Aloooooooooooo hoppppppppppppppppppsen veridigim kiloyu görmedin heralde dalga geçiyon.ben gülüyom şimdi bu hasta halimle size .Bence sende neslide gidin bir kuyuya atın kendinizi bir sürü laf ettiniz 100 gr vermişler pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ben hastayım hasta olmasan görürdünüz siz
Ayssss hala bahanelerin arkasına sıgınıyon yaaaaaaaaaa ben dün yemek için ne kadar direndim biliyonmu heleki benim gibi iştahlı biri için ne kadar zor biliyonmu sennnnnnohhh vallaha ne guzel olur yemesii vah anacigin uzulecek pazarmi dedin hadi yede anacigini uzme guzelim
kiz ne bahanesi trden esimin dayisi geldi sofraya oturuyoz gelin diyet miyet olmaz yemessen bende yemem diyip cikiyor isin icinden ee yemeklerden en alasindan tabii yemesse olmaz
offff efkarliyimm cokk morelim sifir
inanin morel bozuklugundan suan iki tane biber dolmasini goturdum yaa
5 dakkada nazar ettiniz ölüyorum olm bennnvah vah bencede gormedi yoksa bu kadar gulecegini sanmiyorum tabiyatimi degistirdin kizim cok morelimi bozdun insan bu kadar hemencecik verirmi veren var veremiyen var tobe tobe
günaydın arkadaşlar..
kilolarımla yavaş vedalaşacağız galiba bu sefer..
500 gram vermişim.
kilom 65.
haftaya akrepçiğime görüşürüz deyip yanından geçmem lazım..
sen sonuca bak güzelim kim kimden şişko vee laf ettim çünkü iddia halinde olan sendinAllah canını almasın hemi senin bir hafta bana laf ettin vere vere 100 gr mı verdin sen yedim seni cig cig akreppppppppppppppppp
iyide güzelim ben b4 üm ve bende 80 lerden geldim resmen çifte standart uygulanıyo ama pöfff41 kere maaşşalllllllll80 den 65 lere vala süpersin ne kadar sürede verdin
gıcıkkkksağol arkadaşım..aslında yavaş verdim,başlarda her hafta 1-2 kilo gitti ama önceki kilom olan 65 e gelince çok zorlaştı.vücudu ikna edemedim altına inmeye..aralık 2010 da katıldım takıma.2 senedir buralardayım.akreple ikimiz demirbaşı olduk takımın,gitmeye niyetimiz yok baksana..akrep 50 lileri görünce helva yapacağım hayrına..
***2. TAKIM 277. ETAP**
akrep33 ( 64,7 / 64,6 / 0,1 / 0,15%)
aybüke07( 69,2 / 68,5 / 0,7 / 1,01%)
genic( 57,5 / / / %)
bahiresemanur( 71,4 / / / %)
rukgus( 81 / / / %)
kelebekcearzum( 74 / / / %)
krakker(76.3 / / / %)
karabiber01( 81 / / / %)
Neslihan( 85 / / / %)
cceylin( 72 / / /%)
banusultan( 65,5 / / / %)
secdenur( 72,4 / / / %)
siyah24(78 / 72,2 / 5,8 / / % )gerisini hesaplayamıyorum
Ben çok kötüyüm ya donuyorummmmmmm
2. TAKIM TOPLAM YÜZDESİ: %
siyah doğruyu söyle ne kullandın..bir zamanlar kullandığın şeymi iyi de onu da spor yapan kullanır bu işi çözmem lazımm2 hafta oldu ilk hafta takıma gireyimmi dedim yırtıldım akrepden ses çıkmadı bende diyet yapmadım ama dikkjat ettim pazartesi kesinleşince dikkat ettim diyet yaptım.EEE boşuna demedik liste deviren diye demi
genic( 57,5 / / / %)
bahiresemanur( 71,4 /71,2 /0,2 /0,28 %)
rukgus( 81 /80,3 /0,84 %)
kelebekcearzum( 74 / / / %)
krakker(76.3 / / / %)
karabiber01( 81 / / / %)
Neslihan( 85 / 85/ / %)
cceylin( 72 /71,800 /0,2 / %0,27)
banusultan( 65,5 / / / %)
secdenur( 72,4 / / / %)
siyah24(78 / 72,2 / 5,8 / / %
tamam tatlışım benim bekliyorum senikızlar çok özür dilerim
aranıza gelemiyorum akrebim biliyor sebebini
yan taraftaki iş yerine geldim
kilo bildirimi için
çok yakın bi zamanda tekrar aranızda olcam tabi akrebim beni atmazsa takımdan
çok seviyorumm sizi
Allah' ım sen yardım et arkadaşım alnının akıyla çıkacağına eminim dualarım seninle. Rabbim iyi insalarla karşılaştırsın cümlemizi.
