Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

süpeeerrrr mişşşş haberim yoktuuuu kilo bildirimi olmasın olmasında olmasın ondan sonraki haftaya toparlarım inş ...
Selam kızlar döndüm ben. Artık buralardayım ama bir sorunum var. Kilo aldım çok nolcak?

verecez verecez de verecezböyle olacak ne olacak şekerim

bende düşündüm bir ara tura katılmayı falan ama yalnız olmuyor annem gelir ama babam evde tek olmaz babam insülün kullanıyor o tura falan katlanamaz hasta adamcaazz kırdım dizimi oturdum ne yapayım

turizmci var burda ayıp ediosun şekerim

CLUB BELCEKIZ BEACH HOTEL
ROSARY BEACH HOTEL
THE BAY BEACH CLUB
VANILLA HOTEL BUNLARA Bİ BAK ŞEKERCİM ALTERNATİF ÜRETECEK ÇOK BÖLGE VAR

turizmci kardeş, seneye için bize de ööner bakim bir yerler, böyle çok sıcak bir bölge olmasın, denizi olsun, doğal güzelliği olsun vs..

hwerkese selm kızlar, benim romatizma ağrılarım başladı 3 gündür perişanım ( bütün kemiklerim sızlıyor şiş, aykkabım ayağıma zor oluyor yaaaaa (
şu genç yaşımda yaşlı insanlara döndüm

ben de kilo aldım, şu zımbıriği de hiç çıkarmadım aslında ama yine de 2 kilo aldım ((((((

demekki neymiş, sporsuz ve diyetsiz kilo verilemiyormuuşşş, kilo vermenin başka yolu yok arkadaş, takmicem şu zımbiriği bitaa, 1 ay gece gündüz aralıksız taktım kilo vercem yere 2 kilo aldım neden böyle oldu akrep ben anlam veremedim?????

turizmci kardeş, seneye için bize de ööner bakim bir yerler, böyle çok sıcak bir bölge olmasın, denizi olsun, doğal güzelliği olsun vs..

tatlım fethiye düşün derim çalış bölgesi özellikle ben bu yıl bi kaç kez balayı çifti yolladım çok memnun kaldılar ufak otelelr genelde apart yada bungalow tarzı evler olan sahil kasabaları birde ocakköye bak mükkemmel hem serin hemde tam bir köy hayatı bunlar düşünülebilir ...

geçmş olsun şekerim bende faydasını göremedim malesef su hafta düğünü bi atlatsam yine eski ben olcam da son bi kaç gün daha ...

bende düşündüm bir ara tura katılmayı falan ama yalnız olmuyor annem gelir ama babam evde tek olmaz babam insülün kullanıyor o tura falan katlanamaz hasta adamcaazz kırdım dizimi oturdum ne yapayım

bahocan birlikte karadeniz turu yapalım senle biraz kışa doğru mükemmel olur acayip gezeriz

MERHABA kızlarrr bizde haziran sonu marmarise gittik orası da çok güzel özellike bunaltıcı sıcak yoktu ve akşamları serin serin sahilde gezdik.geçen sene antalyaya gittik ama çok sıcaktı yaçocukta olunca rahat olmadı.

dünkü menümü yazayım
sabah menemen,2 bardak şekersiz çay,peynir,1-2 kaşık çikolata,erik ezmesi,ekmek
öğle taze fasulye ekmek
ara 1 şeftali
akşam az menemen,1 tabakfasulye,2 ekmek
ara 4 küçük mısır yedim çok severim dayanamadım

bugün sabah
sucuk,şekersiz çay,2 dilim kepekli ekmek,peynir,1 domates,1 kaşık çikolata
ara 1 erik
öğle 1 tabaktas kebabı,2 dilim kepekli ekmek
şimdi 1 küçük mısır yedim.
unutmadan bugünü de yazayım dedim

