Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

teşekkür ederim akrebim bak şimdi uyanık aybik naptı biliyor musun? bu şeyi elime geçirdiğim ilk gün bir ajanda aldım elime bir de mezura, ölçülerimi aldım, not ettim, 2 haftaya bir ölçülerimi not edip yazacağım, bakalım etkisi olup olmadığı oradan anlaşılıacaktır.

kızlar dün resmen kabusu yaşadım, kızıma kahvaltısnı yaptırdıktan sonra, ütü yaptım, hangi arada yaptı nasıl oldu bilmiyorum, saniyelik bir olay, elini ütüye yapıştırmış, bir çığlık koparıyor bir çığlık anlam veremedik, elini tutuyor, eline bir baktım ki aklım sıçradı, hemencik avucunun içi su toplamış kabarmış hemen buz masajı yaptık, soğan suyu sıktık, yumurta akı yaptık, tüm doğal yöntemleri uyguladık, ama kızım resmen can çekişti, nasıl çırpındı içim acıyor hala, dderken babası eczanenin kendi yöntemleri ile hazırladığı bir macun satın almış gelmiş, onu sürdük bolca, 2 saat bebek gibi kucağımda taşıdım, ayağımda salladım, şimdi çok iyi, en azından acı çekmiyor, parmakları su toplamış durumda, ama en azından acı çekmiyor çok şükür

günayyyydııııınnnnnnnnnnn
kızlar gülüyorum bugün değişik birgün benim penceremin önü yani okulun arkasında tanımadığım bir adam var takım elbiseli öyyyllle dolanıyor bir bu tarafa bakıyor hem de dolanıyor
görücüm olabilir
şapşaaalllll.
okulun arkası nasıl biliyon mu
çalı çırpı böyle diz hizası kurumuş ottt dağ yamacı
gezinti yapılabilecek bir yer de değil

canım ya çok geçmiş olsun yapılabilecek herşeyi yapmışsınız. bak ben sana bir şey diyeceğim. şimdi bende bir krem var.bunlar daha çok set olarak satılıyor bana da görümcem oğlan doğduğunda almıştı sağolsun.acil durum kremi fakat aklına gelebilecek herşeye iyi geliyor. yanık, keşik, sinek ısırığı, düştü dizi ya da yüzü mü yaralandı yada bir yerini vurdu moraracak ya hemen bundan sürüyorum ve ne acı ne iz ne leke ne de başka birşey hiçbirşey kalmıyor bundan sürüyosun. hatta ona dün spreyini falan istediğimi söyledim krem zor oluyor artık dedim tamam hallederiz dedi. şimdi bu krem oğluşun çantasında sürekli annem de hemen kullanıyor hatta isilik olmuştu hemen bundan sürdük hafifledi. eğer istersen özelden konuşuruz. yalnız bak ne ben ne de görümcem satmıyoruz.sadece satan kişiden alıyoruz sakın yanlış anlama.

nasıl yaniiii

ok abla bayram sonrası takımdaım o zaman.
Biraz biraz vereyim bende hiç olmazsa.
Gerçi Ramazanda vermek imkansız benim için ama bakıcaz.

benim için de imkansızdı ama zımbırtım sayesinde gram da olsa veriyorum harikaa

Allah bağışlasın canım. umarım haklarında hayırlısı neyse o olur.

çok sevindim senin adına fakat listendeki ekmekler kilona göre çok normal zaten dr da söylemiş daha sonra yavaş yavaş azaltacaktır. hatta kilo vermen durduğundan sana şok diyetlerde yapacak. gözün aydın. demekki bundan sonra senin listerine daha dikkatli bakmak lazım.

geçmiş olsun tatlım.