.
haa işte o sebebi sırala bakemmmtiyo yok diyet listesi yok hatta sporu sadece işi gittim geldim.metobolizma diyelim ama başlka sebeblerde var anlatırım bir ara .Sizin gibi yedim hatta yediklerimi yazdıgımda herkes çok dedi bana
kızım yavaş makineyemi bağladın ne 70i ne 71 iköye gidecem pazara anam zaten anlar kesin hemen haSTALADIN DER kesin eşkili yada keşkek yapmıştır seviyorum gelecegim diye yemezsem beni vurur artık pazar günü kaçamak günü yapacam.öle yagma yok yemezler haftaya inşallah sanırsam galiba 70 olacak orası olmadı 71 çatla sen hala misafir şubu bahane et
ya harbiden beynim alışamadı o verilen kilolaraAloooooooooooo hoppppppppppppppppppsen veridigim kiloyu görmedin heralde dalga geçiyon.ben gülüyom şimdi bu hasta halimle size .Bence sende neslide gidin bir kuyuya atın kendinizi bir sürü laf ettiniz 100 gr vermişler pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ben hastayım hasta olmasan görürdünüz siz
hihh morelin duzeldimi benim kolomla ama siyah aybikin kilolari okadar guzel vermislerki bu hafta benimle ugrasmaya vaktin kalmiyacak onlarla ugrasmaktan
Kızlar baskülün fotosunumu çekiyorsunuz yoksa ciddi olmazsınız ben çekmedim ama
ohhh vallaha ne guzel olur yemesii vah anacigin uzulecek pazarmi dedin hadi yede anacigini uzme guzelim
kiz ne bahanesi trden esimin dayisi geldi sofraya oturuyoz gelin diyet miyet olmaz yemessen bende yemem diyip cikiyor isin icinden ee yemeklerden en alasindan tabii yemesse olmaz
yaa nasıl verdi bir bilgin varmı hani eski arkideş olarak bilirsin aynı takımı paylaşmıştınız daha önce ama siyah duymasındavah vah bencede gormedi yoksa bu kadar gulecegini sanmiyorum tabiyatimi degistirdin kizim cok morelimi bozdun insan bu kadar hemencecik verirmi veren var veremiyen var tobe tobe
bizlen alakası yok beyaa daha önceden ölüyodun hala bekliyorum söölemeniiiAyssss hala bahanelerin arkasına sıgınıyon yaaaaaaaaaa ben dün yemek için ne kadar direndim biliyonmu heleki benim gibi iştahlı biri için ne kadar zor biliyonmu sennnnnnHala diyor 2 biber dolamsı götürdüm öldürecek bu kız beniiii
5 dakkada nazar ettiniz ölüyorum olm bennn
teşekkürederim genic akreppp sanada seni de alıntı yaptığımı sanıyordum yapmamışım
netleşti ben kendimi rabbimin izni ile akladım suçlu firma çıktı firmaya uyarı yazısı gidecek tekerrür ederse ben mahkemeye verecem hem okulu hem firmayı manevi tazminat davası açacam
kız gülüyorum artık ilk zamanlar kızıyordum artık komiğime gider oldu
ohhh vallaha ne guzel olur yemesii vah anacigin uzulecek pazarmi dedin hadi yede anacigini uzme guzelim
Kızlar daha dün regli olamıyorum dedim ay bir sey dilesem olcaktı demek oluyorum galiba... Tartıldım kilo aynı 74.... Uf ya okadada ugrastiydim bide ustune minik bir gobek cikti yaw uyus oldum listeye ulasamıyorum telefondan giriyorum kim ne verdi bir liste paylasın ayol görem bende
teşekkürederim genic akreppp sanada seni de alıntı yaptığımı sanıyordum yapmamışım
netleşti ben kendimi rabbimin izni ile akladım suçlu firma çıktı firmaya uyarı yazısı gidecek tekerrür ederse ben mahkemeye verecem hem okulu hem firmayı manevi tazminat davası açacam
kız gülüyorum artık ilk zamanlar kızıyordum artık komiğime gider oldu
genic( 57,5 / 57,9 / -0,4 / -0,70 %)
rukgus( 81 /80,3 / 0,7 /0,84 %)
kelebekcearzum( 74 / 74 / 0 / 0 %)
krakker(76.3 / / / %)
karabiber01( 81 / 80,1 / 0,9 / 1,11 %)
Neslihan( 85 / 85/ 0 / 0 %)
banusultan( 65,5 / 65 / 0,5 / 0,76 %)
secdenur( 72,4 / 72,3 / 0,1 / 0,14 %)
siyah24(78 / 72,2 / 5,8 / / %)
siyah senin hesaplamayı yapmıyorum. aslında yaptım ama takım 13 kişi oluyor kaptanım hey duyyyy sesimi napıcazzzzzzz.
genic( 57,5 / 57,9 / -0,4 / -0,70 %)
rukgus( 81 /80,3 / 0,7 /0,84 %)
kelebekcearzum( 74 / 74 / 0 / 0 %)
krakker(76.3 / / / %)
karabiber01( 81 / 80,1 / 0,9 / 1,11 %)
Neslihan( 85 / 85/ 0 / 0 %)
banusultan( 65,5 / 65 / 0,5 / 0,76 %)
secdenur( 72,4 / 72,3 / 0,1 / 0,14 %)
siyah24(78 / 72,2 / 5,8 / / %)
siyah senin hesaplamayı yapmıyorum. aslında yaptım ama takım 13 kişi oluyor kaptanım hey duyyyy sesimi napıcazzzzzzz.
genic nasılsın canım ya ne zamandır takip ediyorum ama aynı anda topikte bulunamıyoruz
tamam canım 13 te problem yokki zaten
siyah burda
ellerine sağlık
kızlar bu aybiğe var ya arabasızlık yaradı sanırsam 700 gr vermiş gacı
akreeepppp aybik diyorum 700 gr vermiş diyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?