arzucum yorumun beni aldı eskilere götürdü, iki sene önceki halimi gördüm bir de şimdikini fotolarda, kendime inanamadım mutalaka geriye dönmem lazım!
Apartman bodrumundan gelen ceset kokuları ile sarhoş olmuş durumdayım, bütün bedenim uyuştu, nefes borum yanıyor, uyuyamayacağım kesin de yarın topiğe hiç uğramazsam polisi arayın kızlar, bir aybik vardı deyin, iyi kızdı deyin, 1 yıldır kilo vermeye çalışıyordu ama beceriksizdi işte deyin, belki de oksijen yokluğundan sereserpe fare gibi gitceezzz yatağımızdaaaaaa
bayanlarrr sabah motivasyonuna başlıyoruzz bakın elin yabancı kadını yememiş içmemiş evrim teorsini göstermiş bize!
Eki Görüntüle 518227 Eki Görüntüle 518228 Eki Görüntüle 518229 Eki Görüntüle 518230 Eki Görüntüle 518231 Eki Görüntüle 518232 Eki Görüntüle 518233 Eki Görüntüle 518234
ufffff dur şimdi gaza geldim bende bu akşam eve erkenden gidip bakıma gireyim
Apartman bodrumundan gelen ceset kokuları ile sarhoş olmuş durumdayım, bütün bedenim uyuştu, nefes borum yanıyor, uyuyamayacağım kesin de yarın topiğe hiç uğramazsam polisi arayın kızlar, bir aybik vardı deyin, iyi kızdı deyin, 1 yıldır kilo vermeye çalışıyordu ama beceriksizdi işte deyin, belki de oksijen yokluğundan sereserpe fare gibi gitceezzz yatağımızdaaaaaa
geçmiş olsun akrepçimmm
nasılsın şimdi
kızlar ben bunaldım artık kendi sıkıntım yetmezmiş gibi tam toparlanmaya başlarken ,kuzenim aradı eşinin onu aldattığını düşünüyodu ,ben yok yapmaz diye onu teselli ediyodum ,dün bir erkek adıyla telefonda mesaj bulmuş eşine bu ne diye sormuş
kocası olacak adamda çocuklarının önünde onu feci bi şekilde dövmüş araya giren 10 yaşındaki kıznıda dövmüş ve 3 çocukla dışarıya atmış,beni aradı şaka yapıyo zannettim ,geceyi arkadaşında geçirdi benden uzakta biribirimizi çok severiz ailesine söylemiyo
dün saatlerce telefonda konuşup onu rahatlatmaya çalıştım hala duyduklarımın gerçek olduğuna inanamıyorum
3 çocuk üçüde okula gidiyo ,eve gelmesin bi daha diyomuş
böyle şeyleri hep duyardımda aile yakınımızdan birinin başına ilk defa geliyo ,aahh aahh Allah ıslah etsin ,akıl fikir versin
tansiyonum fırladı ,kızımlada ilgilenemedim
bende durumlar böyle
DÜNKÜ MENÜM
sabah
1 şeftali
1 domates,4 zeytin,örgü peyniri,2 ceviz,omega3 tek kapsül
öğle
küçük bir parça güllaç(baş ağrısı başlayınca)1 kupa çay,yarım domates,
(ve benim başağrısı ilerledi dünden bu yana devam eden ishalin ve bulantımın üstüne eklendi.baktım kötü oluyorum eşimi aradım hemen ben fenayım gel hastaneye gidelim diye ki kolay kolay dr. a gitmeyen ilaç kullanmayan biriyimdir..tabii eşim gelene kadar son yediklerimde çıktı korkunç bulantılarla..acaip soğuk soğuk ter bastı beni ve her şey heryer dönüyor resmen.eşim geldi apar topar atladık arabaya acile düşünün acilde ayakta durabilmenin son kırıntılarıda gitti hemen tansiyon ölçüldü ve serum takıldı ben kendimden geçmiş haldeyim sadece hissediyorum tekerlekli sandalyeyle yatağa götürüldüm düşünün yani..gözümü açamıyorum herşey dönüyor midemi bulandırıyor..dün öğleden sonrayı hastanede geçirdim..serum kendime getirdi biraz beni..çıkışta tuhaftım ama daha iyiydim.)
akşam
kıymalı domates,tarhana çorbası,ekmek,yeşil soğan,azıcık bal..
(akşamları yemeden geçebiliyodum ama bundan sonra eşim bekçi olucak kesin.ben çorbayı yaparken o domatesleri doğradı tabii bana söylenerekakşam yemiyodum ya o beni tüm gün aç geziyoırum sanıyor artık mecburen otururum 2 kaşıkla gözüne yiyomuş gibi görünürüm mecburen çünkü akşam çok geç saat oluyor 8i geçiyor yemek saati)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?