- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 358
kuşum vücut depondaki yağların eridikçe enerji veriyor,depodaki yağların kullanılması için de akşam öğünlerimizi çok fakir tutmamız gerekiyor..koca bir ramazan ayından çıktık sadece akşamları yediğimiz..ehh vücut da alıştı bu düzene..şimdi tam tersi gün içinde yeme düzenine alıştırmalıyız kendimizi ki zımbırtı desteği ile depo yağlarımız yansın..nasırımı gıdıklıyor zımbırtı bana da enerji falan vermedi iştahımı da kesmedi konunun senle ilgisi yok akrebim
herkese merhaba,
takımda eksiklik varsa dahil olmak isterim, eskilerdenim ben de belki bilenler vardır.
evet aynenn canımm öyle burda da öyle dahaaa
Geçmiş olsunn canımm ve heyacanla resmine bakacağımmm şimdiii
Soyacımmm harikasınn gerçekten içinden bir insan çıkmış gibi kilolu halin ablan gibii duruyorr,insan zayıflayınca kendine güveni geliyor ve havası bile değişiyor değilmiii
Sizleri bulduğum ve seni tanıdığım içinn çok mutluyumm
bu sefer gerçektenn başaracağımm bendeee
boğazındakii gıdığa bakarmısınn eser yokkkk
Ara öğünüm saat 10 da
5 üzüm
yarım saat sonrada yeşil çay
şimdi öğlen yemeği saatim geldi,sabahı saat 8 de yemiştimm
Giyim tarzına bayılıyorumm,çok güzel uyduruyorsunn benn pek beceriksizimm bu konudaaa
her renk kıyafete görede ayakkabınnn ohh ne güzel canımm
bu arada üzerine giydiklerinn kilolu hallerindemi yoksa yenimii alıyorsunnn
Soyacımmm doktoruu adeta şoka uğratıyorsunnn canımm sana diyetisyenn teklifii gelmelii bencee
öğlenn ben bizimkilere makarna yaptımm içinde 1 sa bardağı haşlanmış aldım ve 3 kaşık yoğurt koydumm yedimm
ara ise yine üzüm ve nescafee
akşamda patlican tavası yaptım 4 kaşık ondan ve cacık yaptımm kendime tuzsuz içinede semiz otu doğradım 1 kase yedimm
şimdii yürüyüşe çıkıyorummm
Sıcaklarmı geliyormuşşş yinee bende ne güzel eylül geldii serinler artıkk diyordumm
Bugünn düne göre adanada çok sıcakk,dün daha iyiydi çünküüü
bayramm havasından benn çoktann çıktımm canımm sabahtann berii dolaba atılacaklarıı hazırladımm daha yeni işimm bittii şimdide evdekilere islimm kebabınıı yaptımm ilk defaaa fırında pişiyor bende taze fasülye yiyeceğimmm
Gerçekten iyii olur öyle bir topikk açsan takip ederdikk senii,
bugün ne giydin çekte görelimm diye bir topik var satenn ordada giyediklerinii paylaşıyorlarr arada bakardımm onlaraaa
facede eklii değilizz canımmm yoksa görmek isterdimm seniii ordadaa
günaydın takımımın nadide çiçekleri....
dünkü menüm...
sabah.... bir dilim peynir-iki dilim kavun
öğlen.... nektarin-erik
akşam... kuru meyveler doğradığım yoğurt bir kase
kitap,spor,bitki çayı,ev işleri paylaşımlarını da bekliyorum canım
diğer cumaya kadar eritirsen hiç bişii olmaz kuşum
sen ye yağlıballı hamurişlerini ye yat ye yat sonrada zımbırtıya suç bul
kızlar kendinizi salınca zımbırtı napsın..bakın yaramasa bana yaramazdı ramazan boyunca acip kilo alan bn almadım iki küsür kilo verdim..el insaf yahu..zımbırtıya güven gerisini merak etme olmaz zımbıtı metonun durmamasını sağlıor hızlandırıor ama dikkati elden bırakmadan tabikii..
