Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

pazar

sabah: yarım simit, 2 tane ceviz ve şekersiz çay

ara: 2 tane erik

öğle : 2 kepçe çorba ve salata

ara: bir tane elma ve 3 tane mor erik

akşam: bir dilim pizza

3 lt su, 3 fincan yeşilçay tarçınlı.

cuma akşamı işten sonra eve gider gitmez balkonlar yıkandı, makinede ki çamaşırlar asıldı yenileri makineye atıldı, çarşaflar ve havlular değiştirildi, tuvaletler ve lavabolar temizlendi, bulaşık makinesi çalıştırıldı ve sonra yatıldı.

c.tesi sabah 06:30 da kalkıldı denize gidildi ki eşim gelmedi ben oğluşla gittim. 09:00 a kadar deniz keyfinden sonra eve gel banyo yap yaptır, kahvaltı hazırla, masayı topla, bulaşıkları yıka tezgah temizle sonra da evi süpürdüm, sildim, toz aldım. aralarda da makineye çamaşır attım, topladım, astım. öğle yemeğinin ardından baba oğulu uykuya gönderdim ve kekimi fırına atıp ütünün başına geçtim. ütüledim, astım, katlanacakları katladım kaldırdım yerlerine. kalktılar bizimkiler hazırlandık kent ormana gittik. hem temiz hava hem gayet serin bir park çocuklar içinde çok iyi oyalanabiliyorlar rahatça.

malum bana c.tesi akşama görümcem yemeğe gelecekti ama oğlu baba ile beraber tatile gidince o da oğlu olmadan gelmek istemedi sonra gelirim diyince hep beraber parka gittik gece 11 e kadar. piknik gibi oldu bizim için serin serin. büyük görümcem bana özel hazırlamış sandviçimi ki benimki bana fazla geldi birde kekimin tadına bakabilmek için yarısını yedim kalanının eşim götürdü hemencecik.
onları eve bıraktık geldik. ben bizimkilerin pazar günü için çantalarını hazırladım yattım.

pazar günü ben nöbetteydim bütün gün işlerimi hallettim burda. akşamda beni aldı eim küçük görümcemde varmış hep beraber markete gittik o birşeyler aldı sonra pizza yiyelim dediler bende sadece bir dilimle yetindim o kadar tadımlık yani. sonra yine piknik malzemelerimiz hazırladık aldık bu sefer onlarının evinin yakınındaki bir parka gittik baktık orası ıslak diğer tarfa gidelim diye arabaya bindikki oğluk elini kapıya sıkıştırmış kapı açılmıyor ve çocuk bağırıyor zorlama ile açıldı ama benim bakabilmem imkansız o bir kaç dakika da neler düşündüm ne kötü seneryolar ürettim tahmin bile edemezsiniz. Allah' tan büyük olan daha soğukkanlı o hemen buz aldı bagajdan çantadan da acil durum kremini çıkardık bir güzel sıvadık resmen eline kaan' ın birazda su içirdik sakinleşti. sadece birazcık şişdi kremle buz acısını mı aldı ne yaptıysa gece de rahat uyudu tabii ben gece kalktım kalktım baktım eline ki şişme morarma falan varmı diye sabaha kadar kremledim durdum. sabah kalktığında gayet iyiydi şişlik inmiş o da elini rahatça hareket ettirebiliyordu. Allah'ım verilmiş sadakası varmış çocuğumun rabbim beterinden sakınsın cümlemizinkini. ömrümden ömür gitti bütün akşam ve gece boyunca birşey olacak diye. işte maceralı bir pazar geçirdik diyelim.

Kızlar herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz kendinize dikkat edin.

oooooff canım offf yaramı hiç deşmeee((( eylül ayından nefret ediyorum !!! ben bu sene öğlenci olacağım, kreşe vereceğiz gibi görünüyor ama hiç değilse sabahın köründe sıcacık yatağından kaldırmayacağım, ona şükrediorum, kahvaltımızı d ayaparız beraber gideriz kızımla kreşe, araba kuullanmayı da öğrendim, artık kzıımı kreşe ben bırakabilirm

hoşgeldin canım
aybik rugus genic akreppp menüüülleeeeerrrrr

oy oy oyy kuşumm
inan o kadar yoğunumki sadece okuyorum yazılanları
vee tüm takipçi arkadaşlar bu şekilde paylaşımda bulunmayan arkadaşları uyarsın lütfen..sadece yazanlara yorum yapıp geçmeyelim yoklama alalım..

