güne başlarken
meyve salatası(erik,şeftali)
kahvaltı
peynir,zeytin,2 yumurta,3 ceviz,1 omega3,domates,salatalık
ara
incirli cevizli kurabiye,antepfıstıklı kek,2 kupa şekersiz açık çay
öğle
bol tavuklu dövme pilavı,yoğurt,acı antep biberi
ara
limonlu,vişneli,vanilyalı dondurma:131:
akşam
3 büyük bardak ayran,2 çatal tereyağlı makarna,2 kaşık türlü
2,5 litre su
dünkü menüm
sabah 3 adet tuzlu pasta öğlen yarım tavuk dürüm akşam yüsük çorbası yoğurtlu(patlıcan biber küçük doğranıp kavrulur üstüne sarımsaklı yoğurt) 1,5 dilim ekmek
okul çok yoğundu çıkışta pazara gittim sonra anneme çocuğu almaya eşim de geldi bırakmadılar akşam orda takıldık muhteşem yüzyılı seyrettim hazır evde değilken eve dönünce pazar malzemelerini yıkadım ve yattım
kitap ve spor yok
çok geçmiş olsun canım dinlen iyice..iş stresi bitirmiş seni..bırak işi git dinlen iyiceslm kızlar....
dünkü menüm
sabah... yarım simit-peynir ve çay
öğlen.... 1 dilim pizza çay
akşam.... tuzlu ayranlar biraz çorba
dün fenaydım.... raporlar falan derken şirkette stresli bir o kadar da yorucu bir gün geçirdim asistanlardan biri kardeşinin söz alışverişi için atiladan izin almış haberim bile yok çok sinirlendimmm yetmedi raporlar bana kaldı patron atilanın şeker seviyesi çıkınca bana yüklenmeler başladı tansiyonlarım oynadı...
şirlketten çıkınca maltepeye indim işlerim vardı halledip eve dönecektim... lakin şiddetli bir baş dönmesiyle dünya ters pers oldu... allahtan telefon elimdeydi yes e bastım ve en son arayan adem olduğu için onu aramışım nerde olduğumu beni banka oturtmaya çalışan amca tarif etmiş son hatırladığım 10 dk bile geçmeden ademin beni kuçakladığı gibi ana caddede koşturmasıydı... arabaya attığı gibi soluğu acilde almışız serum yedim iğne yedim... zehirlenme sandılar ama tahlillerde bir şey çıkmadı tansiyon 8 e 4 tü doktor şok geçirmiş bu hanıma ne oldu diye kusma isal bir de üstüne sıtma tuttu... regli olmuştum yılda 2-3 kez oluyorum oda ağar geçiyor sanırım hem onun hemde stres bir araya gelince beni fena vurdu.... evi arasam bir türlü aramasam bir türlü babamın kalbi sıkışır annemin tansiyonları oynar öyle görünce beni kıyamadım ablamı arattım amca kızım geldi sağolsun adem oraya götürdü bizi 5. kat asansör yok ben ayakta duramıyorum cep herkülüm yine yetişti gene kucakladığı gibi eve attı sağolsun bir an başımdan ayrılmadı bebek gibi ablama bile fırsat vermeden baktı geceyarısına kadar... çorbamı içirdi ilaçlarımı verdi... uyudum uyandım sayıklamışım bile ama her gözümü açışımda yatağın yanında yerde oturuyordu gözünü kırpmadan beni izliyordu... gece baya bi ter atmışım ablamla beni banyoya sokmuşlar ablam soğuk suya tutmuş beni giydirmiş gene adem yatağa yatırmış falan... sabahı sabah ettik hep birlikte ama şimdi iyiyim rapor sunmak için geldim birazdan izin alıp çıkıcam şirketten.. bu insanlarda acıma duygusu yok valla... rengim bembeyaz titriyorum çık diyen yok... neyse atila gelsin uçarım adem gelip alacakmış birazdan...
ay kızıyorum falan ama genede insan işte vicdanına kıyamam ben onun arkadaş olarak kalmalıyız belli bizden karı koca olmaz ama dost olurmuş...
kaptanımm böyle diyet listesimi olurr fazla kalorii alıyorsunnn
sende böyle yaparsan burdakiler hiç uymaz amaa ben hariç
çok geçmiş olsun canım dinlen iyice..iş stresi bitirmiş seni..bırak işi git dinlen iyice
tatlım ben kalori hesabına takılmam..bu listede sadece aralarım var göze takılan..bu aralar dondurma aşkı fena tavan yapmış durumda..
kurabiye de kızımın doğum gününden..çayın yanında yedim..ama içindeki incir ceviz ve fıstıklar vardı..
