şişttttt duymamışş olayımm bidaha sayılırmı hiççç kahve yeşil çay niyetineee
hoşgeldiin canıım
şimdilik aybikin fazlalıklarından başka yaramaz bi durumumuz yok gerçi bana göre gayet hoş bir durum o da
türk kahvesine bende bayılırımm canımm sabah aç karna ilk içtiğim kahve olurdaelebbte tutmaz ama şekersiz türk kahvseinin de kilo verdirdiğini söylüyorlar, bilmem doğru mu ama bence türk kahvesi mükemmel bir lezzet
birisi benim şu çizelgemi yapıverse çok sevincem yaaaaaaaayok mu ki bir gönüllüüüü
selam kızlar bi rahat giremedim döndüğümden beri. 67 ile dönmüştüm bu sabah 66.3 oldu kilom inşallah cumaya kadar daha da düşer. Bugün kızkardeşim ve eşi spora başlayacak ben de kısa zamanda takılacağım onlara önce bi eksiklerimi tamamlayım da. Haftasonu hep misafir ağırladım değilse daha fazla verirdim herhal.
türk kahvesine bende bayılırımm canımm sabah aç karna ilk içtiğim kahve olurda
sabahın 7 sinde eşime işe yolladıktann sonra hemenn yaparımm adamınn evden çıkmasınıı zor beklerimmm
günde 4 tane içerdimm ama şimdi boşladımm içmiyorum artıkk
Bugün bende yazılıyorumm sporaa
gayet normal
ben bişey sormak istiyorum
benim tahlil sonocumda tsh 4.5 çıkmış normalmidir kardiyoloji doktoru normal dedi ,dahiliyeye gittiğimde tahliller elimde değildi sadece şekerime bakıldı orda
ben kilo veremiyorum ya suçu tsh hormonunu nüstüne atmak istiyoruum
orrmaaaazzz bitki çayı şartttgünnnnaaayyydıııınnnnnnn
tüm memurlar üstlerine amirim der canım haklısın polis gibi bir izlenim vermişiim öğretmen hemşireler hariç ...
bitki çayııı mıııı akrrreeeppp yapmaa ehhhhbunun yerine türk kahvesine ne dersin
amiiiiiiiiiiiinnnnkızlaar haftasonu sizde nasıl geçti bilemem ama cumartesi 3 gün nasıl yorulmuşsam yattım resmen ya stres yorgunluğu başka imiş
mesele şu hizmet sınıfı tutmayan lafım ona 25 yıllık memurlar var burada ben onların çocukları yaşındayım ve onlardan çççooookk sonra geldim evet ama hizmet sınıfı benim uygun olduğu için vekaleti amir bana verdi
kıskançlık ettiler bol bol felak nas süresi okudum alttan aldım hafta başı itibari ile söylüyorum ilk üç gün zorluk çıkardılar ama duruma alıştılar anlaşılan onları da anlamak lazım ama beni anlayan yok be gülüm
allahım kazadan beladan şerliden kıskançlıkla bakan kem gözden koru yarabbi
ayy vekaleten amirlik için vekili başkanımı arıyolarlafım ona 25 yıllık memur kravatı takmış 25 senedir masada oturuyor sadece fotokopi çekiyor sahaya girmemiş sahayı tanımıyor bilmiyor illa bende varım diyor adama bak ya üstelik bu kişi memur muş hizmetliyim de demiyor la havle ya
okulun hademesine makamı mı bırakacaklar sandı ne sandı
neyse kızlar bugün sulh var 3 gün çektirdiler
yabancı memlekettesin bir yandan yeriliyorsun bir taraftan ellerinde bir telefon ilçe başkanı arandı bölge vekili arandı falan filan
yapacak birşey olmadığını anladılar da anladılar
şu muaffakatnameyi almadan bana rahat yok anladım birkez daha
Rabbim herkesin layıkını verir canm.sen rahat ol..her yerde var o çatlaklardan hiiç takma bile şekercikçatlasınlaaarrrr da çatlasınlar
genç yaşta vekaleten de olsa amir de oldum amir lallaaa laaa laaa
dolu dolu bir hafta sonu geçmiş...hiç uyumadan pazar akşamını da ettin yani öylemiigünaydın kızlar..
menüler
cumartesi
sabah... meyve
öğlen.... sıkma portakal suyu ve peynirli tost yağsız
akşam... yayla çorbası salata
pazar
sabah... köy kahvaltısı muhteşemd... özlemişim bu kahvaltıyı bal kaymaklı...
öğlen... sabah kahvaltı geç oldu ben 8 e alışkınım 10 da yiyince fazlada olunca yemedim
akşam... soslu tavuk...
4 lt su içtim... 2 fincan yaban mersini... 4 fincan böğürtlen çayı 2 de yeşil çay içtim iki günde
kitap safiye sultan 1 osmanlı tarihinde harem süper gidiyor...
cumartesi çalıştım öğlen çıktım pazara uğradım alışveriş yaptım... ordan şarjlı süpürgem için servise uğradım eve geldim bulaşık vardı mutfağı temizledim... odamı toparladım tozunu aldım... ablama gittim arkadaşlarla toplaşıp dışarı çıkma planı yaptık daha doğrusu bekarlığa veda etti bir arkadaş ablam ve ermanla (liseden beri tanırım ademin can arkadaşı) oraya gittik.. güzel bir gece kulübü olduğundan özendik...
