Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bırak tabi kuşum rahat bırak..
dün pazartesi değildi bi kere salıydı canımmmmmm
gece yemelerden uzağızzzzzzzz üzüm de yok sadece yoğurt ayran süt başka yooooookk akşam 8 den sonra yasak hel sana toptan yasakk

canım son cümlen de söylemişsin zaten
Hayırlısı olur inşallah ,Allahım yardım eder inşallah
o zaman düşünmeye üzülmeye gerek yok..yasla sırtını Allaha O ne yaparsa en doğrusunu yapar

lahmacunu seveerim bizim milli yiyeceğimiz pizzamız sevmeyen de yoktur herhalde ama canım kendine bir iyilik yap o zaman yemeklerini yanında götür gerekirse sefer tası yap ayıp olmaz böyle şeyler yediklerime dikkat ediyorum dersin biraz salata gününe göere işte birgün tavuk göğüsü haşla birgün fırında balık yap birgün ne bileyim sebze yemeği yanında makarna pilav al sana öğle menüsü ama hergün hergün olmaz en kötü ihtimal illa söyleyecen dışarıdan çorba söyle salata söyle olmadı ızgara söyle ben 2 haftada bir gün çapkınlığa çıkıyorum aklına ne gelirse ne canım çekerse yiyorum bu kebap turlerinden 2 hafta önce etli ekmek yemiştim çapkınlık günümde mesela bu haftada benim çapkınlık günüm ama çapkınlığa çıkmıyacam canım o kadar da çok çekmiyor ççookk çektiği haftalarda yaparım artık hırsımı o zamana saklıyorum

1 tane de insan doymaz ki 3 tane ehhh işte yedinizmi 2 haftada bir yeyin 6 tane yiyin önümüzdeki 2 hafta sizin nefsinizi tutusun ya da akrep gibi yapın yaptırın kahvaltıda yeyin nasıl fikir

kızlaaar menüler lütfeeenn

beni önden alalım
dün
sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su
1 simit +çay
ara 2 adet yulaflı bisküvi
öğle
yoğurtlu pirinç çorbası
2 adet köfte +çok az kızartma
1 porsiyon makarna
1 salkım üzüm
akşam
hiçbirşey yemedim akşam orucu mesaisi başladıııı
yaklaşık 4 litre su tükettim kızlar akşam yememe konusu dün itibari ile bende açılmıştır akşam yemeyince karnımın kranplarını su ile bastırdım su tüketimi kendiliğinden arttı diyebilirim

akşam yemeyince sabah kahvaltı sonrası geldim açlıktan gözüm dönmesin diye
çok teşekkür ederim şekerim benim
kuşummm gitemedim burdayımm..görünmez olduğum için görünmem o yüzden çıktı sandın
Elma yiyince daha çok acıkıyorum ben :26::26::26::26: çok problemliyim degilmi
yanında yoğurt da ye acıkmaz tok kalırsın şekercik

şşşttt bayramda birlikte yaparız o çapkınlık gününü önce alışverişşşşşşşşş sonra kebapişşşşşşş

nasılsınız bakalım ben dünkü şoku hala atlatamadım yorgunluktan öldüm ama degdi kendime 2 tane pardüse aldım sezonsonunu bekledim seneye yazın ömrüm olursa giyicemm inşallah mazadaki görevliye dedimki eee ben yazakadar zayıflarsan nolacak oda dedi sen buraya gel ben ayarlarım hem niye zayıflıyorsun fizigin süper dedi ay çok sevindimm şu göbek olmaması zayıf gösteriyor herhalde benkendimi hiç öyle görmüyorum amma

dünkü menüm

3 lahmacun,az peynir,3 zeytin,1 ceviz,1 omega3

öğle
domatesli bulgur pilavı,yoğurt,kaymaklı dondurma

ara
1 avuç leblebi,simit,sade soda

akşam
yok

kitap:duy beni sevgili eşim
su:3,5 litre
spor:50 dk yürüyüş

not:lahmacunlar küçük hiç dallanmayın keserim budaklarınızdan heee

Son düzenleme:
canım ablam benim msn hala açılmıyo sabahtan beri ugraşıyorum olmuyo olmuyoo ömeri çagıracam bilgisayara format atıcak inşallah olur faceden konuşuruz eger takıma girersen bu yazıyıda okursan faceyi aç

ohhhh ohhhh olsada yesekkkkkkkkkkkkkkkkkk

Abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv küçükmüş bana laf söyleyene de bak hele

:26::26::26::26::26: Bende şimdi milföy hamurundan yapılmış patatesli börek yiyorum patronum getirdi Valla ben masumum ilşk defa böyle jest yaptı sıcak sıcak yiyin diye yoksa yemezdim yeminleeeeeeeeeeeeeee:26::26::26::26::26:

Abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv küçükmüş bana laf söyleyene de bak hele

sabahları ye gör bakalım laf denirmi sana ama akşamları yediğin sürece halin bu

sabah kral
öğle memur
akşam çoook fakir

işte formül canikom

tabi zayıf olmak istiyosann

canım lahmacunlar süperde yav bukitabın ismide çok güzelmiş sen oku bakalım eger eşin seni duyarsa bende okuyayım

ah birde ben başlaya bilsem şu akşam orucuna yav nebiçim insanım takıma gireli 2 hafta oldu ben hala aynıyım yemege devam ediyorum nezaman durdiye bilcem allahım

sabah 5:30 da kalktım kızlar namaz sonrası giydim eşofmanları yürüyüşe dönüşte patiseriden tost ekmeği aldım tost yaptım evdekilere eşim işe gitmeden yemiş oldu çok hoşuna gitti..kızımla bana paket yaptım iş yeri için kayınbabama hazırladım yesin diye..süpper oldu süper akşam yememek gibisi yokmuş..benim işyerinden eve git yemek yap 8 i buluyor o saatten sonra yersem siyah ve nesli ve aybik gibi şişko olurum demi ama

haa unutmadan akşam yatmadan önce bir kupa sıcak suya elma sirkesi kattım içtim..süpper süpper süpper bayrama 60 olcam süpper

haa unutmadan akşam yatmadan önce bir kupa sıcak suya elma sirkesi kattım içtim..süpper süpper süpper bayrama 60 olcam süpper

sabahları ye gör bakalım laf denirmi sana ama akşamları yediğin sürece halin bu

sabah kral
öğle memur
akşam çoook fakir

işte formül canikom

tabi zayıf olmak istiyosann
Akşam yemezsem ölürüm ben dayanamıyorum napım eskiden burada bir dil çıkarma ikonu vardı bulamadım sen anla

eskiden bende 5 de kalkar cıkardım ama buralar sogudu eriniyorumda artık galiba .Bu arada listen hoşuma gidiyor hem yiyor hem zayıflıyorsun .Ama o son sözlerin bitirdi seni hadi nesli şişko 80 devirmiş benim neren şişko be burda bir dil ikonu daha hayal et bakim aybik bilmiyorum bişey diyemeyecegim ama nesli şişkoooooooooooooooo bak hala gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…