- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
desene haftaya nesliyi 2 kilo vererek yenmiş olucaksınAnacım ben kilo bildirimmi dedim senden ses cıkmayınca bende yazmadım
gerçi bakmadımda diyette yapmadımda senden ses çıkmayıncsa.Oky öyleyse bu hafta bildirimde varım demek bu.Ben yarın sabah kiloma bakımyazım cumaya kilo bildirimi yapayım hastayımda ben hasta olunca 2 kilo neredeyse fazla cıkıyor bakalım ne gösterecek tartı
herkese iyi akşamlar..
menüm
sabah
4 bardak su
1 kase meyveli müsli
ara
1 elma
öğle
domates,salatalık,biber
peynir,zeytin,çay,2 dilim ekmek..
ara
1 küçük kase çerez ve çiğdem..
akşam
nohut yemeği,bol salata
2 dilim ekmek..
2 litre su...
umarım son listeden alıntılamışımdır..kaybolmasın spor listemiz arada..
alan yok canım bu hafta herkes verdi tabi aybiki saymazsak
hem sen kilonu söyledinmi şekercim ben bekledim bekledim baktım beklemenin sonu gelmiyor yayınladım listeyii aaaa
hasta idim yattıyorum kaç gündür agızsız dilsiz ala ala.. burdayım ses etmezler giderim neredesin derler.Yav kaç gündür göbegim çatladı akreppppppppppppp akrepppppppppp diye diye hayret bişey ya
kız nesli sen en son kaç kiloydunda 85 düştün ne kadar vermislin çatlayacam işdeyim işimde cok geçmişede bakamıyorum üşendim yazı ver şuraya bari kolay dalga geçim be kuzummmmmmmmm
herhalde basaracam sizi kendime guldurecek degilim siz nbaslangicimi gordunuz bakalim sonuclar sizi dahada cok tutusturacak :)))Akreppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp Neslihan( 86,6/ / / %) gördünmü 85 1,6 vermiş bu başaracak galiba benim hemen bunu sabota etmem lazım inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaaaa
hadi bee cidden vermişmi o kadar kiloyukız akşamlardan kesildi normaldir bacım..
bak bu hafta misafiri var onun yicektir akşamlarıda alır o kiloyu fazlasıyla merak etme sadece neslinin menüleri takip et canikom
ya suna kesin birsey diyin ccatladi benim kilo verdigimi gorunce ayy insan bu kadar catladigini belli edermi yaw tamam sakin ol akrepcigim yavas sakinBak guruba alacaksan sırf bu nesli için gelecem zayıflayacam ona göre diyet yapacagım yav kesin bişey söyleseneeeeeeeeeeee ona göre diyet yapım bende .Kilo bildirim verdimse söyleyim aldımsa söyleyim ala ala yaaaaaa
gıcık oldum zaten nesliye damarlarımda kanım çekildi ya 1,6 dan bahsediyor hemde misafiri varken olamaz olamaz olmamalıııııııııı
sanada canim hayirli hafta sonlariibayanlarr benim mesaim bitmek üzere herkese şimdiden mutlu sağlıklı az kalorili haftasonları
desene haftaya nesliyi 2 kilo vererek yenmiş olucaksın
hadi bakalım haftaya yarışımız var..
kiz bu boyledir eline koz gecmesin gulum boyle giick eder sen bosver bu hafta insallah daha siki olacaz hadi bak yaris varşekerim ben pazartesi akşam tartıldığımda tikatinii şey ederim akşam tartıldığımda yani tok karna ve kıyafetlerimle 69.1 çıkmıştım, hayallerini yıkacağım canım ama ben kilo verdiğime eminim.
canımm geçen haftaki kilonu da lütfen yazarmısın..
secdenur ve sen sıfırdan başlıyosunuz o yüzden önceki kiloda lazım yoksa bu hafta da kalıcaksınız..
afiyet olsun valla yarasin yesil cayaldım kabul ettim yşil çay ikramını, yalan dünya eşliğinde miss gibi olur.
OOOOOO olmadi ama ben daha yeni oturdum totomun ustune cayi kacirmisim millet keyif yapmis tv karsisinda allahim banada banada yaaaaaa
bugunku menum
sabah iki zeytin (maksat meto amca uyansin)
oglen guzel bir kahvalti sucuklu yumurtali zeytinli peynirli
ikindi bir tane muz
aksam YOK
su
su
su :)))))
evet çok güzel olmuşşarzucum bu foto benim favorim ve bunu senin için paylaşıyorum :)
ta ta ta taaaaaaammmmm:
Eki Görüntüle 519697
banada az geldi acaba öğlen ekmeği çokmu kaçırdıda akşam yemedi neslihannbacim sen hic bir sey yemiyorsunama ne olcak boyle omur boyu boylemi devam edecek:26: hic bana gore degil valla ben hem yerim hem zayiflarim
akrepcim takimdan ayrilmadan onceki kilom 69 du onu soruyorsun ben anlamadim kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?