Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

çok teşekkür ederim banusultan, inşallah güzel bir süreç ve sonunda da mutlu bir evlilik olur...

amiin canım

Evetttt kızlar o kadar üzgünümki anlatamam şu an .Şu dizkalifiye listesine bakayım dedim ben ne zaman gelmişim ne zaman çıkmışım neden çıkmışım geri dönmek üzere beni kim ayırmış ve yaşanılan bu sürecden neden benim haberim yok diye
Hemen damladım 14, takıma tek tek araştırdım sayfaları saatlerdir oradayım birde ne görüm nesli kaptan hemen buradan yazacaktım nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sen kaptansın benim bunlardan neden haberim yok diye((Bu arada kızlar aynı muhgabbet eskidende çaktırmayın ben kilo veriyorum nesli gene aynı havalarda ya kilo veremiyor ya aynı kalıyor akrep başka takımda gelip nesli bize takıma destek veriyor aynı terane yani nesli hanımmmmmmm))Biraz daha ilerleyim dedim danggggggggggggg evet hatırlamak istemedigim bir dönem resmen hatıralarımdan silmişim.Bir boş gebelik geçirdim cocuk özlemim o kadar cok gen resmen kürtaj oldum kürtaj esnasında bir sorundan bahsetmişlerdi ama kafam hiç almamıştı aradan 6 ay çok hatırlamıyorum geçti geçmedi kanamalar ve rahatsızlıklar başladı en son doktor kanser demişti bu dönemlerime denk gelmişti zor 6 aylık bir sürecti tedaviye devam ediyorum bünye tedsaviye cevap vermiyor tahliller altüst cıkıyordu kanser ama yinede ümit var diyip duruyorlardı birden tedavi esnasında kontrolumde kistin çok büyüdügünü ki alışagelmiş birşey olmadıgını ( çünkü sürekli kontrol altında idim) Hemen amaliyat olmam gerektigini amaliyat sonrası için hiç bir şeye söz veremiyeceklerini.Grekirse içerdeki hasara göre rahmimin alınacagını bundan dolayı ailemden eşimde imza alınması gerektigi vs .Ani bişey oldugu için ne kızlara haber vermemişim onların neden geldigime dair merak ettikleri yazıları rahatsızlıgımdan haberleri oldugu için merakları katlanmış en sonudada geri gelmek üzere ayrıldı yazmışlar.Amaliyat zor bir amaliyattı rahim alınmadı ama tüpümün teki alınmıştı çıkan tümorler kizler temiz çıkmıştı sebeb bu işde
Bu arada ne kadar üzülmüşüm ne kadar canım yanmış.Babamdan bahsetmişim onun katarak amaliyatından .Kızlar babam vefat etti biliyormusunuz 2011 de benden 3 yaş küçük erkek kardeşim kalp krizi geçirdi onun bay pss ını ankarada yaptırıp geldim aradan 3 ay geçmedi annem bir kaza sonucu sakat kaldı ayak amamen kırıktı ve tutması imkansızdı onun amaliyatını trabzonda yaptırdım getirdim evleri müsait olmadıgı için ve evin tek ve en büyügü ben oldugum için bütün yükü sırtıma almak zorunda kaldım sürecdede eşim destegini esirgemedi.Anneme trabzon kemik hastanesinde kardeşimin eşi ile 45 gün baktık sonrasında benim evde 2 ay kadar baktım babam ve annem bende kaldı babam evi yaptırdı annemin yaşayabilecegi şekilde tam anamı eve yerleştirdik 1 ay olmamışdı babamın ölüm haberini aldım kalp krizi ve kurtulamamışdı (hala aklıma geldiginde cıldıracak gibi oluyorum bu yükün altından kalkamıyorum ya babam hiç yokmuş gibi davranacagım yada bu günleri hiç unutamayacaktım babam hiç olmamış gibi yaşamaya başladım hiç babam yok ölmedi olmayan biri ölmez degilmi.Ardından annemin sakat ayagı kardeşim offffffffffffffffffffffffffffffffff kardeşim babama dayanamadı tekrar bir kalp krizi geçirdi onuda erzurumda tekrardan anjiyo yaptırdım 1 senede 5 kalp krizi bir baypas bekar 35 yaşında düşünün. Ardından bende bir hastalık çıktı 80 lerden 59 lara düştüm 1 ayda neredeyse ardında toparlamaya başadım ve aranızdayım.hayat hikayem çok karmakarışık bazen nasıl hayatta kaldıgıma hala nasıl direndigime hayret ediyorum.Sonra kalk ayagı sen güçlüsün herkes senden mededt umarken bunu yapmaz diyip silkeleniyorum silekelenemedigimdede dagılıyorum böyle işde
Bugün çok kötüyüm belki görev ama içimde allah kahretsin keşke diskalifiye olmasaydı bende şimdi seneler önce geriye gitmeseydim amalyatımı babamı hayatımı bir kere gözler önüne döktü silmek istedigim tüm kötü olayları.
Biliyormusunuz o amaliyattan önce bir kez hamile kalabildim ve oda düştü şimdi artık cesaretim yok.Şimdi babamamı cocugamı of neyse görüşürüz hadi millet

