Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hayır akrepcim şuan tam 72 yim. 76 ile tekrar uğraşmaya başladım 2 kusur kilo takıma ayzmaya başlamadan önce kalanınıda buraya yazmaya başlayınca verdim.

akrep: cuma:50 dk yürüyüş,60 dk cardio fitness// c.tesi:90 dk yürüyüş // pazar: 150 dk yürüyüş //P.tesi:50 dk yürüyüş// ÇARŞ:50 yürüyüş //
aybuke: cuma *yok// c.tesi 30 dakika yürüyüş// pazar yok//p.tesi 50 dakika yürüyüş// salı* 40 dakika yürüyüş// çarşamba*40 dakika yürüyüş
bahire:cuma yok /cumartesi 20 dk yürüyüş /pazar 20dk yürüyüş /
arzum:cuma 1 saat yürüyüş//c.tesi 1,5 saat yürüyüş//pazar 2 saat yürüyüş//p.tesi.1,5 saat spor//salı..1,5 saat yürüyüş//çarş..1,5 saat spor//perşembe..1saat yürüyüş//cuma...
neslihan:
ceylin :cumartesi 30 dk yürüyüş // pazar 40 dk yürüyüş // çarşamba 30 dk yürüyüş
banusultan:çarşamba 30 dk pilates,45 dakika leslie//
rukgus:cuma* 30 dk yürüyüş+30 dk koşu bandı//c.tesi*30 dk yürüyüş//pazar*30 dk yürüyüş//pazartesi 1 saat yürüyüş+30 dk aerobik//salı*30 dk yürüyüş//çarşamba*20 dk yürüyüş//perşembe*30 dk yürüyüş

canım banusultan 23.06.2012-29.06.2012 263. etapta 62,5 kg ile geri dönmek üzere ayrılmış.

cceylin 28.06.2009-03.07.2009 111. etapta 61,5 kg ile geri dönmek üzere ayrıldı***

zulaley 07.01.2012-13.01.2012 239. etapta 68 kg ile mezun

canım son durumları bunlar ben öğleden sonra burada olamayacağım çocuğu bırakacak kimse yok bugün onu almam lazım. umarım bunlar işine yarar yardımcı olabilmişimdir.

Son düzenleme:
kızlaaarr sabah heyecanla tartıya çıktım, bir de ne göriiiiimm, tartının pili bitmiş bu hafta tartı bildiremiyorumi aynı geçelim bari ((((((((((

***2. TAKIM 276. ETAP**

akrep33 ( 65,2 / 64,7 / 0,5 / 0,77%)
aybüke07( 69,2 / / / %)
genic( 57,8 / 57,5 / 0,3 / 0,52 %)
bahiresemanur( 71,4 /71,4 / 0/ 0,00%)
rukgus( 83,5 / 81 / 2,5 / 2,99 %)
kelebekcearzum( 75 /74 /1 / 1,33%)
krakker(76.9 / 76,3 / 0,6 / 0,78 %)
karabiber01( 81,8 / / / %)
Neslihan( 86,6/ / / %)

2. TAKIM TOPLAM YÜZDESİ: %

kızlaaarr sabah heyecanla tartıya çıktım, bir de ne göriiiiimm, tartının pili bitmiş bu hafta tartı bildiremiyorumi aynı geçelim bari ((((((((((

büyük bir merakla bekliyordum valla ben bile ne durumda olduğunu malum sizin çekişmeleriniz meşhur.

hayirli cumalar hanimlar hic umitsiz bir sekilde tartildim sabah kalkar kalkmaz birde ne goreyim 500 gr vermisim sadece bir gun spor yapabildim dis +bas agrisi yuzunden neyse kilom 72.4 gecen hafta 72.9 du :118::118::118::119::119:

ablacım süpersin hadi bakalım şimdi rakibem sensin sana yetişmem lazım

herkese günaydın...
2 günde 500 gr hafiflemişim,65.5 kilom...haftaya çarşambaya kadar 500 daha gitmeli en az...

iyigidiyorsunuz kızlar bende yürüyüşe bir başlasam

tatlım cumartesi çalışmıyormusun sen bak beni de gaza getirdin sen
tamam şekercim ellerine sağlık..zulaley de katılabiliyor o zaman
işime yaramazmı hızır gibi yetiştin bitanemm
oldumu şimdi yahuu nasılda bekliyodum kilo aldığını görmeyii
büyük bir merakla bekliyordum valla ben bile ne durumda olduğunu malum sizin çekişmeleriniz meşhur.
hiç sorma kuşum yaa kursağımda kaldı yanii
kilom 74.8
çok üzgünümm ama inşallah haftaya fazlasıyla vericemm

canımm geçen haftaki kilonu da lütfen yazarmısın..
secdenur ve sen sıfırdan başlıyosunuz o yüzden önceki kiloda lazım yoksa bu hafta da kalıcaksınız..

