Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

tatlım baskülü lütfen haftada 1 sefer kullan hergün olmaz şekercik
heralde yalnış verdim numaramı ,tekrar yazayım sana

bende diyorum neden beni arayıp zımbırtıdan bahsetmiyo :26:
hadi yaa ben kimi arıyodum ki acabaa

Allah yardımcın olsun güzelim zordur evde hasta olması özellikle eşse bu iyice çekilmez pek nazlı olurlar çünkü

kızlar herkese selammmm..... dilediğinizden daha güzel bir hafta geçirmeniz dileklerimle....

kraker geçmiş olsun. darısı başıma diyorum... kızlar burası da çook fena acayip nem var yine haftsonu bunaltıcıydı.

canımm işi nedeniyle 3 yıllığına gitmiştikkk polonyaya

Geçmişş olsunnn ,benimde çıkmaya başlarkenn çok acıyordu doktor çekelimm dedii korkumdan çektiremedimm demek korkulacak gibii değilmişş
95 ten inmişsinn çok güzel kilo vermişsinn
bende biraz biraz alıştımm böyle beslenmeye

adı çokk güzel zımpırtııııı
neden öyle olduu acabaa
ben cesaret edemedimm öyle bir şeyeee

Son düzenleme:
günaydın bahocann yazıldım spor salonuna bayram sonu başlıyorum

Bol bol kilo vermelerrr,Bende bayramdan sonra şimdilikk 2 aylığına başlayacağımmm,siz kaç liraya yazıldınızz kaç giriş canımm
ben 2aylığına 100 tl ye yazılacağımm 2 ay birden verirsen 120den 100 indiriyorlar
burda bir arkadaş demişti diyetisyene vereceğin parayı spor salonuna ver daha mantıklı diye çokk doğruuu

Sabah 1 haşlanmış yumurta,domates 2 kaşık lor ve bir biber yedimm
ara öğün 1 çatal karpuzz
öğlen 1 dilim ekmek 3 kaşık közlenmiş patlican ve yoğurt

günaydın bahocann yazıldım spor salonuna bayram sonu başlıyorum
ne kız spor salonundan çıkıp çiğ köfta yiyeceğini de söyleseydinnn ben sana yetişecem diye hırs yapıp buralarda dağa taşa vururum gari kendimiii zaten günlük 1 saat yürüyüş üstüne spor hocaları etli butlu iri yarısından sana yardımcı olacak puffff
mayıs diyorlar ona gerçekten kullanıyorlar ben doğuda okudum bizzat kendi gözlerimle gördüm mayıs tepelerini
poohhh ları hamur gibi yuğurup kerpiç kalıplarında dondurup kurutup güneşte üst üste diziyorlar huni şeklinde kışın yakıyorlar odun gibi

haftasonunda hiç birşey yapmadım sadece çamaşır yıkandı onu da makine yaptı eve gidince dürülecek ayrılacak ütülenecek olanalar ütülenecek o ka
üstümde bir ağırlık allah hayr etsin

merhabalar kızlar....

iyileştim hafta sonu bayram temizliği vardı
cumartesi menüm...akşam sadece bir kase tavuklu çorba ve yarım dilim ekmek yedim gün içerisinde temizlik yaparken sadece su su su içtim...

pazar.... öğlen 3 gibi bir parça tavuk ve bir dilim ekmek yedim ayranla...
akşam kuzen paçanga böreği yapmıştı incecik bir şey onu yedi çayla o kadar...

iştah kaçtı ama bu gün toparladım... sabah kahvaltım iyiydi...

bu gün kahvaltı
domates
salatalık
b.peynir (1 k.kutusu kadar)
4 adet zeytin
2 dilim organik tam buğday ekmeği
çay şekersiz

bir kaç saat sonra
küçük bir salkım üzüm yedim

şimdi öğlen içinde
haşlanmış yumurta
domates
salatalık
çay
1 dilim o.t.b. ekmeği yiyeceğim...

şirkette patronum 7 temmuz ve 7 ağustos arası 8 kilo verebilen arkadaşlara bişr tam altın hediye edeceğini söyledi... tabi esprili bir dille ama kendisini tanıyorum az da olsa kilo veren olursa muhakkak hırs olsun azmetsin diye destekler o hediyesinide verir... neyseki şirket şu anda yarış halinde altınlar bahane tabiki kim kimin azmini kıracak kim ipi göğüsleyecek bu konuda müthiş bir çekişme var....
ben konunun dışında değilim tabi tam göbeğindeyim 1 kilo bu hafta gitti zati kaldı 7 kilo bakalım bu yarışı kim kazanacak hırslandım iyice...
ama adam akıllı bayramı kattı araya yeriz veremeyiz diye ama ben yemem bu numaraları ha ha ...
komik ama gerçek acayip destekleniyoruz bileniyoruz tabi ucunda doktor kontrolüde var..... kimse sağlıksız beslenmeyecek şartı koyan şahsiyet bunuda atlamadı tabiii......

