Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

vah vah bencede gormedi yoksa bu kadar gulecegini sanmiyorum tabiyatimi degistirdin kizim cok morelimi bozdun insan bu kadar hemencecik verirmi veren var veremiyen var tobe tobe

Ayssss hala bahanelerin arkasına sıgınıyon yaaaaaaaaaa ben dün yemek için ne kadar direndim biliyonmu heleki benim gibi iştahlı biri için ne kadar zor biliyonmu sennnnnnHala diyor 2 biber dolamsı götürdüm öldürecek bu kız beniiii

vah vah bencede gormedi yoksa bu kadar gulecegini sanmiyorum tabiyatimi degistirdin kizim cok morelimi bozdun insan bu kadar hemencecik verirmi veren var veremiyen var tobe tobe
5 dakkada nazar ettiniz ölüyorum olm bennn

Kızlar daha dün regli olamıyorum dedim ay bir sey dilesem olcaktı demek oluyorum galiba... Tartıldım kilo aynı 74.... Uf ya okadada ugrastiydim bide ustune minik bir gobek cikti yaw uyus oldum listeye ulasamıyorum telefondan giriyorum kim ne verdi bir liste paylasın ayol görem bende

günaydın arkadaşlar..
kilolarımla yavaş vedalaşacağız galiba bu sefer..
500 gram vermişim.
kilom 65.
haftaya akrepçiğime görüşürüz deyip yanından geçmem lazım..
yani varya gelde haftaya verme
Allah canını almasın hemi senin bir hafta bana laf ettin vere vere 100 gr mı verdin sen yedim seni cig cig akreppppppppppppppppp
sen sonuca bak güzelim kim kimden şişko vee laf ettim çünkü iddia halinde olan sendin
41 kere maaşşalllllllll 80 den 65 lere vala süpersin ne kadar sürede verdin
iyide güzelim ben b4 üm ve bende 80 lerden geldim resmen çifte standart uygulanıyo ama pöfff
gıcıkkkk

2 hafta oldu ilk hafta takıma gireyimmi dedim yırtıldım akrepden ses çıkmadı bende diyet yapmadım ama dikkjat ettim pazartesi kesinleşince dikkat ettim diyet yaptım.EEE boşuna demedik liste deviren diye demi
siyah doğruyu söyle ne kullandın..bir zamanlar kullandığın şeymi iyi de onu da spor yapan kullanır bu işi çözmem lazımm

tamam tatlışım benim bekliyorum seni

Allah' ım sen yardım et arkadaşım alnının akıyla çıkacağına eminim dualarım seninle. Rabbim iyi insalarla karşılaştırsın cümlemizi.

.

teşekkürederim genic akreppp sanada seni de alıntı yaptığımı sanıyordum yapmamışım
netleşti ben kendimi rabbimin izni ile akladım suçlu firma çıktı firmaya uyarı yazısı gidecek tekerrür ederse ben mahkemeye verecem hem okulu hem firmayı manevi tazminat davası açacam
kız gülüyorum artık ilk zamanlar kızıyordum artık komiğime gider oldu

tiyo yok diyet listesi yok hatta sporu sadece işi gittim geldim.metobolizma diyelim ama başlka sebeblerde var anlatırım bir ara .Sizin gibi yedim hatta yediklerimi yazdıgımda herkes çok dedi bana
haa işte o sebebi sırala bakemmm
kızım yavaş makineyemi bağladın ne 70i ne 71 i
ya harbiden beynim alışamadı o verilen kilolara
hihh morelin duzeldimi benim kolomla ama siyah aybikin kilolari okadar guzel vermislerki bu hafta benimle ugrasmaya vaktin kalmiyacak onlarla ugrasmaktan

senlen neden uğraşayım canikom bu hafta veremedin haftaya da alırsın ohhh ne güzel..çok mutlu olurum çookkk:118:

aklıma takıldı 2 haftada siyah ki özensiz davranarak 5 kg nasıl verdi çözemedim beni ilgilendirmez kişisel tercih ama arkadaşım şayet diğer arkadaşlar bilir tanıdığım genç bir kız hap kullandı 2 haftada 6 kg verdi hapın ismini hiç sormayın söylemem çünkü karşıyım öyle şeylere acaba sendemi öyle yaptın diye aklıma takılmıyor değil bu arada o kız 3. hafta hastahanelik oldu dr kızmışlar intihar bu demişler kalp kanı normalden 2,5 kat daha fazla pompalıyormuş diğer organlar daha çok çalışıyormuş genç olduğu için önemli bir problem yaşamadı ama orta yaşlarda kalp krizi felç ani ölüm gibi durumlar ortaya çıkabiliyormuş bunun için karşıyım ilaca tavsiye etmem bende verdim 4 ayda verdim ama sağlıkla verdim en büyük servetim o benim hiç kimseye ya da hiç bir şeye değişmem

götürr yarasınnn
yaa nasıl verdi bir bilgin varmı hani eski arkideş olarak bilirsin aynı takımı paylaşmıştınız daha önce ama siyah duymasında
bizlen alakası yok beyaa daha önceden ölüyodun hala bekliyorum söölemeniii

herkesin imtihanı var güzelim ne güzel böyle rahat karşılaman çok hoşuma gitti..Rabbim seninle olsun arkadaşım

