Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

tamaammm ya da atsammı link düşüniimm önce
siyah çizelgeni değiştirsene sen 78 değilsin bebişim.
kuşum o akreple uğraşaktan çizelge aklınamı geliyor sanki
aslında kalori hesabı da mantıklı geliyor kulağa sonuçta ne canın isterse ölçüsünde yiyeceksin hadi bana da at bende bir bakayım.

dimi bir ara kalori ayarı yaparaktan vermiştim ama işte hayatının geri kalanını aynı ayarda yapamıyosunkii.
ben şu an bakıyorum ama üyelik istiyor siyaahhhhh gece vakti şimdi üyemi olcam ben başka sitelere

burada da bir serinlik var ama gün içinde nemden mi neden çok sıcaktı fakat şimdi müthiş güzel serin hava. şöyleee akşam balkonda bir keyif yapayım serin serinnnnn.
burda şakır şakır ağdı yağmur ve birden serinledi hava
bugün üşüdüm yarım kollu t-shırtle
yarın uzun kollu giyicem..
Şöyle bir geçmişii okudum genic ve siyahın kalmasına çok sevindimm

evet canım aynen

vayy arkadaş yaa hala kalori hesaplma konusunda bir ilerleme sağlayamadım gerizekalı olduğumdan şüphelenmeye başladım iyice

siyah çizelgeni değiştirsene sen 78 değilsin bebişim.
Degilmi aklıma bile gelmedi ben kafana 72 yapayım hemen kendimi 200 gramda kendime hediye olsun

aslında kalori hesabı da mantıklı geliyor kulağa sonuçta ne canın isterse ölçüsünde yiyeceksin hadi bana da at bende bir bakayım.
Yaz bir yere bir hesapla bak ne yemişsin ne yememişsin bazen farkediyon çok yemişsin bazen az site güzel atarım özelden

siyahcım ben de istiyorum kalori hesabınııı :)
Timam canım hemen

Şöyle bir geçmişii okudum genic ve siyahın kalmasına çok sevindimm
Emin ol bizde sizinle kaldığımız için çok sevindik

Ya hakketten gıcıksın ben bulamadım at bakalım kızlarda baksın ne hayınlık ediyon bakayım .Sana inat yapacam cizelgemi 200 gr da kendime hediye verecegim 72 yazacagım inşallah 1 kiloda gider cumaya 71 görürüm sende çatla patlaaaaaaa

vayy arkadaş yaa hala kalori hesaplma konusunda bir ilerleme sağlayamadım gerizekalı olduğumdan şüphelenmeye başladım iyice

Bende zorlanmıştım başta ama harika bir site

günaydın

bizim pc iyice saçmalamaya başladı 30 dakikadır size ulaşmaya çalışıyorum

haftasonu format atılıcak giremeyebilirim haberiniz olsun

günaydın herkeseee:)

iş yerindeki yoğunluğumuz büyük ölçüde geçti şu birkaç gün rahat olacagız inşallah.

yalnız... size akıl danışmak istedigin bir konu var. ben kendimi çok yorgun, halsiz hissediyorum yaklaşık 1 aydır... orda burda uyuyakalıyorum,eskiden çok koştururdum nerden baksanız günün 15 saati dışarda bişeylerle ugraş halinde olurdum. işten çıkar kurslara giderdim. acaba doktora gitmem gerekir mi? ne yapmalıyım? doktora gidince de ben kendimi çok yorgun hissediyorum mu diyecegim:) bilemedim.

Öncelikle mevsimsel diyelim bu aralar herkesde özellikle kadınlarda çok oluyor sonbaharda ve ilk baharda .Ama sende yogun ise mutlaka bir git troitlerine baktır.Bende bundan yakınıyordum çok kiloda alınca acaba troitlerdemi bişey var dedim yinediyet yapıp kilo verince troitten olmadıgına inandım kaldım gitmedim .Ama genede bir git kontrollerini yaptır bence

Bu nesli nerede göreniniz varmı gene kayıplarda kesin yiyordur kız nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii neredesin bak neler geldi başımıza ortalıkda yoksun hem şu cizelgeme bakta azcık motive olm
Akrepcim aha çizelgem kapak olsun sana

gunaydin.....

bune ya ne olmus dun geceden beri gecmisi okuyorum ancak bitti
ortalik iyice karismis ama cok uzuldum cok bu nasil bir ortamdir yarabbim nasil bir bagdir ben cozemedim cozen varsa bana bir ara anlatsin
insan sadece sanal ortamda taniyip konusan birisi icin bu kadar uzulurmu bilmem
siyahin yazdiklarina bir taraftan agladim
puskuutun birakmasina ve akrepin zor duruma dusmesine birtaraftan
bu nedir ya dagildik vallaha ha
birgun gelmedim ortaligi karistirmissiniz haa :))

ama sonuc acikcasi uzucu puskuutun gitmesi zor bir durum butun cuma yarismacilari icin cok hakki var cok

canım tiroidlerime bakıldı 3-4 ay öncebir sorun yoktu ama bu son 1 aydır acayip yorgun ve halsizim

Sen tart yiyeceksin degilmi şimdi.Kilo çizelgesine baktımda şimdi ben senin hesef kilonun bile aşagısındayım ye anam yeeee bol bol yeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…