Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

**2.TAKIM 269. ETAP**

akrep33 ( 67.3 / 66.3 / 1 / 1.49 %) :92::92::92:
aybüke07( 67.5 / / / %)
genic( 58 / / / %)
bahiresemanur( 73.5 / / / %)
rukgus( 85,3 / / / %)
bulbul( 64.7 / / / %)
kelebekcearzum( 79 / / / %)
krakker(78,9 / / / %)

2. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ:

akrepçim tebrikler 1 kilo vermişsin

benim kilom aynı bu hafta malum dönrm nedeniyle, 2 gün önce 200gr eksikti ama dün yemeği kaçırdım stresten ,yemek yiyince rahatlıyorum ,nefret ediyorum bu huyumdannnnn

zayıflamak nasıl yakışıyor canım o kadar güzel olmussun ki
yine verebilirsin çok güzel olmuş yaa defalarca dönüpp dönüp baktım

aynen bende şimdi yine baktım
Allahım 50 küsürlü kiloma geri dönmek istiyorum artıkkk:84:ben de öyle güzel görünücem bananee:84:

akrepçim tebrikler 1 kilo vermişsin

benim kilom aynı bu hafta malum dönrm nedeniyle, 2 gün önce 200gr eksikti ama dün yemeği kaçırdım stresten ,yemek yiyince rahatlıyorum ,nefret ediyorum bu huyumdannnnn

telefonuna neden bakmıyosuunnnnnnnnn

geçmiş olsun cancazım sana tavsiyem miğdeye az da olsa girsin birşeyler bak ben yalnız yaşıyorum ailem uzakta bekarım kendime iyi bakmak zorundayım hani türküde diyor ya hasta oldum su verecek bir vefalı yarim de yok işte öyle bir şey bu gibi durumlarda bahocan az da olsa yer mutlaka iyi şeyler düşünür miğde bulantısını hafifletir bide mutlaka nane içer birde mutlaka akşam kekik suyu içer aktarlardan bulabilirsin ve mutlaka arabaşı içerim
daha önce yapmışsın yine yapabilirsin bence ama bebeğin küçükse daha ve emziriyorsan ağır ol bebek yavaş ver kiloları kendini aç bırakma o çocuğa sadece anne karnında bakmak değildir daha sonrası da önemli ayrıca boşuboşuna fazladan kilo almışsın dr en fazla 10 kg alınması gerekir diye ben başıma böyle birşey gelirse kesinlikle dikkate alıcam diğer fazladan yediklerin bebeğe değil sana yarıyor ...
Hiç sormaaaa canımm ya oğlumunn hediyelerii diyelimmmm
inşallah bizlerde mezun olacağızzzz
canı sağolsun da oğluna suç bulma sen abartmışsın be güzelim helal olsun şu ebru şallıya kadın doğurana kadar plates yapıyor 6/7 kilo alarak doğuma gidiyor iki haftada hooop gidiveriyor o 6/7 kg da yaptığım sporların ekmeğini yiyorum vucut çabuk topladı kendini falan diye basına açıklama yapıyor en havalısından eskiden baya şişkoydu o kız ozan diye bir şarkıcı vardı ya onla evliyken ben örnek alıyorum valla kadın bakıyor kendine kadın dediğin de bakımlı olmalı
öğle yemeğini normal yemek yap bildiğin gibi 5 yk ye ben diyetin başında böyel haşlama falan yemeğe benzer şeyler yaptım dünyadan vazgeçiyordum yaşamak istyemediğim an oldu diyet süreci zaten ağır bir süreç ve uzun uzun olduğunu biliyorsak erekenden bıkmamak pes etmemek için birden vucuda yüklenmek yanlış bence yiyerek zayıflamak en iyisi normal fasülye ye ekmeksiz ye öğle yediğine göre yanında ekmek yerine 3 yk pilav olabilir yanında yoğurt güzel ha pilav olmaz ekmek olur olur yani akşam ekmek yok biliyorsundur öyle haşlama falan hayat güzel be canım erken bıkarsın ...
dediklerini harfiyen uyguladim kaptanim cok saol gozumu simdi actim sucuk gibi derlerya aynen oyleydim dusumuda aldim atesim dustu biraz bulanti var ama o kadar yok yarin kendimi daha iyi hissedecegimden eminim dusunceli akrebim benim
geçmiş olsun canım

haha kıskanç akrep geçen hafta hırs yaptı zaaar eh iyi hadi bakalım tebrik ederim ...

