tatlım daha önce takımlara katılmışmıydın
tatlım nesli takımda zaten
zulaley karne almıştı yanılmıyorsam mezun olmuştu ama sana zahnet ona da bak tatlış
canım şuan net 76 mısın?
kızlaaarr sabah heyecanla tartıya çıktım, bir de ne göriiiiimm, tartının pili bitmişbu hafta tartı bildiremiyorumi aynı geçelim bari ((((((((((
hayirli cumalar hanimlar hic umitsiz bir sekilde tartildim sabah kalkar kalkmaz birde ne goreyim 500 gr vermisim sadece bir gun spor yapabildim dis +bas agrisi yuzunden neyse kilom 72.4 gecen hafta 72.9 du :118::118::118::119::119:
herkese günaydın...
2 günde 500 gr hafiflemişim,65.5 kilom...haftaya çarşambaya kadar 500 daha gitmeli en az...
tatlım cumartesi çalışmıyormusun sen bak beni de gaza getirdin senkızlaaaar karar verdim sıkı bir diyet uygulayacağım...
spor olarak yürümedin dışında bu haftaki spor hareketlerimi arttıracağım ne zamandır sabitledik artık azar azar gidiyo gitmiyo falan artık patır patır dökülme vakti geldi.... bayrama kadar 6 lı rakamaları görmem lazım geliyor...
74-69=5kg
haftasonu temizlıik var kısmetse 2 gün sabahtan akşama kadar... bayram temizliği gibi yani... ben domestik bir hatun olduğumdan temizlik yaparken yemek yemek aklıma gelmiyor tansiyonum düşmesin diye bira peynir ve bol bol su içiyorum ve 2 günde bile kilo verebiliyorum kendimi çok zorluyorum çünkü... hedefin şu iki gün durmadan terlemek olacak spor yapabilirsem vakit kalmaz ama yapmaya çalışacağım...
tamam şekercim ellerine sağlık..zulaley de katılabiliyor o zamancanım banusultan 23.06.2012-29.06.2012 263. etapta 62,5 kg ile geri dönmek üzere ayrılmış.
cceylin 28.06.2009-03.07.2009 111. etapta 61,5 kg ile geri dönmek üzere ayrıldı***
zulaley 07.01.2012-13.01.2012 239. etapta 68 kg ile mezun
canım son durumları bunlar ben öğleden sonra burada olamayacağım çocuğu bırakacak kimse yok bugün onu almam lazım. umarım bunlar işine yarar yardımcı olabilmişimdir.
oldumu şimdi yahuu nasılda bekliyodum kilo aldığını görmeyiikızlaaarr sabah heyecanla tartıya çıktım, bir de ne göriiiiimm, tartının pili bitmişbu hafta tartı bildiremiyorumi aynı geçelim bari ((((((((((
hiç sorma kuşum yaa kursağımda kaldı yaniibüyük bir merakla bekliyordum valla ben bile ne durumda olduğunu malum sizin çekişmeleriniz meşhur.
kilom 74.8
çok üzgünümm ama inşallah haftaya fazlasıyla vericemm
tatlım paylaşımların çok az fazlalat ve önceki ve şuanki kilonu yaz hemen olurmuben yarışmalara katılabilecek miyim?
ee kilon nerde şekercimsu yukarda yazdigim seyden ben bile birsey anlamadim siz ne anliyacaksiniz bilmem
gerci akrep kesin dalga gecerde neyse sevinsin simdilik garibim
neyse gelelim yukardaki yaziya yani demek istedimki yavas yavas gitsin kilolar sonrada gelmesin
bu arada kizlar ya cok merak ediyorum su akapuktur tedavisi nasil bilen varmi yaptiran yada duyan acaba kilo verdiriyormu merakimdan yoksa kesinlikle ilgilenmiyorum
hayirli cumalar hanimlar hic umitsiz bir sekilde tartildim sabah kalkar kalkmaz birde ne goreyim 500 gr vermisim sadece bir gun spor yapabildim dis +bas agrisi yuzunden neyse kilom 72.4 gecen hafta 72.9 du :118::118::118::119::119:
zabah zabahh günaydın herkeseee:)
başlangıç kilom 72,800
şuanki kilom: 72
değişim: 1,09
herkese günaydın...
2 günde 500 gr hafiflemişim,65.5 kilom...haftaya çarşambaya kadar 500 daha gitmeli en az...
siyahcım nerelerdesin sen..kayboldun sorun yok umarımHerkese günaydın
günaydın kızlar
bu haftaki kilom 81 kg
akrebim iş yerinden internete giremiyorum gruptan da ayrılmak istemiyorum
nasıl bi çare bulabilirim bilmiyorum
Kısssss akreppppppp sen yazmadınmı benı takıma bakimmmmmmmm:18::18::18:
iyide yoksun güzelim yok oldun hergün burda görüyoduk seni..sen nerelerdesin bakiim hani kiloların
ve ne zaman ve nasıl ayrıldın onlarıda aliimm senden kuşumm..
sonuç listelerinden bakıcaksın..ben zaman ayıramıyorum şekercim..
iyide yoksun güzelim yok oldun hergün burda görüyoduk seni..sen nerelerdesin bakiim hani kiloların
ve ne zaman ve nasıl ayrıldın onlarıda aliimm senden kuşumm..
sonuç listelerinden bakıcaksın..ben zaman ayıramıyorum şekercim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?