cidden kaşlar kalınlaşmış..
kilo alınca bırakıyor insan kendini ya bu da örnek işte
menün çokk güzel ama hiç ekmek yok
herzaman böylemi yiyorsunn
acıkmıyormusunn ekmekk yemeyince
sende çok güzel kilo vermişsinn
oooooo kilon süper darısıı bizlereeeeeselam kızlar 2 saattir girmeye çalışıyorum giremedim.dün iftar öncesi tartıldım ve 55.99999 oleyyy umarım hepiniz istediğiniz kilolara bu kadar yakınlaşırsınız benim 1.9 kilom kaldı hedefime.
karabiber bencede sen zayıf kal çok daha güzel .
dünkü menüm
iftar yayla çorba,pilav,sulu köfte,türlü,vişne suyu,küçük 3 dilim börek ,azıcık pide
ara çay
ara baklava
ara malesef çok canım çekti 1 bardak fanta
sahur pilav üstü fasulye,1 dilim kavun
artık bende öyle deneyeceğimm canımmtatlım zamanla sen de alışırsın ekmek yememeye. özellikle akşamları yeme zaten bir de çok geç olmasın akşam yemeği saatin sen ona göre ayarla kendin.
telefonuna neden bakmıyosuunnnnnnnnn
şimdi olmuştur umarım
karabiber,avusturyada napıyordun orda mı yaşıyordun yoksa?? bunu bir kaç yerde daha duymuştum, diğer ülkelerde güzel kaş alamadıklarını, napsınlar adamlar biizmkin gibi doğal güzellikte kaşları olmadığından almayı da bilmiyorlardır zaarr
krakker daha önce de konuşmuştuk, korkmana gerek yok, zaten önce uyuşturacaklar, 15 dakika bekletecekler, o bekleme aşamasında uyuştuğunu hissedeceksin, dokunsalar da bir şey analamayacaksın, ameliyat sonrasında neden daha önce yaptırmamışım diye pişman bile olacaksın.. geçmiş olsun
menün çokk güzel ama hiç ekmek yok
herzaman böylemi yiyorsunn
acıkmıyormusunn ekmekk yemeyince
sende çok güzel kilo vermişsinn
meraba kızlarrrr buraya bugün kime uğramamış ben bi bakayım dedim.burası soğudu valla imdi yağmur yağıyor .
dünkü menümü yazayım
iftar tarhana,pilav,karnıyarık,fasulye,1 dilim börek,salata,az pide,meyve suyu
ara çay ve 2 dilim revani
sahur pilav ve patates yemeği,3 dilim baklava yedim keşkeee yemeseydimmmm kesin bu hafta + çıkarım
kurtuldum 20 lik dişimdennn
fazla korkucak bişey yok ama çok kaçmak istedim kaçamadım ,kaçış yok
iğne yaparken az bişey acıdı ilacı verirken,çekilirken bişey hissetmedim,1 dikiş atıldı ,şuan ağrım başladı ağrı kesici aldım fena ağrıyo ama
karnımda açkahvaltıyla duruyorum ,su içerken kan içiyorum sanki ,kanı tükürmemem gerkiyomuş
neyse buz torbamı alıp yatayım biraz
herkese günaydıııınnnçok sersemim yaaaaa hava çok sıcak olduğu için klimada yatıyoruz, taş gibi kesiyor beni kalıplaşmış uyanıyorum
kızlar ben bu ara çok yoğun ve stresliyim
eşimde kas kısalması varmış önemli bişey değil geçicibişeymiş ama ağrısı çok oluyo ,çocuklar ben etrafında fır dönüyoruz,bir an önce iyileşsi n diye
yarın diş çekimim var yalnız gitmek zorundayım Allah yardımcım olsun
merhaba kızlar,,,,
biraz rahatsızım iki gündür...
ateş-bulantı-kusma-üşüme (bu sıcakta)
geçmişi henüz inceleyemedim şöyle bir geçiş geçtim... bir meleğimiz ütüden elini yakmış annesi çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm ama acı çekmediğine sevindim...
menüm dün...
sabah peynirli kepek ekmeğine yağsız tost... midemin suyunu alsın diye
öğlen bir parça tavuk haşlanmış... 1 kaçık pilav kara biberli bol ayran...
akşam yok
tansiyon 9-5 yada 9-6 onca tuzlu ayrana rağmen ama işe devam şirketteyim gene...
kızlar dün resmen kabusu yaşadım, kızıma kahvaltısnı yaptırdıktan sonra, ütü yaptım, hangi arada yaptı nasıl oldu bilmiyorum, saniyelik bir olay, elini ütüye yapıştırmış, bir çığlık koparıyor bir çığlık anlam veremedik, elini tutuyor, eline bir baktım ki aklım sıçradı, hemencik avucunun içi su toplamış kabarmışhemen buz masajı yaptık, soğan suyu sıktık, yumurta akı yaptık, tüm doğal yöntemleri uyguladık, ama kızım resmen can çekişti, nasıl çırpındı içim acıyor hala, dderken babası eczanenin kendi yöntemleri ile hazırladığı bir macun satın almış gelmiş, onu sürdük bolca, 2 saat bebek gibi kucağımda taşıdım, ayağımda salladım, şimdi çok iyi, en azından acı çekmiyor, parmakları su toplamış durumda, ama en azından acı çekmiyor çok şükür
günayyyydıııınnnnn
merhabalar kızlarrr bu aralar uğruyamaz oldum sıkıntından stresten bıde evdede değilim kaç gündür ınternetsız kaldım. dün günlerden cumartesı olduğunu anladımm cuma gelemedım buraya. günlerden bıle haberım yok
anneannem daha ıyı gecmş olsun dıyen herkese teşekkür edıyorumm. gecmışı bıraz okuyabıldım. kılo veren herkesı tebrık edıyorum.
bana zımpırtı hıc etkı etmedı akrebımm ya. daha beter iştahım acıldı. bıde regl oldum halsızlıkten duramıyordum. ayrıca yürüdükçe aşağı ınıyor sürekli yukarı cıkarıyorum. sabıt tutamıyorum bende mı bı sorun var anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?