
dün çok yoğundummm ve yorgun..
dün erkenden yattım...

bu iki gündür.... işkembe çorbası içtim akşamları bol sarımsak-sirke-limon ve k.biberli... canım çok çektiiii ... aşeriyorum sanki..
kahvaltılarda da sadece buğday ekmeğıne ya da çavdara labne yiyiyorum....

pazartesi günü yazdığımız mesaj sayısı anladım kaptanım.. zaten kocamanda yazmışsın başına ben görmemişim. ooyyyy baga birşiy oliyiiiii

Son düzenleme:

MaşAllah arkadaşıma tatlım sen iftarı ne ara yedin peki:26:

2. TAKIM HAFTALIK PAYLAŞIM LİSTESİ​

PAZARTESİ

akrep33 -------- 17
aybüke07 -------- 2
genic ------9
bahiresemanur ------- 7
rukgus ------- 4
bulbul ------- 0 izinli
kelebekcearzum --------- 2
krakker ---------3
nurceng ------------1
karamelgüzel -----------0

SALI

akrep33 -------------13
aybüke07 -----------4
genic --------10
bahiresemanur --------17
rukgus 0
bulbul 0 izinli
kelebekcearzum 7
krakker 2
nurceng -------- 6
karamel_güzel --------4

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız bugün çok sinirliyim valla kendimi frenleyemiyorum.sabah oğluma ne yaptıysam yemedi 1-2 abur cubur istedi inadına.bende kızdım sonra ağladı pişman oldum valla.ama ne yapayım yemeyince öyle oluyorum ben zaten zayıf 25.5 aylık hala 11 kilo ya .artık yemek zamanı gelmese diyorum.hep oyuna yedi şimdiye kadar zorla her öğün zorla düşünebiliyor musunuz?ben artık pes ettim yemesin dedim 15 gün geçti öyle olmuyo pantolonlar düşmeye başladı allahım ne olur sabır ver bana.eşimle yemek yüzünden kavga ediyoruz artık.yemiyor ağzına alıp çıkarıyo en sinirlendiğinm de o işte.yedirmek için bin takla atıyorum eşimde çok rahat yemezse yemein diyor.bazen çıldıracak gibi oluyorum bi de zayıf demezler mi kayınvalide bile.o kadar uğraştığımı görüyo bi de.neyse yemeyincebabasının yanına götürdüm 1muz yedirdi işte sabahtan beri yediği o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…