- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 158
amin canim insallahh gunumuz guzel olur ...kıpır kıpır
bol hareketli ve bereketli bir gün olsun arkadaşlar...
hepinize hayırlı bir gün diliyorum..
super valla bak catladim simdii himm super kilo vermissin ya cizelgen super darisi basimaallahım allahım 66 olmuşum,iyi ki takıma geri dönmüşüm yoksa halim harapmış...
akrep kaçtı ki şimdi..:26::26::26:
bugünden tezi yok spora başlanacak,yenilenlere dikkat edilecek,haftada en az 1 kilo verilecek....yoksa :18::18::18:
DÜNKÜ MENÜM
sabah
1 şeftali
1 domates,4 zeytin,örgü peyniri,2 ceviz,omega3 tek kapsül
öğle
küçük bir parça güllaç(baş ağrısı başlayınca)1 kupa çay,yarım domates,
(ve benim başağrısı ilerledi dünden bu yana devam eden ishalin ve bulantımın üstüne eklendi.baktım kötü oluyorum eşimi aradım hemen ben fenayım gel hastaneye gidelim diye ki kolay kolay dr. a gitmeyen ilaç kullanmayan biriyimdir..tabii eşim gelene kadar son yediklerimde çıktı korkunç bulantılarla..acaip soğuk soğuk ter bastı beni ve her şey heryer dönüyor resmen.eşim geldi apar topar atladık arabaya acile düşünün acilde ayakta durabilmenin son kırıntılarıda gitti hemen tansiyon ölçüldü ve serum takıldı ben kendimden geçmiş haldeyim sadece hissediyorum tekerlekli sandalyeyle yatağa götürüldüm düşünün yani..gözümü açamıyorum herşey dönüyor midemi bulandırıyor..dün öğleden sonrayı hastanede geçirdim..serum kendime getirdi biraz beni..çıkışta tuhaftım ama daha iyiydim.)
akşam
kıymalı domates,tarhana çorbası,ekmek,yeşil soğan,azıcık bal..
(akşamları yemeden geçebiliyodum ama bundan sonra eşim bekçi olucak kesin.ben çorbayı yaparken o domatesleri doğradı tabii bana söylenerekakşam yemiyodum ya o beni tüm gün aç geziyoırum sanıyor artık mecburen otururum 2 kaşıkla gözüne yiyomuş gibi görünürüm mecburen çünkü akşam çok geç saat oluyor 8i geçiyor yemek saati)
amannn cok fena olmus ya allah yardimcilari olsun boyle pislikler var etrafta allahindan bulsunlar de diyelimgeçmiş olsun akrepçimmm
nasılsın şimdi
kızlar ben bunaldım artık kendi sıkıntım yetmezmiş gibi tam toparlanmaya başlarken ,kuzenim aradı eşinin onu aldattığını düşünüyodu ,ben yok yapmaz diye onu teselli ediyodum ,dün bir erkek adıyla telefonda mesaj bulmuş eşine bu ne diye sormuş
kocası olacak adamda çocuklarının önünde onu feci bi şekilde dövmüş araya giren 10 yaşındaki kıznıda dövmüş ve 3 çocukla dışarıya atmış,beni aradı şaka yapıyo zannettim ,geceyi arkadaşında geçirdi benden uzakta biribirimizi çok severiz ailesine söylemiyo
dün saatlerce telefonda konuşup onu rahatlatmaya çalıştım hala duyduklarımın gerçek olduğuna inanamıyorum
3 çocuk üçüde okula gidiyo ,eve gelmesin bi daha diyomuş
böyle şeyleri hep duyardımda aile yakınımızdan birinin başına ilk defa geliyo ,aahh aahh Allah ıslah etsin ,akıl fikir versin
tansiyonum fırladı ,kızımlada ilgilenemedim
bende durumlar böyle
oy aykube cicim kac anacim o kokudan igrenc durma ordaayaaa kızlar bizim binanın altında yani bodrum katında, buranın en meşhur restourantlarının birinin deposu vardı, adamlar kara işlere bulaştığı için battılar tepe taklak oldular, kimi hapiste, kimi şehri terketti gitti, adamların yerinde yeller esiyor, o meşhur restaurant mühürlendi vs.. elektirk borçları ödenmediği için elketirikleri kesilmiş, dolsyısı ile biizm bodrumda bulunan yaklaşık 1000 kadar kelle 3-4 aydır elektiriksiz dolaplarda duruyor, kokuyu siz tahmin edin artık, o kadar belediyeyi aradık zabıtayı aradık, kimse br şey yapmadı, ama mahalle perişandı, 50. başvurumuzdan bıkan polis nihayet gelmiş dün, dükkan açılmış bakılmış, zabıta ta teşrif etmiş, dükkan açılınca o kokmuş kelleler meydana çıkınca apartmana koku 5 kat fazlası ile yayıldı, şimdi mahlle perişan kokudan, resmennefes borum yanıyor, hastalık kapmadan temzilensiz istiyoruz amaaa gel gelelim mevzuat mevzuat mezuattt işte!!