şimdi akrepçim, beslenmeme çok dikkat etmediğim doğru ama hamur işini yiyip yatmadım, iştah kesecekti hani buzımbırtı kilo aldırdı demek istemedim ben, faydasını görmedim demek istedim, enerji verecekti, iştah kesecekti ama bende bunların hiçbirisi olmadı, sakın sen kendini zan altında hissetme, seni suçlamıyorum, kıyamam ben sana, ama dediğim gibi benim için takmadan önce ile taktıktan sonra arasında hiç bir fark olmadığı gibi, aksine kilo aldım, 2 gündür de takmıyorum (
spora başlamam gerek ona da üşeniyorum, pööff yaaaaaaaaaa
günayyyydddıınnnn
günaydın şekerler
bu aralar yaban mersini çayına bayılıyorum kızılcık kaynatıyorum erik kaynatıyorum onları içiyorum posalarıylada marmelat yapıyorum... ekşili ekşili canım çekerse bir tatlı kaşığı hafta sonu kahvaltılarında yiyebiliyorum...
kuşum vücut depondaki yağların eridikçe enerji veriyor,depodaki yağların kullanılması için de akşam öğünlerimizi çok fakir tutmamız gerekiyor..koca bir ramazan ayından çıktık sadece akşamları yediğimiz..ehh vücut da alıştı bu düzene..şimdi tam tersi gün içinde yeme düzenine alıştırmalıyız kendimizi ki zımbırtı desteği ile depo yağlarımız yansın..
dün genic de yazmıştı bişiiler yemek istiyorum devamlı diye sanırım akşamları nüksediyor..işte vücut alıştı ya istiyor akşamları yemeyi..
ben dün akşam yemedim bişii..dedim nasıl şimdiye kadar kocaman gün içinde oruçluydum şimdi de akşamları oruç olurum..üstelik su içebileceğim bir oruç
bundan sonra menülerim
sabah kraliçe
öğle memur
akşam çook fakir kızlar......
bugün sabah çook kolay kalktım..normalde alarmla zor kalkardım bugün alarmdan önce uyandım...akşam vücuduma ağırlık yüklemedim çünkü..
en güzel örneği de bu zaten..eğer akşam yediklerimiz yansaydı sabahları kolay uyanır şişliğimiz olmazdı..ama akşam yenenler yanmadığı için direk depo oluyor..bu da bizim için artı kilo demek oluyor maalesef..
hadi kızlar bugün yenilenme günü..
yürüyüşlerinizle birlikte beni takip edin haftaya cumaya kadar tüm fazlalıklardan kurtulun
eveeet
ramazan ayı bitti bayram bitti..........
şimdi toparlanma zamanı.
kızlar günde en az 5 paylaşımlı günlere geri dönüyoruz..
geniccim takibini yaparmısın..
günlük menülerimizi paylaşıyoruz
menü takibi bahirecim sende......
günlük sporlarımızı paylaşıyoruz
spor takibi aybikimde........
yaptığımız evişleri el işleri paylaşıyoruz
evişleri takibi kelebekcemde.......
günlük kitap okuyup paylaşıyoruz
kitap takibi rukgusda......
şimdilik takipcilerimiz bu kadar..
ama bu liste faydalı olduğu sürece gayet esnek her an uzayabilir
günaydın takımımın nadide çiçekleri....
dünkü menüm...
sabah.... bir dilim peynir-iki dilim kavun
öğlen.... nektarin-erik
akşam... kuru meyveler doğradığım yoğurt bir kase
cevabı çok güzel vermişsin canım..ev ve el işleri hatuncuk olmanın ev dışı halleri takipçisi benmişim kaptanım teşekkürler...