akrep33 ( 67.3 / 66.3 / 1 / 1.49 %)
aybüke07( 67.5 / / / %)
genic( 58 / / / %)
bahiresemanur( 73.5 /73,00 /0,50 / %)
rukgus( 85,3 / / / %)
bulbul( 64.7 / / / %)
krakker(78,9 / / / %)
yüzdeyi nasıl hesaplıyorduk son kiloyu galiba vediğimize mi bölüyorduk
geniccccc
nerdeeesiiiinnnn
bu akreeeppp sahura da kalkamamışşşşş korkuyorum kız ona sormaya

ahh canımm beniim o kadar mutlu oldumki şimdi sanki selami şahinin bir parçası vardı iyiki varsın diye bana ithaf edilmiş gibi oldu
çok teşekkürler kuşum o senin iyi niyetin güzel kalbin
yaa ne gıcıksın yaa ben de gülümseyen bir yüzle okuyorum yazılanları sonrası yorumunu bana çevirdi yahuu kutla kızı ben de öyle olmak istiyorum de çık
illa takılıcak ya yoksa işi rastgitmiyo çünkü gıcıkk iştee
kesinlikle zayıf olmalısın
bakarım canım sayfaya eklerim tabikii
resimleri görünce ekrana yapıştım kaldım bakalaım bunlar nasıl olucak
Çok sağolll canımm benimmm
Bazenn bilgisayarda yazarkenn ekran karartısında kendimii görüyorum
koca göğüs ,kalın gıdıkk ay bu ben değilimm yaaaa
tabiki değilsin..sadece geçici olarak kıyafet balosu için kılık değiştirmiş halin
Hiç sormaaaa canımm ya oğlumunn hediyelerii diyelimmmm
inşallah bizlerde mezun olacağızzzz
inş:
tatlım öğle ve akşam ekmekler yerine bol salata ekle menüne..sabahları da 1 er tane kuru kayısı incr soraa bir çay bardağı kadar kavrulmamış badem fındık ceviz ekle kahvaltına
inan bana sonuçların süper olucak sen beni dinle bunlar prof. önerisi kuşumm benimm..
dediklerini harfiyen uyguladim kaptanim cok saol gozumu simdi actim sucuk gibi derlerya aynen oyleydim dusumuda aldim atesim dustu biraz bulanti var ama o kadar yok yarin kendimi daha iyi hissedecegimden eminim dusunceli akrebim benim

ahh tatlım benim yaa şifa olur inş..
bugün dinle kendine eğer hafifte olsa varsa yine şikayetlerin akşam tekrar edersin uygulamayı..ne güzel atmışsın toksinleri iyice..
ben de çok şaşırmıştım o sucuk gibi halime zira hastalıktan o kadar üşüyordumki ne kadar örtünsem banamısın demiyordu hiç terlemiyodum bile..
resmen sanki suya girmiş çıkmıştım su damlıyordu saçlarımdan amaa gözüm açılmıştı elhamdülillah

kalktım kuşum bugün aşkolsun üstelik kilo da vermişin neden korkuyosun tatlımmmm
verdiğin 0,5 i başlangıç geçen haftaki kilona yani 73,5 a bölüyosun çıkan sonucu da 100 le çarpıyosun kuşum
te te bu kaa

haha kıskanç akrep geçen hafta hırs yaptı zaaar eh iyi hadi bakalım tebrik ederim ...

ayy ne hırs yapıcaamm hiiç yormadım bile kendimi deermişimm

valla ben de çok şaşırdım dün zzoorla gittim eve aklıma geldi dedim unutmadan tartıliim ama korka korka ne yalan söyliim şimdi..hani geçen hafta 100 gr gidince dedim bu hafta da alıyomuşum
aaa bi baktım 66,3 tekrar tekrar çıktım ama halsizliğimden sevinmeye mecaalim kalmadı
didim artıkım yarın özellikle aybik ve bahocan görünce sevinirler didimm

aybüke07( 67.5 / / / %)
genic( 58 / / / %)
rukgus( 85,3 /85,0 / / %)
bulbul( 64.7 / / / %)
krakker(78,9 / / / %)

herkezin kilosunu şimdi daha iyi görmüş oldummmm
benim baskül doktorunkinden biraz fazla tartıyor
benn burdakini mi yazsam haftaya
aynen bende şimdi yine baktım
Allahım 50 küsürlü kiloma geri dönmek istiyorum artıkkk:84:ben de öyle güzel görünücem bananee:84:

inşallah canımm döneceğizz bu sefer
kesinn başlıyamıyordum aylarca
şimdi diyet topiklerinden çıkamıyorumm
herkezin ne yaptığı varsa bilgi almaya çalışıyorummmm

dünkü menüm

iftar
1 hurma,bol su
lahmacun,maydanoz nane,közlenmiş patlican,acılı şalgam,yüzük çorbası acıcık pide,salata

ara
1 kupa limonlu şekersiz çay, şam tatlısı(ben yaptımm:106:)