oooo bizim takim valla costu supersiniz ne diyeyimm yapmak lazim herzamandünkü menüm
sabah: kepek ekmeğini tost, çeri domates 3 tane ve şekersiz 1 fincan çay
ara: yeşilçay 1 bardak
öğle: çorba, bir tane salatalık ve bir dilim ekmek
ara: bir mürdüm eriği 2 tane küçük şeftali
akşam: üçgen bir dilim sebzeli omlet(k.valide yapmış içinde maydonoz, kırmızı ve yeşil biber, baharat, yumurta, süt ve mısır unu bildiğiniz tava böreği gibi), semizotu salatası yoğurtlu
2,5 lt su.
iş çıkışı manava uğradım sebze aldım ve nar gördüm dayanamadım 2 tane de nar aldım k.valideye gittim. yemekten sonra masayı bulaşıkları hallettim oğlanın kirli çamaşırlarını çantasını toparladım çıktık eve geldik. arka balkonu yıkadım makinemdeki çamaşırları astım. sebzeli çorbamı ocağa koydum. oğlanı banyo yaptırdım çantasını boşalttım. çocuğum heryeri isilik olmuş eylülün 25 ine geldik düşünün. banyodan sonra tırnaklarını kestim, isilik olan yerlerine biraz bebek pudrası sürdüm ki sönsün kızarıkları. dondurma yemek istedi eline verdim bir tane magnum kendininkini yemedi babasınınkine sulandı sonra değiştiler falan zorla yedi. biber dolası vardı onu da ocağa koydum sonra oğluşla beraber puzzle yaptım, boyama yaptım, kitap okuduk uyku vaktimiz geldiğinde onu yatırdım. çorbamı blenderdan geçirdim. haftasonu kek yapmıştım kalanları atmayayım diye pudingli kekli meyveli kup yaptım bugün için süpriz evdekilere. çıkan bulaşıkları hallettim, tezgahı, ocağı,fırını, sildim ve geçen hafta size söylediğim kitapları aldım dün öğle arası molasında başladım okumaya. 50 sayfa kadar okuduktan sonra kalktım duşa girdim bir güzel keselendim. sonra peeling yaptım bacaklarıma. duştan sonra ayaklarıma vazelin sürdüm çoraplarımı giydim yüzüme maske yaptım o kururken ben bir güzel kremledim kendimi maskemi yıkadım kirpiklerime badem yağı sürdüm. yüzümüde kremledim. sonra çoraplarımı çıkardım ayaklarıma tırnaklarıma kestim törpüledim en son losyonun sürdüm giyindim kuşandım mis gibi uyudum.
Çocuğunuza Kulak Verin - Aletha j. Solter yazarı.
tepki vermessen oyle gider bacimay kuşum bizimkilerde ellerine alırlar pasta malzemesi gelirler mutfak çikolata halılar kakao tencerelerin dibi tutar bir kaşık yıkamadan lavaboyu doldururlar sonra tatlılarını yerler tabak bardak çatal balkonda yada tv karşısında sehpada aynen bırakılır ve gidilir.... şimdikilerde utanma vicdan yok anacım Allah anama veremedi bana senin gibisini versin ne diyim...
kiz dikkat et kendinee azicik bundan sonra o menulerinde yemek yedigini gormek istiyorum guzelimmsağol canım benimvitamin desteği başlarım bu akşam..evde b vitamini olucaktı olmazsa multivitamin söylerim eczacıma artık..
