akrepcim çok geçmiş olsun://
akşam yemeklerine bi süre dikkat etsen, belki de gerçekten o yüzden oluyodur, vitaminsiz kalmışsındır?
yavaştan yavaştan geliyorum diyodu zaten...çok çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.
Amin canım Allah sana senin gibisini nasip etsin ayol sen benden daha hamarat daha düşüncelisin bebeğim. her ne kadar arada sırada kızsam da sinirlensem de k.valideye sonuçta eşimin annesi eşimi çok seviyorum gerek ona gerek k.pedere gerek de görümcelere saygıda kusur etmemek için elimden geleni yapıyorum. kendi evimin huzuru için. iki tane görümcem var evlerine giderken asla elim boş gitmem evimde çzel birşey yaptıysam kesinlikle onlara ayırırım ya da götürürüm. gidince misafir gibi oturmam kesinlikle yapılacak ne varsa ütü yapılacaksa ütü yemek yapılacaksa yemek ne yapılacaksa da yaparım asla sormam yapılacak olanı görüneni yaparım. belli sınırlar çerçevesindedir ilşkimiz ama ben isterdimki abla kardeş olalım olmayınca olmuyor zorlamanında anlamı yok onun için sınırlı bir ilşikimiz var ikisiiylede. kötü olmasında varsın böyle olsun.
evet yeni kararlar aldığım güne tam gaz devam ediyorum,şimdiden 1 litre su içildi,30 dakika pilates yapıldı,öğleden sonra da 3 mil leslie yapabilirsem ne ala..
zulaleycim hem dikkatsizlik hem de kullandığım ilaçların yan etkisi bu kilolar bana.artık ilaçları bıraktım,vermeye başlarım diye düşünüyorum..
kendi annenden doğmadıkça kimse kardeşin olmuyor güzelim,istersen canını bağışla ama el hep el kalıyor.deneyimle sabit..
mecburen akraba olduğumuz insanlara, kendim seçip çok sevdiğim arkadaşlarım kadar değer vermemeyi öğrendim.değerli bir dost işe yaramaz akrabadan bin kat evladır..
geçmiş olsun canım kendine dikkat et allaha emanet ol neden böyle olmuşsun ki dr ne dediDÜNKÜ MENÜM
sabah
1 şeftali
1 domates,4 zeytin,örgü peyniri,2 ceviz,omega3 tek kapsül
öğle
küçük bir parça güllaç(baş ağrısı başlayınca)1 kupa çay,yarım domates,
(ve benim başağrısı ilerledi dünden bu yana devam eden ishalin ve bulantımın üstüne eklendi.baktım kötü oluyorum eşimi aradım hemen ben fenayım gel hastaneye gidelim diye ki kolay kolay dr. a gitmeyen ilaç kullanmayan biriyimdir..tabii eşim gelene kadar son yediklerimde çıktı korkunç bulantılarla..acaip soğuk soğuk ter bastı beni ve her şey heryer dönüyor resmen.eşim geldi apar topar atladık arabaya acile düşünün acilde ayakta durabilmenin son kırıntılarıda gitti hemen tansiyon ölçüldü ve serum takıldı ben kendimden geçmiş haldeyim sadece hissediyorum tekerlekli sandalyeyle yatağa götürüldüm düşünün yani..gözümü açamıyorum herşey dönüyor midemi bulandırıyor..dün öğleden sonrayı hastanede geçirdim..serum kendime getirdi biraz beni..çıkışta tuhaftım ama daha iyiydim.)
akşam
kıymalı domates,tarhana çorbası,ekmek,yeşil soğan,azıcık bal..
(akşamları yemeden geçebiliyodum ama bundan sonra eşim bekçi olucak kesin.ben çorbayı yaparken o domatesleri doğradı tabii bana söylenerekakşam yemiyodum ya o beni tüm gün aç geziyoırum sanıyor artık mecburen otururum 2 kaşıkla gözüne yiyomuş gibi görünürüm mecburen çünkü akşam çok geç saat oluyor 8i geçiyor yemek saati)
inşallah rabbim seni sabr sınavından geçiriyor anlaşılan isyan etme tevekkül güzel kardeşim tevekküle en güzel örnek hz hacer annemiz örnek gösterilir hayatını netten araştır bir istersenSize güzel şeyler yazmak istiyorum ben artık yaaaaa.....
