Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kahvaltınız hazııır
afiyet olsun arkadaşlar

selam arkadaslar 3 gundur giremiyorum su agriyan disimden hala kurtulamadim iyibir doktor ariyormusuzesim oyle diyor:26:dun gecede sebebini bilmedigim birsekilde titremeyle uyandim hertarafim agriyordu ozellikle kasiklarim ve belim tamam dedim omrumun sonuna geldim ben basladim aglamaya burda kimsem yok cocuklarim ne olacak diye ilac falan ictim neyse kendime geldim basladim sukretmeye rabbim var ne yapiyorsun deyip toparlandim ama cok zordu rabbim sagliktan geri koymasin bizi agri kesiciyle duruyorum bugun yine oyle siddetlenirse agrilarim doktora giderim artik nefret ediyorum doktora gitmekten

ÇOk geçmiş olsun.Çok üzüldüm çünkü benim oğlıumda 3 gündür böyle gerçi bugün biraz daha iyidi ama gece öksürmekden ne kendi uyudu ne beni uyutttu alerjik astım hastası azcık üşütse ateş nefes darlıgı öksürük mahvoluyor cocuk ne kadar dikkatte etsek olmuyor işde.Pencereleri açıp anne nefes alamıyorum diyince cigerim daglanıyor seniş çok iyi anlıyorum.

inşallahhhhhhhhhhhhh inşallah çok kaçırmışsındırrrrrrrrrr cumaya bayram bana ohhh ohhhhh
hoş geldin inşallah hakkınıza hayırlı olan olur

çok geçmiş olsun 33 yaşında bekar erkek kardeşim var 12 ay içinde 5 kalp krizi biğr baypas bir anjıyo stent takıldı .birisi kalp diyince etim kemiğimden ayrılıyor resmen aman dikkat et hele diyetinde doktor kontrolunde yapıyordun degilmi en iyisini yapıyorsun canım dikkat etmek gerekli

günaydın herkeseee
günaydınnnnn

kahvaltınız hazııır
afiyet olsun arkadaşlar

tşk ederiz kahvaltı için bak yeriz karışmam

başka bir takıma geçicem ben herkese iyi zayıflamalar...
hayırdır noldu aniden karar degiştin böyle tabi karar senin yolun açık olsun

En iyisi menuyu toplu yazmak dünkü
Saat 6,30 da kalkoş kahvaltı yapmak istemedim bir nescafe bir zeytin cıktım evden yürüyerek yaklaşık 20 dakka.
Saat 10 gibi ince dilim arası patates evden getirmiştim onu yedim
Saat 3 de bir büyük tabak mercimek corbası bir dilim ekmek burada dışardan öle hafif söylenecek başka şey yok dönerler köfte hamburger bunlarıda yemek istemedim
Saat 9 da akşam yemegi yedim malesef akşam misafirim geldi eve yürüyerekde gelemedim yoldan aldılar evde yemegim vardı ama misafir için idael degili yemek yapım derken 9 oldu 1 tabak un corbası bir kaç çatal makarna bir dilim ekmek digerlerine dokunmadım ama helva istemezmi misafir benim helvam meşurdur ondan bir kaç çatal adım dayanamamadım napım yaaaaaaaa

günaydın kızlarrr geçmişi okudum ama alıntılayamadım çok işim var akşama görüşürüz
çarşıya gidicem kendime ciciler alıcam

canım ablam 5 gündür konuşamıyoruz msn de problemvar annemde çok yogun kaçgündür seni ihmal ettik demi geçmiş olsun aglattın beni sabah sabah rabbim var senin yanında yanlız olurmusun hiç canımsın
ugraşıyorum inşallah açılır

geçmiş olsun kuzularınıza kızlar..off off bu çocuklar hasta olacağına biz olsak keşke.anne kalbi dayanamıyor..

hakkınızda hayırlı olsun.ben bursaya yakınım,güzel bir şehirdir,çok büyük olmaması da avantaj,ama yanlış yönlendirmek istemem tabii.nasip neredeyse insan oraya gidiyor..hayırlısı..