Allah ım yarabbiiiimm, kilo almam mümkün mü yaaaahuuuu, spor yapıyoss sporrr,tartıya bende sinir oldum bakalım haftaya nolcak

ben yarışmalara katılabilecek miyim?
tatlım paylaşımların çok az fazlalat ve önceki ve şuanki kilonu yaz hemen olurmu
ee kilon nerde şekercim
tr ye geldiğinde benim sana sunacağım güzellik akupunktur olucak zaten diğer seçenekleri es geç
hayirli cumalar hanimlar hic umitsiz bir sekilde tartildim sabah kalkar kalkmaz birde ne goreyim 500 gr vermisim sadece bir gun spor yapabildim dis +bas agrisi yuzunden neyse kilom 72.4 gecen hafta 72.9 du :118::118::118::119::119:

zabah zabahh günaydın herkeseee:)

başlangıç kilom 72,800
şuanki kilom: 72

değişim: 1,09

herkese günaydın...
2 günde 500 gr hafiflemişim,65.5 kilom...haftaya çarşambaya kadar 500 daha gitmeli en az...

Herkese günaydın
siyahcım nerelerdesin sen..kayboldun sorun yok umarım
günaydın kızlar

bu haftaki kilom 81 kg

akrebim iş yerinden internete giremiyorum gruptan da ayrılmak istemiyorum
nasıl bi çare bulabilirim bilmiyorum

kilolarınızı aldım kızlar

Kısssss akreppppppp sen yazmadınmı benı takıma bakimmmmmmmm:18::18::18:

iyide yoksun güzelim yok oldun hergün burda görüyoduk seni..sen nerelerdesin bakiim hani kiloların
ve ne zaman ve nasıl ayrıldın onlarıda aliimm senden kuşumm..
sonuç listelerinden bakıcaksın..ben zaman ayıramıyorum şekercim..

kaptanım can kuşum....

yaz dönemi bazen çalıştık bazen çalışmadık son demleri yaşıyoruz bakalım geçen hafta ben çalıştım bu hafta asisto çalışır diye ümit ediyorum Allah kısmet ederse tabiiiiiii....

ayrıca akapunkturu soran arkadaşı aydınlatayım....
benim asisto geçen cuma gitti 4 er iğne ile ertesi gün geldi diyet miyet verilmemiş sadece bir kaç tüyo ...adamda karatayı destekleyenlerdenmiş... bu akşam gidip tartılcak ve iğneler değişecek bakalım size bilgi veririm gece....

***2. TAKIM 276. ETAP**

akrep33 ( 65,2 / 64,7 / 0,5 / 0,77%)
aybüke07( 69,2 / / / %)
genic( 57,8 / 57,5 / 0,3 / 0,52 %)
bahiresemanur( 71,4 /71,4 / 0/ 0,00%)
rukgus( 83,5 / 81 / 2,5 / 2,99 %)
kelebekcearzum( 75 /74 /1 / 1,33%)
krakker(76.9 / 76,3 / 0,6 / 0,78 %)
karabiber01( 81,8 / / / %)
Neslihan( 86,6/ / / %)
cceylin(
banusultan(
secdenur(
zulaley(
siyah_24(
missdance(

2. TAKIM TOPLAM YÜZDESİ: %

bugün akrep kafayı yemezse süper olucak..liste hazırlanacak ve takım sayısı en son 13 adet olmalı biz şuan 15 kişiyiz..krakker in durumu biraz sallantıda..bu aralar kötü günler geçiriyor eğer bugünde bildirimde bulunamazsa ona izin verebiliriz biraz..gelemezse 14 gelirse 15 kişiyiz ve ben kimseyi bırakmak istemiyorum..paylaşıma koşup canu gönülden rica edip kabul ettirmeliyim..ya hep birlikte ya da hepbirlikte dimi şekerler..
ehh sizde takımı boş bırakmadan son kuvvet sarılıyosunuz kilo vermeye dimi şekerlikler:103:

hasta idim yattıyorum kaç gündür agızsız dilsiz ala ala .. burdayım ses etmezler giderim neredesin derler.Yav kaç gündür göbegim çatladı akreppppppppppppp akrepppppppppp diye diye hayret bişey ya
kız nesli sen en son kaç kiloydunda 85 düştün ne kadar vermislin çatlayacam işdeyim işimde cok geçmişede bakamıyorum üşendim yazı ver şuraya bari kolay dalga geçim be kuzummmmmmmmm

Akreppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp Neslihan( 86,6/ / / %) gördünmü 85 1,6 vermiş bu başaracak galiba benim hemen bunu sabota etmem lazım inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…