kızlaar haftasonu sizde nasıl geçti bilemem ama cumartesi 3 gün nasıl yorulmuşsam yattım resmen ya stres yorgunluğu başka imiş
mesele şu hizmet sınıfı tutmayan lafım ona 25 yıllık memurlar var burada ben onların çocukları yaşındayım ve onlardan çççooookk sonra geldim evet ama hizmet sınıfı benim uygun olduğu için vekaleti amir bana verdi
kıskançlık ettiler bol bol felak nas süresi okudum alttan aldım hafta başı itibari ile söylüyorum ilk üç gün zorluk çıkardılar ama duruma alıştılar anlaşılan onları da anlamak lazım ama beni anlayan yok be gülüm
allahım kazadan beladan şerliden kıskançlıkla bakan kem gözden koru yarabbi
Kızlar selam hepinize.
Artık aranızdayım. Daha önce de bu takım sayesinde bol bol kilo vermiştim.
Sonra takımdan ayrıldım ve aldım kiloları
Adım Özge ve 5 yaşında bir kızım var.
Daha önce Montignac ve Dukan diyetleri yaptım ikisinden de harika sonuçlar aldım ama diyetleri bırakıp anormal yiyince yine aldım.
Yemek yemek benim için zevk çünkü. İşallah yine vereceğim kilolarımı sizlerinde desteğiyle.
251. Etapta 66.4 ile ayrılmıştım. 9 aralık 76 kilo ile başladım-6 nisan 66,4 ile bitirmiştim
Şu an kaç kiloyum bilmiyorum tartılmaya cesaretim yok.
Cuma sabahı tartılıp bilgi veririm. İşallah haftayada listede olurum.
Sevgiler ve kocaman bir merhaba
amin canım
hayırlı olsun[/QUOTE
kızzz ne hayırlısı şu amir işinin başına dönsün diye gün sayıyorum vallla
daha erken bebek
hamdım piştim oldum diyor ya
ben daha pişme aşamasındayım olmama çoookk var
dikenler içinde yürüyecez acı çekecez deneyim kazanacazzz zamanı geldimi nasipse olur inş
kısmet
ben şu anda her iki dünya içinde hazırlık yapıyorum o yüzden galiba yorgun düşüyor insan
düşünün 2 büyük sınav her ikisini de kazanmalısınız ama bu iki sınav hem birbiri ile ilgili hem ilgisiz
bulmaca gibi oldu ama öyle dünyalık işlerden ahirette sorumlu değilmiyiz ...
ayyy canım çayın yanına sıkma istediiiiiiiiianeeeeeeeeee nerdesiiinnnn
Günaydınn
dünkü menümü yazyım önce
sabah
1 dilim ekmek ,zeytin ,peynir,biraz kızarmış yumurta
öğle 1 dilim ekmek ,yayla çorbası küçük kase
ara
papatya çayı ,kuruüzüm
akşam 1 dilim ekmek,5-6 çatal makarna
ara
çayın yanında 2 grisini
bol su , bol hareket
ben dün bomba gibiydim ya
öğlene kadar çocuklarla ilgilendim
öğle eşim yemeğe geldi o gittikten sonra saat 14 gibi oğlanıda komşuya yolladım işlere bir giriştim sormayın
hayret ettim kendime dip bucak bütün evi temizledim
18.30 gibi duşumu aldım
hızım kesilmedi dolapların içine girdim,düzenledim
eski simetri takıntım geri mi döndü ne
sürekli gözüme bişeyler takıldı ,düzeltip durdum eve tozz kondurmadım yani dün saat 2 de yatmaya hazırlandım gözüme kitaplık takıldı,kendimi zor tuuttum düzenlememek için
ay sevmedim ben bu huyumu
bu sabahta aynı şekilde önceden sadece eşime kahvaltı hazırlar , yedikten sonra bozulacak şeyleri dolaba koyar ,hemen yatağa giderdim bulaşıkları bile ortada bırakıp , bu sabah bırakamadım
eşim evden çıkmadan zaten bulaşıkları makinaya atıp evdeki gözüme batan şeyleri halletmiştim,yatmayada gidemedim
bu gün öğleye kadar bişey yapmayı düşünmüyorum kitaplığı öğleden sonra düzenlerim inşallah
oğlan uyandı braz sonra uğrarım
öpüldünüzz
amin canım
hayırlı olsun[/QUOTE
daha erken bebek
dikenler içinde yürüyecez acı çekecez deneyim kazanacazzz zamanı geldimi nasipse olur inş
kısmet
ben şu anda her iki dünya içinde hazırlık yapıyorum o yüzden galiba yorgun düşüyor insan
düşünün 2 büyük sınav her ikisini de kazanmalısınız ama bu iki sınav hem birbiri ile ilgili hem ilgisiz
off içimi acıttın ,bu dünyada hoşumuza giden bizi ibadette n alıkoyan şeyler işimize yaramıycak ama ,nefsimizine yenik düşüyoruz bilerek,bile,bile..
