akrep: cuma:50 dk yürüyüş,60 dk cardio fitness// c.tesi:90 dk yürüyüş // pazar: 150 dk yürüyüş //P.tesi:50 dk yürüyüş// ÇARŞ:50 yürüyüş //
aybuke: cuma *yok// c.tesi 30 dakika yürüyüş// pazar yok//p.tesi 50 dakika yürüyüş// salı* 40 dakika yürüyüş// çarşamba*40 dakika yürüyüş
bahire:cuma yok /cumartesi 20 dk yürüyüş /pazar 20dk yürüyüş /
arzum:cuma 1 saat yürüyüş//c.tesi 1,5 saat yürüyüş//pazar 2 saat yürüyüş//p.tesi.1,5 saat spor//salı..1,5 saat yürüyüş//çarş..1,5 saat spor//
neslihan:
ceylin :cumartesi 30 dk yürüyüş // pazar 40 dk yürüyüş
banusultan:çarşamba 30 dk pilates,45 dakika leslie//
rukgus:cuma* 30 dk yürüyüş+30 dk koşu bandı//c.tesi*30 dk yürüyüş//pazar*30 dk yürüyüş//pazartesi 1 saat yürüyüş+30 dk aerobik//salı*30 dk yürüyüş//çarşamba*20 dk yürüyüş//perşembe*30 dk yürüyüş //
gecelik sonuçta ayol :)))))))))) seksi değildi, olaydı utancımdan aşağı bile inemezdim, en komiği de fotoğraf çeken elemanın bile kadrajı bana çevirmesiydi
arzuu ben de istiyorum seni yanıma, acayip gaza getiriyorsun, buraya da geeell
hmm eşimin kuzeninin eşiiii:111: :111: hmmm beynime kodladım. şimdi evime ilk gez gelecek olan eşimin kuzeninin eşinden hiç bir hediye beklemezdim açıkçası, alsa da çok şaşırırdım, sen benim eşimin kuzeninin eşi olmaz mısıııınnn yüüüütfeeeeeeeennnnn
temzilediler çok şükür ama koku öyle kolay kolay gitmez, 2 aydır cesetlerle başbaşaydık, kolay diiiill, biz o kokuyu daha 1 sene çekriz gibime geliyor((
Aman Allah 'ım , akşam kimse haberleri izlemesin sakın, elektirikler kesilmiş kızlarrrr:26::26:
Kızlar bak apartmanımız internet haberlerine düşmüş bile
bakarmısınız şu görüntüye!!! çektiğimiz rezillliğe bir bakın
Alanya\'da bol kokulu operasyon - Antalya Haberleri Burada
CEYLİNCİM sana zahme ne zaman ayrıldın ve neden ayrıldın bulurmusun sonuç listelerinden..çok feci yoğunum kahvaltıya bile fırsatım olmadı..
genic cim müsaitsen sen de bakabilirsin..
banuya baktım da bakiyim cceyline de.
oh harikasın şekercik..baktıklarını notlar halinde düşüver kuşum..kendi isteği ile ayrılan ve mezun olan arkadaşlar 6 ay ara vermeleri gerekiyor ona bakıcaz
secdenur hamilelikten ara verdi o sıfır gibi başlicak zaten..
CEYLİNCİM sana zahme ne zaman ayrıldın ve neden ayrıldın bulurmusun sonuç listelerinden..çok feci yoğunum kahvaltıya bile fırsatım olmadı..
genic cim müsaitsen sen de bakabilirsin..
cceylin 28.06.2009-03.07.2009 111. etapta 61,5 kg ile geri dönmek üzere ayrıldı
cceylinin durumu kesinlikle bu.
61,5 ile çıkıp 76 ile gerş dönmekk, paha biçilemezzzz
tatlım daha önce takımlara katılmışmıydınben yarışmalara katılabilecek miyim?
tatlım nesli takımda zatencanım banusultan 23.06.2012-29.06.2012 263. etapta 62,5 kg ile geri dönmek üzere ayrılmış.
secdenur tamam. neslihan, zulaley ve cceyline bakacağız değil mi ?
61,5 ile çıkıp 76 ile gerş dönmekk, paha biçilemezzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?