ayy çok geçmiş olsun canım
okurken tuhaf oldum birden..canım benim yaa..ben de küçükken kapı arasında kalmıştı elim hiç unutmam..o halim geldi birden aklıma sadak ver kuşum..Allahım korusun tüm çocukları

cumartesi menüm
sabah
üzüm,iki dilim tam buğday ekmeği

ara
badem,çukulata

öğle
2 dilim tam buğday ekmeği,yoğurtlu pişmiş biber,bmya,pirinç pilavı çok az

akşam
lahmacun,maydanoz,ayran

kitap:efruz bey
spor:3 saat yürüyüş
su:3,5 litre su,1 kupa açık şekersiz çay

Offff bu saat oldu ve halenn başımm ağrıyorr,öğlen bir başladı ve geçmekk bilmedi 2 tane ağrı kesici aldımm ama yok geçmedii
Ben bugünnn sabahh kalktımm ve denizden gelen çamaşırları makinaya attım ,eeeeeeee çadır olunca yatacak tabak herşey bize aitti ve tabaklarıda bulaşık makinasına attımm sonrada evi temizledimm ama öyle detaylı değill
Ev bukadar batmışkenn hergün 1 oda temizlemeyii düşünüyorumm camları silip,duvarlarınıı silip ne varsa temizleyip oda oda çıkacağım günde 1 oda yeterrr
okullar açılınca zor olur çocuklar oğlana bakarkenn iyi olurr en azından temiz olur evimm
menümm
Bugün
sabah 1 dilim ekmek 2 kaşık lor
ara şeftali ve yeşil çay
öğlen 1 su bardağı haşlanmış makarna
ara üzüm
akşam 3 kaşık fasülye ve yoğurtt
yanlarında salata yiyemedimm çünküü malzememm yoktuu pazardan alacağım ondan sonraaa
az önce ara üzüm yedim yine 5 tane kadar
suyumda tamamdırrr

Günaydınn

dünkü menümü yazyım önce

sabah

1 dilim ekmek ,zeytin ,peynir,biraz kızarmış yumurta

öğle 1 dilim ekmek ,yayla çorbası küçük kase

ara
papatya çayı ,kuruüzüm

akşam 1 dilim ekmek,5-6 çatal makarna

ara

çayın yanında 2 grisini

bol su , bol hareket

ben dün bomba gibiydim ya

öğlene kadar çocuklarla ilgilendim
öğle eşim yemeğe geldi o gittikten sonra saat 14 gibi oğlanıda komşuya yolladım işlere bir giriştim sormayın

hayret ettim kendime dip bucak bütün evi temizledim

18.30 gibi duşumu aldım
hızım kesilmedi dolapların içine girdim,düzenledim

eski simetri takıntım geri mi döndü ne
sürekli gözüme bişeyler takıldı ,düzeltip durdum eve tozz kondurmadım yani dün saat 2 de yatmaya hazırlandım gözüme kitaplık takıldı,kendimi zor tuuttum düzenlememek için

ay sevmedim ben bu huyumu

bu sabahta aynı şekilde önceden sadece eşime kahvaltı hazırlar , yedikten sonra bozulacak şeyleri dolaba koyar ,hemen yatağa giderdim bulaşıkları bile ortada bırakıp , bu sabah bırakamadım
eşim evden çıkmadan zaten bulaşıkları makinaya atıp evdeki gözüme batan şeyleri halletmiştim,yatmayada gidemedim

bu gün öğleye kadar bişey yapmayı düşünmüyorum kitaplığı öğleden sonra düzenlerim inşallah

oğlan uyandı braz sonra uğrarım
öpüldünüzz

bu hamarattalık kessin sizden bana bulaştı

ibadet te bulaşsa tam olacak inşllah, biraz tembellik ediyorum o konuda ,Allah kabul etsin bu arada

ben oğlana 21 kuruüzüm ,ceviz verdim geldim

geçmişi okuyup cevap yazayım diyorum ama kime yazıcağımı şaşırdım

okuyamadım da hepsini,çoklu alıntıyıda beceremiyorumm

hem işler hem buraya iyi yetişiyosunuz Maşallah

al bi hamarat daha

genic senin menülerine bayılıyorum özellikle söylüyorum takiptesin ramazanda bile değiştirmedin istikrarlısın bence aramızda yemesini içmesini gerçekten benimseyen özel hayatına taşıyan sensin seviyorum seniii
dedim diydi değilmi kendi kabullenmiş çevresine de kabullendirmiş ben böyle besleniyorumu canımsın ya ben bir memlekete gidiyorum salıveriyorum anam sıkmaydı börekti annemin yemeğiydi tantunisi gündoğdu iskenderi ....gelsiiin kilolar
sen genic mesala canın kebap türünden birşey çekti nasıl yiyorsun

kısss kesin sen polissin kesin ama içimden de şöyle geçiyor hemsire dr...
biri sıkma mı dedi
olsada yesek

hakkınızı helal edin kızlar valla durup dururken herkesin canını çektirdim kendim de dahil ama valla öyle anladım sıkma portakal suyu deeell sıkık portakal suyu desek yanlış anlamamış oluruz arzu ne bilsin onunda kabahati yok anladığım kadarı ile sıkmayı bilmiyorda komik ti ama

aybikim sen ne kadar almışsın

ben tam 1 kilo almışımm

1 kilo fazlayı görünce işlere saldırdım zaten

günaydın arkadaşlar
hepimiz için güzel bir gün olsun..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…