amin canım
hayırlı olsun[/QUOTE
daha erken bebek
kısmet
off içimi acıttın ,bu dünyada hoşumuza giden bizi ibadette n alıkoyan şeyler işimize yaramıycak ama ,nefsimizine yenik düşüyoruz bilerek,bile,bile..
geçmiş olsun canım..Offff bu saat oldu ve halenn başımm ağrıyorr,öğlen bir başladı ve geçmekk bilmedi 2 tane ağrı kesici aldımm ama yok geçmedii
Ben bugünnn sabahh kalktımm ve denizden gelen çamaşırları makinaya attım ,eeeeeeee çadır olunca yatacak tabak herşey bize aitti ve tabaklarıda bulaşık makinasına attımm sonrada evi temizledimm ama öyle detaylı değill
Ev bukadar batmışkenn hergün 1 oda temizlemeyii düşünüyorumm camları silip,duvarlarınıı silip ne varsa temizleyip oda oda çıkacağım günde 1 oda yeterrr
okullar açılınca zor olur çocuklar oğlana bakarkenn iyi olurr en azından temiz olur evimm
menümm
Bugün
sabah 1 dilim ekmek 2 kaşık lor
ara şeftali ve yeşil çay
öğlen 1 su bardağı haşlanmış makarna
ara üzüm
akşam 3 kaşık fasülye ve yoğurtt
yanlarında salata yiyemedimm çünküü malzememm yoktuu pazardan alacağım ondan sonraaa
az önce ara üzüm yedim yine 5 tane kadar
suyumda tamamdırrr
günaydın canım..Günaydınn
dünkü menümü yazyım önce
sabah
1 dilim ekmek ,zeytin ,peynir,biraz kızarmış yumurta
öğle 1 dilim ekmek ,yayla çorbası küçük kase
ara
papatya çayı ,kuruüzüm
akşam 1 dilim ekmek,5-6 çatal makarna
ara
çayın yanında 2 grisini
bol su , bol hareket
ben dün bomba gibiydim ya
öğlene kadar çocuklarla ilgilendim
öğle eşim yemeğe geldi o gittikten sonra saat 14 gibi oğlanıda komşuya yolladım işlere bir giriştim sormayın
hayret ettim kendime dip bucak bütün evi temizledim
18.30 gibi duşumu aldım
hızım kesilmedi dolapların içine girdim,düzenledim
eski simetri takıntım geri mi döndü ne
sürekli gözüme bişeyler takıldı ,düzeltip durdum eve tozz kondurmadım yani dün saat 2 de yatmaya hazırlandım gözüme kitaplık takıldı,kendimi zor tuuttum düzenlememek için
ay sevmedim ben bu huyumu
bu sabahta aynı şekilde önceden sadece eşime kahvaltı hazırlar , yedikten sonra bozulacak şeyleri dolaba koyar ,hemen yatağa giderdim bulaşıkları bile ortada bırakıp , bu sabah bırakamadım
eşim evden çıkmadan zaten bulaşıkları makinaya atıp evdeki gözüme batan şeyleri halletmiştim,yatmayada gidemedim
bu gün öğleye kadar bişey yapmayı düşünmüyorum kitaplığı öğleden sonra düzenlerim inşallah
oğlan uyandı braz sonra uğrarım
öpüldünüzz
ayy sorma dün ben de istedim ama şimdi kahvaltımı sağlam yaptım canım istemiyor..biri sıkma mı dedi
olsada yesek
bulaşsın bulaşsın o da bulaşsın..ruhumuzun da temizlenmeye arınmaya doymaya ihtiyacı var..bir yanımız eksik kalmasın dimi şekecik..bu hamarattalık kessin sizden bana bulaştı
ibadet te bulaşsa tam olacak inşllah, biraz tembellik ediyorum o konuda ,Allah kabul etsin bu arada
biz süper kızlarız canım haberin yokmuben oğlana 21 kuruüzüm ,ceviz verdim geldim
geçmişi okuyup cevap yazayım diyorum ama kime yazıcağımı şaşırdım
okuyamadım da hepsini,çoklu alıntıyıda beceremiyorumm
hem işler hem buraya iyi yetişiyosunuz Maşallah
