Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

merhaba hatuncuklar...

Yarabbim neler oluyor hepinize dökülüyonuz ayol... çoluk çocuk....

şimdi sabah duamız edelim...

Hasatalara şifa...
dertlilere derman...
karanlıkta kalanlara ışık..
yolunu kaybetmişlere kılavuz...
kocasızlara koca...
evlilere huzur...
dermansızlara derman...
çalışana bol kazanç...
çileliye sabır...
vEEEEEEEEEEEERRRR ALLAHIIIIIIIIIIIIIIIIIMMM....

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn.............

dünkü menümüz...

sabah... simit-çay
öğlen... haşlanmış söğüs tavut-salata
ara..... 1 avuç fındık
akşam. 3 incir... b2 dilim k.ekmeğine labne

spor 1 saat yürüyüş
2 litre su

kızlar kendi yürüyüşlerimi en son listeye ekledim:
akrep: cuma:50 dk yürüyüş,60 dk dambıllı cardio fitness // c.tesi: 120 dk yürüyüş //
aybuke: cuma *40 DAKİKA yürüyüş
bahire:cuma
arzum:cuma..1 saat yürüyüş//c.tesi..2 saat yürüyüş//pazar..1 saat yürüyüş//p.tesi..1 saat yürüyüş
ceylin :cuma: yok// cumartesi 20 dk yürüyüş // pazar 40 dk yürüyüş
banusultan:cuma :40 dakika pilates,60 dakika yürüyüş//cumartesi 90 dakika yürüyüş//pazar 60 dakika yürüyüş//
rukgus:cuma

haşlanmış fıstımıı mersinmii iyide ben neden bilmiyorumki bu tadıı
güzel oluyomu kuşum tadı..ben o fıstığı rırınlanmış çpk severim ama haşlandığını ilk defa okuyorum:26:

ayyy yerim ben onu yerimm sağol canım benim sen de dikkat et prensesin ve kendine

ben de kızımı okula bıraktım en sevgilinin öğle randevusuna koştum şimdi çay aldım sizlere bakıyorum bakalım neler yaptınız
ya aile gibiyiz diye diye cidden aile olduk ayol bacı kardeş yeğen iç içe

Son düzenleme:
kızlar kendi yürüyüşlerimi en son listeye ekledim:
akrep: cuma:50 dk yürüyüş,60 dk dambıllı cardio fitness // c.tesi: 120 dk yürüyüş // p.tesi:60 dk yürüyüş //
aybuke: cuma *40 DAKİKA yürüyüş
bahire:cuma
arzum:cuma..1 saat yürüyüş//c.tesi..2 saat yürüyüş//pazar..1 saat yürüyüş//p.tesi..1 saat yürüyüş
ceylin :cuma: yok// cumartesi 20 dk yürüyüş // pazar 40 dk yürüyüş
banusultan:cuma :40 dakika pilates,60 dakika yürüyüş//cumartesi 90 dakika yürüyüş//pazar 60 dakika yürüyüş//
rukgus:cuma

gerekirse 3 te yediğinle yat ama akşam o satte yeme...
aynen öyle canım aslaaaaaaa ama aslaaaaa nescafe yoooook

gerekirse 3 te yediğinle yat ama akşam o satte yeme...
aynen öyle canım aslaaaaaaa ama aslaaaaa nescafe yoooook
Valla hayatta duramam o kadar ac düşer bayılırım sebebi kk daki gurup diyede ilan ederim ala ala
Kahveye doktorum müsade etti. etmese bile sigara kahve aç kalırım ama bırakamam.Eşim bir ara şey diyordu alkoliklerin tedavi merkezleri varda nescoliklerin niye yok diye ama şakersiz içerim ben azcıkda süt tozu süt tozunu eskiden hiç katmazdım bu aralar katmaya başladım

kızlar genic nerelerde gelmemiş dün geldi de gözümdenmi kaçtı acaba?

kulaklarım çınlar gibi olmuştu doğruymuş :))))

şaka bir tarafa merak ettiğin için teşekkür ederim.

herkese selam kızlar.

akrep ve aybuke ikinizinde prenseslere ve sizlere ayrı ayrı geçmiş olsun mevsim geçişi malesef çocukların çoğunluğu hasta. sizlerde dikkat edin kendinize bulaşma olasılığı da yüksek.

