geniccim meşhur otlu omletinin içinde neler var merak ettim?
nurceng ahlat nedir merak ettim :95:dünkü menüm
1 dilim ekmek aynı kahvaltılıklar
ara 1 kupa çay
öğle yarım kase patlıcan,3-4 kaşık ıspanak,1 dilim ekmek
ara 2 küçük ahlat
ara 1 muz
akşam yarım kase patates,salata,4-5 kaşık bulgur pilavı,yarım dilim ekmek
ara 1 fincan çay,malesef üzülerek söylüyorum 2 dilim kek
3 gündür beslenme şeklimi beğenmiyorum.
bir yumurta, light kaşar peynir, maydonoz, dereotu, fesleğen, nane ve kekik bunların hepsi taze kuru değil tabii birazcık da baharat. hem tadı hemde kokusu güzel oluyor ne yumurta ne kaşar farkedilmiyor.
arzu ne güzel bakıyorsun kendine valla imrendim.bende önceden bakardım ama çocuk olunca bakamıyorum valla öyle.
ben kendime bakıcam millette bana baksın dimi amaaaa......
arzucum yorumun beni aldı eskilere götürdü, iki sene önceki halimi gördüm bir de şimdikini fotolarda, kendime inanamadım mutalaka geriye dönmem lazım!ben kendime bakıcam millette bana baksın dimi amaaaa......
çok haklısın canımsenin kızın büyüyünce eminim seni hiç yormaz canım özünde ben de kendi içinde dağınığım. ama annem olmayınca mecburen yapıyorum bi de yorulsun istemiyorum.
kuranın arapçasını da okudum canım ama bitiremedim,beş yaşındayken annecigim beni kuran kursuna yollamaya başlamıştı sonra her yaz gitmeye başladım sonra kışları da okumaya başladım.arapçası iyi güzel öyle yada böyle okuyoruz da bir de hep tam olarak neler anlatılıyor diye okumak istiyordum başlamış bulundum. kimisi diyor namaz 5 vakit değil, kimisi diyor başörtüsü yok, dedim bir de ben okuyayım yaratn bize kitap göndermiş, bu size en büyük kılavuzdur demiş, öyle bi hale geldi ki toplum insanlar dini konularda bile bişey bilmeden ahkam kesebiliyolar, kime inanacağımızı şaşırdık.
tamam canım tefal aklımızda olsun
ooohhh çok teşekkürler iyi geldihaydi kızlar yeşilçaylar benden .....
haklı tabikiiiiarzu haklı arkadaş kıskanma ne olur bak senide olur
kızlar akrepi merak ettim yok hala rahatsızlığı ilerledi mi acaba
ben sevdiceğime gidiyorum
allaha emanet olun
kızlar akrepi merak ettim yok hala rahatsızlığı ilerledi mi acaba
ben sevdiceğime gidiyorum
allaha emanet olun
allahımmm inanamıyorummmmmmmmmmmmm süperrrrrrr
nurceng ahlat nedir merak ettim :95:
kızzz çok koyarsan tadını almasan bile loplop kilo omazmı akkkıllımmmaz koyacaz de azzz
ben böyle bulduğum fotoları kaydediyorum açıp bakıyorum motivasyon olsun diye ara ara size de koyarım :)
canımcım tabiiki de az az amaç otlu omlet yemek ben normalde herkese tek tek yaparım omleti o da bir yumurtadan. hem böyle otlu olunca ben kendimde yumurta yemiş oluyorum.
evet ceylin,maalesef anneciğimi kaybettim.takdir-i ilahi...akrepcim çook çok geçmiş olsun C vitamini al istersen supradyn iyi gelebilir sana.
banu arkadaşımızın bir yakını ölmüş galiba, yazılanlardan anladıgım kadarıyla başınız saolsun, takdiri ilahi işte, hepimiz bir gün toprağa dönecegiz....
selamlar canım.iyiyiz şükür..sen de iyiymişsin sevindim..arada haber almak güzel oluyor eski dostlardan.bir ara yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu değil mi..merhaba ikinci takım, nasılsınız?
bizim aile yeniden buraya toplanmaya başlamış bende bir uğrayayım bakalım.
Banu , Akrep nasılsınız keyifler yerindedir umarım.
secdenur,zulaley,turab kardeşler canım.3 bilinmeyenli denklem gibi oldu sanki..yaaaaaa uuffuufffuuufffffffff benim kafam iyice karıştı ayol...
şimdi kim kimin kardeşi kuzeni yeğeni biri beni kurtarsın yawwww...
benim kız tam bir canavar turabçım.allah sağlıklı uzun ömür versin,bu 2010 bebeleri biraz fena oluyor sanki..bak uğradım, şimdi kendimi boğazını tutanlar tayfasından hissettimama pek tuttuğum söylenemez. ben bu yıl evdeyim Banucum. kpss'ye ciddi bir şekilde hazırlanayım diye hiç başlamadım çalışmaya. Senin küçük kızla benim kız birer gün ara ile doğmuşlardı, ben benimkini dibimizdeki bir anaokuluna yarım gün göndermeye başladım. öyle işte. senin kız nasıl?
canım çok geçmiş olsun.canınıza birşey olmasın,allah korusun.bence korkup kullanmayı bırakma sonra ara verince hiç başlayamazsın.bak burası o kadar soğukki geçen kış -28.5 tu bir sabah hiç unutmuyorum.ama o buzda giderken okuya okuya gidiyordum okula.ama alıştım bu sene daha rahatım.1.5 senedir kullanıyorum.ama bizim araba otomatik çok rahat oluyor.
banucum başın sağolsun.allah mekanını cenneteylesin canım.senin küçük nasıl haziranda 2 yaşları bitti.bıcır bıcır konuşuyor benimki heryeri karıştırıyor valla
canım çok geçmiş olsun size.üşüttün mü acaba mideni.benim o zaman aynısı olur.
turab rakibim hoşgeldin.kaç kilosun bakalım?sınavın nasıl geçti?kızın nasıl iyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?