Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar resmi değil ama her an resmileşebilir yine soruşturma geçiriyorum yine iftiradan alıştım artık
kendime savunma hazırlıyorum artık nakavt olmaktan korkuyorlar
her seferinde allahın izni ile ben kazandığım için
önce bir dinlemeyi tercih ettiler daha sonra resmileşebilir
dur bakalım her namazımda beytullahı kuşlar ile koca koca fil ordusuna karşı nasıl koruduysan beni de koru diye dua ediyorum ona inanıyorum
birazdan netleşir durum bilgi veririm ama kızlar bugün fazla giremiyecem
elimdeki dekont fatura muhasebat fişleri falan bunlardan oluşan bir ön savunma hazırlıyorum yine
büyük bir ihtimalle resmileşmez
güler oldum bu halime

haklısın banusultan haftaya spora asılacağım....

akrep33 ( 64,7 / 64,6 / 0,1 / 0,15%)
aybüke07( 69,2 / 68,5 / 0,7 / 1,01%)
genic( 57,5 / / / %)
bahiresemanur( 71,4 /71,2 /0,2 /0,28 %)
rukgus( 81 / / / %)
kelebekcearzum( 74 / / / %)
krakker(76.3 / / / %)
karabiber01( 81 / / / %)
Neslihan( 85 / 85/ / %)
cceylin( 72 /71,800 /0,2 / %0,27)
banusultan( 65,5 / / / %)
secdenur( 72,4 / / / %)
siyah24(78 / 72,2 / 5,8 / / %

İşdeyim dedigin hiç bir şeyi yapacak durumum yok patron gelir eve kaçarım dedim şimdi aradı ilçeye gitmiş kaldım burada

sabah sabahh cokerttin beni siyah gozlerimin acilmasini,gormeni isterdim yani
yuh be kizim nasil verdin bu kadar kiloyu cok kotusun coookkkk
konusma benimle
Kız nesli ölüyorum bennnnnnnn .Hayretsin yani ben san tiyolar verdim anlamadın diyetin ilk haftaları dedim yememi yarıya indirdim dedim eeee siyah azmini cabuk unutmuşsun bakıyorum.Neyse sonra ugraşacam seninle dur sen

yuhhhh yani beni haklı cıkardın ya

kiz hasta oldun iste bak kansiz kalmisindir git baklava felan at agzina
Midem bulanıyor ya emin olmasam hamileyim diyecegim .üşüyorum karnım agrıyor midem bulanıyor.karnım ac canım bişey istemiyor sadece çikolata

siyah sen ne yaptın öyle yaaaaaa ne kadar sürede verdin 5,8 kiloyu?????????

2 hafta oldu ilk hafta takıma gireyimmi dedim yırtıldım akrepden ses çıkmadı bende diyet yapmadım ama dikkjat ettim pazartesi kesinleşince dikkat ettim diyet yaptım.EEE boşuna demedik liste deviren diye demi

akrep33 ( 64,7 / 64,6 / 0,1 / 0,15%)
aybüke07( 69,2 / 68,5 / 0,7 / 1,01%)
genic( 57,5 / / / %)
bahiresemanur( 71,4 /71,2 /0,2 /0,28 %)
rukgus( 81 /80,3 /0,84 %)
kelebekcearzum( 74 / / / %)
krakker(76.3 / / / %)
karabiber01( 81 / / / %)
Neslihan( 85 / 85/ / %)
cceylin( 72 /71,800 /0,2 / %0,27)
banusultan( 65,5 / / / %)
secdenur( 72,4 / / / %)
siyah24(78 / 72,2 / 5,8 / / %

kızlar çok özür dilerim
aranıza gelemiyorum akrebim biliyor sebebini
yan taraftaki iş yerine geldim
kilo bildirimi için
çok yakın bi zamanda tekrar aranızda olcam tabi akrebim beni atmazsa takımdan
çok seviyorumm sizi

2 hafta oldu ilk hafta takıma gireyimmi dedim yırtıldım akrepden ses çıkmadı bende diyet yapmadım ama dikkjat ettim pazartesi kesinleşince dikkat ettim diyet yaptım.EEE boşuna demedik liste deviren diye demi

2 hafta 5,8 kilo valla bravo önünde saygıyla eğiliyorum ve tüyolarnı neler yiyip içtigini sporunu anlatmanı bekliyorum :)