cidden çok komikti yaahakkınızı helal edin kızlar valla durup dururken herkesin canını çektirdim kendim de dahil ama valla öyle anladım sıkma portakal suyu deeell sıkık portakal suyu desek yanlış anlamamış oluruz arzu ne bilsin onunda kabahati yok anladığım kadarı ile sıkmayı bilmiyordakomik ti ama
aybikim sen ne kadar almışsın
ben tam 1 kilo almışımm
1 kilo fazlayı görünce işlere saldırdım zaten
Canım teşekkür ederim işallah dediğin gibi olur.
Günaydın bu arada herkese kızlar.
günaydın kızlarrrr...
dünkü menüm
sabah...4 incir ve küçük bir salkım üzüm
öğlen... haşlanmış bir çorba kesesi makarna üzerine biraz peynir
akşam.. yetinli kumpir
2 lt su... 4 siyah çay...2 yeşil çay.... 1 böğürtlen çayı
safiye sultana devam okuyorum
iş çıkışı amca kızları ile şu gittiğim alışveriş merkezine gittik illa görmek istediler tamam dedim... 4 saat kadar onu dene bunu dene daral geldi... 38 beden saten elbiseyi aldım siyah yeşil hoş oldu... sonra sahile indik kumpir yedik çay içtik... yürüdük... eve geldim mutfak bir baştan bir başa gece yarısına kadar onları topladım... herkes yatınca toz aldım... bu hafta evle pek uğraşamadım diye sıkıldım ama geceleri toparlamaya çalışıyorum.. 2 gibi duş alıp yattım....
tatil dönüşü puzzle kutusunu açıcam kısmetse bakalım kitaplara ara verip onunla devam edeceğim...
bu arada tatil konusunda hafta sonu erdek ocaklar köyüne gidiyoryum benim asistan yalvar yakar illa beni götür merak ediyorum dedi cananı kıramadım 3 ne kadar orda olacağım sonrasına hala karar veremedim...
geçmiş olsun canım..
bugün nasılsın..
son aranı da çok geç yapmışsın dikkat et tatlım..
bendende geçmiş olsun canım
benide dün akşam başm tutu ,ilaç aldım iyi geldi sabaha ağrım geçmişti
günaydın canım..
harikasın bol hareket yağların gitmesi demek..ne güzel hem evin tertemiz hem için rahat hem de bol hareket senin için
ayy sorma dün ben de istedim ama şimdi kahvaltımı sağlam yaptım canım istemiyor..
bulaşsın bulaşsın o da bulaşsın..ruhumuzun da temizlenmeye arınmaya doymaya ihtiyacı var..bir yanımız eksik kalmasın dimi şekecik..
biz süper kızlarız canım haberin yokmu
bende bu takımı onun için tercih ettim zaten canım ama bu kadar süper olduğunuzu bilmiyordum
ya bişii sorucam oğlana sayıylamı veriyosun üzüm ve cevizleri:26:
zihin açıklığı için sabah aç karnına besmeleyle 21 kuruüzüm iyiymiş ,senin bilmen lazım canım ,ceviz zaten sürekli sabahları veriyorum
cidden çok komikti yaa
aybiki hiç sorma zatiii çoook almış çoookkk şurda cumaya ne kaldı öğreniriz hep birlikte:87:
çok az yemişsin canım ya o tempoya iyi dayanıyosun
bu takımda en çok ben yiyorum heralde
herkezin yediğine bakıyorum da
eşim bana sen yemek yemiyosun zaten diyo ,seninkine yemek yemek denmez diyyoooo,başka bişeymiş benim yaptığımm
aslında canım eçktimi yerim kendimi çok sıkmam ne kadar özgür bırakırsam beynimi canım o kadar yemek istemiyor ama diyet rejim empoze edersem aklım gırtlağıma hakim olamıyor... ben hep şunu söylüyorum diyet rejim yapmıyorum ben
SAĞLIKLI BESLENİYORUM...
