Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

dünkü menüm:

sabah 4 dilim peynir, limonlu maydonoz, domates, şekersiz çay
ara:1 soda
öğlen: yarım tabak pilav, yoğurt, salata
ara: 1 elma
akşam: 1 kase çorba, 6 kaşık sebze, salata

dünkü menüm:

sabah 4 dilim peynir, limonlu maydonoz, domates, şekersiz çay
öğlen: yarım tabak pilav, yoğurt, salata
ara: 1 elma
akşam: 1 kase çorba, 6 kaşık sebze, salata

bu menüyü dün yazmıştın kuşumm
sen hergün aynı menüyümü yiyosun yoksa tekrarmı oldu

bu menüyü dün yazmıştın kuşumm
sen hergün aynı menüyümü yiyosun yoksa tekrarmı oldu

diyetisyen listesi ya akrepcim, 1 hafta boyunca aynı şeyler, cumartesileri listemi yeniliyor, sadece iş yerinde çıkan yemeklere göre öğlenle akşamın yerini değiştirebilrim. örnegin pilav yoksa iş yerinde tazefasulye varsa sebzeli menüyü öglen pilavlı menüyü akşam yiyebilirm. bir de sebze yemekleri değişiyor. pazar sebze olarak tazefasulye yemiştim, dün akşam patlıcan yedim.

Son düzenleme:
arzucum sen de sormuştun geçen gün ne yiyorsunkaratay mı merak ettim die, ben yazmayı unutmuşum diyet listemi....

bu haftaki diyet listmein orjinalini yazıyorum soran arkadaşlar olmuştu, yalnız dedigim gibi eger kendinize uygulayacaksanız benim cerrahi operasyon geçirdigimi ve bazı besinlerin ona göre ayarladngını göz önünde bulundurun hatunlar.

sabah ılık limonlu su
kahvaltı: 4 dilim peynir
bol maydonoz (bol limon)
1 domates
şekersiz çay

ara: 1 soda

öğlen: bol salata (1 tatlı kaşığı zeytinyağ)
1 yemek tabagı makarna veya 1/2 tabak pilav (makarna kıymasız olacak)
1 kase yogurt

ara: 1 meyve

akşam: 1 kase çorba
bol salata
6 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği (susuz)

gece:1 meyve

öğlenle akşam menülerini yer değiştirebilirsiniz.

arşiv mi en sıkıcı yerdir. allah sabır versin canım .
ayyy güzelim bilirim stresss geçer gider insanın başına herşey geliyor deneyim oluyor unutmuyor hele haksızlık varsa kursağında kalıyor yutamıyor bilirim ama gün geliyor batıyor fakat acıtmıyor sabır güzelim tevekkül et dua et allahtan yardım iste yetişiyor rabbim sıkıntısını hafifletiyor ...
Hiç iştahım yok. Canım birşey yapmak istemiyor yemek yemek istemiyor
haklısın benim iyilik meleğim sıkma canını geçer bu günler de insan evet stresss varsa bu hale gelebiliyor
canın sıkan birşey mi oldu genic??
hoş keşke benim de moralim bozulunca iştahıma vursa:) kesilse kapansa. nerdeee daha çok açılıyor mübarek!

öyle deme ceylin gerçekten insanın yaşadığı stres kat sayısına göre davranışı değişebiliyor bazen benim açılır bazen kapanır stresss etmenine göre değişir

bu arada genic sana olan sözümü 2 haftalığına erteledik bilgin olsun canım yeme içme düzenim bozuldu yemekhane yönetimi verdiler 2 haftalığına aşçı ne pişirirse dikkatli olmak kaydıyla yemek zorundayım
öğlenleri için geçerli bu durum
şu kalkma saatlerimi yarın ayara geçiriyorum
kesinlikle evde kahvaltı yapıyorum
onun dışında problem yok durmak yok yola devam ...

herkes kilolarına eriyeceksin desin beyin gücü nasıl fikir
bu arada benim suyum 1 litree oldu 1,5 litre daha içmeliyim dur yarım litresini daha içeyim akşama 1 litre kalsın hadi kızlaaaarrr su vaktiiiii
sulayın kendiniziiiii

kızlar kendi yürüyüşlerimi en son listeye ekledim:
akrep: cuma:50 dk yürüyüş,60 dk dambıllı cardio fitness // c.tesi: 120 dk yürüyüş // p.tesi:60 dk yürüyüş //
aybuke: cuma *40 DAKİKA yürüyüş
bahire:cuma 60 dk yürüyüş /cumartesi yok /pazar yok /pazartesi 30 dk lesli yürüyüşü+dance /bugün keyfim yerinde süpriiizzz olsuuunnn
arzum:cuma..1 saat yürüyüş//c.tesi..2 saat yürüyüş//pazar..1 saat yürüyüş//p.tesi..1 saat yürüyüş
ceylin :cuma: yok// cumartesi 20 dk yürüyüş // pazar 40 dk yürüyüş
banusultan:cuma :40 dakika pilates,60 dakika yürüyüş//cumartesi 90 dakika yürüyüş//pazar 60 dakika yürüyüş//
rukgus:cuma

kızlar hadi kurbana hedef belirliyoruz
ilk ben diyorum
eveett 60 diyorumm
sıradaki hemen belirtsin hedefini