2 hafta 5,8 kilo valla bravo önünde saygıyla eğiliyorum ve tüyolarnı neler yiyip içtigini sporunu anlatmanı bekliyorum :)

tiyo yok diyet listesi yok hatta sporu sadece işi gittim geldim.metobolizma diyelim ama başlka sebeblerde var anlatırım bir ara .Sizin gibi yedim hatta yediklerimi yazdıgımda herkes çok dedi bana

ahh canım üzdün beni yakın olsan gel derdim ama
tatlım önceki ve sonraki kiloların olmayınca listede olmadın anladın şekercik

tamam iste cikolata ye ne duruyon
kizim misafirim var kilo almadigima dua ediyom ben aaaaaa
[/I][/I]

ahh canım üzdün beni yakın olsan gel derdim ama
tatlım önceki ve sonraki kiloların olmayınca listede olmadın anladın şekercik

kaptanım siyah başlangıç 78 ama 2 ye bölünecek. bu arada bulduğum notlara bakabildin mi siyahla ilgili başlangıcı nasıl olacak bana da anlatırsan sevinirim.:2::2:

tamam iste cikolata ye ne duruyon
kizim misafirim var kilo almadigima dua ediyom ben aaaaaa
[/I][/I]

köye gidecem pazara anam zaten anlar kesin hemen haSTALADIN DER kesin eşkili yada keşkek yapmıştır seviyorum gelecegim diye yemezsem beni vurur artık pazar günü kaçamak günü yapacam.öle yagma yok yemezler haftaya inşallah sanırsam galiba 70 olacak orası olmadı 71 çatla sen hala misafir şubu bahane et

Allah' ım sen yardım et arkadaşım alnının akıyla çıkacağına eminim dualarım seninle. Rabbim iyi insalarla karşılaştırsın cümlemizi.

oooooofffffff siyah offf daha kötü olacaksın. sıcak birşeyler iç bol bol su iç sıvı kaybını önle.

Allaha emanet ol şekercim
bu saatlerde yedin kesin almışsındır
ne yapalim guzelim bizimm bunye bu ne yapim yani bunyem iri yariysa alla alla
hem benim boyum uzun kizimmmm
ayy bahaneye bak yahuu
Kına yak nesli hanımmmm ben soracam sana
Allahımmmmm yarına yüzümü kara çıkarma verdir bu gece uykuda şu 3 kiloyu:44::44::44:
3 kilomu hem gece hem uykuda
Ben gidiyorum yatayım sabah erken kalkıyorum biraz uyuyayım valla stres yaptım :18::18::18::18:
Yarına kilo vermezsem bahanem hazır beni siz strese soktunuz bende veremedim
Ben masumum bir kerem

bir bahane dahaaaaaaaaaa

ayy bahaneye bak yahuu

bir bahane dahaaaaaaaaaa

Aloooooooooooo hopppppppppppppppppp sen veridigim kiloyu görmedin heralde dalga geçiyon.ben gülüyom şimdi bu hasta halimle size .Bence sende neslide gidin bir kuyuya atın kendinizi bir sürü laf ettiniz 100 gr vermişler pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ben hastayım hasta olmasan görürdünüz siz

Allahım 7555555555555555 lütfennnnnnnnnnnn:18::18::18::18:

inanmıyorum takıma geldiğinden bu yana kilomu aldın yani
sana ceza bu hafta almıyorum seni
zulaleyim hadi bana inandır gerçekten kilo vermek istediğini ve takıma girmek istediğini

hihh morelin duzeldimi benim kolomla ama siyah aybikin kilolari okadar guzel vermislerki bu hafta benimle ugrasmaya vaktin kalmiyacak onlarla ugrasmaktan

ohhh vallaha ne guzel olur yemesii vah anacigin uzulecek pazarmi dedin hadi yede anacigini uzme guzelim

ayy bahaneye bak yahuu

bir bahane dahaaaaaaaaaa
kiz ne bahanesi trden esimin dayisi geldi sofraya oturuyoz gelin diyet miyet olmaz yemessen bende yemem diyip cikiyor isin icinden ee yemeklerden en alasindan tabii yemesse olmaz
offff efkarliyimm cokk morelim sifir
inanin morel bozuklugundan suan iki tane biber dolmasini goturdum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…