şimdi kızlar arzu ben senin patronuna bayıldım bikerem bu bir özel sektörden gelmeyim patron çoktur böylesi nadir olur düşünmesi ödül ve ceza yöntemini teşfik etmesi personelinin arkasında durması iyi değil çok çok çok iyi şanslıdın öncelikle
ama tüm patronlar gibi aşırı uyanık sizi kıran kırana kırdıracak birbirinize o yarışı kazanan ancak 90 üstü arkadaş varsa kesin kazanır çünkü bir vucutta 1 ayda 8 kg vermek ölüm orucu tutarak olur ne bileyim şu lahana diyeti yaparak olur o yoğunluğa dayanamaz yığılırsın biryerlere sonra akrep diyeti ile olur hatırladığım kadarı ile o en son la ilahe illallah çekmişti
sen katıl tabi ama ayda 4 kg hedef koy ki hayal kırıklığına uğrama şekerim ki sağlıklısı da bu üstelik birden verilen kiloların çatlak yaptığını unutma bak ben ağır ağır veriyorum göbeğimde sadece geçen gün küçücük bir çatlak fark ettim onun dışında maşşallahhh Nazar Nazar ağır ağır vermeyi koydum kafaya ki mantıklısı bu sen bilmiyorsun bendeki göbek hamile göbeği gibiydi herkes benim hamile olduğumu düşünüyordu artık yok var da hamile görüntüm yok ok o kadar kilonun hepsini 7,5 kg yakın kilo verdim göbekten verdim canım sana tavsiye etmem ani kilo vermeyi ben çok memnunum
akreepp ortada zaman problemi olduğu aşikar değil mi zaten
kızlar dün geceden itibaren hergün karnımı ve bacaklarımı vazelinle yağlamaya karar verdim yumuşatıyor dediğim gibi dün gördüm ya o küçücük çatlağı yağlamakta fayda var birde soğuk su ile ofalayın falan yazıyor nette yok yafff ben sevmem soğuk suyu vazelin iyi gelir diye düşünüyorum bir fikri olan varmı paylaşırsa sevinirim
iyide kuşum7 temmuz 7 ağustos çoktan geçti..tarihlerde problem olmasın
günaydın kızlar...
bu gün niyetliyim ....
dünkü menümü dün zati acıklamıştım... neysee akşamda bir şey yemedim meyve yedim... vaktim yoktu üstümü değiştirip kuzenlerle kız kıza sinemaya gitti....
buz devri-4 üç boyutlu ha ha.. çok eğlendim.. kendime baya baya izin verdim ayol..
bu akşam kadir gecesi ailemle soframı kurup güzel bir akşam geçirmek istiyorum....
kızlar ben köydeyim internet bir gelip bir gidiyor,zor şartlarda giriyorum, bayram bitene kadar da burda olacağız gibi görünüyor, bu nedenle ben 10 günlük izin istiyorum. haftaya hangi gün döneriz bilmiyorum ama en azından 10 günlük izin rica edeceğim
çok güzel oluyor dimii..ben zımbırtıyı verirken hep söylüyorum..ayağıma çorap giyerken bir de kremliyorum diyorum hem bakımı da yapılmış oluyor diye..akrep akşamları serin oluyor buraları topuk çorap giyiyorum madem dedim çorap giyiyorum topuklarıma ayaklarıma da süreyim sürdüm çorabı giydim abdest için çıkardım çorabı ayaklarımı yıkadım ayyy bebek cildi gibiydi valla çok yumuşak böyle
ayakta kesin işe yarıyor göbek ve çatlaklara bakacaz artık sür tabi canım bakalım kendimize pırıl pırıl olalıkkk şöööylle
kızlar mesai bitti ayrıca eve gidip sevdiceğimle buluşacam öğleler kazaya kalıyor mecbur önce ikindi sonra öğle kazası hadi bakalım allaha emanet olun ....