benim teyzem gilin başında bir olaydı bu üst kattları tanıdık biriydi yürüme bantları varmış onların yatakodasında gecenin köründe acayip gürültü çıkarıyorumuş o mübarekte komşuluk hatırına bayyaa bir zaman sabr etmişler ne bileyim gitmişler salonda uyumuşlar falan neyse birgün apartman gününde teyzem kırmadan kadına söyleyivermiş ayyy demiş kadın neden söylemediniz çok mahçup olmuş özür dilemiş sonra deneme yanılma yöntemi ile daha az nasıl gürültü çıkarı denemişlerkızlar ben 2. katta oturuyorum ben alt kaç ben taşındığımdan beri boştu şimdi geçen hafta taşındılar. benim evde eliptik bisiklet var binicem binemiyorum aşağıya ses gider diye korkuyorum akşam ya da sabah farketmez. acaba bunun altına ekstradan bir minder falan mı koysam aşağıya ses gitmesin diye. napiyim bana bir akıl verin hadi.
nasıl oldun akşamdan beri canımcım..
ben besin zehirlenmesine benzettim anlattıklarından,ya da mideni üşütmüşsün gibi geldi..
son zamanlarda benim de mide şikayetlerim hortladı,kontrol ettirmem lazım da o hortumu yutmak can sıkıcı yahu..
geçmiş olsun canım kendine dikkat et allaha emanet ol neden böyle olmuşsun ki dr ne dedi
inşallah rabbim seni sabr sınavından geçiriyor anlaşılan isyan etme tevekkül güzel kardeşim tevekküle en güzel örnek hz hacer annemiz örnek gösterilir hayatını netten araştır bir istersen
benim teyzem gilin başında bir olaydı bu üst kattları tanıdık biriydi yürüme bantları varmış onların yatakodasında gecenin köründe acayip gürültü çıkarıyorumuş o mübarekte komşuluk hatırına bayyaa bir zaman sabr etmişler ne bileyim gitmişler salonda uyumuşlar falan neyse birgün apartman gününde teyzem kırmadan kadına söyleyivermiş ayyy demiş kadın neden söylemediniz çok mahçup olmuş özür dilemiş sonra deneme yanılma yöntemi ile daha az nasıl gürültü çıkarı denemişler
hole almışlar yürüme bandını çare olarak yani en az ses çıkaran yeri tespit için uğraşınca holde altına halı şererek kullanılınca çoook az ses çıkardığı kanaatine varmışlar teyzem şimdi haberimiz bile olmuyor diyordu
yaaa kızlar bizim binanın altında yani bodrum katında, buranın en meşhur restourantlarının birinin deposu vardı, adamlar kara işlere bulaştığı için battılar tepe taklak oldular, kimi hapiste, kimi şehri terketti gitti, adamların yerinde yeller esiyor, o meşhur restaurant mühürlendi vs.. elektirk borçları ödenmediği için elketirikleri kesilmiş, dolsyısı ile biizm bodrumda bulunan yaklaşık 1000 kadar kelle 3-4 aydır elektiriksiz dolaplarda duruyor, kokuyu siz tahmin edin artık, o kadar belediyeyi aradık zabıtayı aradık, kimse br şey yapmadı, ama mahalle perişandı, 50. başvurumuzdan bıkan polis nihayet gelmiş dün, dükkan açılmış bakılmış, zabıta ta teşrif etmiş, dükkan açılınca o kokmuş kelleler meydana çıkınca apartmana koku 5 kat fazlası ile yayıldı, şimdi mahlle perişan kokudan, resmennefes borum yanıyor, hastalık kapmadan temzilensiz istiyoruz amaaa gel gelelim mevzuat mevzuat mezuattt işte!!
