- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 358
süpeeerrrr mişşşş haberim yoktuuuu kilo bildirimi olmasın olmasında olmasınşekercim geçen hafta oylama yaptı takımlar ve yarın hiçbir takım bildirim yapmıyor ama kendi aramızda görmek için ne durumda olduğumuz olabilir bak senin dediğin. aslında bildirim olmaması iyi hiç olmazsa haftaya kadar biraz toparlanırız.
Selam kızlar döndüm ben. Artık buralardayım ama bir sorunum var.Kilo aldım çok nolcak?
turizmci var burda ayıp ediosun şekerim
CLUB BELCEKIZ BEACH HOTEL
ROSARY BEACH HOTEL
THE BAY BEACH CLUB
VANILLA HOTEL BUNLARA Bİ BAK ŞEKERCİM ALTERNATİF ÜRETECEK ÇOK BÖLGE VAR
verecezverecez de verecez böyle olacak ne olacak şekerim
turizmci kardeş, seneye için bize de ööner bakim bir yerler, böyle çok sıcak bir bölge olmasın, denizi olsun, doğal güzelliği olsun vs..
hwerkese selm kızlar, benim romatizma ağrılarım başladı 3 gündür perişanım( bütün kemiklerim sızlıyor şiş, aykkabım ayağıma zor oluyor yaaaaa (
şu genç yaşımda yaşlı insanlara döndüm
ben de kilo aldım, şu zımbıriği de hiç çıkarmadım aslında ama yine de 2 kilo aldım((((((
demekki neymiş, sporsuz ve diyetsiz kilo verilemiyormuuşşş, kilo vermenin başka yolu yok arkadaş, takmicem şu zımbiriği bitaa, 1 ay gece gündüz aralıksız taktım kilo vercem yere 2 kilo aldımNeden böyle oldu akrep ben anlam veremedim?????
ay öyle mi dersin ya tatilden döndüm tartıya bi çıktım 67
bende düşündüm bir ara tura katılmayı falan ama yalnız olmuyor annem gelir ama babam evde tek olmaz babam insülün kullanıyor o tura falan katlanamaz hasta adamcaazz kırdım dizimi oturdum ne yapayım
bende düşündüm bir ara tura katılmayı falan ama yalnız olmuyor annem gelir ama babam evde tek olmaz babam insülün kullanıyor o tura falan katlanamaz hasta adamcaazz kırdım dizimi oturdum ne yapayım
bahocan birlikte karadeniz turu yapalım senle biraz kışa doğru mükemmel olur acayip gezeriz
gel gelturizmci kardeş, seneye için bize de ööner bakim bir yerler, böyle çok sıcak bir bölge olmasın, denizi olsun, doğal güzelliği olsun vs..
kışa doğruuubahocan birlikte karadeniz turu yapalım senle biraz kışa doğru mükemmel olur acayip gezeriz
kızlar şu anda okulda kimse yok bana da vekalet verdiler birim vekaleten birim amiri oldum ki dikkatinizi çekmiştir çok giremiyorum birsürü ipe sapa gelmezle uğraşması burada hadise çıkmadan emaneti teslim etme stresi kolay değil ki en son çare amirin hanımını aradım destek istedim tatili uzatmaması için yalvardım resmen sağ olsun destek sözü aldım birazda nasihat etti ayın üçü ile 7 si arası iznimi alacam bu seferki dinlenmelik olacak dinlenmek istiyorum gerçekten malum evde geçeçek buyük bir ihtimalle sezonu böyle kapatacaz okullar açıldığı zaman mümkün değil izin mizin yok ...durmak yok yola devammmiznin ne zaman gel beraber gidek kuşum...
bende bende bende yaaa
şimdi ben yarınki bildirime katılacak mıyım ki?
diğer cumaya kadar eritirsen hiç bişii olmaz kuşumSelam kızlar döndüm ben. Artık buralardayım ama bir sorunum var.Kilo aldım çok nolcak?
sen ye yağlıballı hamurişlerini ye yat ye yat sonrada zımbırtıya suç bulhwerkese selm kızlar, benim romatizma ağrılarım başladı 3 gündür perişanım( bütün kemiklerim sızlıyor şiş, aykkabım ayağıma zor oluyor yaaaaa (
şu genç yaşımda yaşlı insanlara döndüm
ben de kilo aldım, şu zımbıriği de hiç çıkarmadım aslında ama yine de 2 kilo aldım((((((
demekki neymiş, sporsuz ve diyetsiz kilo verilemiyormuuşşş, kilo vermenin başka yolu yok arkadaş, takmicem şu zımbiriği bitaa, 1 ay gece gündüz aralıksız taktım kilo vercem yere 2 kilo aldımneden böyle oldu akrep ben anlam veremedim?????
kızlar kendinizi salınca zımbırtı napsın..bakın yaramasa bana yaramazdı ramazan boyunca acip kilo alan bn almadım iki küsür kilo verdim..el insaf yahu..zımbırtıya güven gerisini merak etme olmaz zımbıtı metonun durmamasını sağlıor hızlandırıor ama dikkati elden bırakmadan tabikii..geçmş olsun şekerim bende faydasını göremedim malesef su hafta düğünü bi atlatsam yine eski ben olcam da son bi kaç gün daha ...
şimdi akrepçim, beslenmeme çok dikkat etmediğim doğru ama hamur işini yiyip yatmadım, iştah kesecekti hani buzımbırtı kilo aldırdı demek istemedim ben, faydasını görmedim demek istedim, enerji verecekti, iştah kesecekti ama bende bunların hiçbirisi olmadı, sakın sen kendini zan altında hissetme, seni suçlamıyorum, kıyamam ben sana, ama dediğim gibi benim için takmadan önce ile taktıktan sonra arasında hiç bir fark olmadığı gibi, aksine kilo aldım, 2 gündür de takmıyorum (
spora başlamam gerek ona da üşeniyorum, pööff yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?