dünkü menüm:
sabah 4 dilim peynir, limonlu maydonoz, domates, şekersiz çay
ara:1 soda
öğlen: yarım tabak pilav, yoğurt, salata
ara: 1 elma
akşam: 1 kase çorba, 6 kaşık sebze, salata
bu menüyü dün yazmıştın kuşumm
sen hergün aynı menüyümü yiyosun yoksa tekrarmı oldu
arşiv mikızlar sormayın allaha şükür hastalık durumları yok. sadece iki gündür arşivde çalışıyorum ama geçmişe göz atıyorum atmaya çalışıyorum en azından. bu hafta ikinci olmuşuz. rukgus bireyselde BİRİNCİ TEBRİKLER
ayyy güzelim bilirim stresss geçer gider insanın başına herşey geliyor deneyim oluyor unutmuyor hele haksızlık varsa kursağında kalıyor yutamıyor bilirim ama gün geliyor batıyor fakat acıtmıyor sabır güzelim tevekkül et dua et allahtan yardım iste yetişiyor rabbim sıkıntısını hafifletiyor ...Işyerinde arşivde çalışıyoruz iki gündür yoğun ve biraz kirli durumlar. Evde de eşimin iş ile ilgili sıkıntılar mevcut ki bu durum hem ona hem de bana fazlası ile yansıyor ona destek olabilmek adına. Moralim biraz bu durumlara bozuk her ne kadar ona yansıtmamaya çalışmasam da. Ama dediğim gibi sağlığımız sıhhatimiz yerinde bunlar gelip geçecek.
haklısın benim iyilik meleğim sıkma canını geçer bu günler de insan evet stresss varsa bu hale gelebiliyorHiç iştahım yok. Canım birşey yapmak istemiyor yemek yemek istemiyor
canın sıkan birşey mi oldu genic??
hoş keşke benim de moralim bozulunca iştahıma vursa:) kesilse kapansa. nerdeee daha çok açılıyor mübarek!
kızlar hadi kurbana hedef belirliyoruz
ilk ben diyorum
eveett 60 diyorumm
sıradaki hemen belirtsin hedefini
bunun akreple şu ilgisi var canım (belki okumuşsundur ama unutmuş olabilirsin): missdance daha önce akrebe bir soru yöneltti "akrep ben ne zaman takıma gireceğim" diye. muhtemelen bir cevep alamadıgını düşünüp ben başka takıma geçiyorum dedi, ben de durumu izah ettim.
sen bu menüyle kilo vermeyeceksin de biz mi verecegiz arzum??? perfect!
sağol canım... bu ara benimde iştah kesildi biraz....
mater yapmaya karar verdim baharda ama nasıl yapılır nerden başlanır hiç bir şey bilmiyorum...
ales males hiç alakam olmadı şimdiye kadar düşünmemiştim birden esti...
aof hakla ilişkiler 2 yıllık ve işletme 4 yıllık bitirdim denetmen olmaya karar verdim... sınavlarına giricem ama yüksek lisansda istiyorum...
offf ya ben nerden ve nasıl başlayacağım bilmiyorum.. kafam durdu... araştırıp duruyorum...
gizlice kimse bilmeden yapmak istiyorum bu sebeple kimselere soramıyorum...
sağol canım... bu ara benimde iştah kesildi biraz....
mater yapmaya karar verdim baharda ama nasıl yapılır nerden başlanır hiç bir şey bilmiyorum...
aof hakla ilişkiler 2 yıllık ve işletme 4 yıllık bitirdim denetmen olmaya karar verdim... sınavlarına giricem ama yüksek lisansda istiyorum...
offf ya ben nerden ve nasıl başlayacağım bilmiyorum.. kafam durdu... araştırıp duruyorum...
Herkese günaydın güzel bir gün geçirmek dilegiyle
Dünkü menumu yazım şimdiden bagırmaları duyar gibiyim:26::26::26::26:
Sabah 6 da kalkış bir kahve bir kaç zeytin
Ara ögün kahvaltı şeklinde yaptım bir dilim cavdar ekmegi köyden çökelik gelmişti onunla birlikde yedim.
Öglen malesef bişey yiyemedim boş vakit bulamadım ara ögün olarak geçiştirdim elma bir kaç galeta kahve şeklinde
Aşkam ahhh akşam abarttım tabi koca bir tabak salata bir kase un corbası 3 yada 4 çatal makarna bir çatal tavuk bir dilim ekmek
Yatmadan önce dayanamadım kahvemin yanında azcık çikolata vardı:26::26::26::26:
Valla cumaya Toplam kilo verişim eger 4 olmaz ise asacam kendimi bir liste deviren ezber bozan olarak bilinen ben ilk haftalarda iyi kilo veremem gerek diye düşünüyorum ee buna birde metobolizmayı ekler isek çok yiyen ben birden yememi yarıya indirdigimide hesaba katarsak ama cesaret edip sabah tartıya cıkamadım ne yalan diyim moralim bozulur diye
ösym görevlisi arkadaşın var aşk olsun arzumsağol canım... bu ara benimde iştah kesildi biraz....
Herkese günaydın güzel bir gün geçirmek dilegiyle
Dünkü menumu yazım şimdiden bagırmaları duyar gibiyim:26::26::26::26:
Sabah 6 da kalkış bir kahve bir kaç zeytin
Ara ögün kahvaltı şeklinde yaptım bir dilim cavdar ekmegi köyden çökelik gelmişti onunla birlikde yedim.
Öglen malesef bişey yiyemedim boş vakit bulamadım ara ögün olarak geçiştirdim elma bir kaç galeta kahve şeklinde
Aşkam ahhh akşam abarttım tabi koca bir tabak salata bir kase un corbası 3 yada 4 çatal makarna bir çatal tavuk bir dilim ekmek
Yatmadan önce dayanamadım kahvemin yanında azcık çikolata vardı:26::26::26::26:
Valla cumaya Toplam kilo verişim eger 4 olmaz ise asacam kendimi bir liste deviren ezber bozan olarak bilinen ben ilk haftalarda iyi kilo veremem gerek diye düşünüyorum ee buna birde metobolizmayı ekler isek çok yiyen ben birden yememi yarıya indirdigimide hesaba katarsak ama cesaret edip sabah tartıya cıkamadım ne yalan diyim moralim bozulur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?