tatlım akşam yatarken ayağına kısa çorap geçir..gün içinde ayağına bol gelme surumu varsa üst kısma pamuk yerleştir sabitlenir..
hasbiyallah ve nimel vekil
nimel mevla ve nimel masir
bol bol oku canım...
vee
esselam-ya mucib-ya fettah-ya hamid-el mümin-el muheymin-er rakib-el hafız
esmalarını çek devamlı..inan beni güzel haberlerle aricaksın..benim de evdkilerle çok sıkıntılarım vardı..
bu esmaları bir abla bana yazdırdı ilk gününde süper değişmler gelişmeler yaşadım..sıkıntı yaşan varsa sizler de çekebilirsiniz kızlar..inanın hafiflersiniz..
tatlım sabah kahvaltını zenginleştir bu kadar fakir kalma sabahları..öğlene fazla acıkırsın..öğlen yoğurt da ekle kuşum..
vee paylaşımların azaldı tatlım..bol paylaşım bekliyorum senden..
diğer paylaşımların burdakileri azaltmasın..ilk tercihin burası olsun şekercik
arkadaşlar bu cuma herkes kilo bildirimi yapıyor dimi
problem yok
cümlemizden canım..
tamam tatlım perşembe akşamı yaz sen..bakalım bu hafta bildirim olmayabilir belki bayram haftası olduğu için..24 üne sarkabilir..ben yinede sormak istedim kuşum..
karamel sana yakın..burdaki arkadaşlıları hiç bırakmayalım kızlar yaa..sanki birbirimizi seçtik de katıldık..
iyiki varsınız
merhaba kızlar nasılsınız benin oğlum hasta yine oofff o kadar moralim bozuk ki gece hep ateşliydi yine boğazı şişmiş bu yaz çok çektik valla bu hastalıktan kışın bile böyle olmamıştı.neyse önceden söylemiştim yarın ve öbür gün misafir gelecek ne yaprım bilmiyorum.
merhaba kızlar nasılsınız benin oğlum hasta yine oofff o kadar moralim bozuk ki gece hep ateşliydi yine boğazı şişmiş bu yaz çok çektik valla bu hastalıktan kışın bile böyle olmamıştı.neyse önceden söylemiştim yarın ve öbür gün misafir gelecek ne yaprım bilmiyorum.
çok geçmiş olsun canım dikkat et aman noldu çocuğa böyle..merhaba kızlar nasılsınız benin oğlum hasta yine oofff o kadar moralim bozuk ki gece hep ateşliydi yine boğazı şişmiş bu yaz çok çektik valla bu hastalıktan kışın bile böyle olmamıştı.neyse önceden söylemiştim yarın ve öbür gün misafir gelecek ne yaprım bilmiyorum.
kuşum sen bildiğimiz böğrülceden bahsediyosungeçmiş olsun canım oğlun iyileşemedi bir türlü kışın hastalanmadıysa yavrum benim ya mikropları bazen taşırmışız kışın nekahat yani dinlenmeye geçiyor gavur yaz geldimiydi çıkıyor ortaya ki yıllık iznimde bana olduğu gibi birde iyi tarafından bakalım çok şukur senin tatiline denk geldi ki ilgilenebiliyorsun kuzuyla çalışırken olsaydı vicdan yapardın geçmiş olsun yeniden inş birdaha olmaz
sarma yap sarma birde dolma birde bol sarımsaklı bol salatalıklı buuuzzz gibi cacıııkkk önden de çorba soğuk meze olarak mercimek köfte soğan piyazı birde ülübü tanesi ekle birde soğuk şerbet ikram ettinmi alem buysa kral sen olursun
ülübü yü anlatayım ülübü bir fasülye çeşidi bağzı yörelerde manda gözü fasülye dediklerini biliyorum biz mersinliler onun yeşili ile haşar nar eşkisi ile tuz ile sarımsaklı ayrıca mümkünse ekşi nar bulabilirsek tanesi ile ekşi narlı bir salata yaparız yöresel yemektir kışın ise fasülye gibi çekirdeği satılır marketlerde falan da olur ondan alır fasülye gibi bir gece önceden ıslatıp haşlayıp tanesine aynı işlemi yaparız ki tanesi benim en tutuğum dur ki kışın malum nar mesiminde özellikle çok güzel olur ..
kızlar dün peygamberimizin hanımlarının isimlerini okudum hz hatice ye
hz hatice-i kübra deniliyor
bilmiyordum
yeni öğrendim .....
çok geçmiş olsun canım dikkat et aman noldu çocuğa böyle..merhaba kızlar nasılsınız benin oğlum hasta yine oofff o kadar moralim bozuk ki gece hep ateşliydi yine boğazı şişmiş bu yaz çok çektik valla bu hastalıktan kışın bile böyle olmamıştı.neyse önceden söylemiştim yarın ve öbür gün misafir gelecek ne yaprım bilmiyorum.
kuşum sen bildiğimiz böğrülceden bahsediyosungeçmiş olsun canım oğlun iyileşemedi bir türlü kışın hastalanmadıysa yavrum benim ya mikropları bazen taşırmışız kışın nekahat yani dinlenmeye geçiyor gavur yaz geldimiydi çıkıyor ortaya ki yıllık iznimde bana olduğu gibi birde iyi tarafından bakalım çok şukur senin tatiline denk geldi ki ilgilenebiliyorsun kuzuyla çalışırken olsaydı vicdan yapardın geçmiş olsun yeniden inş birdaha olmaz
sarma yap sarma birde dolma birde bol sarımsaklı bol salatalıklı buuuzzz gibi cacıııkkk önden de çorba soğuk meze olarak mercimek köfte soğan piyazı birde ülübü tanesi ekle birde soğuk şerbet ikram ettinmi alem buysa kral sen olursun
ülübü yü anlatayım ülübü bir fasülye çeşidi bağzı yörelerde manda gözü fasülye dediklerini biliyorum biz mersinliler onun yeşili ile haşar nar eşkisi ile tuz ile sarımsaklı ayrıca mümkünse ekşi nar bulabilirsek tanesi ile ekşi narlı bir salata yaparız yöresel yemektir kışın ise fasülye gibi çekirdeği satılır marketlerde falan da olur ondan alır fasülye gibi bir gece önceden ıslatıp haşlayıp tanesine aynı işlemi yaparız ki tanesi benim en tutuğum dur ki kışın malum nar mesiminde özellikle çok güzel olur ..
kızlar dün peygamberimizin hanımlarının isimlerini okudum hz hatice ye
hz hatice-i kübra deniliyor
bilmiyordum
yeni öğrendim .....
çok geçmiş olsun canım..
dondurma sütlü tatlı en azından..ama mevsim meyvelerini robotta püre haline getirip yiyebilirsin..bol yoğurt yiyebilirsin canım..çok fazla dondurmaya yüklenme yoğurtla çözümle işi..
bende herkeste etkı edıyor neden bende etmıyor dıye üzüldüm acıkcası.inancımı kaybettım zımpırtıyabenım parmaktada sorun var cunku sabit tutamıyorum . ben gece delı yatarım gecen sabah bı kalktım parmağın tekınde zımpırtım yok allah bilir nasıl yattıysam çıkmış parmağımdan aradım sabah yatağın altında cıktı. belkıde bana o yuzden etkı etmıyor sabit tutamıyorum yürürken aşağı iniyor geceleride cıkıyor . neyse bırazdaha deneyım bakalım umarım etkı eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?