Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

amin canım

hayırlı olsun

hoşgellldiiinnnn canımmm hepimize kolay gelsin valla kızlar

günaydın kızlarrrr...

dünkü menüm

sabah...4 incir ve küçük bir salkım üzüm
öğlen... haşlanmış bir çorba kesesi makarna üzerine biraz peynir
akşam.. yetinli kumpir

2 lt su... 4 siyah çay...2 yeşil çay.... 1 böğürtlen çayı
safiye sultana devam okuyorum
iş çıkışı amca kızları ile şu gittiğim alışveriş merkezine gittik illa görmek istediler tamam dedim... 4 saat kadar onu dene bunu dene daral geldi... 38 beden saten elbiseyi aldım siyah yeşil hoş oldu... sonra sahile indik kumpir yedik çay içtik... yürüdük... eve geldim mutfak bir baştan bir başa gece yarısına kadar onları topladım... herkes yatınca toz aldım... bu hafta evle pek uğraşamadım diye sıkıldım ama geceleri toparlamaya çalışıyorum.. 2 gibi duş alıp yattım....
tatil dönüşü puzzle kutusunu açıcam kısmetse bakalım kitaplara ara verip onunla devam edeceğim...

bu arada tatil konusunda hafta sonu erdek ocaklar köyüne gidiyoryum benim asistan yalvar yakar illa beni götür merak ediyorum dedi cananı kıramadım 3 ne kadar orda olacağım sonrasına hala karar veremedim...

ayyy canım çayın yanına sıkma istediiiiiiiii aneeeeeeeeee nerdesiiinnnn

benimde kayınvalidem çok güzel yapar ,başkasından yemek daha tatlı heralde ,bende yapıyorum ama o lezzeti alamıyorum

birde peyniri farklıydı kayınvalidemin yaptığının
bir ara bize bidon bidon petnir yolluyodu iyi oluyodu ama senelerdir bişey göndermiyooo

evet hanımlar hiç ses gelmiyor menülerimizin altları benim için dolmuyor gibi geliyor hani benim hamarat güzellerim enerjiniz nerde ayol Allah boş duranı sevmez bilmezmisiniz... hareket hareket... kıskananlar çatlasın bahocanım.. her mahluk hakkını hak ettiği kadar alır gerisi boş... Allaha havale hepsi diyelim... Ben son zamanlarda geceleri namazın derinliklerini doğru şekillerini geçmiş zamanlarını araştırır oldum kuşum...
rukgusum nerelerdesin hazırlıklar ne alemde...

oy oy oy sende bendensin... ve harikasın... her hareket incel mek demek tabi orantılı yiyerek kuşum... Aman Allah enerjini arttırsın inşallah...

geçmiş olsun canım..
bugün nasılsın..
son aranı da çok geç yapmışsın dikkat et tatlım..
günaydın canım..
harikasın bol hareket yağların gitmesi demek..ne güzel hem evin tertemiz hem için rahat hem de bol hareket senin için
biri sıkma mı dedi
olsada yesek
ayy sorma dün ben de istedim ama şimdi kahvaltımı sağlam yaptım canım istemiyor..
bu hamarattalık kessin sizden bana bulaştı

ibadet te bulaşsa tam olacak inşllah, biraz tembellik ediyorum o konuda ,Allah kabul etsin bu arada
bulaşsın bulaşsın o da bulaşsın..ruhumuzun da temizlenmeye arınmaya doymaya ihtiyacı var..bir yanımız eksik kalmasın dimi şekecik..
biz süper kızlarız canım haberin yokmu

ya bişii sorucam oğlana sayıylamı veriyosun üzüm ve cevizleri:26:
cidden çok komikti yaa
aybikim sen ne kadar almışsın

ben tam 1 kilo almışımm

1 kilo fazlayı görünce işlere saldırdım zaten

aybiki hiç sorma zatiii çoook almış çoookkk şurda cumaya ne kaldı öğreniriz hep birlikte:87:

