Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

huzur sokağını ben ünv. tedeyken okumuştum, dini içerikli bir kitap, konusunu vs. hiç bir şeyini hatırlamıyorum ama:111: okuduğum kitapların isimlerini hatırlıyorum ama hep konularını unutuyorum yaff

selam kızlar bi rahat giremedim döndüğümden beri. 67 ile dönmüştüm bu sabah 66.3 oldu kilom inşallah cumaya kadar daha da düşer. Bugün kızkardeşim ve eşi spora başlayacak ben de kısa zamanda takılacağım onlara önce bi eksiklerimi tamamlayım da. Haftasonu hep misafir ağırladım değilse daha fazla verirdim herhal.

hoşgeldiin canıım
şimdilik aybikin fazlalıklarından başka yaramaz bi durumumuz yok gerçi bana göre gayet hoş bir durum o da

Allah Im yarabbim bak şimdi sen böyle söyleyince aklıma bir anım geldi, bir arkadaşım anlatmıştı, eşiyle yemeğe gitmişler, eşi ona demiş kiiiiiii göbeğine bakıp hangisi göğüs ?????????çok gülmüştüm, hala aklıma geldikçe gülüyorum, demekki çok güldüğüm için başıma gelmek üzereeeee:18:

elebbte tutmaz ama şekersiz türk kahvseinin de kilo verdirdiğini söylüyorlar, bilmem doğru mu ama bence türk kahvesi mükemmel bir lezzet
türk kahvesine bende bayılırımm canımm sabah aç karna ilk içtiğim kahve olurda
sabahın 7 sinde eşime işe yolladıktann sonra hemenn yaparımm adamınn evden çıkmasınıı zor beklerimmm
günde 4 tane içerdimm ama şimdi boşladımm içmiyorum artıkk

birisi benim şu çizelgemi yapıverse çok sevincem yaaaaaaaa yok mu ki bir gönüllüüüü

anlasam kesin yapardımm canımm benimkinii bile uzunn uğraşlar sonucu çokk zor yapabildimm ama baksana yine bile yanlış olduu
86.8 le başladım diyete ama gözükmüyor

Bugün bende yazılıyorumm sporaa

Ay çok selülit yapıyormuş ama biliyor musun? Diyetisyenler de günde bir taneye izin veriyorlar. Kimi onu da vermiyor.

gayet normal
tek suçlu tutamadığın iştahın canım
orrmaaaazzz bitki çayı şarttt
amiiiiiiiiiiiinnnn
ayy vekaleten amirlik için vekili başkanımı arıyolar ne cahil insanlar yaa
çatlasınlaaarrrr da çatlasınlar
genç yaşta vekaleten de olsa amir de oldum amir lallaaa laaa laaa
Rabbim herkesin layıkını verir canm.sen rahat ol..her yerde var o çatlaklardan hiiç takma bile şekercik
dolu dolu bir hafta sonu geçmiş...hiç uyumadan pazar akşamını da ettin yani öylemii
arkadaşlar benn geldimm denizden ama çok işimm var bitince gelirimm burayaa
getirrklerimii yıkıyorumm evde batmışş süpürüpp sileyimmm

hoşgeldiin canımmm..kolay gelsin sanaa

şişttttt duymamışş olayımm bidaha sayılırmı hiççç kahve yeşil çay niyetineee
bahiree duydun canım sayılmıyormuşş
elebbte tutmaz ama şekersiz türk kahvseinin de kilo verdirdiğini söylüyorlar, bilmem doğru mu ama bence türk kahvesi mükemmel bir lezzet
doğru canım ama şekersiz içildiğinde..
birisi benim şu çizelgemi yapıverse çok sevincem yaaaaaaaa yok mu ki bir gönüllüüüü
evet vaar SEEENNN
bravoo hadi bakalım cumaya kadar gitsin tüm fazlalıklar
piisssssssss gıcıkkkkkkkkk
kuşum aç karnına taze meyve ye kahveni sonra iç vee şekersiz içiyosun dimii?
anlasam kesin yapardımm canımm benimkinii bile uzunn uğraşlar sonucu çokk zor yapabildimm ama baksana yine bile yanlış olduu
86.8 le başladım diyete ama gözükmüyor
kilo verirsen görünür canım..
Ay çok selülit yapıyormuş ama biliyor musun? Diyetisyenler de günde bir taneye izin veriyorlar. Kimi onu da vermiyor.
şekerli içilince selülüt yapar..şekersiz içilince metoyu hızlandırır yağların yanmasına yardımcı olur..

canım cumartesi öğlen beğenmedim sıkma peynirli tost üst üste gelmiş olamaaaazzz onun dışında zaten sen dikkat ediyorsun bebişim
şu adem oğluna gelince sen varya sabır küpüsün bana öyle davranan birinden anında soğuruuuummmm valla yanımda paspal duruyor diye ki dikkatini çekerim 30 a girdim evlenemiyorum sen beni örnek alma iyimi

ayy bahiree öldüm gülmekten kız o sıkma bizim sıkmadan değil
taze sıkılmış portakal suyu demek istemiş bende diyorum neden beğenmedin

1982 doğumluyum be kuş benden de al o kadar... evet şu sabrım yok mu ah ah.... ama az kaldı tatilde şutluyoruz kendisini... ben tekbaşıma tatile gitcem ya bebiş ordan el sallıycam... ha ha...
öğlen yemeğime gelince dışarda atıştırmak zorunda kalınca mecbur yedim valla ama 3 saatten fazla gündüz yürüdüm akşamda bol bol dans ettim... yakayım diyerekten... kızma yaaa...

ayy bahiree öldüm gülmekten kız o sıkma bizim sıkmadan değil
taze sıkılmış portakal suyu demek istemiş bende diyorum neden beğenmedin

saftiriğim beniiiim, öldüm ben de gülmekten Allah tüüm dertlerini alsın götürsün bahocan, bak saflığınla kça kişiyi güldürdün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…