Olmadıgını ne biliyorsun beeeee pazar köydeydim anne faktörü var

ahh ahh o anneler bende cumartesi annemdeydim neler yapmış neler sırf hamur işi tabiki yedim o koca bogazımı tutamadım
kızlar tadını çıkarın annelerinizin,ne deseler,ne isteseler üzmeden yapın..benim anneciğim de sağolsaydı da ben 100 kilo olsaydım..ahh ahhh.

canım,hislerimiz karşılıklı..

bazen tüm zorluklar bir kaç aya sıkışıp,içinden çıkılmaz büyüklüğe ulaşıyor.tek başına herkesi ayakta tutmaya çalışıyorsun,yıpransan da sevdiklerin için umursamıyorsun..sınav arkadaşım bunlar,sabır ve yine de allaha şükrü bırakmamak elimizden gelen.beterin beteri yok mu sanki,bir dolu hem de..bazen dağılacaksın,bazen dağılan sen değil mişsin gibi kahkahalar atacaksın.çektiklerin bunlarla sınırlı kalır inşallah,kaderinin hep iyilik getireceği bölüme gelmiş olmanı diliyorum siyahçım..

siyahcım geriye dönüp bunları düşünme lütfen, rabbim bazı zamanlarda bizi sınıyor işte, herkesin kendine göre binbir türlü derdi var ama önemli olan burda bir nebze de olsa yaşadıklaırmızı unutup birbirimize destek vermek. burdan ayrı kalma lütfen, bizimle ol ki kafam dağılsın.

canım benim herşey üstüste gelmiş ne büyük imtihana girmişsin böyle..
Allaha hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş..

geçmiş olsun diyelim sana siyahım benzer şeyler bende atlattım o zamanlar bu aybik bebek emziriyordu sütü kesilmesin üzülmesin diye sakladık bazı gerçekleri erkeek kardeşim de askerdeydi kafası bizde kalmasın diye sakladım dağıtım iznine geldiğinde diyabetten ötürü şekeri düzene sokmak için babamın hastahanede yattığını söyledik beynine kan gitmediğini damarlarının tıkalı olduğunu her an kalp krizi geçirebileceğini ve bu krizi geçirmeden önce kalpten by pass olmazsa atlatamıyacağını söylemedim
offff
çook şükür biz kazasız belasız o süreçleri atlattık aradan 2 yıl geçince aybik gerçekleri öğrendi ablllaaa baak böyle böyleymişşş dedi eee dedim sakince durumu öyle zaten yeni bir durum değil bu ama ben yeni öğreniyorrruummm diye şaşkın üzgün
allah nasip ederse şubatta adağımı kesecem kızlar şükür bugünlerime
rabbim bazen bizleri sınıyor galiba sabrımızı şükrümüzü isyan etmemek lazım tevekkül siyah ondan geldik ona dönecez bacımm bol bol yasin oku hem onlar için hem kendin için için rahatlar özellikle sabaha karşı okursan güne huzurlu başlarsın
rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah

siyahcım yaşadıkların çok üzüzü ve rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın bir daha. hadi bakalım paylaşıma devam.....

bahirecim ve aybik sizlere de çok geçmiş olsun.