çok az yemişsin canım ya o tempoya iyi dayanıyosun

bu takımda en çok ben yiyorum heralde

herkezin yediğine bakıyorum da

eşim bana sen yemek yemiyosun zaten diyo ,seninkine yemek yemek denmez diyyoooo,başka bişeymiş benim yaptığımm

bendendemi çok almış ,yazmadımı kilosunu

ben 500 gramını vermişim bileee

Akrepçim becerememişim alıntıyı

aralarada yazmıştım olmamaış sen okur bulursun aralarda

ben çıkıyorum kızda uyandı kahvaltı hazırlayayım

işten fırsat bulursam uğrarım şekerlerrr

aslında canım eçktimi yerim kendimi çok sıkmam ne kadar özgür bırakırsam beynimi canım o kadar yemek istemiyor ama diyet rejim empoze edersem aklım gırtlağıma hakim olamıyor... ben hep şunu söylüyorum diyet rejim yapmıyorum ben
SAĞLIKLI BESLENİYORUM...

sadece sinirli olduğumda yerim aslında ama bilmiyorum mesela temizliğe girişeyim sabah 7 de gece yarısına kadar sadece su içerim sonra içim yanar buzluğa attığım çilek potakal suyu püresi yada şeftali püresini dondurma niyetine yerim o bana yeter ben yemek yemeği sadece cansıkıntısından hatırlarım.. yoğunsam aklıma gelmez... başka şeylerle aklımı öyle çok yoruyorum ki midemi algılayacak yeri kalmıyor zavallının....

sen günlerini nasıl geçirirsin...
ben çalışıyorum... özel bir şirkette mali işler direktörüyüm.. işim oturarak sabah 9 akşam 6... ama kesinlikle iki asistanım var ve ben daha bir dosya istememişimdir her işimi kendim yaparım dışardan hayatta yemem zaten sevmem...patronum şeker hastası olduğundan bu konuda iyi anlaşıyoruz.
işten çıkınca spor ayakkabı yada babetlerimi geçiririm ayağıma yürürüm bol bol sonra evde hiç durmam yatağıma yatana kadar gözüme takılanın haklından gelirim annam babam be bir erkek kardeşimle yaşıyorum erkek evli en büyük benim ve evimiz sürekli misafir doludur çoğu yemekli bu sebeple dolabım dolu yemeklerim hazır ve evim hep derli toplu temiz olmalıdır...
inan bana bunları yaptıkça enerjim artıyor...

pazar menüm

sabah
sosisli yumurta,3 dilim ekmek,domates,salatalık,siyah zeytin,soğan,biber den oluşan limonlu sumaklı zeytinyağlı salata,şekersiz çay

ara
1 tane badem şekeri

öğle
pişi,peynir,karpuz

akşam
fırında kızarmış tavuk,salata,ayran,nohutlu bulgur pilavı

sabah kahvaltı sonrası tüm evi süpürüp sildim..balkonumu yıkadım..çamaşırları yerleştirdim..yastığımın birini ve yatak koruyucusunu sırayla attım makineye..bulaşıkları yıkadım mutfağımı topladım.yatak odalarını topladım..çrşafları değiştirdim..sonrasında kızımla komşuya geçtik..akşam mutfağımı topladım sadece

DÜNKÜ MENÜM

sabah
badem şekeri,nohutlu bulgur pilavı,yarım kase yoğurt

ara
badem şekeri çukulata

öğle
6 küçük lahmacun,karpuz

ara
maraş kornetto

akşam
bir porsiyon mercimekli patlican dilme,yoğurt

ayy akşam nasıl yorgundum..akşama kadar çok yorulmuşum yoğunluktan..insanlarla uğraşmak cidden çok yorucu..herkesi ayrı dinlemek farkettirmeden yoruyor insanı..sadece kızımla zaman geçirdim..yatsıyı kıldıktan sonra yattım..gece eşim gelmeden kalkıp çay yaptım tekrar yattım..geldiğinde kalktım çay hazırladım servis yaptım biraz oturdum tekrar yattım..sabah zor kalktım..hemen mutfağı toparladım..işyerine gidicek yemekleri paket yaptım..

benim oğlum daha küçük seneye verebiliriz ancak kreşe.inşallah senn kızdurur bazı çocuklar istemiyor.hayırlısı bakalım.sen şanslısın bizim burda tam gün öğretim ve öğle arası var çok kötü.

benden de alkışşşş

ben çalışmıyorum evdeyim işte

akşamları yürüyüşe çıkmaya üşeniyorum

utandım şimdi senin yazdıklarını okuyunca okuyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…