Günaydın kızlar
herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun
günaydın kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun.
güzel eğlenceli bir bayram oldu benim içinde şükürler olsun ki.
arzucum bu ara az görüyoruz seni yoğunmusun yoksa tatsız birşeyler yoktur umarım.
sakin ve pozitif ol canım..ne bu hiddet böyle..
yapılıcak bişii yok..
hepimiz hayat pastasının bize sunulan dilimini paylaşmak zorundayız..önemli olan sağlıkla huzurla tüketebilmek..
miniğinin gözyaşlarına üzüldüm tabi ama eğer çalışan anne olmasan mesela azıcık büyüdüğünde ihtiyaçları söz konusu olduğunda da isyan içeren cümleler kuracaktı canım.kaldı ki çalışan anneler bile bu durumdan şikayetçi..
o yüzden sen sen ol eş ve evladın geçici ruh durumları için kendi ruh halini bozma..çizdiğin yolda yürü gitsin..
çok acaip yoğunum..
iş yerini bırakıp kaçmama az kaldı
slm kızlar geçmiş bayramınızı kutlarım...
izne ayrılacağım 31 ağustos itibari ile 10 gün fikir verin tek başımayım nirelere gitsem deniz güzel olsun sıcak olsun otel rahat olsun... şirin bir belde olsun gideceğim yer...
hayallerim ah hayallerim...
sabah erken kalk yürüyüşlerini yap at kendini dönüşte serin denize havuza falan yüz yüz sonra kahvaltı et....
öğlen uzan güneşe kitap oku...
müzik dinle soğuk bir şeyler yudumla...
atıştır meyve sepetinden..
akşam giyin kuşan yemeğe in ohhhhh açık büfe..
sonra kahveni iç az şekerli mehtaba karşı müzik sohbet yeni çevre edin...
hafif yürüyüş yemekten sonra serinde.... oh ohh..
varmı böyle bir yer...
canımsın varsa bile ben bilmiyorum. inşallah dilediğin gibi bir tatil olur senin için bu ihtiyacın var........
öyle böyle değil kuşum sorma artık bayramda Allah eksik etmesin evimiz dolup taştı maşallah...
ee haliyle yorgunluk çok
bakalım tatil planı yapmaya çalışıyorum neler olacak 1-10 eylül için...
fikri olan paylaşsın lütfen...
ayrıcanak sağol arkadaşım....
inşallah arkadaşım sağol valla öyle çok ihtiyacım var....
tatil planımı yapmaya bile vaktim olmadı 1-10 eylül arası kısmetse izinliyim ama nire gitsem bilmiyorum..
tek başına bir tatil her yıl olduğu gibi...
tavsiyelere açığım...
Allah eksik etmesin tatlım bu taraflarda olsan belki alternatif olabilirdi ben yanlış hatırlamıyorsam ist. dasın değil mi ? hani burası zaten tatil yeri olunca hem yakın hem de gezilecek yerler fazla. sen nereleri düşünüyorsun? güneye antalya' ya gelirsen beklerim. :)))
ufff kuzucuk senin buna çok ihtiyacın var varsın tek başına olsun sen dinlen huzurun sağlığın yerinde olsun canım. dediğim gibi buraları gelirsen haberleşelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?