çok geçmiş olsun canım prensesine..Allah acil şifalar versin..ben de mecburen antibiyotik başladım..boğaz ve ateş devam edince..vee balık yapı başladım..okullar başladı malum kalabalık içinde..hem dersi anlaması yüksek olsun hem de hastalıklara karşı savunması
ahahahahaha ben demiştim demiiii siyaahhhhhhh bu kız bu hafta 2 kilo alır demedi deme
ben de dün abarttım akşam da yedim bugün neslinin uygulamasını yapıcam kendime yemin edicem eve gitmeden ve akşam yemicem evde eve gidişim yemeği yapışım 8 i buluyor o saatten sonra yersen sabah moral bozukluğu ve şişlikle agresif olursun şu anki halim gibi çatacak adam arıyorum yahuu

herşeyde vardır bir hayır canım
ben mersindeyim beklerim

anneciğinin çektiklerini düşünemiyorum bile..iyi ki seni onlara bağışlamış rabbim..
geçmiş olsun canım.4 çocukla uğraşmak kolay mı,allah sıhhat versin tez zamanda inşallah..

kardeş ne değerli değil mi,bir ablam göğüs kanseri agresif,birinin stentleri yeni takıldı,yeniden kalp krizi riski yüksek ama dinlenemiyor eşinin kemoterapisi,ışını var.başımızda annemiz yok,yani beterin beteri var,şükürümüz az bile allaha..bugünümüzü aratmasın inşallah..

günaaaayyyydddıııınnnnnnnn
paylaşımlarınızı akşam yapıyorsunuz anladığım kadarı ile ,benim evimde netim yok almayacam da kararlıyım ileri günlerde gerekçesini anlatırım ,iş de bugünlerde yoğun ama sizi ihmall etmez bahireee takipteyim bilin diye söylüyorum biri sizi gözetliyor

canım kızımmm kurban olsun ona teyzesi keşke yanında olsaydım da ben yedirseydim kahvaltısını huzur sapağım
kız allahın sevgili kulusun şehir değiştir tedbili mekanda ferahlık vardır. her memura denk gelmez özelleştirmeden kurum değiştirme inşallah valilik sizi aynı şehirdeki bir kuruma yerleştirmez hakkınızda hayırlısı olsun çocukların için yeniden bir düzen kurmalısın bak bence bu bir şans
sana allahım sabr versin inşallah ben yaşamam bu durumu kadrom çakılı kadro gibi bir şey alternatifim yok yani şehir değiştiremem kullan bu şansı tatlım
kız ağrıyan bir dişe tahammül edilirmi hemen dr gitmelisin onların spreyi var fısfıs ederler ağrıyı birkaç saat alırlar

menün berbat siyahım
nescafe yasssaaakkkk
araları ekmek araları ile yapmıyoruz meyve sebze domates salatalık gibi şeylerle yapıyoruz
sabahları ben gibi kalkamıyorsan ki kendime de kızıyorum simit sade simit yiyoruz ama illa ki yiyoruz
saat 3 teki yediğin çorba güzel
saat 9 da akşam yemeği yemiyoruz ne olursa olsun yemiyoruz ve akşamları hafif geçiştiriyoruz ev halkına hazırladığırmız menüden ertesi gün öğle menüsünü yiyebiliyoruz
benim gibi düzeninizi alt üst ediyorsa çalışma şartları olabildiğince dengeli yiyin
malesef 2 haftalığına öğle iznim kalktı eve gidemiyorum yemekhane yönetiyorum malesef bizim yemekhaneden yemek zorundayım
öğünde şunu yapıyorum
karbonhidrat protein ve vitamin dengesini bozmadan 3 ünden de olacak şekilde besleniyorum
yemeğe inmeden önce yarımsaat kadar önce yarım litre su tüketiyorum
bunlar basit ama önemli tedbirler
kendimize gelelim kızlar
sağlıklı ve düzenli besleniyoruz

evet kızlar menüleri alalım
benim dünki menüm
sabah
simit çay
ara 1 avuç çekirdek
öğle
bezelye ,pirinçli tavuk çorbası 2 çatal bulgur pilavı ekmek yok
ara
1 avuç çekirdek
akşam
1 tabak haşlama fıstık
bizim mersin yöresine aittir bilmeyenler için söyleyeyim taze yer fıstığı tenceerede kabuklu haşlanır sonra tüketilir