iyi akşamlar kızlar
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler
bu gün kendimi fazla zorlamadan temizlik yaptım ama dişim pardon dişimin çekildiği yer zonklamaya başladı şu dikişleride sorunsuz aldırdım mı tamamdır
20 lik problemi olanlar bekletmesin bence bir nan önce aldırıp kurtulmak en iyisi ,yaş geçtikçe damak sertleştiği için daha zor oluyomuş
neyse ben ne yediğiimi yazmayayım sulu şeyler yiyorum yemek ve ekmek yemeyi özledim ,çenemi fazla açamadığım için ,çiğnemede yapamıyorum ,tatlı kaşığıyla azar azar yiyorum
dondurma çok yiyorum ya dondurmayla doyuruyorum karnımı doymuyo ama üstüne bide sos dökküp yyiyyorum 400 gr kadar vermişim ama dondurma yemesem süper olcak ama yemek yiyemeyince gözüm dönüyo ,saldırıyorum dondurmaya
tatlım ilk anda başlamayabilir ama mutlaka etki ediyor..metobolizma herkeste farklı işliyor biliyorsun..cumartesi görüştüğüm arkadaş ilk iki hafta bişey farketmedi ama sonrası aynen söylendiği gibi etkisi altına girdim diyor gülerek..çünkü önce inanmamış ama şimdi 1,5 kilodan fazla farkım var diyor,ramazan dolayısı ile bağırsakları düzensiz çalıştığı halde üstelik..
istesemde yiyemiyorum tıkanıyorum diyor ve eski ramazanlardaki gibi uyuşuk uykucu değilim daha enerjiğim diyor..ben verdiğim kişilerle irtibatı koparmıyorum..
mesela bayağı tombul bir ablaya vermiştim..ama görseniz yüzü gözü şiş gelirdi hep..geçen hafta uğradı ayy bakakaldım kadınayüzündeki şişliği inmiş gözlerindeki halkalar yok olmuş..1 ay olmuştu ona verdiğim süre..bana nasıl dua ediyor..kıpırdayamıyordum diyor..nasıl bi iksir verdin bana diyor..önce özellikle akşamları yermiş..şimdi öğün sonrası iştahım kesiliyor bıçak gibi diyor ve orucu tutamazdım oruç tutuyorum daha ne olsun diyor..o konuştu ben dinledim..daha önce ilaç kullanmış karaciğer değerlerini yükseltmiş..aman uzak dur dedim ilaçlardan..
insanlara faydalı olmak çok mutlu eder beni özellikle hemcinslerim açısından çünkü ben de kilo konusunda çileliolduğum için bilirim yaşanılanları..
tatlım akşam yatarken ayağına kısa çorap geçir..gün içinde ayağına bol gelme surumu varsa üst kısma pamuk yerleştir sabitlenir..bende herkeste etkı edıyor neden bende etmıyor dıye üzüldüm acıkcası.inancımı kaybettım zımpırtıyabenım parmaktada sorun var cunku sabit tutamıyorum . ben gece delı yatarım gecen sabah bı kalktım parmağın tekınde zımpırtım yok allah bilir nasıl yattıysam çıkmış parmağımdan aradım sabah yatağın altında cıktı. belkıde bana o yuzden etkı etmıyor sabit tutamıyorum yürürken aşağı iniyor geceleride cıkıyor . neyse bırazdaha deneyım bakalım umarım etkı eder
hasbiyallah ve nimel vekilB]merhaba kızlar kadir geceniz mübarek olsun öncelikle. dualarımızda birbirmizi unutmayalım bugun.