kızgınlığımın nedenini açıklamış birrrrr güzeeeelllll

hiç olurmu canım paylaşımların çok güzel insanı düşünmeye sevkediyor
bu arada bu aybik çok fena canımı sıktı
nedenini isterse kendi açıklar
kızgınım ona çok fena bir biçimde
yaa sorma yaa çok üzüldüm ben de dün iftar öncesi öğrendim..prensesimiz daha iyi olmuştur inş..
bu aybiki napalım nasıl cezalandıralım ikimiz karar verelim tamammı şekercim yavrukuşun acısını düşündükçe fena oluyorum canım benim yaa..
tatlım annen nasıl yandı
canım benim o ekmeklerin nedenini hemen söyliim..
neden fazla çünkü kendilerine uzun dönem bağımlı kal diye..ehh kazanç meselesi..
bence burda takılı kalsan aynı kurallar burda da geçerli şekercim..bana kalırsa sen ekmekleri sadece sabah öğününde tüket diğer öğünler ekmeksiz olsun kuşum özellikle akşam..tabiki sen bilirsin yinede

geçmiş olsun canım
gözümüz yollarda kaldı

görücü değilmiş kız
okulun yeni hademesiymiş o arkadaşşş
ilk gün heyecenı ile takım giymiş gelmiş
çalı çırpı içinde küçük fidanlar varda onları suluyormuş

ayy yine fena oldum yaa
aybik nasıl üzüldüm akşam iftar sonrası aricaktım seni nasıl diye aklıma takıldı yaa..sonra dedim rahatsız etmeyeyim..
canım kuşum kıyamam ben yaa..çok pis olur yanık acısı

ahahahaha hadi bakalım şimdiden hayırlı olsunn
ayy ne güzel bir kremmiş çok meraak ettim:26:

akrep hiç sorma dünden beri ciğerim sızlıyor şu sıcakta o yanık çekilmez biz dayanamayız küçücük cocuk birde baya bir çırpınmış yavrum direk ciğerim sızladı resmen sızladı
kesecem onun hesabını kendi çocuğum olana kadar kızımla idare edicezzz hep diyorum kendi çocuğum olduğu zaman onun yeri asla değişmez seviyorum onu hemde çook aybik ve eşi bu durumu kabullendiler de kızımız kabullenemiyor bazen kızım dediğimde ben şenin kışın değilim annemin kışıyım diyor meleğiiimmmm

yani hiç bu kadar gülmemiştim yaa

gül sen gül ne yapıyım takım elbiseli sabah sabah pencerende adam görsen sen ne zannedersin
iyi oldu ama sabah sabah güldürdü sağ olsun allahtan diğer elemanlar yıllık izinde bunu sadece ben düşündüm düşünsene diğerleri burda olsa resmen pencereye abanırlardı dedikodu ederlerdi birbirlerine fısırdayarak sevilay hanımın penceresinin önünde takım elbiseli bir adam var diye

sabah sabah iyi güldürdün heeeeeeeeeeee, adıını da vermiiişsin bu arada

teşekkür eederim canım düşünmen yeter, Allah kimseyi evladıyla sınamasın, saçının teline zarar gelmesin isterken, onu öyle can çekşirken görmek nasıl tahammül edilemez bir acı, Allah hastane köşelerinde bekleyen annelere çok sabır versin, çok zor

hmm merak ettim konuşalım

canımmmııı sıkıyor şu terör olayları
gene hayince saldırı gene saldırı
şu memlekete giriş çıkışlar kontrol altına ne zaman alınacakkkk
biz neden diğer ülkelere bu kadar kolay giremiyoruzzz
akıl alacak iş değil ya benzin alırken araba plakası ile alınan bir nevi fişlenen bir ülkede kimin nerede ne halt yediğini bilmiyorlarmı birileri
kızdım ya çok kızdım gene konvoya saldırı netice
2 şehit 30 asker yaralı
ege üniv tıp fak has acil kan gerekiyormuş kızlar her türlü a.b pozitif negatif
izmir de oturan varsa konunun aciliyeti varmış

malesef Allah kalanlara sabır versin. Dünkü gazetelerde haber vardı. İran lılar akın akın antalya ya geliyormuş ve gelenlerin çoğu geri dönmüyormuş düşünsene 1 milyondan fazla nüfuslu şehirde giden geri dönmüyor. hepsi aynı değil ama kimin ne olduğu belli değil. daha bugün sabahki gazetelerde suriye den türkiyeye göç devam ediyormuş. sınır dolmuş taşmış çadır kampların yenileri kuruluyor..... yarının ne getireceği ne olacağımız belli değil malesef.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…