krakker yeniden aramızda sevindim onun adına sorunların biraz çözülmüş olması güzel. bu arada ben de antalya merkezdeyim. kesinlikle tavsiye ederim.

benim bebeğim var ismi nisa biz anlaştık benim bebeğim olanaa kadar o benim kızım olaccaaakkk annesi iyi bakmıyor hastalandırıyor kızımı kızıyorum ama ahh aybikim ahh sen teyzelik nedir nereden bileceksiiin bilemezsin şekerim
burada kızmak kırılmak yok siyah ok bizler bilir kişi değiliz uyarırız birbirimizi sizlerde bizi uyaracaksınız kızmak yok ok canım gerçekleri söylüyoruz yanlışlarımızı hatta yaptığımız hataları paylaşıyoruz deneyimlerimizi ki bu hataları diğer hatunlar yapıp zaman kaybetmesinler diye
sende uyar gerekçesi ile beraber bizimle bilgilerini paylaş tamam tatlım
dünkü menümüz...

sabah... simit-çay
ara..... 1 avuç fındık

spor 1 saat yürüyüş
2 litre su
atom karınca arzuuuu menün güzel tatlım devam ett bekleme yapmaa dermişim
kız hiç pazarda görmedinmi yeni çıkmış taze fıstık eski yer fıstığı ile olmaz yeni çıkmış tazesi satılır ya o taze fıstıkları haşlamazsan ya da tüketmezsen çürür kurumaz istersen dene nasıl yiyor mersin halkı o taze yer fıstıklarını sanıyorsun kız hatta geçenlerde şu s tv de gezen murat varya seyahat edip memleketleri gösteriyor silifkeyi gösterirken fıstık haşlamasını da gösterdi şimdiye kadar o da yememiş mersine gelirseniz yemeden dönmeyin dışarda bulamazsınız bu memleketten yüreği iyilik dolu bir teyzemizi bulacaksınz rica edeceksiniz yaptıracaksınız ama inanın değer diye konuyu özetlemişti

bende merak etmeye başladım kızlar ekibe birşey oluyor
bu hafta miskinliğimin son haftası yavaş yavaş harekete başladım ben size de tavsiye ederim hastalanmayın kızlar kendinize iyi bakın ya

kızlar sormayın allaha şükür hastalık durumları yok. sadece iki gündür arşivde çalışıyorum ama geçmişe göz atıyorum atmaya çalışıyorum en azından. bu hafta ikinci olmuşuz. rukgus bireyselde BİRİNCİ TEBRİKLER

Işyerinde arşivde çalışıyoruz iki gündür yoğun ve biraz kirli durumlar. Evde de eşimin iş ile ilgili sıkıntılar mevcut ki bu durum hem ona hem de bana fazlası ile yansıyor ona destek olabilmek adına. Moralim biraz bu durumlara bozuk her ne kadar ona yansıtmamaya çalışmasam da. Ama dediğim gibi sağlığımız sıhhatimiz yerinde bunlar gelip geçecek.

Hiç iştahım yok. Canım birşey yapmak istemiyor yemek yemek istemiyor

Bunun akreple ne ilgisi var anlamadım

bunun akreple şu ilgisi var canım (belki okumuşsundur ama unutmuş olabilirsin): missdance daha önce akrebe bir soru yöneltti "akrep ben ne zaman takıma gireceğim" diye. muhtemelen bir cevep alamadıgını düşünüp ben başka takıma geçiyorum dedi, ben de durumu izah ettim.
dünkü menümüz...

sabah... simit-çay
ara..... 1 avuç fındık

spor 1 saat yürüyüş
2 litre su

sen bu menüyle kilo vermeyeceksin de biz mi verecegiz arzum??? perfect!

canın sıkan birşey mi oldu genic??
hoş keşke benim de moralim bozulunca iştahıma vursa:) kesilse kapansa. nerdeee daha çok açılıyor mübarek!

evle ilgili diyelim bunun için canım sıkkın o kadar ama bunlar da geçecek allah sağlık sıhhat huzur versin önce. :))))))

Siyah_24, bu missdance'in bizim takımdaki sondan 2 önceki mesajı, hatta altında senin de beğenin var. akreple ne ilgisi var bunun dedigin sorunun cevabı burda akrep takıma girememişti bir kaç gündür bence izah ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…