meraba kızlarrrrr
zülaley secdenur beni hatırladınız mı?ben sizi hatırladım.hani şu platesligünler değil mi?ama kardeş olduğunuzu bilmiyordum.turabla az yarışmadık.kilolarımız yakındı.benden selam söyleyin.çocuklarımızn yaşlarıda yakındı.
dün gelemedim.okuldan 2.30 da çıktım.pazara gittim.eve geldim yemek yaptım.oğlum uyandı akşam yemeği sonra geç oldu yorgunluktan gelemedim.
dünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek,2-3 zeytin,az peynir,1 fincan çay
ara 1kupa çay,1 kupa yeşil çay
öğle yarım kase fasulye,bol salata
ara bol su
akşam 2 kupa çay,4-5 kaşık semizotu,çok az kızartma,1 dilim ekmek
bak şimdi anladımaz önce yedim
kız sus mesaj yolluyomuş tööbe tööbeee
yeee yeee yeeee pasta borek kurabiye cokonatli pastaa ohh lahmacunn
teşekkür ederim canımafiyet olsunn ...
hihh bana inat ye bacim ya bende tam bunu diyordumsana inat lahmacun içli köfte kebap yiyerek zayıflicam işteee
tıplam 1 saat 40 dk spor yaptım 3 tane insanity videosu yaptım yani.iyi geceler herkese
bugünkü menüm
sabah yarm domates,1 poğaça,1 kupa çay
ara 1 kupa yeşil çay
öğle yarım kase patlıcan yemeği,yarım kase semizotu,1 dilim ekmek
ara 1 capicuno kahve
akşam bol salata,kavun,1 dilimden az ekmek,1 kaşık makarna
ara 1 fincan çay,1-2 leblebi,1 -2 fıstık
1 lt su
30 dk yürüyüş
kitap aynı devam bab- ı esrar daha bitmedi
Günaydıııın, kilom 69.2hesaplamayı bilmiyorum ben. bi daha alabilir miyiz formülü acep:26:
Başladık gene bahaneler bahaneler lay lay lommmmmmmGunaydinnnnnn
Bütün gecmisi okudum hepsini alıntıladim yanlış bir düğmeye basıp sildim iyimi
Valla grup süper bende cooook yorgunun yataktan kalkasım yok ama mecburum tabi
Dün çok uzak yollar katettim bu ara hiç. Birsey yiyemedim sadece adacayi ictim dogru olarak soonrasi bir pogoca
Eve geldim saat 8 amanın daldım sofraya cok fena ne yediğimi kac kasık hatta kac tabak yedigimi hatirlamiyorum
Artik bana ne deseniz haklisiniz ama sartlar beni bu hale getirdi
Neyse telden giriyorum zor oluyor okuldan gelim gorusuruz
Yeni gelen arkadaslarda hosgelmisler tanisacaz allah kismet ederseh
Maşallah nazi kampı kutlarım valla komutanı duydunuz demi kızlarakrebin kuralları
1.sabah ve öğlen menünüzde ne varsa doyana kadar..
2.akşam menüsü ya erken ve az yenicek ya da sadece 1 porsiyon meyve pişen yemeği evdekiler yicek.siz ertesi gün öğlen yiyebilirsiniz..(çok sevdiğiniz bir yemekse böyle diyerek durdurabilirsiniz iştahınızı çok faydalı oluyor.)
3.akşam meyvesinden yarım saat sonra kekik yada yeşil çay yada kaynar..en az 1 kupa olucak..gün içinde de istediğiniz bitki çayı yada diğer içeceklerden içebilirsiniz.ama akşam bu çaylar içmek şart.
4.gün içinde en az 2 bardak ayran ve 1 bardak süt..menülerin yanında içebilirsiniz..
5.sabah kalkar kalkmaz 1 bardak sıcak su ve meyve
6.aralarda 1 porsiyon meyve
7.hafta içi 5 gün en az yarımsaat egzersiz ve yarım saat yürüyüş..süresini çoğaltabilirsiniz..hafta sonu isteğe bağlı.
8.veee en sevdiğim kural kitap okumak..ve okuduğunuz kitaptan buraya kısa bölümler yazalım.hoşumuza giden bölümler böylece okuma zincirimiz genişler..
9.herkes defter tutucak.günlük yediğini içtiğini deftere kayıt yapıcak.akşamları buraya rapor vericez..
10.her gün akşam 1 diş sarımsak yutulacak hap yutar gibi..
11.günde en az 5 paylaşım yapıcaz.yani buraya gelmek şart..
Ben bu cümlelerden hiç bişey anlamadım ama yorum yapıyorum ama offf yapmaka istemiyorum kendi içimdenkızlar hani demiştim ya dün 24 saat çalışmak istiyorum varsa haber verin öyle bi iş diye..
ayy dünsabah işe giden benimki bugün sabah geldi..işyerinde zehirlenme vakaları olmuş mecburen kimse olmayınca kalmış..24 saat o çalıştı hala inanamıyorum
acaipp rahattım dün akşam 60 dk sporumu bile yaptım bu aybik içindibugün de öğleden sonra gidiyor gece gelemeyebilirim diyor ama ben bugün bööle bir istemde bulunmadım o yüzden gelebilememe umudu yok gibi bakalım artıkım
öglenki yemegin ne öle be bişeyler ekle sen çalışmayamı başladın haberim yokevet bugunku menumm
sabah :sey kem kum yok bu sefer kina yaktirmayacam guzel bir kahvalti yaptim 2 dilim ekmek yumurta haslanmis degil ama zeytin peynir cok zengindi yani
arada bolca su ve adacayi
oglen 1 kofte ayran
aksam tavuk gogsu salata
su
bu kadarrr spor yok maalesef
bugün cuma dimi herkese başarılargünaydın kızlarrrr
akrebim kilo bildirimi yapıcazmı nezaman listeye giricezzz
geçen haftaki kiloo 72,5
bu haftaki kilo 71,4
verilen 1100kg
akreppp bu konuda yalnız değilsin bugün benim çapkınlık günüm dur bakalım yiyecem birşeylerde iskender olur herhalde bu kızlara anlatamıyoz yiyerek de zayıflanabilirin örnekleri olalım bacısana inat lahmacun içli köfte kebap yiyerek zayıflicam işteee
canım öğle yemeği eksik olmuşherkese merhaba yeniden
sabah : domates , salatalık,peynir,zeytin,haşlanmış yumurta
ara : türk kahvesi
öğlen : barbunya , elma
ara şekersiz çay bir kaç bisküvi ceviz gün kurusu
akşam : ızgara köfte ve yoğurt.
kitap bıçak sırtı henüz yapmadım ama spor yapıcam. yapınca onuda yaptım diye yazarım zaten.
tıplam 1 saat 40 dk spor yaptım 3 tane insanity videosu yaptım yani.iyi geceler herkese
neslihan seninde öğle az olmuşevet bugunku menumm
sabah :sey kem kum yok bu sefer kina yaktirmayacam guzel bir kahvalti yaptim 2 dilim ekmek yumurta haslanmis degil ama zeytin peynir cok zengindi yani
arada bolca su ve adacayi
oglen 1 kofte ayran
aksam tavuk gogsu salata
su
bu kadarrr spor yok maalesef
tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?