kızlar misafirim gelicek az sonra kahvaltıya..
genic cim gelir şimdi o gecikirse liste halinde bildirin kilolarınızı olurmu..
sabahın köründe aybikin kilosunu öğrendim msj atmış fecii bozuldumama siyahla mutlu olucam inş ve de nesliyle
Eve yürüyerek geldim kızlar yaklaşık 20 dakka yarı yolda yagmura tutuldum ıslak sılak görmelisiniz halimi.Hemen yeşil fasulyem vardı yanına pirinç pilavı ve bol salata yapıp oturduk sofyara yedimmiiiiiiiiiiiiiiievet evet der gibi sesler geliyor kulagıma yimezlerrrrrrr ama ne yalan söyleyim bir tabak fasulye yedim susuz pilavdan dayanamadım 3 yemek kaşıgı aldım salata ile karıştırdım yedim amanin heriff bir israr bir israr gene hastamı oluyon ekmek niye yemiyon demezmi azcıkda tabak sıyırdım ekmek ile.Dedim yorgunum valla klahvemide aşkımm yaptııı ama birde ne olsun öyle süt tosu katmışki gözü çıkmayası gelen geri gönderilmez bizde ayptirrr onuda hüplettim valla masumum herife kızın
Yarın tartı günü sabah tartılacam geldim geldim gelmedim bilin yüzüm yok yada yüzsüzlük edip gelecem lafları yiyecem yede tek tek yedirecem
bayanlar günaydınn bugün çok yogun burası.
geçen haftaki kilom 72, bu hafta 71.800 fark 200 gr
regl oldugum içn mi böyle bilmiyorum moralim çok bozuk!
kilom 72.4 sadece 100 gr
Canım kimsenin kimseye hakkı yok zaten sadece bizim bişey yapmamız için birileinin dürtmesi gerekiyor buradada birbirimizi dürtüyoruz evet 2 haftada çok az bnir kilo bu hemde çok azzzzzzzzohhh agfiyet olsun
benim sana kızmaya hakkım yok 2 haftadır takımdayım 100 gr bile veremedim amma vermiş olsaydım
süpersin canım yaaa darısı başıma
bozma canı şişkinlik gidince fazlasıyla verirsin
abla bende oda yok yaaaaaaaaaa
hamilemisin yoksaaminnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhh
Ben çok kötüyüm millet midem bulanıyor hamileler gibi ögürüyorum
Bak sen sırtımı size dayadım diyon yani kilo nasıl hesaplanıyorduki valla unutmuşum
Son ana kadar sölemeyecegim Çatlaaaa hastayım zaten
kilom 72.4 sadece 100 gr
Kız bu listede gene niye ismim yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk***2. TAKIM 277. ETAP**
akrep33 ( 64,7 / 64,6 / 0,1 / 0,15%)
aybüke07( 69,2 / 68,5 / 0,7 / 1,01%)
genic( 57,5 / / / %)
bahiresemanur( 71,4 / / / %)
rukgus( 81 / / / %)
kelebekcearzum( 74 / / / %)
krakker(76.3 / / / %)
karabiber01( 81 / / / %)
Neslihan( 85 / / / %)
cceylin( 72 / / /%)
banusultan( 65,5 / / / %)
secdenur( 72,4 / / / %)
2. TAKIM TOPLAM YÜZDESİ: %
Çatla söylemiyecem .Bu arada msj attım sana ona bir göz at misafirlerine slm söyle hamilede degilim üşüyorumda dedim.Şimdi güzel bir kahvaltı yapıyonuz siz degilmihamilemisin yoksa
ay söylesene bak açlıktan ölüyorum bende misafir bekliyorum seni okumak geldim tekrardan
Allah canını almasın hemi senin bir hafta bana laf ettin vere vere 100 gr mı verdin sen yedim seni cig cig akreppppppppppppppppp***2. TAKIM 277. ETAP**
akrep33 ( 64,7 / 64,6 / 0,1 / 0,15%)
aybüke07( 69,2 / 68,5 / 0,7 / 1,01%)
genic( 57,5 / / / %)
bahiresemanur( 71,4 / / / %)
rukgus( 81 / / / %)
kelebekcearzum( 74 / / / %)
krakker(76.3 / / / %)
karabiber01( 81 / / / %)
Neslihan( 85 / / / %)
cceylin( 72 / / /%)
banusultan( 65,5 / / / %)
secdenur( 72,4 / / / %)
2. TAKIM TOPLAM YÜZDESİ: %
günaydın arkadaşlar..
kilolarımla yavaş vedalaşacağız galiba bu sefer..
500 gram vermişim.
kilom 65.
haftaya akrepçiğime görüşürüz deyip yanından geçmem lazım..
Bence bozma moralini bende rahatlıkla 2 kilo oynuyor reglide resmen vucudum şişiyor su topluyor:44::44:
aminnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhh
Ben çok kötüyüm millet midem bulanıyor hamileler gibi ögürüyorum
41 kere maaşşalllllllll80 den 65 lere vala süpersin ne kadar sürede verdin
akrep: cuma:50 dk yürüyüş,60 dk dambıllı cardio fitness // c.tesi: 120 dk yürüyüş // p.tesi:60 dk yürüyüş // salı:50 dk yürüyüş // çarşamba: 120 dk yürüyüş
aybuke: cuma *40 DAKİKA yürüyüş
bahire:cuma 60 dk yürüyüş /cumartesi yok /pazar yok /pazartesi 30 dk lesli yürüyüşü+dance /bugün keyfim yerinde süpriiizzz olsuuunnn
arzum:cuma..1 saat yürüyüş//c.tesi..2 saat yürüyüş//pazar..1 saat yürüyüş//p.tesi..1 saat yürüyüş//salı..1 saat yürüyüş//çarşamba..1 saat spor//perşembe..
ceylin :cuma: yok// cumartesi 20 dk yürüyüş // pazar 40 dk yürüyüş // pazartesi 30 dk yürüyüş // salı 30 dk dans // çarşamba 20 dk dans // perşembe 30 dk yürüyüş
banusultan:cuma :40 dakika pilates,60 dakika yürüyüş//cumartesi 90 dakika yürüyüş//pazar 60 dakika yürüyüş//pazartesi 60 dk.yürüyüş//salı 60 dk.yürüyüş//çarşamba 60 dk.yürüyüş//perşembe 60 dakika yürüyüş//
rukgus:cuma
ben kesin dayanamazdım helal olsun.
arzum çok komik yaa gelinler profiterol yaptı diyince inanamadım bi daha okudum herhalde yanlış okudum diee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?