Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

selam kızlar 2 saattir girmeye çalışıyorum giremedim.dün iftar öncesi tartıldım ve 55.99999 oleyyy umarım hepiniz istediğiniz kilolara bu kadar yakınlaşırsınız benim 1.9 kilom kaldı hedefime.
karabiber bencede sen zayıf kal çok daha güzel .

dünkü menüm
iftar yayla çorba,pilav,sulu köfte,türlü,vişne suyu,küçük 3 dilim börek ,azıcık pide
ara çay
ara baklava
ara malesef çok canım çekti 1 bardak fanta

sahur pilav üstü fasulye,1 dilim kavun

cidden kaşlar kalınlaşmış..
kilo alınca bırakıyor insan kendini ya bu da örnek işte

kalınlaşmışş değil aldıramadığımm içinn öyleydii canımm
kendini bırakma ise doğru dolabımda fazla kıyafetim bile yok almıyorum almak istemiyorumm
insanınn kendinii bıraktığıda doğruu kiloluykenn zayıf hallerimde öyle değilimm değilmiii

menün çokk güzel ama hiç ekmek yok
herzaman böylemi yiyorsunn
acıkmıyormusunn ekmekk yemeyince
sende çok güzel kilo vermişsinn

tatlım zamanla sen de alışırsın ekmek yememeye. özellikle akşamları yeme zaten bir de çok geç olmasın akşam yemeği saatin sen ona göre ayarla kendin.

oooooo kilon süper darısıı bizlereeeee

tatlım zamanla sen de alışırsın ekmek yememeye. özellikle akşamları yeme zaten bir de çok geç olmasın akşam yemeği saatin sen ona göre ayarla kendin.
artık bende öyle deneyeceğimm canımm
doktorun dediği gibii 7 ekmekk yemicemm

Menümü yazayım nerde hata yaptımm bakalımm
Sabah 7buçuk
lıght ekmekle tost,domates ve biber
ara 3 kaysı
sonra yeşil çay
öğlen1 de
1 dilim ekmek 3 kaşık yoğurtlu ıspanak ve salata
ara süt
akşam
2 kaşık nohut ve sadece sivribiberr
2 buçuk litre su
1 tanede kahve var
bukadarcıkk
dünden az çıktım baskülde sevindimm bu kadar yediğim haldee
sabahkii kilom doğru olan onuu yazacağımm sabahhh

aslında tartılmayı düşünmüyordum,ama bende hergün verebiliyormuyumm diye bakmak istiyorum artıkkk

kızlar ben bu ara çok yoğun ve stresliyim

eşimde kas kısalması varmış önemli bişey değil geçicibişeymiş ama ağrısı çok oluyo ,çocuklar ben etrafında fır dönüyoruz,bir an önce iyileşsi n diye

yarın diş çekimim var yalnız gitmek zorundayım Allah yardımcım olsun

herkese günaydıııınnn çok sersemim yaaaaa hava çok sıcak olduğu için klimada yatıyoruz, taş gibi kesiyor benikalıplaşmış uyanıyorum

karabiber,avusturyada napıyordun orda mı yaşıyordun yoksa?? bunu bir kaç yerde daha duymuştum, diğer ülkelerde güzel kaş alamadıklarını, napsınlar adamlar biizmkin gibi doğal güzellikte kaşları olmadığından almayı da bilmiyorlardır zaarr

krakker daha önce de konuşmuştuk, korkmana gerek yok, zaten önce uyuşturacaklar, 15 dakika bekletecekler, o bekleme aşamasında uyuştuğunu hissedeceksin, dokunsalar da bir şey analamayacaksın, ameliyat sonrasında neden daha önce yaptırmamışım diye pişman bile olacaksın.. geçmiş olsun

kurtuldum 20 lik dişimdennn

fazla korkucak bişey yok ama çok kaçmak istedim kaçamadım ,kaçış yok

iğne yaparken az bişey acıdı ilacı verirken,çekilirken bişey hissetmedim,1 dikiş atıldı ,şuan ağrım başladı ağrı kesici aldım fena ağrıyo ama

karnımda aç kahvaltıyla duruyorum ,su içerken kan içiyorum sanki ,kanı tükürmemem gerkiyomuş

neyse buz torbamı alıp yatayım biraz

menün çokk güzel ama hiç ekmek yok
herzaman böylemi yiyorsunn
acıkmıyormusunn ekmekk yemeyince
sende çok güzel kilo vermişsinn

evet ben ekmek kahvalti ya da ogle sadece salata yersem tuketiyorum oda organik tam bugday ekmegi cavdar falan oluyor.... Hamur isine veda ettim iki aydir... 5 haziran 5 temmuz arasi bir aylik bir zamanda asil kilomu verdim... Temmuzdan beride azar azar veriyorum....