Eskiye bakmak istemiyorum yazdıklarımlada ilgili yorum yapmayın öyle canım sıkılmıştıki yazdım pişmanmıyım evet bu kadar güçsüz olmamalıydım
Arkadaşların gurupdasın demesi yeterli inşallah kaptanın çabasını boşa çıkarmam ve onu kilosunu geçerim

SABAH:
Çökelik:15 gr :32,7 KALORİ
Ekmek :25 gr :59 KALORİ
zeytin 1 adet:8 KLORİ
ÖGLEN YOK (ara ögün şekilinde )
1 elma :60 kalori
2 adet grisini 44 kalori
şekersiz çay 2 2 kalori ü
nectcafe 5 adet ikisi bir arada ama kendim yapıyorum süt tozunu ya hiç yada az koyuyorum
180 kalori
AKŞAM
Henüz işdeyim ama yiyecegim net
Taze fasulye porsiyon 250 kalori
Haşlama makarna yag yok :50 gr 195 kalori
Karışık salataorsiyon:180 kalori
Yogurt:50 gr:34 kalori
Ekmek:25 gr:59 kalori
Toplamda :1103,7 kalori
Aslında 1200 tamalıyacaktım böyle denemek istiyorum yavaş yavaş zorlamadan ama dün annem çok zorladı akrebin dedigine geldim neredeyse o yüzden bugün dikkat etmeye çalışıyorum
Bunu nasıl tartacaksınız demeyin minik bir mutfak tartım var cok önceleri almıştım.Kalori hesabınıda daha önce kontrol ettigim siteden alıyorum dikkatini çekene özelden atabilirim.
Sabah 20 dakika yürüdüm
Akşama işe eger yagmur yagmaz ise yürüyerek 20 dakka gitmeyi planlıyorum
Bu yazdıklarımı not aldım evde grem bile geçmemesini istiyorum inşallah yanılmam

Son düzenleme:
böyle gıcık birini bırakmamak için çabaladığıma inanamıyorum yaw

ben kalori hesabına takılmaktan yana değilim aslında..sağlıklı gıdalarla ve belli ölçülere dikkat ederek de gayet güzel verilir.
ama nasıl hesapladığını da çok merak ettim tam soracaktım ayrıntı vermişsin bana yazarsan sevinirim

burda çok fena yağmur yağıyor ve ben işyerinde mahsur kaldım

Bunu özellikle yazdım çünkü bir kaç arkadaş düzensiz yedigim halde neden kilo verdi diye yorumlar yapmıştı.Genel olarak düşünürsek yedigimizin kalori miktarına göre bu iş olmuyormu biraz detaya ineyim dedim

Sabahten beri buradad öyle eşim şimdi almaya geldi baktım yagmur kesilmiş yürüyerek gelecegim dedim 20 dakka aldıkjlarımı en azından vereyim cumaya kadar kim bilir belki size inat arayada -1 kiloda koyarım

Akrepppppppppppppppppppppppppp nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Buralarda bir link vardı önce hüplet sonra gümlet diye onu bulamadım yardımcı olsanıza .Grubada atın arkadaşlar baksınlar baya güzel bilgiler vardı

siyah çizelgeni değiştirsene sen 78 değilsin bebişim.

aslında kalori hesabı da mantıklı geliyor kulağa sonuçta ne canın isterse ölçüsünde yiyeceksin hadi bana da at bende bir bakayım.

burada da bir serinlik var ama gün içinde nemden mi neden çok sıcaktı fakat şimdi müthiş güzel serin hava. şöyleee akşam balkonda bir keyif yapayım serin serinnnnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…