gel gel sıcağını idare et babamın evine gel oda parasız
bahocan birlikte karadeniz turu yapalım senle biraz kışa doğru mükemmel olur acayip gezeriz
kışa doğruuuokullar açıkken haaaa bu konuyu ben birim amirine nasıl açıklasssaaammmm şeyyy amirim bu sene ben ramazan dı düğündü dinlenemedim de 2 yılın yorgunluğu da var benim işleri sen yap ben tura gidiyorummm ama isterim senle tatile gitmeyi seviyom kız seni benim tatlı rakibimmm
iznin ne zaman gel beraber gidek kuşum...
kızlar şu anda okulda kimse yok bana da vekalet verdiler birim vekaleten birim amiri oldum ki dikkatinizi çekmiştir çok giremiyorum birsürü ipe sapa gelmezle uğraşması burada hadise çıkmadan emaneti teslim etme stresi kolay değil ki en son çare amirin hanımını aradım destek istedim tatili uzatmaması için yalvardım resmen sağ olsun destek sözü aldım birazda nasihat etti ayın üçü ile 7 si arası iznimi alacam bu seferki dinlenmelik olacak dinlenmek istiyorum gerçekten malum evde geçeçek buyük bir ihtimalle sezonu böyle kapatacaz okullar açıldığı zaman mümkün değil izin mizin yok ...durmak yok yola devammm
bende bende bende yaaa

tamam kız şu zaman prob halledersek üçümüzün de müsait olduğu zaman yapalış şu karadeniz turunu
bizim buradan bir kız vardı gitti geçen sene karadeniz turuna ayyy anlat anlat bitiremedi 6 ay karadeniz dinledik kızdan ayder yaylası falan gidek bir görek bakalım
bizim hava atacak durumumuz yok çok şükür namaza başladık ama gezmek görmek iyidir değilmi
imana geldim kız resmen bu ramazan bana yaradı elhamdülillah ..

kızlar mesai bitti ç ok şükür kazasız belasız darısı yarının başına
ben eve gidip sevdiceğimle buluşacam
allaha emanet olun
kendinize kendiniz için iyi bakın güzeller .....

Selam kızlar döndüm ben. Artık buralardayım ama bir sorunum var. Kilo aldım çok nolcak?
diğer cumaya kadar eritirsen hiç bişii olmaz kuşum
sen ye yağlıballı hamurişlerini ye yat ye yat sonrada zımbırtıya suç bul
geçmş olsun şekerim bende faydasını göremedim malesef su hafta düğünü bi atlatsam yine eski ben olcam da son bi kaç gün daha ...
kızlar kendinizi salınca zımbırtı napsın..bakın yaramasa bana yaramazdı ramazan boyunca acip kilo alan bn almadım iki küsür kilo verdim..el insaf yahu..zımbırtıya güven gerisini merak etme olmaz zımbıtı metonun durmamasını sağlıor hızlandırıor ama dikkati elden bırakmadan tabikii..

şimdi akrepçim, beslenmeme çok dikkat etmediğim doğru ama hamur işini yiyip yatmadım, iştah kesecekti hani bu zımbırtı kilo aldırdı demek istemedim ben, faydasını görmedim demek istedim, enerji verecekti, iştah kesecekti ama bende bunların hiçbirisi olmadı, sakın sen kendini zan altında hissetme, seni suçlamıyorum, kıyamam ben sana, ama dediğim gibi benim için takmadan önce ile taktıktan sonra arasında hiç bir fark olmadığı gibi, aksine kilo aldım, 2 gündür de takmıyorum(

spora başlamam gerek ona da üşeniyorum, pööff yaaaaaaaaaa

kuzum suçlamazmıyım tabiki kendimi suçlarım..
ama bende yaptı faydasını gösterdi..iştah kesme değilde yemek zamanı herzaman yediğim gibi yemiyorum..doymayı öğretti yani..ve yemek sonrası abur cuburlarım da yok..
düşünüyorum çevremde verdiğim bayanlar da faydasını görüyor hatta bana uğradıklarında ben de farkediyorum..
tekrar düşünüyorum..canım sen ayağımdan kayıp duruyor demiştin acaba sabitlenmediği içinmi??yani o zımbırtı belli bir yerde kalıp ordaki hipofiz sinir uçlarına baskı yapması gerekiyor ya..
hatta müşterimin biri 73 kilo iken 64 olmuş..gelinleri geldi yanıma..beli incecik olmuş inanamadım dedi..bende yanıma uğramasını söyledim görmek istiyorum sabırsızlıkla..
tatlım sen şu zıbırtıyı inanarak ve sabitleyerek takarmısın lütfen...öyle takip edelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…