aybik kızın çok vakit kaybediyormuş gerçekten masada.ne denediysen olmamıştır zaten de ben yine de sorayım,yemek arkası aktivite önerdin mi,çabuk bitir de şunu yapalım gibi.bir de kreşte nasıl yiyormuş acaba..
yardım konusunda arkandayım canım,stres yapma tamam mı..we love you..
herkese günaydın bu arada, sabah evin önünd epolis arabasını gördüm, ne oluyor diye panjuru çektim, tabi harıl hurul ses geldi, aşaı bir baktım ki 20-25 kişilik kalabalık panjur sesine başlarını kaldırmışlar bana bakıyorlarve ben geceliğimleyim Allah 'ım rezil oldum sabah sabah yaaaaaaaaa basından gelmişler,polis zabırta belediye elemanları, halk toplanmış herkes bana bakıyor, çok rezil bir durummm
tamam canım sağol ekle sporları...
bu arada yürüyüşler artacakmı acep yoksam böyle devammı edecek İstanbullu...
kızlar müsaitseniz hemen star tv yi açın..canan hocamız var melekte konuk olmuş harika bilgiler bizim için kilo vermek için hem de en sağlıklısından
Canlı Yayın - Star TV - Türkiye'nin ilk özel televizyonu
iş yerindeyim şansımı bi deneyim dedim taktım kulaklıklarımı vallaha da açtı, ama reklam girmiş iyi mi:)
ben izleyemedim iş çıktı ://yakın olsak valla gelir alır hadi yürüyüş hadi spor diye başının etini yerdim... kaçamazdında.....
ben açamıyorum yazıkk.... aklınızda kalanları paylaşın anacım... kaptanım sende izliyosun... izleyen arkadaşlar izleyemeyenlere bilgiler versin bari....
yalnız kızlar bir yardım edin bana şimdi gideceğimiz kuzenlerinden birinin eşini sadece bir defa düğünde gördüm yakından tanımyorum. 2 tane çocukları var yaşları 15-18 arası çok net biliyorum. ilk defa da gideceğim için elim boş gitmek istemiyorum ne kadına ne de çocuklara acaba ne götürsem bilemedim. çocuklardan büyük olan kız ona takı falan almayı düşünüyorum. şu gençlerin uzun değişik değişik taktıklarından peki ya erkek olana ha tabii birde anneleri var yaşı da sanırım 40 civarı ya ona ? Allah' ım ya ne götürebilirim bana bir fikir verin nolurrrrrr. en kötüsü tanımıyorum fikrinize ihtiyacım var.
hadi bakalım siz olsanız evinize ilk defa gelecek ve bir gece kalacak eşinizin kuzeninin eşinden ne gelse hoşunuza giderdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?