zaman göstermemiş akrep şöyle yapalım kurbana kadar memlekete gider herkes büyük bir ihtimal asılalım hedef belirleyelim acımızdan ölelim ama hedefe ulaşmak için gayret gösterelim
böyle olsa nasıl olur akreppp
benim kurbana kadar hedefim 67 hadi bakalım kızlar
söyleyin hedefleri

sağol canım... bu ara benimde iştah kesildi biraz....
mater yapmaya karar verdim baharda ama nasıl yapılır nerden başlanır hiç bir şey bilmiyorum...
ales males hiç alakam olmadı şimdiye kadar düşünmemiştim birden esti...
aof hakla ilişkiler 2 yıllık ve işletme 4 yıllık bitirdim denetmen olmaya karar verdim... sınavlarına giricem ama yüksek lisansda istiyorum...
offf ya ben nerden ve nasıl başlayacağım bilmiyorum.. kafam durdu... araştırıp duruyorum...
gizlice kimse bilmeden yapmak istiyorum bu sebeple kimselere soramıyorum...

hayırlısı olsun canım kararın güzel..
neden gizlice yapıyosunki..çalışırken sınavlarda belli olmicakmı??

Herkese günaydın güzel bir gün geçirmek dilegiyle
Dünkü menumu yazım şimdiden bagırmaları duyar gibiyim:26::26::26::26:
Sabah 6 da kalkış bir kahve bir kaç zeytin
Ara ögün kahvaltı şeklinde yaptım bir dilim cavdar ekmegi köyden çökelik gelmişti onunla birlikde yedim.
Öglen malesef bişey yiyemedim boş vakit bulamadım ara ögün olarak geçiştirdim elma bir kaç galeta kahve şeklinde
Aşkam ahhh akşam abarttım tabi koca bir tabak salata bir kase un corbası 3 yada 4 çatal makarna bir çatal tavuk bir dilim ekmek
Yatmadan önce dayanamadım kahvemin yanında azcık çikolata vardı:26::26::26::26:
Valla cumaya Toplam kilo verişim eger 4 olmaz ise asacam kendimi bir liste deviren ezber bozan olarak bilinen ben ilk haftalarda iyi kilo veremem gerek diye düşünüyorum ee buna birde metobolizmayı ekler isek çok yiyen ben birden yememi yarıya indirdigimide hesaba katarsak ama cesaret edip sabah tartıya cıkamadım ne yalan diyim moralim bozulur diye

arzucum ben bilgi sahibiyim elimden geldiğince yardımcı olurum sana sormak istedigin birşey varsa.

öğlen öğün atladığınız için akşama etkisi çıkmış malesef.

öğlenle akşam arasında ara öğün yapın isterseniz, akşama daha az acıkıyor insan.

günaydın herkeseee

dün genel itibariyle güzel bir gün geçirdim. bütün gün klasik olarak işteydim zaten. akşama iş çıkışında uzun zamandır görüşmedigim bir arkadaşımla buluştuk. Allahtan O da diyet yapıyordu oturduk karşılıklı salata yedik işten, hayattan, aşktan, kitaplardan konuştuk çok güzel bir sohbet geçti....

eve geldigimde saat 8.30 filandı geç oldu die 1 kase tarhana çorbası içtim sadece.

dünkü menüm:

sabah:4 dilim peynir, maydonoz, yarım domates, şekersiz çay
öğlen: yarım pirinç pilavı,az yogurt, semizotu salatası
ara:1 köy elması küçük (dedem yollamış köyden çok güzeldi:))
akşam: salata,1 kase çorba

ösym görevlisi arkadaşın var aşk olsun arzum sor sormak istediğini bahsettiklerin hakkında bilgi vereyim ales senede 2 kere olur bahar ve güz dönemi güz dönemi başvurusu bugün son alese girip alacağın puan ve 4 yıllık lisans diplomanla yüksek lisansa başvurabilirsin yüksek lisans 2 ye ayrılır tezli ve tezsiz diye tezsiz yaparsan dönem başına 3000/4000 arası ücretli devlet yada vakıf fark etmez fiyatlar böyle tezli yaparsan devam sorunun var okula gitmek zorundasın tez yazmak zorundasın tezini bir kurulda savunmak zorundasın fiyat olarak tabi daha düşük
bahsettiğin denetmenlik sınavına ise KPSS A gurubu ile giriliyor alan bilgisinden ve dil den sınava girmek gerekiyor önce daha sonra bakanlıklar mülakat sınavı açıyor mülakatı da kazanırsan ki mülakat hatırlı dost ve arkadaş demek denetmen yard olarak atanıyorsun buradaki hadise KPSS A alan bilgisinden iyi bir puan almak gerekir bu sene benim de karar verdiğim kariyerim için yapacağım zor olan şey de buydu benimde niyetim var buhafta başlayacam çalışmaya allah nasip ederse bu süreci beraber yaşamış oluruz canım

güzelim bak sen akşam la öğleyi birbirine karıştırıyorsun kahveni anladık sabah ve araları da anladık ama bari şu akşam menülerinle öğle menülerini yer değiştir akşam yeme bir cacıkla yada bir bardak ayranla geçiştir bir iki gün akşam oruç tutarsan miğde alışır vucut alışır sabah aç kalkarsın sonra kahvaltı yapmak istiyormusun istemiyormusun bir bak dene kendini bağırmıyoruz beaaaa kendine gel diye uğraşıyoruz siyahım güzelim .54:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…