ama kuşum ben akşam yedimmi kilo veremem çünkü geç saatleri buluyor bizim akşam yemeğimiz ve menümüz ağır olur eşim antepli öyle zeytinyağlı sebze yemekleri yemek sayılmaz benim tam tersim yaniüstelik burda o kadar rakibim var iken nasıl yerim kuşumm iyisim vitamin desteği başlamak spora da ağırlık verince vücut isyan etti belkide ya da yürek dayanamadı bu kadar yüke ben robot değilim dedi ilgi istedi kimbilir :103:
oyy one ya memleket ne olmus boyleaybukucim allahtan bozulmus et kokusu burda benim arkadasin apartman komsusu olmus aylarca kimsenin haberi olmamis en sonunda kokuya dayanamayip polisi aramislar kadini olu bulmuslar arkadas apartmana girilmiyordu kokudan diyor
arkadaslar iki gundur bir dis agrisi sormayin oluyorum korkudan bugunde gidemedim doktora ama yarin gidecegim insallah.akrepcim sanada gecmis olsun canim
yuhhh cok komik gercekten ne manyaklar yaa
kızlar sakızdan çıkan fala bakın yaatam kopmalık
kızlar spor listesi tutuyor muyuz.oraya kaydetsek unutmazdık,bir bilgisi olan..
tutuyoruz canım amaa, be girmeyince kimse girmiyor listeye, her defasında en arka sayfalardan liste topluyorum, işim çok zorr çookkkk
şimdi arkadaşlar ben durumumu bir anlatayım, sıkıntımı da anlatayım, eğer ben anlatabildiysem sizler de anlayabildiyseniz bana şu spor listesi konusunda yardımcı olmanızı isteyeceğim.
biliyorsunuz ki ben çalışıyorum, ama işe öğlen gidip akşam 6 da geliyorum. her sabah saat 8 de uyanıp, kahvaltı hazırlmaya başlıyorum, kızıma kahvaltı yaptırmam tam 1,5 saatimi alıyor, çünkü malesef oyalanarak kahvaltı yapıyor, derken onu giyindirip okuluna bırakıyorum, bu arada saat 10 :00 oluyor, saat 10:00 da eve geliyorum, kahvaltı masasını topluyorum, mutfağı topluyorum, yatak odasını topluyorum, oturma odasını topluyorum, ve yemek yapıyorum, derken saat 11:30 oluyor. 11 :30 da giyinmeye başlıyorum, saat 12 :00 de iş yerinde olmmam gerekiyor, saat 12 : 00 de iş yerinde oluyorum, saat 18: 00 de evde oluyorum, hemen masayı hazırlıyorum, yemek yedirmeye uğraşırken 1,5 saat daha gidiyor, sonra mutfak toplama çay koyma çay getirme derken toplam 2 saat geçiyor, yani şööyle oohh diyebilceğim saat 21: 00 oluyor, onda da okul için ertesi gün hazırlığı, 2. takım gözden geçirmesi vs. derken saat 22:00 oluyor
eee ne var bunda diyeceksiniz, hepimiz aynı şeyleri yapıyoruz napalım yani diyeceksiniz biliyorum, evet hepimiz koşuşturmaca içindeyiz, ben telaşemi anlattım, 2. takıma sık girip muhabbet edemiyorsam istmediğimden değil, sadece geçen yıldan çok daha fazla koşturduğumdan. hepimiz aynı koşuşturmaca ve telaşedeysek eğer, lütfen şu spor listesini her gün işeyelim, her gün yaptığımız sporları ekleyelim, yani her defasında ben geleyim de 10 sayfa 15 sayfa gerilerden listeyi aramakla zaman kaybetmeyeyim, zaten gün içinde çok yoruluyorum, böyle liste aramakla da yaptığım işten keyif alamıyorum. sıkıcı hale geliyor, aslında spor bakanlığımdan memnunum, şikayet etmiyorum, ama sadece biraz daha hassas ve yardımcı olmanızı rica ediyorum eğer mümkünse((((((((
pazartesi gününden beri işe yürüyerek gidip geliyorum, kapkara oldum ama zayıfladım, kilomu bilmiyorum ama yazın aldığım pantolon da tişörtte bol geliyor, yürümek iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?