bu hafta işe başladım. ama gelin görün ki uyku düzenim bir türlü düzelmiyor. 4 te uyuyup sabah 8 de kalkıyorum 4 saatlık uyku yetmıyor. bıde uykusuzluk mide bulantısı yapıyor bende. kendıme gelemıyorum öğlen 2 ye 3 e kadar. sözde işe geldim ama içimden çalışmakta gelmiyor. 2 haftadır tatile iyi alışmışım ben :)
iş yerindede sorunlar var. çalışma arkadaşlarımla sorunlar yasıyorum. ben anlamıyorum bu insanları kimsede allah korkusu kalmamış. ne kul hakkı biliyorlar nede saygıdan haberleri var. canım ciğeri dediğim kardeşim gibi gördüğüm mesai arkadaşımdan büyük bir kazık yedım. şimdi konuşmuyoruz. yan yana çalışıyoruz ama düşman gıbıyız. tabı bana düşmanlık besleyende o. arkamdan atıp tutuyor dedıkodumu yapıyor. yaptıkları nasıl canımı yakıyor anlatamam. huzurum kalmad. işten sogudum onların yüzünden. bide onu fişekleyen insanlar var. onu bana karşı doldurup duruyorlar. beni azıcık tanısaydı atılan iftaralara inanmazdı. ve onu fdolduran ınsanları görün bana nasıl ıyı davranıyorlar canım-cicim muhabbet. ama herseyden haberım var bunu bilmiyorlar. ne iki yüzlü ne sahtekarlar ya. utanıyorum onlarla aynı ortamda çalışmaktan. allah zalimlerin şerrinden korusun. ben onları allahın adaletıne bıraktım.sonucta etme bulma dünyası bana yaptıklarının acısı elbet bırgün cıkar.
bu konuda cok dertlıyım kızlar.işe gelince tekrar sorunlarım başlıyor. onların bu iki yüzlülüğüne tahammül edemıyorum artık cunku
günaydın canlarımmm
sabah 1 tane tam buğday ekmeğiyle tost ve domate ve az önce yeşil çayy
öğlenede 4 kaşık taze fasülye ve salata düşünüyorum 1 dilim ekmekle
canım bizim üniv mescidi var onun dışında misafirhanesi var mescid kız erkek öğrenci çalışan herkese açık sorun şu açıklamayı uygun görmediğim bazı sorunlar var başımızı ağrıtan ki her iş yerinde olur birileri var her yerde her zaman zalimlik ediyorlar belki dile getirdem onunda üstlerine izin alırım ama sonunu biliyorum görevine 1,30 da başlıyor diye diğerleri fitleyecek şikayete konu olacak ve ben iyi biliyorum ki rektörlük soruşturma açacak adım gibi biliyorum tek başıma kalacam diğerleri organize edilecek sahit bulamıyacam benim geçireceğim ilk haksız yere soruşturma olmayacak biliyorum ama artık itlerle soysuzlarla allahtan korkmazlarla uğraşmak istemiyorum allah herkesin yüreğine benim yüreğime fısıldadığı gibi ben burdayım herşeyi görüyorum sözcüklerini fısıldamayı nasip etsin ammmiiinnnnçok güzel oluyor dimii..ben zımbırtıyı verirken hep söylüyorum..ayağıma çorap giyerken bir de kremliyorum diyorum hem bakımı da yapılmış oluyor diye..
tatlım işyerinde yokmu kılabilecek temiz bir ortam..bu durumu sorumluna dillendir istersen şöyle bir seccadelik bir alan oluşturulabilir..hem taze kılmış olursun hem de örnek teşkil ederek kalplere noktalar açarsın..
bak canım ben o konularda tecrübeliyim tecrübelerime güvenirmisin bilemiyorum bende acemilikte böyle şeyler yaşarken bu hususlarda deneyimli insanları dinlemeyi tercih ettim onların nasihatları allah razı olsun cümlesinden böyle şeylerde ciddiye almıyacaksın sen ne kadar ciddiye alırsan konuyu bilmiyorum ama küçücük de olsa konu büyür kocaman olur işe konsantre olamazsın yaptığın her yanlış seni daha da zora sokar onların eline koz verirsin dik dur kesinlikle en büyük tavsiyem böyle iki yüzlüleri fark ettiysen fazla muhabbet etme onlar senin ağzını ararlar düşüncelerini karşı tarafa aynen aktarırlar onun ne düşündüğünün yada sana yapacağı şeyleri senden saklarlar bu işler böyledir hayatında fazlalık var tatlım o fazlalıkları beynin ve gönlün de razıysan hayatından çıkar en büyük tavsiyem de iş dışında hiçbir konuyu görüşme onlarla özel hayatın olur başka bişey olur asla merhaba de o kadar senle muhabbet ayağı yapacak olurlarsa iş varda de kusura bakmayın de eline al bir dosya incelemeye başla ...ben yaşayarak ve büyüklerime danışarak yetiştim eğer zorlandığın ve senin içinden çıkamadığın ve birinin fikrine ihtiyacın olursa özelden görüşebiliriz soruların olursa kesinlikle çekinmeden sorabilirsin canım sıkma canınıB]merhaba kızlar kadir geceniz mübarek olsun öncelikle. dualarımızda birbirmizi unutmayalım bugun.
