Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

evet kızlar
bugün keyfim yerinde ...
dediğim gibi
cumartesi tembellikle geçti
pazar
sabah öğle karışık yaptım mükkellef bir kahvatı ettimmm
söğüş domates salatalık siyah zeytin omlet
birde evde kurumuş ekmek vardı bir adet domatesi rendeledim biraz salça sarımsak süt bir karışım hazırladım ekmeği beklettim içinde verdim fırına kıtır kıtır olmasını beklerken yumuşadı bildiğin ekmek haline döndü tavsiye ederim

hoşgeldin canım..
bilmezmiyim tabiki biliyorum seni canım..
hangi takımdan ve neden ayrılmıştın canım

merhaba tekrardan :)
6. takımdayadım yaklaşık 2 yıl önce.

72 ile başlamıştım, orda gaza gelip 64 le takımdan ayrılmıştım, çok fazla paylaşımda bulunamadıgım için kendi istegimle.

sonra kendi çabalarımla 58e kadar indim.O zamanlar öğrenciydim...

Sağlık sorunları yaşadım, ameliyat, ilaçlar derken işe girdim, masabaşı iş, bütün gün oturuyorum, servise biniyorum evin orda iniyorum yürüme deseniz sıfır.malasef ki şuan yine 70 lerin üzerindeyim. tartıya çıkmaya korkuyorum. Korkarım ki 75-76 civarıyım :/ bu akşam tartılır yazarım size de.

merhaba 2.takımın güzelleri
c.tesi evdeydim evde temizlik yaptım zaten o gün oruçluydum.
c.tesi akşam :domates çorbası,2-3 kaşık bamya,3-4kaşık kabak yemeği,azıcık ekmek 1 dilim bile değil
ara 2 kupa şekersiz çay
pazar geç kahvaltı yatım
patates kızartması,domates,fındık ezmesi,peynir,çikolata,reçel hepsinden abartmamak şartıyla yedim,ve az ekmek,2 kupa çay
ara 2-3 ince dilim kavun
öğle ve akşam birleşti
pikniğe gittik
ızgara tavuk,patlıcan salatası,domates salatası,1 bardak vişne suyu,ekmek
ara 2 brdak çay,1dilim kek
ara 3-4 kaşık yoğurt su

unutmadan bugünüde yazayım
sabah 1dilim kepekli ekmek,yarım domates,az çikolata,azıcık kaşar,1 küçücük krep oğlumdan kalan,1 kupa çay
ara yarım salatalık
öğle erken oldu eşim yemeğe gelince o da kahvaltı yaptı
bende onunla azıcık sucukluyumurta,1 dilim ekmek,1bardak çay
az önce karpuzz yedim çok severim.
akşam yemeği şimdilik düşünmüyorum

aybüke okulun başlamasına az kaldı p.tesi başlıyoruz.sende sınıf öğretmeniydin galiba benim gibi.kızına kim bakıyor.benimki nasıl duracak yaaa bakıcıyı seviyo ama şimdi dışarıyı çok istiyor her gidenin arkasından ağlıyor.ne olacak valla bilmiyorum

ekmekleerin miktarını da yazıyoruz tatlım çok az falan olmaz 1 dilim 2 dilim şeklinde ok

itinayla yazıyorum ama yazamadım gitti
pazar öğle ve kahvaltı bir oldu mükellef bir kahvaltı
yaklaşık 4 dilime tekabul edecek şu dediğim fırında yaptığım ekmek
ekmekleri çok kaçırıyorum bu aralar
kendim de farkındayım bu yüzden herkes dilim bildirsin kızlar ki birbirimizi motive edelim
akşama etli bamya 1 tabak 1 dilim ekmek yanında süs biberi ve ayran la
kızlar bugün hiçbirşey yemedim yiyesim de yok
bazı tavırlara sinirimden yiyemiyorum inanın canım çekmiyor öğle eve gittim sadece türk kahvesi içtim
sabahtan öğleye kadar hiçbirşey öğleden sonra 1 cay bardağı ile çay içebildim
bakalım akşamıda hafif atlatırsak yarın sabaha aç kalkınca canım öyle bir kahvaltı çeker ki bence

