haşlanmış fıstımııevet kızlar menüleri alalım
benim dünki menüm
sabah
simit çay
ara 1 avuç çekirdek
öğle
bezelye ,pirinçli tavuk çorbası 2 çatal bulgur pilavı ekmek yok
ara
1 avuç çekirdek
akşam
1 tabak haşlama fıstık
bizim mersin yöresine aittir bilmeyenler için söyleyeyim taze yer fıstığı tenceerede kabuklu haşlanır sonra tüketilir
2 litre su tükettim
Nisaya kahvaltısını yaptırdıktan sonra antibiyotiğini içirmek istedim,""hayıyyy anne öyyyyttmenim içççiiysin ""dedi, çantasına şurubunu kattım, okula götürdüm, öğretmeni da kapıda karşıladı sağolsun, durumu anlattım, biz sohbet ederken nisa araya girdi, ööytmenimm biliyo musuuun ben kustuuummm dedi naz yaparak, yıkıldık gülmekten, öpe öpe doyamadım, el sallayarak ayrıldık. eve geldim mutfağı topladım, makineyi çalıştırdım, yemeği ocağa koydum, yemek pişerken çay demledim, şimdi onu yudumlarken size yazayımd edim, yalnız biz yine vınn kotasına takıldık kızlar, bitmek üzere, ve yeni dolum için daha 10 gün var, malesef 10 gün boyunca azar azar girmek zorundayım.
bu nednele banu eğer müsaiitsen bu hafta spor takibini ve hesaplamasını sen yapabilir msiin? bu arada kzlar lütfen günlük giriş yamayı ihmal etmeyelim , rica edeceğim öptüm herpinizi
secdenur çok üzüldüm, çok çok geçmiş olsun( gurbetlik zor, hele başka ülkede olmak bambaşka bir duygu olsa gerek (
akrep senin prensese de çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum
bahoooşşşşş aferin bak azmini takdir ettim, demek bebek büyüdü mü diyorlar haaaaaaaabiz sana hamile gibisin deyince sinir oluyorudn inanmıyordun, şimdi o eski fotoğraflarına bir kıyasla kendini bakayım, yıllarca kendine nasıl eziyet etmişsin gör
Anam dögeydin ne kızıyon el kadar sabıya be .Nescafe bagımlısıyım aslalarımın arasındadır asla aslaaaaaaaaaaaaaaaasabahlarıda erken kalkarım ama yiyemem yinede metobolizmam için agzıma bişey atarım kahvaltıyı ara ögün gibi yaparım akşam yemeginide napım 7 de cıkıyorum aloış veriş davetsiz misafir yemek derken böyle oldu ne yani 3 de yedigim çorbaylamı yataydım acıyın be bana bu arada ben meyve yiyince acıkıyorum
Teker teker gelin be üzerime ala ala
Valla hayatta duramam o kadar ac düşer bayılırım sebebi kk daki gurup diyede ilan ederim ala alagerekirse 3 te yediğinle yat ama akşam o satte yeme...
aynen öyle canım aslaaaaaaa ama aslaaaaa nescafe yoooook
kızlar genic nerelerde gelmemiş dün geldi de gözümdenmi kaçtı acaba?
benim bebeğim var ismi nisa biz anlaştık benim bebeğim olanaa kadar o benim kızım olaccaaakkkNisaya kahvaltısını yaptırdıktan sonra antibiyotiğini içirmek istedim,""hayıyyy anne öyyyyttmenim içççiiysin ""dedi, çantasına şurubunu kattım, okula götürdüm, öğretmeni da kapıda karşıladı sağolsun, durumu anlattım, biz sohbet ederken nisa araya girdi, ööytmenimm biliyo musuuun ben kustuuummm dedi naz yaparak, yıkıldık gülmekten, öpe öpe doyamadım, el sallayarak ayrıldık. eve geldim mutfağı topladım, makineyi çalıştırdım, yemeği ocağa koydum, yemek pişerken çay demledim, şimdi onu yudumlarken size yazayımd edim, yalnız biz yine vınn kotasına takıldık kızlar, bitmek üzere, ve yeni dolum için daha 10 gün var, malesef 10 gün boyunca azar azar girmek zorundayım.
