hiç ekmekk yok menünde acıkmıyormusunn birde kaç kilosunndünkü menüm :
sabah : bir dilim ekmek, domates, salatalık, şekersiz çay
öğle: mercimek çorbası ve bir tane salatalık
ara: bir tane armut bir tane şeftali
akşam: bir tane biber dolmadı ve yoğurt
ara: yeşilçay
3 lt su ve 2 fincan yeşilçay
annemlerdeydik akşam yemeği için. oradan biraz geç döndük döndükten sonra ders çalışıyım dedim ama mümkün mü izin vermedi oğlan sağolsun. 11 kadar onun uyumasını bekledim de ders çalıştım bir saat kadar.
yanlış anlaşılmak istemem herkesin yaşama hakkı var ama bizimde güvenlik ihtiyacımız var anlatabiliyormuyum kimin ne olduğu belli olamayan bir toplumda olmak istemiyorum ülkenin en berbat yerlerinde bu memlekete hizmet etmek için ben memur diğeri öğretmen diğeri askeer diğeri polis olarak canımızı ortaya koyam pahasına buradaysak gitmeyeceksek ki gerekirse öleceksek kime hizmet etmem gerektiğini bilmek benim hakkım komşumun kim olduğunu bilmek benim hakkım çünki belki işe gelirken küçük bebeğimi evde bırakmak zorundayımdır anlatabiliyormuyum
kızlar gerçekten saçmalıyor da olabilirim kusura bakmayın ama kızgınım çok hemde
kızlar nemce yanlış yapıyorsunuz.kilo vermek gibi bi konuda insanları yarıştırarak.her insanın fizyolojisi farkılıdır.bazısı kolayca 5 kilo verir bazısı 1 kilo werir tansiyon şeker değerleri alt üst olur.bence diyet olayı oyun değildir daha dikkatli olunmalıdır.
Akrepcimm sende çok güzel kilo vermişsinn darısıı banaacanım alıntı bize ait değil konuda bizimle değil sanırım
ama örnek teşkil etsin diye yayınlanmışsa hemen cevap vereyim:aramızda yaptığımız yarışları zaten herkes aynı kiloyu veremeyeceğini bilerek yapıyoruz amaç içimizdeki kilo verebilme heyecanını uyandırmak mümkünse uyanık tutmak..zaten neticede kimimiz gram kimimiz kilo olarak veriyoruz..önemli olan verebilmek zihniyetiyle birbirimize destek veriyor birbirimizi kutluyoruz..
sağlıklı gıdalar ve sporla pozitif bir şekilde ilerleyebilmekse en önemli kuralımız..
yanii şekercim no problem no panik
Bir yanın adanalı olduğu nasıl da bellidü ne yedim
iftar
1 hurma bol su
lahmacun acılı şalgam,maydanoz nane közlenmiş patlican
ara
kornetto
ara
karpuz,soda
sahur
akşam ne yaptım ayy yazmaya takatim yok beniimmmutfağı temizledim sadece sonra koridorumu mutfağı balkonu süpürdüm topladım..
Ya öylemi dersinn aslında bende dün öyle düşündümm ,15 gün sonra gel dedi ve 15 gün sonra yine muhayene ücreti ödeyeceğimm
aslında neler yapmamm gerektiğinii çok iyi bilen biriyimde azmim kalmamışş sankiii
bakk dediğimm sayfada resimlerimii paylaştımm ne demek istediğimii anlarsınn canımmm
hanii dedimm doktora gidersemm randevu günüm gelene kadar dahada çok hırslanırımm diye düşündümmm
bugünn çokk güzel uyguladımm akşamm yazacağım yediklerimiii
o sabah 2 dilim ekmekk dedi ben 1 dilim yedim
öğlen 3 dilim dedi ben 2 dilim yedimm böyle doydumm çünküüü
15 gün yapayımm bir bakayımm verebilecekmiyimm
ayıp olmasınn şimdilikk başladık birkere
belkii birkeç ay sonra sıkılırımm bırakırımm doktoruu
birde soya sosununn günlüğünüü okuyorumm çokk güzel motive ediyor ve sağlıklı beslenerek 6 ayda 80lerden 60 ainmiş
kaçamak yok kuralınıı uyguluyor bir bakınn okuyun derim ilk sayfadann
Akrepcimm sende çok güzel kilo vermişsinn darısıı banaa
şuan 79 olmak içinn deli oluyorumm
8 li rakamdan kurtulmak istiyorummm bir an evvelll
Bir yanın adanalı olduğu nasıl da belli
lahmacun yanında şalgam
Arkadaşlar ben burdan başka bir sayfada daha yazışıyorum orda
eskiden nasıl şişko ve zayıfladığımm dediğimm resimleri paylaştım
648 ve 649ncu sayfada yorumlarınızıı bekliyorumm
ve benn yine eskiden olduğu gibii zayıf olmak istiyorumm
ne olur hep birlikte daha istekli olarak yolumuza devamm edelimmm
inanınn 1 yiyeceğimiz kaçamağı 4o kere düşünelimm bize ne faydası olacak diyeee
benn artıkk kesin kararlıyımmm
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...agim-hedef-yeniden-60-a-648.html#post25921946
sen de verirsin şekercim merak etme...
bizimle vermemen mümkün değil heleki şu ramazan ayı çıksın gör bak burda ne şamatalı yarışlar olucak:13:
ayy sorma dün nasıl da canım çekti acılı şalgamı mmmm nefisti buz gibi oyy kendime işkence yapıyorum sus artık akrepp
harika olmuşsun bebikim bence de lütfen zayıfla
zayıflamak nasıl yakışıyor canım o kadar güzel olmussun ki
yine verebilirsin çok güzel olmuş yaa defalarca dönüpp dönüp baktım
karabiberrrrr
bu kadar kilo vermişken bir daha alınır mı???:26::26:
gerçeten üst resimde anne altındakinde kızı gibi durmuşsun, ve sen kesinlikle kesisnlikle zayıf olmalısın, ben de bir zamanlar imrenirdim akrebe, Allah ım ben de veriri miyim ki bu kadar kilo derdim, ve verdimmm şimdi yaklaşık kilolardayızzzzzhoşşş bizden sonra guruba katılıp, bizden önce zarzayıf edip mezun ettiğimiz kaç kişi var onu da hatırlmaıyorum
Hiç sormaaaa canımm ya oğlumunn hediyelerii diyelimmmm
inşallah bizlerde mezun olacağızzzz
Karabiber selam iki resmin arasında 20 yaş var gibi:) şokk oldum
tatlım çok geçmiş olsun bugün aklım hep sendeydi sanki problem varmış gibi bakınıp durdum sana
canım benim akşam nane limon kaynat iç
güzelce zeytin yağı ile karabiberi karıştı sürdür vücuduna ve havlu yerleştir sırtına göğsüne ve sıkıca örtünüp yat..uyandığında Allahın izni ile hiçbişeyin kalmicak..yalnız kalkınca hemen ılık bir duş al çünkü su gibi olucaksın çok terletir...heryerine iyice yedirerek sürdür tatlım..
ben de yakalanmıştım bu rahatsızlığa ilaca rağmen sürünmüştüm kaçgün..sağolsun annem bu işlemi uyguladı ve ayağa kalkabildim hamdolsun..
kadıncağızın rüyasında yardım istemişim düşünün
ve hasta olduğumu ve annemin desteğini de rüyamda görmüştüm aynen çıkmıştı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?