meraba kızlarrrr buraya bugün kime uğramamış ben bi bakayım dedim.burası soğudu valla imdi yağmur yağıyor .
dünkü menümü yazayım
iftar tarhana,pilav,karnıyarık,fasulye,1 dilim börek,salata,az pide,meyve suyu
ara çay ve 2 dilim revani
sahur pilav ve patates yemeği,3 dilim baklava yedim keşkeee yemeseydimmmm kesin bu hafta + çıkarım

keşke burada soğuga yanıyorum burda nurceng klimada yok. yağmur yağsa keske toprak koksa her yer :)

ahhh o yırmılık yok muuu hala cektıremedım korkumdan 2 senedır ağrıyor gıderekte artıyor acısı

herkese günaydıııınnn çok sersemim yaaaaa hava çok sıcak olduğu için klimada yatıyoruz, taş gibi kesiyor benikalıplaşmış uyanıyorum

klima adamı mahvedıyor cıdden ama onsuz da olmuyor. suan klima olmasını cok ısterdım evde

cok gecmış olsun canım allah acıl sıfa versın

canım gecmiş olsun sanada.umarım suan ıyıleşmışsındıri

kıyamam ona yaa yavrum benımm. nasıl canı yanmıştır sımdı cok gecmış olsun

merhabalar kızlarrr bu aralar uğruyamaz oldum sıkıntından stresten bıde evdede değilim kaç gündür ınternetsız kaldım. dün günlerden cumartesı olduğunu anladımm cuma gelemedım buraya. günlerden bıle haberım yok

anneannem daha ıyı gecmş olsun dıyen herkese teşekkür edıyorumm. gecmışı bıraz okuyabıldım. kılo veren herkesı tebrık edıyorum.

bana zımpırtı hıc etkı etmedı akrebımm ya. daha beter iştahım acıldı. bıde regl oldum halsızlıkten duramıyordum. ayrıca yürüdükçe aşağı ınıyor sürekli yukarı cıkarıyorum. sabıt tutamıyorum bende mı bı sorun var anlamadım

tatlım ilk anda başlamayabilir ama mutlaka etki ediyor..metobolizma herkeste farklı işliyor biliyorsun..cumartesi görüştüğüm arkadaş ilk iki hafta bişey farketmedi ama sonrası aynen söylendiği gibi etkisi altına girdim diyor gülerek..çünkü önce inanmamış ama şimdi 1,5 kilodan fazla farkım var diyor,ramazan dolayısı ile bağırsakları düzensiz çalıştığı halde üstelik..
istesemde yiyemiyorum tıkanıyorum diyor ve eski ramazanlardaki gibi uyuşuk uykucu değilim daha enerjiğim diyor..ben verdiğim kişilerle irtibatı koparmıyorum..
mesela bayağı tombul bir ablaya vermiştim..ama görseniz yüzü gözü şiş gelirdi hep..geçen hafta uğradı ayy bakakaldım kadına yüzündeki şişliği inmiş gözlerindeki halkalar yok olmuş..1 ay olmuştu ona verdiğim süre..bana nasıl dua ediyor..kıpırdayamıyordum diyor..nasıl bi iksir verdin bana diyor..önce özellikle akşamları yermiş..şimdi öğün sonrası iştahım kesiliyor bıçak gibi diyor ve orucu tutamazdım oruç tutuyorum daha ne olsun diyor..o konuştu ben dinledim..daha önce ilaç kullanmış karaciğer değerlerini yükseltmiş..aman uzak dur dedim ilaçlardan..
insanlara faydalı olmak çok mutlu eder beni özellikle hemcinslerim açısından çünkü ben de kilo konusunda çileli olduğum için bilirim yaşanılanları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…