bu nednele banu eğer müsaiitsen bu hafta spor takibini ve hesaplamasını sen yapabilir msiin? bu arada kzlar lütfen günlük giriş yamayı ihmal etmeyelim , rica edeceğim öptüm herpinizi
secdenur çok üzüldüm, çok çok geçmiş olsun( gurbetlik zor, hele başka ülkede olmak bambaşka bir duygu olsa gerek (
akrep senin prensese de çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum
bahoooşşşşş aferin bak azmini takdir ettim, demek bebek büyüdü mü diyorlar haaaaaaaabiz sana hamile gibisin deyince sinir oluyorudn inanmıyordun, şimdi o eski fotoğraflarına bir kıyasla kendini bakayım, yıllarca kendine nasıl eziyet etmişsin gör
burada kızmak kırılmak yok siyah ok bizler bilir kişi değiliz uyarırız birbirimizi sizlerde bizi uyaracaksınız kızmak yok ok canım gerçekleri söylüyoruz yanlışlarımızı hatta yaptığımız hataları paylaşıyoruz deneyimlerimizi ki bu hataları diğer hatunlar yapıp zaman kaybetmesinler diyeBunun akreple ne ilgisi var anlamadım
Alır demi kızzzz alır inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Anam dögeydin ne kızıyon el kadar sabıya be .Nescafe bagımlısıyım aslalarımın arasındadır asla aslaaaaaaaaaaaaaaaasabahlarıda erken kalkarım ama yiyemem yinede metobolizmam için agzıma bişey atarım kahvaltıyı ara ögün gibi yaparım akşam yemeginide napım 7 de cıkıyorum aloış veriş davetsiz misafir yemek derken böyle oldu ne yani 3 de yedigim çorbaylamı yataydım acıyın be bana bu arada ben meyve yiyince acıkıyorum
Teker teker gelin be üzerime ala ala
atom karınca arzuuuu menün güzel tatlım devam ett bekleme yapmaa dermişimdünkü menümüz...
sabah... simit-çay
öğlen... haşlanmış söğüs tavut-salata
ara..... 1 avuç fındık
akşam. 3 incir... b2 dilim k.ekmeğine labne
spor 1 saat yürüyüş
2 litre su
kız hiç pazarda görmedinmi yeni çıkmış taze fıstık eski yer fıstığı ile olmaz yeni çıkmış tazesi satılır ya o taze fıstıkları haşlamazsan ya da tüketmezsen çürür kurumaz istersen dene nasıl yiyor mersin halkı o taze yer fıstıklarını sanıyorsun kız hatta geçenlerde şu s tv de gezen murat varya seyahat edip memleketleri gösteriyor silifkeyi gösterirken fıstık haşlamasını da gösterdi şimdiye kadar o da yememiş mersine gelirseniz yemeden dönmeyin dışarda bulamazsınız bu memleketten yüreği iyilik dolu bir teyzemizi bulacaksınz rica edeceksiniz yaptıracaksınız ama inanın değer diye konuyu özetlemiştihaşlanmış fıstımıımersinmii iyide ben neden bilmiyorumki bu tadıı
güzel oluyomu kuşum tadı..ben o fıstığı rırınlanmış çpk severim ama haşlandığını ilk defa okuyorum:26:
ayyy yerim ben onu yerimmsağol canım benim sen de dikkat et prensesin ve kendine
kızlar genic nerelerde gelmemiş dün geldi de gözümdenmi kaçtı acaba?
Bunun akreple ne ilgisi var anlamadım
dünkü menümüz...
sabah... simit-çay
öğlen... haşlanmış söğüs tavut-salata
ara..... 1 avuç fındık
akşam. 3 incir... b2 dilim k.ekmeğine labne
spor 1 saat yürüyüş
2 litre su
Hiç iştahım yok. Canım birşey yapmak istemiyor yemek yemek istemiyor
canın sıkan birşey mi oldu genic??
hoş keşke benim de moralim bozulunca iştahıma vursa:) kesilse kapansa. nerdeee daha çok açılıyor mübarek!
akrep ben ne zaman yarışmaya katılıcam?
gelip gidip yazıyorum ama bende yarışlara katılmak istiyorum biraz motivasyona ihtiyacım varda.
bu sabah kahvaltı yapmadım mevlüte gittim öğlen bir kase tavuklu pilav ve 4-5 tane lokma yedim birde türk kahvesi içtim.akşam yemek yemedim doğal olarak.başanayım da semerimi yiyeyim dedim.
insaninty yaptım 40 dk ve 8 min abs yaptım toplam sporum 48 dk bugunluk
evle ilgili diyelim bunun için canım sıkkın o kadar ama bunlar da geçecek allah sağlık sıhhat huzur versin önce. :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?