2 litre su tükettim

Son düzenleme:
başka bir takıma geçicem ben herkese iyi zayıflamalar...
tatlım cuma bir önceki kilonu sordum ama sen yoktun dedim artık sonraki haftaya..ve defalarca daha fazla paylaşım istedim sanırım onları da görmedin..
yani sandığın gibi ilgisizlik sözkonusu değildi sana karşı..
hayırlısı olsun tatlım..nasıl istersen..sanada iyi zayıflamalar
çok geçmiş olsun canım iyi bak kendine
menünü hiç beğenmedim canım..mercimek çorbası güzel ama diğerleri akşam geç yenmiş sabah bişii yenmemiş nescafe içilmiş..
helvanın tarifini alalım canikomm

menüde yemekhane aşçısı saçmalamıştı biraz
dengelemeye çalıştım
pilavı tattım sadece 2 çatal kadar
tabak olduğu gibi duruyordu
pirinçten karbonhidratımı almıştım vucudun ihtiyacı karşılanmıştı çünkü

Nisaya kahvaltısını yaptırdıktan sonra antibiyotiğini içirmek istedim,""hayıyyy anne öyyyyttmenim içççiiysin ""dedi, çantasına şurubunu kattım, okula götürdüm, öğretmeni da kapıda karşıladı sağolsun, durumu anlattım, biz sohbet ederken nisa araya girdi, ööytmenimm biliyo musuuun ben kustuuummm dedi naz yaparak, yıkıldık gülmekten, öpe öpe doyamadım, el sallayarak ayrıldık. eve geldim mutfağı topladım, makineyi çalıştırdım, yemeği ocağa koydum, yemek pişerken çay demledim, şimdi onu yudumlarken size yazayımd edim, yalnız biz yine vınn kotasına takıldık kızlar, bitmek üzere, ve yeni dolum için daha 10 gün var, malesef 10 gün boyunca azar azar girmek zorundayım.

bu nednele banu eğer müsaiitsen bu hafta spor takibini ve hesaplamasını sen yapabilir msiin? bu arada kzlar lütfen günlük giriş yamayı ihmal etmeyelim , rica edeceğim öptüm herpinizi

secdenur çok üzüldüm, çok çok geçmiş olsun ( gurbetlik zor, hele başka ülkede olmak bambaşka bir duygu olsa gerek (

akrep senin prensese de çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum

bahoooşşşşş aferin bak azmini takdir ettim, demek bebek büyüdü mü diyorlar haaaaaaaa biz sana hamile gibisin deyince sinir oluyorudn inanmıyordun, şimdi o eski fotoğraflarına bir kıyasla kendini bakayım, yıllarca kendine nasıl eziyet etmişsin gör

missdance akrep bir kça gündür foruma giremiyor, bazı problemler oldu okumuşsundur hastaydı, yine de sen bilirsin tabi....
Bunun akreple ne ilgisi var anlamadım

Alır demi kızzzz alır inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Anam dögeydin ne kızıyon el kadar sabıya be .Nescafe bagımlısıyım aslalarımın arasındadır asla aslaaaaaaaaaaaaaaaa sabahlarıda erken kalkarım ama yiyemem yinede metobolizmam için agzıma bişey atarım kahvaltıyı ara ögün gibi yaparım akşam yemeginide napım 7 de cıkıyorum aloış veriş davetsiz misafir yemek derken böyle oldu ne yani 3 de yedigim çorbaylamı yataydım acıyın be bana bu arada ben meyve yiyince acıkıyorum

Teker teker gelin be üzerime ala ala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…