Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

gününüz aydın olsun kızlarrr....

bu gün daha iyi başladım güne...

dünkü menüm...
sabah.. simit çay bir parça peynir
öğlen... patatesli omlet canım çekti çok az yağlı
akşam.. mercimek çorbası iki kase bir dilim ekmek

ara.... 1 dilim karpuz...

kitap yerine şimdi yeni tutkum puzzle odamdaki çalışma masamın üzerine kurdum tezgahı :90: :80: vakit buldukça (sadece geceleri) parça parça oluşturuyorum... odamın renkleri hakim canlı canlı bitirince duvarıma asacağım sonra yeni bir yane daha başlayıp o0nuda çalışma masama sabitleyip dekor yaratacağım... nasıl ama dinlendiriyor şimdilik 1000 parçalıkla başladım...

evet kesinlikle dinlendiriyor ve keyif veriyor. bende çocukdan önce yapıyordum ama şimdi na mümkün. daha çok onunkileri yapıyoruz beraber....

evet merkezdeyim canım.. yine gel hem 2 haftadır havalarda fena değil.

hımmm.. süper bak hiç aklımda yoktu oralar aklıma girdin ayol... ah ah lara balık antalya balık kaleiçi... kiremitte balık... of of ...

antalya oteli lara da.... konyaaltı the corner park(eskiden başkaydı adı)... kaleiçi la paloma da falan kaldım... seviyorum antalya yı... tonguç soyadını duydum mu hiç...

evettttttttttttttttttttttttt. Hepsine evetttttttt. duydum canım ben antalyalı olunca hemde eşim dolayısıyla tanıyorum.

Son düzenleme:
günaydın kızlar

umarım herkes iyidir bizim burda farklı sitelere girmek yasaklandı
yan tarafta vodafobe bayi var ordan giriorum artık ara ara
hemen dünkü menümü paylaşım sizlerle

sabah
1 ince dilim kepek ekmek
1 yumurta
3 zeytin
domates -salatalık

öğle
fırında tavuk
1 bardak ayran

akşam
3 köfte
roka salatası

kardesimin düğün alışverişleri var ve dolayısıyla dün akşam 4 saat kadar yürüdüm
su miktarım 3 lt

turizmci var burda ayıp ediosun şekerim

CLUB BELCEKIZ BEACH HOTEL
ROSARY BEACH HOTEL
THE BAY BEACH CLUB
VANILLA HOTEL BUNLARA Bİ BAK ŞEKERCİM ALTERNATİF ÜRETECEK ÇOK BÖLGE VAR

Son düzenleme:
kızlarr günaydın
nasılız bakalım bugün son günlerde enerji düşüşü var bireysel olarak bende var sanırım herkeste de var buraya yansıyor
birbirimize gaz verelim diyorum ne dersiniz
bayram dönüşü yine kilo aldım
eve gidince böyle oluyor
annemgille aynı sofraya oturunca galiba ...
neyse yarın görecez ne kadar almışım

şekercim geçen hafta oylama yaptı takımlar ve yarın hiçbir takım bildirim yapmıyor ama kendi aramızda görmek için ne durumda olduğumuz olabilir bak senin dediğin. aslında bildirim olmaması iyi hiç olmazsa haftaya kadar biraz toparlanırız.

bende aldım ya sinir oluyorum....
yürüyüşleri kestim vakitsizlikten gene başayacağım hafta sonundan itibaren... olmuyor böyle 80 leri görmek istemiyorum...

buralar çok kalabalık olmaz mı kasar beni beee...
ben daha çok şirin otel dışına çıkıp beldenin insanlarıyla sohbet edip alış veriş yapabileceğim denizi önünde havuzu olan sıcak bir ortam istiyorum... şirinceye baktım az önce ama deniz yok biliyorsun... acep tura mı katılsam of offff... kuşumsenin meslek neydi be...

kamu yönetimi mezunu ama 4 yıllık acentacıyım tatlım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…