üstümdekiler... önden ve arkadan V siyah dantel bir bluz siyah mini pileli bir etek kırmızı topuklu yazlık ayakkabı ve takımı minik çantası... koyu bir makyaz saçlar kısa kabarık sarımsı ... böyle yerleri pek sevmem ama arkadaş hatrı var düğün uzakta gidemem diye ablamla ermanı aldım yanıma gittim... adem beyin işi varmış sonra katılacakmış... ok dedik ablam amca kızımdır beni hazır görünce bir şok sonra erman arabaya bindim şalımı çıkarınca bir şok beni kimse öyle görmüyor ki mekana girdik ablama erman eşlik ediyor e tabi ben tek yalnız bayan alkol almadığımdan meyve suyu içtim dans ettik gecenin ortasında adem bey geldiler benim o halime adam nasıl geldi tahmin bile edemezsiniz parmak arası terlik kapri kargo pantolon şort ve t-shırt... yuh dedim kulüpte abartmıyorum kadınlar katana gibi kemikli ve çok açıklar insan biraz kendine göre giyinir biz ablamla incecik kaldık evlenen arkadaşım bile 92 kilodur dikat çekiyoruz millet ben yalnızım diye yazılıyor benim adam benim gibi hatunun yanına böyle geliyor.. ben tabi bozuntuya vermesim dış görünüş çok mühim değil sonuçta onunda arkadaşları herkes herkesi biliyor ama kardeşim bu yanındakini önemsememektir yahu.. ilk kez böyle bir mekanda ilk kez bu tarz bir kıyaetle göründüm insnlara ve sevgiliye şaşırdılar... ama son olur zatı hoşlanmadım sevemedim...
neyse gece geç bitti eğlence adem benden paparayı yedi masadan kalkamadı... ben akadaşlarımla eğlendim... gece sonunda çorba kokoreç yemek istediler ok dedim ben yemedim onlar yediler.. sonra hep birlikte şileye kumsala gitti güneşi orda karşıladık dönüşte köy kahvaltısı ettik.. evimize bıraktılar bizi...
sonra hiç uyumadan yemek yaptım evi süpürdüm sildim kardeşlerim eşleri ve nişanlısıyla yemeğe geldiler öğlen akşamda bizdelerdi saat 8,30 gibi tüm işimi bitirdim amca kızlarımı aldım sahile indik çay içtik sohbet ettik eve geldik...
arkadaşlar benn geldimm denizden ama çok işimm var bitince gelirimm burayaa
getirrklerimii yıkıyorumm evde batmışş süpürüpp sileyimmm
bahiree duydun canım sayılmıyormuşşşişttttt duymamışş olayımm bidaha sayılırmı hiççç kahve yeşil çay niyetineee
doğru canım ama şekersiz içildiğinde..elebbte tutmaz ama şekersiz türk kahvseinin de kilo verdirdiğini söylüyorlar, bilmem doğru mu ama bence türk kahvesi mükemmel bir lezzet
evet vaar SEEENNNbirisi benim şu çizelgemi yapıverse çok sevincem yaaaaaaaayok mu ki bir gönüllüüüü
bravoo hadi bakalım cumaya kadar gitsin tüm fazlalıklarselam kızlar bi rahat giremedim döndüğümden beri. 67 ile dönmüştüm bu sabah 66.3 oldu kilom inşallah cumaya kadar daha da düşer. Bugün kızkardeşim ve eşi spora başlayacak ben de kısa zamanda takılacağım onlara önce bi eksiklerimi tamamlayım da. Haftasonu hep misafir ağırladım değilse daha fazla verirdim herhal.
piisssssssss gıcıkkkkkkkkkAllah Im yarabbim bak şimdi sen böyle söyleyince aklıma bir anım geldi, bir arkadaşım anlatmıştı, eşiyle yemeğe gitmişler, eşi ona demiş kiiiiiii göbeğine bakıp hangisi göğüs ?????????çok gülmüştüm, hala aklıma geldikçe gülüyorum, demekki çok güldüğüm için başıma gelmek üzereeeee:18:
kuşum aç karnına taze meyve ye kahveni sonra iç vee şekersiz içiyosun dimii?türk kahvesine bende bayılırımm canımm sabah aç karna ilk içtiğim kahve olurda
sabahın 7 sinde eşime işe yolladıktann sonra hemenn yaparımm adamınn evden çıkmasınıı zor beklerimmm
günde 4 tane içerdimm ama şimdi boşladımm içmiyorum artıkk
kilo verirsen görünür canım..anlasam kesin yapardımm canımm benimkinii bile uzunn uğraşlar sonucu çokk zor yapabildimm ama baksana yine bile yanlış olduu
86.8 le başladım diyete ama gözükmüyor
şekerli içilince selülüt yapar..şekersiz içilince metoyu hızlandırır yağların yanmasına yardımcı olur..Ay çok selülit yapıyormuş ama biliyor musun? Diyetisyenler de günde bir taneye izin veriyorlar. Kimi onu da vermiyor.
günaydın kızlar..
menüler
cumartesi
sabah... meyve
öğlen.... sıkma portakal suyu ve peynirli tost yağsız
akşam... yayla çorbası salata
pazar
sabah... köy kahvaltısı muhteşemd... özlemişim bu kahvaltıyı bal kaymaklı...
