Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

dünkü menüm
1 dilim ekmek aynı kahvaltılıklar
ara 1 kupa çay
öğle yarım kase patlıcan,3-4 kaşık ıspanak,1 dilim ekmek
ara 2 küçük ahlat
ara 1 muz
akşam yarım kase patates,salata,4-5 kaşık bulgur pilavı,yarım dilim ekmek
ara 1 fincan çay,malesef üzülerek söylüyorum 2 dilim kek

3 gündür beslenme şeklimi beğenmiyorum.

geniccim meşhur otlu omletinin içinde neler var merak ettim?

bir yumurta, light kaşar peynir, maydonoz, dereotu, fesleğen, nane ve kekik bunların hepsi taze kuru değil tabii birazcık da baharat. hem tadı hemde kokusu güzel oluyor ne yumurta ne kaşar farkedilmiyor.

nurceng ahlat nedir merak ettim :95:
bir yumurta, light kaşar peynir, maydonoz, dereotu, fesleğen, nane ve kekik bunların hepsi taze kuru değil tabii birazcık da baharat. hem tadı hemde kokusu güzel oluyor ne yumurta ne kaşar farkedilmiyor.

kızzz çok koyarsan tadını almasan bile loplop kilo omazmı akkkıllımmm az koyacaz de azzz

kızlar akrepi merak ettim yok hala rahatsızlığı ilerledi mi acaba
ben sevdiceğime gidiyorum
allaha emanet olun

çok haklısın canım
bende geçen kış 1 cüz okuyordum ardındanda o cüzün mealini çok güzel aslında tekrar tekrar okumamız lazım

kızımada gelince ben düzei çok severim ama kız felaket abileri bile ondan düzenli inşallah büyüyünce dedigin gibi olur

haydi kızlar yeşilçaylar benden .....
ooohhh çok teşekkürler iyi geldi
3 fincan içtim abartmamışımdır inşallah

ben kendime bakıcam millette bana baksın dimi amaaaa......

arzu haklı arkadaş kıskanma ne olur bak senide olur
haklı tabikiiii

nurceng ahlat nedir merak ettim :95:

kızzz çok koyarsan tadını almasan bile loplop kilo omazmı akkkıllımmm az koyacaz de azzz

canımcım tabiiki de az az amaç otlu omlet yemek ben normalde herkese tek tek yaparım omleti o da bir yumurtadan. hem böyle otlu olunca ben kendimde yumurta yemiş oluyorum.

ben böyle bulduğum fotoları kaydediyorum açıp bakıyorum motivasyon olsun diye ara ara size de koyarım :)

iyi olur mutive oluruzzz
canımcım tabiiki de az az amaç otlu omlet yemek ben normalde herkese tek tek yaparım omleti o da bir yumurtadan. hem böyle otlu olunca ben kendimde yumurta yemiş oluyorum.

bende denicem eminim çok güzel oluyordur

evet ceylin,maalesef anneciğimi kaybettim.takdir-i ilahi...
merhaba ikinci takım, nasılsınız?
bizim aile yeniden buraya toplanmaya başlamış bende bir uğrayayım bakalım.
Banu , Akrep nasılsınız keyifler yerindedir umarım.
selamlar canım.iyiyiz şükür..sen de iyiymişsin sevindim..arada haber almak güzel oluyor eski dostlardan.bir ara yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu değil mi..
yaaaaaa uuffuufffuuufffffffff benim kafam iyice karıştı ayol...

şimdi kim kimin kardeşi kuzeni yeğeni biri beni kurtarsın yawwww...
secdenur,zulaley,turab kardeşler canım.3 bilinmeyenli denklem gibi oldu sanki..
benim kız tam bir canavar turabçım.allah sağlıklı uzun ömür versin,bu 2010 bebeleri biraz fena oluyor sanki..

sağol arkadaşım..banu tam gaz,dur durak yok,şakır şakır konuşuyor,hiç susmadan hem de..

bende menü yazacak yüz yok bu gün.
saçma sapan yedim,misafirim vardı,çocuklardan ,koşturmacadan bir şey anlamadım.
en azından okuduğum kitabı yazayım..
ölümün pembe yüzü
yazarı hanri benazus
252 sayfa.
konu adıyla müsemma..
bana yeterli gelmedi,çok tekrar barındıran,tam aydınlatmayan bir kitap..

Apartman bodrumundan gelen ceset kokuları ile sarhoş olmuş durumdayım, bütün bedenim uyuştu, nefes borum yanıyor, uyuyamayacağım kesin de yarın topiğe hiç uğramazsam polisi arayın kızlar, bir aybik vardı deyin, iyi kızdı deyin, 1 yıldır kilo vermeye çalışıyordu ama beceriksizdi işte deyin, belki de oksijen yokluğundan sereserpe fare gibi gitceezzz yatağımızdaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…