iyide kuşum7 temmuz 7 ağustos çoktan geçti..tarihlerde problem olmasın

iyide kuşum7 temmuz 7 ağustos çoktan geçti..tarihlerde problem olmasın

şimdi kızlar arzu ben senin patronuna bayıldım bikerem bu bir özel sektörden gelmeyim patron çoktur böylesi nadir olur düşünmesi ödül ve ceza yöntemini teşfik etmesi personelinin arkasında durması iyi değil çok çok çok iyi şanslıdın öncelikle
ama tüm patronlar gibi aşırı uyanık sizi kıran kırana kırdıracak birbirinize o yarışı kazanan ancak 90 üstü arkadaş varsa kesin kazanır çünkü bir vucutta 1 ayda 8 kg vermek ölüm orucu tutarak olur ne bileyim şu lahana diyeti yaparak olur o yoğunluğa dayanamaz yığılırsın biryerlere sonra akrep diyeti ile olur hatırladığım kadarı ile o en son la ilahe illallah çekmişti
sen katıl tabi ama ayda 4 kg hedef koy ki hayal kırıklığına uğrama şekerim ki sağlıklısı da bu üstelik birden verilen kiloların çatlak yaptığını unutma bak ben ağır ağır veriyorum göbeğimde sadece geçen gün küçücük bir çatlak fark ettim onun dışında maşşallahhh Nazar Nazar ağır ağır vermeyi koydum kafaya ki mantıklısı bu sen bilmiyorsun bendeki göbek hamile göbeği gibiydi herkes benim hamile olduğumu düşünüyordu artık yok var da hamile görüntüm yok ok o kadar kilonun hepsini 7,5 kg yakın kilo verdim göbekten verdim canım sana tavsiye etmem ani kilo vermeyi ben çok memnunum
akreepp ortada zaman problemi olduğu aşikar değil mi zaten
kızlar dün geceden itibaren hergün karnımı ve bacaklarımı vazelinle yağlamaya karar verdim yumuşatıyor dediğim gibi dün gördüm ya o küçücük çatlağı yağlamakta fayda var birde soğuk su ile ofalayın falan yazıyor nette yok yafff ben sevmem soğuk suyu vazelin iyi gelir diye düşünüyorum bir fikri olan varmı paylaşırsa sevinirim

haftasonunda hiç birşey yapmadım sadece çamaşır yıkandı onu da makine yaptı eve gidince dürülecek ayrılacak ütülenecek olanalar ütülenecek o ka
üstümde bir ağırlık allah hayr etsin

sorma dün ben de öyleydim..sadece içli köfte yaptım birde bulaşık mutfak..ama pis bir baş ağrısı oldu akşama doğru iyice sabitledi beni yatağa..
son hafta artık dermanımız kalmadı ondan olabilir havalar çok sıcak ondan da olabilir şekercik

kantaron yağı da iyi olur derler ve susam yağı da
vazelin de iyi fikir tabii..ben de başlicam o zaman sen yaparsın da ben kalırmıyım acebaa

akrep akşamları serin oluyor buraları topuk çorap giyiyorum madem dedim çorap giyiyorum topuklarıma ayaklarıma da süreyim sürdüm çorabı giydim abdest için çıkardım çorabı ayaklarımı yıkadım ayyy bebek cildi gibiydi valla çok yumuşak böyle
ayakta kesin işe yarıyor göbek ve çatlaklara bakacaz artık sür tabi canım bakalım kendimize pırıl pırıl olalıkkk şöööylle

herkes ettiğini bulur derler ya rabbime bir kez daha hamd olsun içeriğine girmiyecem ama zalimin biri için birşeyeler duydum içeriğine giremem kızlar ama gerçekten zalim biriydi menfati için herşeyi yapan biri inş adalet tecelli etsin gerçekten de eden buluyor beni allahıma biraz daha yakınlaştırdı hamdü senalar ona olsun

kızlar mesai bitti ayrıca eve gidip sevdiceğimle buluşacam öğleler kazaya kalıyor mecbur önce ikindi sonra öğle kazası hadi bakalım allaha emanet olun ....

kızlar ben köydeyim internet bir gelip bir gidiyor, zor şartlarda giriyorum, bayram bitene kadar da burda olacağız gibi görünüyor, bu nedenle ben 10 günlük izin istiyorum. haftaya hangi gün döneriz bilmiyorum ama en azından 10 günlük izin rica edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…