Arzu çok geçmişş olsunnn
SPORLARI EKLEYELİM CANLAAARRR
cuma// cumartesi// pazar// pazartesi// salı// çarşamba// perşembe//
akrep: cuma:20 dk yürüyüş// c.tesi:1 saat yürüyüş//P.tesi:20 dk yürüyüş//salı:25 dk yürüyüş//çarşamba//80 dk yürüyüş,60 dk yüksek tempolu zumba fitness//
aybuke:cuma* yok// c.tesi yok// pazr* 1 saat ahreket// p.tesi* 1 saat yürüyüş// salı* yok// çarşamba 25 dakika yüzme
genic:cuma*yok // c.tesi*yok // pazar: 30 dk eliptik bisiklet//salı*15 dk eliptik bisiklet//
rukgus:
bahire:
arzum: cuma: 1 saat yüzme// c.tesi:1,5 saat yüzme// pazar: 3 saat aralıklı yürüyüş// p.tesi: 1,5 saat yürüyüş ve 100 mekik//salı: 1 saate yakın aralıklı yürüyüş//çarşamba: yok
nurceng:
karabiberazartesi*120dk yürüyüş,salı*100dk yürüyüş,
kraker:
irem-özge:
bülbül
slm kızlar....
dünkü menüm
sabah... yarım simit-peynir ve çay
öğlen.... 1 dilim pizza çay
akşam.... tuzlu ayranlar biraz çorba
dün fenaydım.... raporlar falan derken şirkette stresli bir o kadar da yorucu bir gün geçirdim asistanlardan biri kardeşinin söz alışverişi için atiladan izin almış haberim bile yok çok sinirlendimmm yetmedi raporlar bana kaldı patron atilanın şeker seviyesi çıkınca bana yüklenmeler başladı tansiyonlarım oynadı...
şirlketten çıkınca maltepeye indim işlerim vardı halledip eve dönecektim... lakin şiddetli bir baş dönmesiyle dünya ters pers oldu... allahtan telefon elimdeydi yes e bastım ve en son arayan adem olduğu için onu aramışım nerde olduğumu beni banka oturtmaya çalışan amca tarif etmiş son hatırladığım 10 dk bile geçmeden ademin beni kuçakladığı gibi ana caddede koşturmasıydı... arabaya attığı gibi soluğu acilde almışız serum yedim iğne yedim... zehirlenme sandılar ama tahlillerde bir şey çıkmadı tansiyon 8 e 4 tü doktor şok geçirmiş bu hanıma ne oldu diye kusma isal bir de üstüne sıtma tuttu... regli olmuştum yılda 2-3 kez oluyorum oda ağar geçiyor sanırım hem onun hemde stres bir araya gelince beni fena vurdu.... evi arasam bir türlü aramasam bir türlü babamın kalbi sıkışır annemin tansiyonları oynar öyle görünce beni kıyamadım ablamı arattım amca kızım geldi sağolsun adem oraya götürdü bizi 5. kat asansör yok ben ayakta duramıyorum cep herkülüm yine yetişti gene kucakladığı gibi eve attı sağolsun bir an başımdan ayrılmadı bebek gibi ablama bile fırsat vermeden baktı geceyarısına kadar... çorbamı içirdi ilaçlarımı verdi... uyudum uyandım sayıklamışım bile ama her gözümü açışımda yatağın yanında yerde oturuyordu gözünü kırpmadan beni izliyordu... gece baya bi ter atmışım ablamla beni banyoya sokmuşlar ablam soğuk suya tutmuş beni giydirmiş gene adem yatağa yatırmış falan... sabahı sabah ettik hep birlikte ama şimdi iyiyim rapor sunmak için geldim birazdan izin alıp çıkıcam şirketten.. bu insanlarda acıma duygusu yok valla... rengim bembeyaz titriyorum çık diyen yok... neyse atila gelsin uçarım adem gelip alacakmış birazdan...
ay kızıyorum falan ama genede insan işte vicdanına kıyamam ben onun arkadaş olarak kalmalıyız belli bizden karı koca olmaz ama dost olurmuş...
kaptanımm böyle diyet listesimi olurr fazla kalorii alıyorsunnn
sende böyle yaparsan burdakiler hiç uymaz amaa ben hariç
dürüm yediğin gün yüsük çorbasımı yedinhiç olmamış menün canım yaa
birde pastada var sabah
çok sağlıksız olmuşş
Arkadaşlar kusra bakmayında sanki burası zayıflama değilde kilo alma topiğii gibii olmuş kiçse yediklerine dikkat etmiyorr böyle olmaz
herkez kendine gelsin ve menülerinizii düzene sokunn lütfennn
ooo büyük gelişme
hem akşam yok hem akşam sonrası ara yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?