başka yokmu acayip motive ediyor bizi kuşum.... ayrıca nerden buluyosun bunları seeeen.....
arzucum bu foto benim favorim ve bunu senin için paylaşıyorum :)
ta ta ta taaaaaaammmmm:
Eki Görüntüle 519697
aman Allahım farka bakın yaa <anne kız gibilerarzucum bu foto benim favorim ve bunu senin için paylaşıyorum :)
ta ta ta taaaaaaammmmm:
Eki Görüntüle 519697
Akreppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp Neslihan( 86,6/ / / %) gördünmü 85 1,6 vermiş bu başaracak galiba benim hemen bunu sabota etmem lazım inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaaaa
hasta idim yattıyorum kaç gündür agızsız dilsiz ala ala.. burdayım ses etmezler giderim neredesin derler.Yav kaç gündür göbegim çatladı akreppppppppppppp akrepppppppppp diye diye hayret bişey ya
kız nesli sen en son kaç kiloydunda 85 düştün ne kadar vermislin çatlayacam işdeyim işimde cok geçmişede bakamıyorum üşendim yazı ver şuraya bari kolay dalga geçim be kuzummmmmmmmm
arzucum bu foto benim favorim ve bunu senin için paylaşıyorum :)
ta ta ta taaaaaaammmmm:
Eki Görüntüle 519697
vaşşşşşşşşşşşşş anam bu ne 5 ayda süper valla...
Bak guruba alacaksan sırf bu nesli için gelecem zayıflayacam ona göre diyet yapacagım yav kesin bişey söyleseneeeeeeeeeeee ona göre diyet yapım bende .Kilo bildirim verdimse söyleyim aldımsa söyleyim ala ala yaaaaaahadi bee cidden vermişmi o kadar kiloyukız akşamlardan kesildi normaldir bacım..
bak bu hafta misafiri var onun yicektir akşamlarıda alır o kiloyu fazlasıyla merak etme sadece neslinin menüleri takip et canikom
kilo söyleyen kaçtı kesin bugün yiyolardır rahatladılar yahu huuuuuu bugün niye kimse yokkkkk???
Nesli dışında kilo veren tüm arkadaşları kutluyorum***2. TAKIM 277. ETAP**
akrep33 ( 65,2 / 64,7 / 0,5 / 0,77%)
aybüke07( 69,2 / 69,2 / 0 / 0,00%)
genic( 57,8 / 57,5 / 0,3 / 0,52 %)
bahiresemanur( 71,4 /71,4 / 0/ 0,00%)
rukgus( 83,5 / 81 / 2,5 / 2,99 %)
kelebekcearzum( 75 /74 /1 / 1,33%)
krakker(76.9 / 76,3 / 0,6 / 0,78 %)
karabiber01( 81,8 / 81/ 0,8 / 0,98%)
Neslihan( 86,6/ 85 /1,6 / 1,85%)
cceylin( 61,5 / 72 / -0,06 / -0,10%)111. etapta geri dönmek üzere ayrılan eski üye geri döndü
banusultan( 62,5 / 65,5 / -0,21 / -0,34%) 263. etapta geri dönmek üzere ayrılan eski üye geri döndü
secdenur( 72,9 / 72,4 / 0,5 / 0,69%) hamilelik nedeni ile ayrılan eski üye geri döndü
2. TAKIM TOPLAM YÜZDESİ: 0,79%
5 ay değil cano 1 yıl 1 ay
kilo söyleyen kaçtı kesin bugün yiyolardır rahatladılar ya
Nesli dışında kilo veren tüm arkadaşları kutluyorumalanları aynı kiloda kalanlarada darısı haftaya diyorum
Anacım ben kilo bildirimmi dedim senden ses cıkmayınca bende yazmadımalan yok canım bu hafta herkes verdi tabi aybiki saymazsak
hem sen kilonu söyledinmi şekercim ben bekledim bekledim baktım beklemenin sonu gelmiyor yayınladım listeyii aaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?