dün Palladiumdaydım arkadaşımla alışveriş yaptık bir mağazada pantolon denedim 42 beden slim kesim koyu bordo bir pantolon giydim daracık düşük beden allahım süperdi...üzerinede şeffaf bordo desenli şifon bir bluz giydim(xxl dan L bedene inmiş üstüm). arkadaşım şokla harika dedi.. sonra lacivert düşük bel bir kot giydim temoan tarzı bileklerin üstünden dışa katladım beden 40 ha ha :80: :90:
kız tamamen şok o ara kabinde saten siyah yeşil bir elbise gözüme çarptı biri denemiş bırakmış dur bir bakayım dedim denedim... aman Allahım cuk diye oturdu... kız bak şuna kaç beden dedim 38 diyemedi ha haatam oturdu 40 denedim dökümlü oldu... 2,5 kilo aldım diyordum ama sporumu yapmasamda dans edip merdivenleri zırt bırt inip çıkıyordum bulaşık yıkarken ev silerken çalışırken bile kalçamı göbeğimi sıkıp bırakıyordum demek işe yarıyor sürekli hareketten sıkılaşmış bedenim...
yavrular giydikçe giydim mutluluktan uçtum... benki alış verişten kilom yüzünden utanan iki beden genişleyen şişen stres yapan hatun mağzalarda denemedik ürün bırakmadım yanına yanaşamadığım her şeyi denedim saten elbiseler ah ah minicikler 38 ine girdim 40 ında rahat rahat hareket ettim bu gün değmeyin keyfime...
kelebek gibim uçuyorum...
bayramda gelen giden gördüğüm her vatandaş kilo verdiğimi nasıl becerdiğimi sordu anlattım inanmadılar ilaç kullanmışındır dediler ama hepsinin cevabını verdim...
tutun gırtlağınızı verin kilolarınızı dedim...
karşımda sabahtan beri homini gırtlak yiyiyosunuz ben seyrediyorum hep oturup hizmet bekliyorsunuz yaşımız kiminizle aynı ama totosunu kaldırıp tabağını mutfağa götürme teşebbüsünde bile bulunanınız yok börek dolma tatlı kek meşrubatlar şekerler çikolatalar ağır yemekler meyveler yediniz 2 saat içinde ben ne yedim peki... siz nohutları tereyağlı pilavları şakşukaları yemekte götürürken ben sadece cacık ve çorba içtim... tatlıları çayla börek dolma kuru yemişleri yerken ben bir nektarın yedim... ve meşrubatlarınızı yudumlarken ben su şişemi elimden bırakmadım çay yerine de yeşil çaylarımı tükettim... hatta siz ıyyy iğrenç kokuyor diye dalga geçtiniz... ayrıca saat 23:08 ve ben şimdi totomu koydum yere sabahın 7:30 dan beri gelen gidene hizmet edip servis yapıyorum... (teyzem gelinler kuzenler yengeler arası sohbet)
oooh aldlar cevapları iyi oldu....
nasılım ama....
hemen
kitap safiye sultan 1 yıllar önce okuduğum ama bayıldığım bir kitap serisinin ilki
spor dün alışveriş merkezi macerasından sonra sabah erken kaltım ve kuzenden aldığım yürüyüş aletinde 40 dk takıldım sabah haberlerini izlerken...
akşamda aynen devam edicem dizi vs.. izlerken
ev işleri bitsin hele önce de bakalım
ayrıca bayram öncesi koşturma alışveriş derken mutfağımı bodrum evlerininkine benzettiler
beyaz dolaplar gök mavili taşlar uçuk mavi kareli tüllerin beyaz kurdalelerle bombili bağlı halleri yerde beyaz mavi tonlarında kilim vari halılar
dolaplarda mavi menekşeli beyaz örtüler...
hakkaten manyomda mutfağımda çiçek açtı arifem günüm dahil gece 3-4 yattım ama tüm düzen oturdu evime aşık oldum ...
çıkasım gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?