Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

herkese iyi akşamlar..
menüm
sabah
4 bardak su
1 kase meyveli müsli
ara
1 elma
öğle
domates,salatalık,biber
peynir,zeytin,çay,2 dilim ekmek..
ara
1 küçük kase çerez ve çiğdem..
akşam
nohut yemeği,bol salata
2 dilim ekmek..
2 litre su...

desene haftaya nesliyi 2 kilo vererek yenmiş olucaksın
hadi bakalım haftaya yarışımız var..
sen nasıl ayrılmıştın canım hangi takımdan

çiğdem neydiii çekirdekmiydi acaba:44:

akrep: cuma:50 dk yürüyüş,60 dk cardio fitness// c.tesi:90 dk yürüyüş // pazar: 150 dk yürüyüş //P.tesi:50 dk yürüyüş// ÇARŞ:50 yürüyüş //perş: 30 dk yürüyüş
aybuke: cuma *yok// c.tesi 30 dakika yürüyüş// pazar yok//p.tesi 50 dakika yürüyüş// salı* 40 dakika yürüyüş// çarşamba*40 dakika yürüyüş
bahire:cuma yok /cumartesi 20 dk yürüyüş /pazar 20dk yürüyüş /
arzum:cuma 1 saat yürüyüş//c.tesi 1,5 saat yürüyüş//pazar 2 saat yürüyüş//p.tesi.1,5 saat spor//salı..1,5 saat yürüyüş//çarş..1,5 saat spor//perşembe..1saat yürüyüş//cuma...
neslihan:
ceylin :cumartesi 30 dk yürüyüş // pazar 40 dk yürüyüş // çarşamba 30 dk yürüyüş
banusultan:çarşamba 30 dk pilates,45 dakika leslie//perşembe 45 dakika leslie//cuma 40 dakika pilates//
rukgus:cuma* 30 dk yürüyüş+30 dk koşu bandı//c.tesi*30 dk yürüyüş//pazar*30 dk yürüyüş//pazartesi 1 saat yürüyüş+30 dk aerobik//salı*30 dk yürüyüş//çarşamba*20 dk yürüyüş//perşembe*30 dk yürüyüş

akrep: cuma:50 dk yürüyüş,60 dk cardio fitness// c.tesi:90 dk yürüyüş // pazar: 150 dk yürüyüş //P.tesi:50 dk yürüyüş// ÇARŞ:50 yürüyüş //perş: 30 dk yürüyüş
aybuke: cuma *yok// c.tesi 30 dakika yürüyüş// pazar yok//p.tesi 50 dakika yürüyüş// salı* 40 dakika yürüyüş// çarşamba*40 dakika yürüyüş// perşembe 80 dakika yürüyüş//
bahire:cuma yok /cumartesi 20 dk yürüyüş /pazar 20dk yürüyüş /
arzum:cuma 1 saat yürüyüş//c.tesi 1,5 saat yürüyüş//pazar 2 saat yürüyüş//p.tesi.1,5 saat spor//salı..1,5 saat yürüyüş//çarş..1,5 saat spor//perşembe..1saat yürüyüş//cuma...
neslihan:
ceylin :cumartesi 30 dk yürüyüş // pazar 40 dk yürüyüş // çarşamba 30 dk yürüyüş
banusultan:çarşamba 30 dk pilates,45 dakika leslie//perşembe 45 dakika leslie//cuma 40 dakika pilates//
rukgus:cuma* 30 dk yürüyüş+30 dk koşu bandı//c.tesi*30 dk yürüyüş//pazar*30 dk yürüyüş//pazartesi 1 saat yürüyüş+30 dk aerobik//salı*30 dk yürüyüş//çarşamba*20 dk yürüyüş//perşembe*30 dk yürüyüş

akrep: 480 dakika
aybuke: 240 dakika
bahire: 40 dakika
arzum: 600 dakika
ceylin: 100 dakika
banu: 16 dakika
rukgus:290 dakika

bun göre birincimiz arzum: 600 dakika

ikincimiz akrep 480 dakika
üçüncümüz rukgus 290 dakika

Son düzenleme:
bun göre birincimiz arzum: 600 dakika

ikincimiz akrep 480 dakika bu da benden
üçüncümüz rukgus 290 dakika

HADİ BAKALIM DİNAMİK BİR HAFTAYA DAHA MERHABA DİYELİM, AKIN AKIN YARIŞMAYA KATILALIM ŞEKER BÖCÜKLEEEEEERRR :122: :122:
akrep: cuma:
aybuke: cuma *40 DAKİKA yürüyüş
bahire:cuma
arzum:cuma
ceylin :cuma:
banusultan:cuma :
rukgus:cuma :

ya kızlar canım çok sıkıldı bu işe, pazartesi servise arabayı veriyoruz, araba haftaya çarşamba günü çıkacakmış!!! tövbeler olsun yarabbim, sanki arabayı pert ettim, hayır gerçekten ortada büyük birşey yok, servisten çıkmadıkça eşim açmadığı bu konuyu açmaya başlayacak diye korkuyorum,zorla kavga ettirecekelr bizi

neyse ki yarın kasko araba verecekmiş, biraz olsun susar eşim (

alan yok canım bu hafta herkes verdi tabi aybiki saymazsak

hem sen kilonu söyledinmi şekercim ben bekledim bekledim baktım beklemenin sonu gelmiyor yayınladım listeyii aaaa

şekerim ben pazartesi akşam tartıldığımda tikatinii şey ederim akşam tartıldığımda yani tok karna ve kıyafetlerimle 69.1 çıkmıştım, hayallerini yıkacağım canım ama ben kilo verdiğime eminim.

Akreppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp Neslihan( 86,6/ / / %) gördünmü 85 1,6 vermiş bu başaracak galiba benim hemen bunu sabota etmem lazım inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaaaa
herhalde basaracam sizi kendime guldurecek degilim siz nbaslangicimi gordunuz bakalim sonuclar sizi dahada cok tutusturacak :)))
hadi bee cidden vermişmi o kadar kiloyu kız akşamlardan kesildi normaldir bacım..
bak bu hafta misafiri var onun yicektir akşamlarıda alır o kiloyu fazlasıyla merak etme sadece neslinin menüleri takip et canikom
heheyttt yavrum bu kadar hayal kurma guzelim
menumu suan sana ayrica sunacagim canim
takip edin beni
ya suna kesin birsey diyin ccatladi benim kilo verdigimi gorunce ayy insan bu kadar catladigini belli edermi yaw tamam sakin ol akrepcigim yavas sakin
bayanlarr benim mesaim bitmek üzere herkese şimdiden mutlu sağlıklı az kalorili haftasonları
sanada canim hayirli hafta sonlarii
desene haftaya nesliyi 2 kilo vererek yenmiş olucaksın
hadi bakalım haftaya yarışımız var..
cok guldum ya siyah kim 2 kilo vermek kim ya lutfen arkadaslar gerekci olalim yani
him yaris derken ben eskisi gibi cabuk kilo vermeyecem anam haberiniz olsun yavas yavas ama birdaha almamak sartiyla eskiden yaptik lapalari soklari aldik gene kilolari bak simdi yiyerek zayifliyorum valla kus gibiyim su zayiflamak ne guzel bir duygu allahim
kiz bu boyledir eline koz gecmesin gulum boyle giick eder sen bosver bu hafta insallah daha siki olacaz hadi bak yaris var

aldım kabul ettim yşil çay ikramını, yalan dünya eşliğinde miss gibi olur.
afiyet olsun valla yarasin yesil cay
OOOOOO olmadi ama ben daha yeni oturdum totomun ustune cayi kacirmisim millet keyif yapmis tv karsisinda allahim banada banada yaaaaaa

yok guzelim ya birsey kacirmadin bir bardak icebildik cunku bende diziye felan daldim anca bitirdim geldim su saattede kimse yok zaten neyse artik yarin kahvaltiya gelin

bugunku menum
sabah iki zeytin (maksat meto amca uyansin)

oglen guzel bir kahvalti sucuklu yumurtali zeytinli peynirli

ikindi bir tane muz

aksam YOK

su
su
su :)))))

bugunku menum
sabah iki zeytin (maksat meto amca uyansin)

oglen guzel bir kahvalti sucuklu yumurtali zeytinli peynirli

ikindi bir tane muz

aksam YOK

su
su
su :)))))

bacim sen hic bir sey yemiyorsun ama ne olcak boyle omur boyu boylemi devam edecek:26: hic bana gore degil vallaben hem yerim hem zayiflarim
akrepcim takimdan ayrilmadan onceki kilom 69 du onu soruyorsun ben anlamadim kusura bakma

arzucum bu foto benim favorim ve bunu senin için paylaşıyorum :)

ta ta ta taaaaaaammmmm:

Eki Görüntüle 519697
evet çok güzel olmuşş
zayıf halinde yüzü çpk güzelmiş
bacim sen hic bir sey yemiyorsun ama ne olcak boyle omur boyu boylemi devam edecek:26: hic bana gore degil vallaben hem yerim hem zayiflarim
akrepcim takimdan ayrilmadan onceki kilom 69 du onu soruyorsun ben anlamadim kusura bakma
banada az geldi acaba öğlen ekmeği çokmu kaçırdıda akşam yemedi neslihann

Herkese günaydın kızlar.Yarın yokum pazartesiye anca olurum köye gidip anama yardım edecegim gene.Hiç demiyolar bir pazarda evde kalsın haksızlık ama yahuuuu
Kilomu tartılamadım o yüzden ne oldugumu bilmiyorum akşamdan gidecegim için pazartesiye anca tartılırım bu hafta bakalım verebilecekmiyim kilo ama sizin aranızda belki nesliye inat birşeyler olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…