tüm pazar ibadetle ve temizlikle geçti temizlikten bıkınca hemen bir abdest aldım nafile namaz kıldım bol bol
böyle çenem yoruluncaya kadar harfleri söylerken peltekleşinceye kadar kıldım sonra temizlik
makinaya salona serdiğim kilimi mutfağa serdiğim kilimi attım akşamdan balkona attım eve gidince toplarım muhtemel kurumuşlardır
dün yıkadığım çamaşırları topladım ayırdım dürdüm kaldırdım
salon baştan aşağı sildim
mutfak baştan aşağı sildim
birtek arka odam kaldı bride odunluk niyetine kullandığım oda
soğan patates sarımsaklarımı da o odaya koyuyorum sanırım soğan ve sarımsakları balkona çıkarmam gerek bugün de o işlerle meşgul olurum oda fena kokuyor
50 tane yarım mekik +20 tane bacak hareketi +10 tane dün tv de izlediğim bir hareketi yaptım bir bacak önde diğeri arkada dizleri büküyoruz arka dizimiz yere değecek ön bacaktan destek görerek ön bacak L halinde duracak efelerin oyuna kalkarken ki halini düşünün öyle işte kalıkyoruz kalkarken nefes veriyoruz sonra yere değen dizimize tekabul eden bacak önce diğeri geride yeniden yere çöküyoruz ben koca bir salonu gittim geri dönemedim ağrıdan butun gün ağrılarım vardı etkili bir hareket
emel acarın değişim programında spor hocası ordaki değişmeye çalışan hatuna yaptırmıştı denedim gerçekten süper bir hareket
mutfağım salonum derli toplu diğer yerlerde kolay eşya olmayınca kolay sadece vilada ile silineceeekk
o kaaa

dün 2 litre su içtim birde
bugün şu ana kadar yarım litre ramazan tesiri daha geçmedi de bende rahat rahat içemiyorumm
akşam olunca psikolojik mi dir nedir dayanıyorum suya
resmen hala akşam ezanına seviniyorum pazar günü mutfağa lavoboya su almaya koştum ya unutmuşum da

aybik ben senin cetvelini yaptım da senin sekülerine midier nedir nasıl girecem anlamadım ha orayı

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wl5acES/weight.png[/img]
aha da burda

Kızlar selam hepinize.
Artık aranızdayım. Daha önce de bu takım sayesinde bol bol kilo vermiştim.
Sonra takımdan ayrıldım ve aldım kiloları
Adım Özge ve 5 yaşında bir kızım var.
Daha önce Montignac ve Dukan diyetleri yaptım ikisinden de harika sonuçlar aldım ama diyetleri bırakıp anormal yiyince yine aldım.
Yemek yemek benim için zevk çünkü. İşallah yine vereceğim kilolarımı sizlerinde desteğiyle.

251. Etapta 66.4 ile ayrılmıştım. 9 aralık 76 kilo ile başladım-6 nisan 66,4 ile bitirmiştim
Şu an kaç kiloyum bilmiyorum tartılmaya cesaretim yok.
Cuma sabahı tartılıp bilgi veririm. İşallah haftayada listede olurum.

Sevgiler ve kocaman bir merhaba

hoşgeldin özgecim inşallah yine vereceksin kilocukları şimdiden başarılar dilerim sana.

oyyy oyyy oyy ellerine sağlık canım tertemiz olunca insan huzurlu oluyor ve Allah kabul etsin inşallah.

şimdi cumartesi menü:

sabah: yağsız sosisli omlet, domates, salatalık ve şekersiz 2 kupa çay

ara:bir şeftali

öğle: fırında köfte ve yoğurt

ara: bir fincan yeşilçay ve bir küçük salkım üzüm.

akşam: kepek ekmeğine baget şeklinde yarısını yiyebildim sandviç domatesli ve salatalıklı benim için özel yapılmış.

ara: bir dilim kek ve 3 bardak çay

4 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…