sadece sinirli olduğumda yerim aslında ama bilmiyorum mesela temizliğe girişeyim sabah 7 de gece yarısına kadar sadece su içerim sonra içim yanar buzluğa attığım çilek potakal suyu püresi yada şeftali püresini dondurma niyetine yerim o bana yeter ben yemek yemeği sadece cansıkıntısından hatırlarım.. yoğunsam aklıma gelmez... başka şeylerle aklımı öyle çok yoruyorum ki midemi algılayacak yeri kalmıyor zavallının....
sen günlerini nasıl geçirirsin...
ben çalışıyorum... özel bir şirkette mali işler direktörüyüm.. işim oturarak sabah 9 akşam 6... ama kesinlikle iki asistanım var ve ben daha bir dosya istememişimdir her işimi kendim yaparım dışardan hayatta yemem zaten sevmem...patronum şeker hastası olduğundan bu konuda iyi anlaşıyoruz.
işten çıkınca spor ayakkabı yada babetlerimi geçiririm ayağıma yürürüm bol bol sonra evde hiç durmam yatağıma yatana kadar gözüme takılanın haklından gelirim annam babam be bir erkek kardeşimle yaşıyorum erkek evli en büyük benim ve evimiz sürekli misafir doludur çoğu yemekli bu sebeple dolabım dolu yemeklerim hazır ve evim hep derli toplu temiz olmalıdır...
inan bana bunları yaptıkça enerjim artıyor...
oooooff canım offf yaramı hiç deşmeee((( eylül ayından nefret ediyorum !!! ben bu sene öğlenci olacağım, kreşe vereceğiz gibi görünüyor ama hiç değilse sabahın köründe sıcacık yatağından kaldırmayacağım, ona şükrediorum, kahvaltımızı d ayaparız beraber gideriz kızımla kreşe, araba kuullanmayı da öğrendim, artık kzıımı kreşe ben bırakabilirm
aslında canım eçktimi yerim kendimi çok sıkmam ne kadar özgür bırakırsam beynimi canım o kadar yemek istemiyor ama diyet rejim empoze edersem aklım gırtlağıma hakim olamıyor... ben hep şunu söylüyorum diyet rejim yapmıyorum ben
SAĞLIKLI BESLENİYORUM...
sadece sinirli olduğumda yerim aslında ama bilmiyorum mesela temizliğe girişeyim sabah 7 de gece yarısına kadar sadece su içerim sonra içim yanar buzluğa attığım çilek potakal suyu püresi yada şeftali püresini dondurma niyetine yerim o bana yeter ben yemek yemeği sadece cansıkıntısından hatırlarım.. yoğunsam aklıma gelmez... başka şeylerle aklımı öyle çok yoruyorum ki midemi algılayacak yeri kalmıyor zavallının....
sen günlerini nasıl geçirirsin...
ben çalışıyorum... özel bir şirkette mali işler direktörüyüm.. işim oturarak sabah 9 akşam 6... ama kesinlikle iki asistanım var ve ben daha bir dosya istememişimdir her işimi kendim yaparım dışardan hayatta yemem zaten sevmem...patronum şeker hastası olduğundan bu konuda iyi anlaşıyoruz.
işten çıkınca spor ayakkabı yada babetlerimi geçiririm ayağıma yürürüm bol bol sonra evde hiç durmam yatağıma yatana kadar gözüme takılanın haklından gelirim annam babam be bir erkek kardeşimle yaşıyorum erkek evli en büyük benim ve evimiz sürekli misafir doludur çoğu yemekli bu sebeple dolabım dolu yemeklerim hazır ve evim hep derli toplu temiz olmalıdır...
inan bana bunları yaptıkça enerjim artıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?