öğlen... sabah kahvaltı geç oldu ben 8 e alışkınım 10 da yiyince fazlada olunca yemedim
akşam... soslu tavuk...
4 lt su içtim... 2 fincan yaban mersini... 4 fincan böğürtlen çayı 2 de yeşil çay içtim iki günde
kitap safiye sultan 1 osmanlı tarihinde harem süper gidiyor...
cumartesi çalıştım öğlen çıktım pazara uğradım alışveriş yaptım... ordan şarjlı süpürgem için servise uğradım eve geldim bulaşık vardı mutfağı temizledim... odamı toparladım tozunu aldım... ablama gittim arkadaşlarla toplaşıp dışarı çıkma planı yaptık daha doğrusu bekarlığa veda etti bir arkadaş ablam ve ermanla (liseden beri tanırım ademin can arkadaşı) oraya gittik.. güzel bir gece kulübü olduğundan özendik...
üstümdekiler... önden ve arkadan V siyah dantel bir bluz siyah mini pileli bir etek kırmızı topuklu yazlık ayakkabı ve takımı minik çantası... koyu bir makyaz saçlar kısa kabarık sarımsı ... böyle yerleri pek sevmem ama arkadaş hatrı var düğün uzakta gidemem diye ablamla ermanı aldım yanıma gittim... adem beyin işi varmış sonra katılacakmış... ok dedik ablam amca kızımdır beni hazır görünce bir şok sonra erman arabaya bindim şalımı çıkarınca bir şok beni kimse öyle görmüyor ki mekana girdik ablama erman eşlik ediyor e tabi ben tek yalnız bayan alkol almadığımdan meyve suyu içtim dans ettik gecenin ortasında adem bey geldiler benim o halime adam nasıl geldi tahmin bile edemezsiniz parmak arası terlik kapri kargo pantolon şort ve t-shırt... yuh dedim kulüpte abartmıyorum kadınlar katana gibi kemikli ve çok açıklar insan biraz kendine göre giyinir biz ablamla incecik kaldık evlenen arkadaşım bile 92 kilodur dikat çekiyoruz millet ben yalnızım diye yazılıyor benim adam benim gibi hatunun yanına böyle geliyor.. ben tabi bozuntuya vermesim dış görünüş çok mühim değil sonuçta onunda arkadaşları herkes herkesi biliyor ama kardeşim bu yanındakini önemsememektir yahu.. ilk kez böyle bir mekanda ilk kez bu tarz bir kıyaetle göründüm insnlara ve sevgiliye şaşırdılar... ama son olur zatı hoşlanmadım sevemedim...
neyse gece geç bitti eğlence adem benden paparayı yedi masadan kalkamadı... ben akadaşlarımla eğlendim... gece sonunda çorba kokoreç yemek istediler ok dedim ben yemedim onlar yediler.. sonra hep birlikte şileye kumsala gitti güneşi orda karşıladık dönüşte köy kahvaltısı ettik.. evimize bıraktılar bizi...
sonra hiç uyumadan yemek yaptım evi süpürdüm sildim kardeşlerim eşleri ve nişanlısıyla yemeğe geldiler öğlen akşamda bizdelerdi saat 8,30 gibi tüm işimi bitirdim amca kızlarımı aldım sahile indik çay içtik sohbet ettik eve geldik...
canım cumartesi öğlen beğenmedimsıkma peynirli tost üst üste gelmiş olamaaaazzz onun dışında zaten sen dikkat ediyorsun bebişim
şu adem oğluna gelince sen varya sabır küpüsün bana öyle davranan birinden anında soğuruuuummmm valla yanımda paspal duruyor diye ki dikkatini çekerim 30 a girdim evlenemiyorum sen beni örnek alma iyimi
canım cumartesi öğlen beğenmedimsıkma peynirli tost üst üste gelmiş olamaaaazzz onun dışında zaten sen dikkat ediyorsun bebişim
şu adem oğluna gelince sen varya sabır küpüsün bana öyle davranan birinden anında soğuruuuummmm valla yanımda paspal duruyor diye ki dikkatini çekerim 30 a girdim evlenemiyorum sen beni örnek alma iyimi
ayy bahiree öldüm gülmekten kız o sıkma bizim sıkmadan değil
taze sıkılmış portakal suyu demek istemişbende diyorum neden beğenmedin
ayy bahiree öldüm gülmekten kız o sıkma bizim sıkmadan değil
taze sıkılmış portakal suyu demek istemişbende diyorum neden beğenmedin
bende şaşırdım ama sizin sıkma nasıl bi şey ki bacım... portakal suyuna bende niye laf ediyo dedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?