akrep33 ( 64,7 / 64,6 / 0,1 / 0,15%)
aybüke07( 69,2 / 68,5 / 0,7 / 1,01%)
genic( 57,5 / 57,9 / -0,4 / -0,70 %)
bahiresemanur( 71,4 /71,2 /0,2 /0,28 %)
rukgus( 81 /80,3 / 0,7 /0,84 %)
kelebekcearzum( 74 / 74 / 0 / 0 %)
krakker(76.3 / / / %)
karabiber01( 81 / 80,1 / 0,9 / 1,11 %)
Neslihan( 85 / 85/ 0 / 0 %)
cceylin( 72 /71,800 /0,2 / %0,27)
banusultan( 65,5 / 65 / 0,5 / 0,76 %)
secdenur( 72,4 / 72,3 / 0,1 / 0,14 %)
siyah24(78 / 72,2 / 5,8 / / %)

siyah senin hesaplamayı yapmıyorum. aslında yaptım ama takım 13 kişi oluyor kaptanım hey duyyyy sesimi napıcazzzzzzz.

allahım ya 2 biber dolması diyor kız neslihan yeme yeme yeme yeme yemeeeeeeee yeme de ver ve spor yap hadi illaki birşey yiyeceksin bir bardak ayran iç güzelim biber dolması nerden çıktı.

olsun bebişim haftaya da dikkat edersin fazla bile vermiş olursun aslında ben senden çok ümitliydim bu hafta menülerin gayet güzeldi haftaya net sonucu görürüz hep beraber........

ohhh şükürler olsun ya rabbim.... böyle olduğuna senin moralinin bozuk olmadığına sevindim cancağızım.

karar takım yönetimine aitse ki öyle olduğunu okudum kesinlikle siyah burada olmalı diyorum ben

***2. TAKIM 277. ETAP**

akrep33 ( 64,7 / 64,6 / 0,1 / 0,15%)
aybüke07( 69,2 / 68,5 / 0,7 / 1,01%)
genic( 57,5 / 57,9 / -0,4 / -0,70 %)
bahiresemanur( 71,4 /71,2 /0,2 /0,28 %)
rukgus( 81 /80,3 / 0,7 /0,84 %)
kelebekcearzum( 74 / 74 / 0 / 0 %)
krakker(76.3 / 76 / 0,3 / 0,39%)
karabiber01( 81 / 80,1 / 0,9 / 1,11 %)
Neslihan( 85 / 85/ 0 / 0 %)
cceylin( 72 /71,800 /0,2 / %0,27)
banusultan( 65,5 / 65 / 0,5 / 0,76 %)
secdenur( 72,4 / 72,3 / 0,1 / 0,14 %)
siyah24(62,5 / 72,2 / -0,06 / -0,09%)

2. TAKIM TOPLAM YÜZDESİ: 0,32%

genic nasılsın canım ya ne zamandır takip ediyorum ama aynı anda topikte bulunamıyoruz

tamam canım 13 te problem yokki zaten
siyah burda
ellerine sağlık

kızlar bu aybiğe var ya arabasızlık yaradı sanırsam 700 gr vermiş gacı akreeepppp aybik diyorum 700 gr vermiş diyorummm

genic nasılsın canım ya ne zamandır takip ediyorum ama aynı anda topikte bulunamıyoruz

bahirecim yazını gördüm ama net takıldı sinir oldum

iyiyim canım ya biraz gribim ama iyiyim şükürler olsun ki. sen nasılsın ne sende biraz can sıkıcı şeyler olmuş ama geçti gitti maşallah. sende ne var ne yok.

tamam canım 13 te problem yokki zaten
siyah burda
ellerine sağlık

rica ederim bitanem.

kızlar bu aybiğe var ya arabasızlık yaradı sanırsam 700 gr vermiş gacı akreeepppp aybik diyorum 700 gr vermiş diyorummm

kız yok o geçen hafta dediya tartının pili bitmiş diye ondan iki hafta da verdi 700 gr mı bir haftada değil unutma..... valla bunları okuyunca bana da kızacak aybik.

akrep: cuma:50 dk yürüyüş,60 dk dambıllı cardio fitness // c.tesi: 120 dk yürüyüş // p.tesi:60 dk yürüyüş // salı:50 dk yürüyüş // çarşamba: 120 dk yürüyüş
aybuke: cuma *40 DAKİKA yürüyüş
bahire:cuma 60 dk yürüyüş /cumartesi yok /pazar yok /pazartesi 30 dk lesli yürüyüşü+dance /salı 45 dk yürüyüş /çarş 45 dk yürüyüş /perşembe 30 dkk yürüyüş /
arzum:cuma..1 saat yürüyüş//c.tesi..2 saat yürüyüş//pazar..1 saat yürüyüş//p.tesi..1 saat yürüyüş//salı..1 saat yürüyüş//çarşamba..1 saat spor//perşembe..
ceylin :cuma: yok// cumartesi 20 dk yürüyüş // pazar 40 dk yürüyüş // pazartesi 30 dk yürüyüş // salı 30 dk dans // çarşamba 20 dk dans
banusultan:cuma :40 dakika pilates,60 dakika yürüyüş//cumartesi 90 dakika yürüyüş//pazar 60 dakika yürüyüş//pazartesi 60 dk.yürüyüş//salı 60 dk.yürüyüş//çarşamba 60 dk.yürüyüş//perşembe 60 dakika yürüyüş//
rukgus:cuma

Son düzenleme:
valla siyah normal girseydin bu hafta takıma zirvedeydi takım bu hafta sende birinciydi. gerçi sen yine birincimizsin ama olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…