bu hafta işe başladım. ama gelin görün ki uyku düzenim bir türlü düzelmiyor. 4 te uyuyup sabah 8 de kalkıyorum 4 saatlık uyku yetmıyor. bıde uykusuzluk mide bulantısı yapıyor bende. kendıme gelemıyorum öğlen 2 ye 3 e kadar. sözde işe geldim ama içimden çalışmakta gelmiyor. 2 haftadır tatile iyi alışmışım ben :)
iş yerindede sorunlar var. çalışma arkadaşlarımla sorunlar yasıyorum. ben anlamıyorum bu insanları kimsede allah korkusu kalmamış. ne kul hakkı biliyorlar nede saygıdan haberleri var. canım ciğeri dediğim kardeşim gibi gördüğüm mesai arkadaşımdan büyük bir kazık yedım. şimdi konuşmuyoruz. yan yana çalışıyoruz ama düşman gıbıyız. tabı bana düşmanlık besleyende o. arkamdan atıp tutuyor dedıkodumu yapıyor. yaptıkları nasıl canımı yakıyor anlatamam. huzurum kalmad. işten sogudum onların yüzünden. bide onu fişekleyen insanlar var. onu bana karşı doldurup duruyorlar. beni azıcık tanısaydı atılan iftaralara inanmazdı. ve onu fdolduran ınsanları görün bana nasıl ıyı davranıyorlar canım-cicim muhabbet. ama herseyden haberım var bunu bilmiyorlar. ne iki yüzlü ne sahtekarlar ya. utanıyorum onlarla aynı ortamda çalışmaktan. allah zalimlerin şerrinden korusun. ben onları allahın adaletıne bıraktım.sonucta etme bulma dünyası bana yaptıklarının acısı elbet bırgün cıkar.
bu konuda cok dertlıyım kızlar.işe gelince tekrar sorunlarım başlıyor. onların bu iki yüzlülüğüne tahammül edemıyorum artık cunku
not alıyorum bu tesbihleri teşekkür ederim akrep ... allah razı olsun sendentatlım akşam yatarken ayağına kısa çorap geçir..gün içinde ayağına bol gelme surumu varsa üst kısma pamuk yerleştir sabitlenir..
hasbiyallah ve nimel vekil
nimel mevla ve nimel masir
bol bol oku canım...
vee
esselam-ya mucib-ya fettah-ya hamid-el mümin-el muheymin-er rakib-el hafız
esmalarını çek devamlı..inan beni güzel haberlerle aricaksın..benim de evdkilerle çok sıkıntılarım vardı..
bu esmaları bir abla bana yazdırdı ilk gününde süper değişmler gelişmeler yaşadım..sıkıntı yaşan varsa sizler de çekebilirsiniz kızlar..inanın hafiflersiniz..
34:
arkadaşlar bu cuma herkes kilo bildirimi yapıyor dimi
problem yok
not alıyorum bu tesbihleri teşekkür ederim akrep ... allah razı olsun senden
bende var akrep biliyorsun benim ulaşım sorunum var cumadan izin aldım cuma çıkıyorum kabul edersen perşembe vereyim kilomu bayram dönüsü çarş göreve geri dönecem nasipse ya da bana bir çözüm bulabilirsen aybik köyde tl çekmiyor o bildirsin diyecem dur bakalım o kendinin kini bile bildiremiyecek galiba ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?