sahur
1 hurma,su,1 armut,1 şeftali,yarım kase yoğurt,bol salata,2 küçük lahmacun,omega3

spor:50 mekik

ayy kızlar akşam eve gittim dondurma yaptım hem dee şeftalili,bir gün önce almıştım şeftaliyi pazardan,meyveli dondurmayı da çok severim....mmmm enfess oldu..tabii ancak bugün akşam çıkarabilirim..gece sahurda baktım ancak tadın benim kız kedi gibi akşam dolanıp duruyordu ama donmadı maalesef..dışardan alınanların yanında acaip harika bir tat lezzet anlatamam üstelik dışardakiler gibi katkı maddesi yok..çocuklarınıza kendinize yapıp yiyebileceğiniz ev yapımı bir lezzet..isteyen olursa tarifini veririm..
iştee gider gitmez yaptım dondurmamı attım buzluğuma..sonrası şam tatlısı yaptım attım fırına şerbeti de ocağa koydum..yemek yapmadım vardı çünkü..
vee bu benim halsiz halim ama napiim yatmaya zamanım yok ben de iş değiştirerek dinleniyorum..iftar sonrası bulaşıkları yıkadımm,mutfağımı temizledim..namaz,esma arası..
kayınbabam bamya almış pazardan oturdum onu ayıkladım bugüne hazır olsun diye..sonrası mekiğimi de çektiimm yattımm

Son düzenleme:

Evet ebru şallıyıı ebnde çok beğeniyorummm kadınn 2 çocuk doğurdu hiç kilo almadann
nedense türk kadınalrınınn huyumuu diyimm hamile kalınca ye yarasınn bebeğe,ye süt olsun paşama lafları sinir bozucuuu,tabikii kendimizde diyoruzz yiyoruzz alıyoruz kilolarıı
inşallahh sen almadan atlatırsınn hamileliğinii canımm
bende dikkat edecemm dedimm ama yapamadımmm
ekmekleri doktor illakii yiceksinn dedi diye listeninn dışına çıkmak istemedimmm o yüzden olduu
yoksa 1 dilim ekmekk yeterlii
15 gün sonra randevum varr ve ozmaan kilo vermemişş olursamm istemeyeceğim ekmekk
makarna ,pirinç ve bulgur yasak yeme dediii 15 günn

tamam canımm
şu doktoru varya ne yapmalıı
ekmeklerii bugünn çıkarıyorumm listemdennn
aynı dedikleriniz gibii azaltıyorumm

aybüke07( 67.5 / / / %)
genic( 58 / / / %)
rukgus( 85,3 /85,0 / / %)
bulbul( 64.7 / / / %)
krakker(78,9 / / / %)
hesaplamanı yapmamışsın ama
herkezin kilosunu şimdi daha iyi görmüş oldummmm
benim baskül doktorunkinden biraz fazla tartıyor
benn burdakini mi yazsam haftaya

tatlım sen önceki ve şu anki kilonu yaz alıyorum seni bu hafta...
o kadar deneyimin var burda ve bu verme isteği ile sana da mı deneme yapalım şekercim
hadi bakalım yaz hemen bekliyorum:109:

Ben isterim tarifinden çocuklara yaparımm ilerde dursunn kenarda tarifimiz değilmii
bende arada yaparımm çokk severlerr
benimkilerde

günaydın hanımlar
bu gün daha iyiyim herkes teşekkürler... kaptanım sanırım bu giden kilo dün geceki sauna etkisinden ay ben bunu haftada bir kaç uygulasam mı :80:
bahocanım kendimize iyi bakmalı haklısın.. hadi sen yalnızsın kuşum bende kalabalıklar içinde kimsesizim..(çok mu acındırdım kendimi ne he he :90:
gerçi yarım akıllı bir adem var elimizde ama hiç bir şeye faydası yok... en iyisimi biraz naz yapayım bu gün gelsin alsın beni temiz hava alayım...
keksuyuna gelince var evimde... aktar dükkanı gibi mutfağım zati babamla pek meraklıyız....
içeyim gece mi içmek gerek aç mı tok mu...

Akrepcim ama benn bu hafta kilo vermedimm şuann tarıldım 86.8 geldim doktorda 86.6 geldim
benimkilomu ozman sabit yazalım bu hafta

Ben isterim tarifinden çocuklara yaparımm ilerde dursunn kenarda tarifimiz değilmii
bende arada yaparımm çokk severlerr
benimkilerde
tamam canım sen de ver tarifini onada bakalım şekercik
bu arada face de buldum sanırım seni a

normal yemek sonrası içersin canım
aç karnına içme canım..kekik kan şekerini düşürür..aç karnına problem yaşarsın..
ve çok güzel yağ yakıcıdır..kan insülin değerini aşağılara çektiği için de iştah kapatır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…