hemen cevap veriyorum ufak olan 110 kg kadar kardeşim 70 kg civarı... kız uzun ve ama basen olarak çok geniş kardeşim ince aynı boydalar... ama annesi gibi duruyor... öyle tembelki işte sen hesap et... gamsız... kardeşim diyor ama takmıyorki.... üstelik bir yerde toz görse iki gelinde ay çok kirlenmiş ev arzuuuuuuu haftasonlarını ayırda bir temizlik yap diye aklım çıkıyor bir yerde bir toz kir olacak diye ayol bu yaştan sonra iki kıytırık hatuna ağız açtırmam ben .... güya 3 senedlik evli olan la 3 senedir sevgli nişanlı olan bir hafta sonu gelip biz mi temizlesek demiyolarmı deliriyorum... yav kardeşim büyüğü manikürlü ellerine eldiven takar çayını alır öyle temizlik yapar (ki bunun evine haftalık kadını gelir bulaşıkları bile biriktiriyormuş varın siz düşünün ama lafa geldimi sosyetik titiz) küçüğünün kilodan heralde hep koca karı gibi bir yerleri ağrır kırar döker sakar azıcık (bu 3 kız kardeş evin yolunu unuttu valla her gün bizde işten sonra - haftasonu sabahtan kahvaltıyla hatta bizi o uyandırıyor zile basıp kardeşimin yanına uzanır kahvaltı hazır olana kadar odada... kahvaltı eder sonra çıkıp giderler ben yatak toplarım masa toplarım evde iş yapmıyım diye bize kaçıyo yani)))))
daha ne diyim ben yav KÖLE İZAURA gibim vallah....
sağol canım benimvitamin desteği başlarım bu akşam..evde b vitamini olucaktı olmazsa multivitamin söylerim eczacıma artık..
ama kuşum ben akşam yedimmi kilo veremem çünkü geç saatleri buluyor bizim akşam yemeğimiz ve menümüz ağır olur eşim antepli öyle zeytinyağlı sebze yemekleri yemek sayılmaz benim tam tersim yaniüstelik burda o kadar rakibim var iken nasıl yerim kuşumm iyisim vitamin desteği başlamak spora da ağırlık verince vücut isyan etti belkide ya da yürek dayanamadı bu kadar yüke ben robot değilim dedi ilgi istedi kimbilir :103:
aybukucim allahtan bozulmus et kokusu burda benim arkadasin apartman komsusu olmus aylarca kimsenin haberi olmamis en sonunda kokuya dayanamayip polisi aramislar kadini olu bulmuslar arkadas apartmana girilmiyordu kokudan diyoryaaa kızlar bizim binanın altında yani bodrum katında, buranın en meşhur restourantlarının birinin deposu vardı, adamlar kara işlere bulaştığı için battılar tepe taklak oldular, kimi hapiste, kimi şehri terketti gitti, adamların yerinde yeller esiyor, o meşhur restaurant mühürlendi vs.. elektirk borçları ödenmediği için elketirikleri kesilmiş, dolsyısı ile biizm bodrumda bulunan yaklaşık 1000 kadar kelle 3-4 aydır elektiriksiz dolaplarda duruyor, kokuyu siz tahmin edin artık, o kadar belediyeyi aradık zabıtayı aradık, kimse br şey yapmadı, ama mahalle perişandı, 50. başvurumuzdan bıkan polis nihayet gelmiş dün, dükkan açılmış bakılmış, zabıta ta teşrif etmiş, dükkan açılınca o kokmuş kelleler meydana çıkınca apartmana koku 5 kat fazlası ile yayıldı, şimdi mahlle perişan kokudan, resmennefes borum yanıyor, hastalık kapmadan temzilensiz istiyoruz amaaa gel gelelim mevzuat mevzuat mezuattt işte!!
aybukucim allahtan bozulmus et kokusu burda benim arkadasin apartman komsusu olmus aylarca kimsenin haberi olmamis en sonunda kokuya dayanamayip polisi aramislar kadini olu bulmuslar arkadas apartmana girilmiyordu kokudan diyor
arkadaslar iki gundur bir dis agrisi sormayin oluyorum korkudan bugunde gidemedim doktora ama yarin gidecegim insallah.akrepcim sanada gecmis olsun canim
sağol canım sanada çok geçmiş olsun..biran önce git canım..diş ağrısı çekilmez..ve kalsium takviyesi yap kendine..eksikliğinde hemen dişten alır vücut zayıflayan dişte ağrı yapar aman canım emziriyosunda ihtiyacın vardır..
vee unutmadan sen yeşil çay içme canım emziriyosun..farklı bitki çayları iç..
kızlar merhaba :) sabah kayınvalidem vardı kahvaltıda gevrek almış gelmiş yedim vallaha :)
akrepcim sutumu azaltiyor acaba yesil cay uyarin icin tesekkurler cok pimpirikliyim kizim biraz nazli zorla emziriyorum birakacak sutum gidecek diye korkuyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?