tamaammm ya da atsammı link düşüniimm önceAkrepppppppppppppppppppppppppp nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Buralarda bir link vardı önce hüplet sonra gümlet diye onu bulamadım yardımcı olsanıza .Grubada atın arkadaşlar baksınlar baya güzel bilgiler vardı
kuşum o akreple uğraşaktan çizelge aklınamı geliyor sankisiyah çizelgeni değiştirsene sen 78 değilsin bebişim.
aslında kalori hesabı da mantıklı geliyor kulağa sonuçta ne canın isterse ölçüsünde yiyeceksin hadi bana da at bende bir bakayım.
burda şakır şakır ağdı yağmur ve birden serinledi havaburada da bir serinlik var ama gün içinde nemden mi neden çok sıcaktı fakat şimdi müthiş güzel serin hava. şöyleee akşam balkonda bir keyif yapayım serin serinnnnn.
Şöyle bir geçmişii okudum genic ve siyahın kalmasına çok sevindimm
Degilmi aklıma bile gelmedi ben kafana 72 yapayım hemen kendimi 200 gramda kendime hediye olsunsiyah çizelgeni değiştirsene sen 78 değilsin bebişim.
Yaz bir yere bir hesapla bak ne yemişsin ne yememişsin bazen farkediyon çok yemişsin bazen az site güzel atarım özeldenaslında kalori hesabı da mantıklı geliyor kulağa sonuçta ne canın isterse ölçüsünde yiyeceksin hadi bana da at bende bir bakayım.
Timam canım hemensiyahcım ben de istiyorum kalori hesabınııı :)
Emin ol bizde sizinle kaldığımız için çok sevindikŞöyle bir geçmişii okudum genic ve siyahın kalmasına çok sevindimm
Ya hakketten gıcıksın ben bulamadım at bakalım kızlarda baksın ne hayınlık ediyon bakayım .Sana inat yapacam cizelgemi 200 gr da kendime hediye verecegim 72 yazacagım inşallah 1 kiloda gider cumaya 71 görürüm sende çatla patlaaaaaaatamaammm ya da atsammı link düşüniimm önce
kuşum o akreple uğraşaktan çizelge aklınamı geliyor sanki
dimi bir ara kalori ayarı yaparaktan vermiştim ama işte hayatının geri kalanını aynı ayarda yapamıyosunkii.
ben şu an bakıyorum ama üyelik istiyor siyaahhhhh gece vakti şimdi üyemi olcam ben başka sitelere
vayy arkadaş yaa hala kalori hesaplma konusunda bir ilerleme sağlayamadımgerizekalı olduğumdan şüphelenmeye başladım iyice
Şöyle bir geçmişii okudum genic ve siyahın kalmasına çok sevindimm
En nefret ettim şeydir zaten bir ögrenemedim format atmayı yakında sinirden onuda elime alacamgünaydın
bizim pc iyice saçmalamaya başladı 30 dakikadır size ulaşmaya çalışıyorum
haftasonu format atılıcak giremeyebilirim haberiniz olsun
Canım genic değil o bendim
Öncelikle mevsimsel diyelim bu aralar herkesde özellikle kadınlarda çok oluyor sonbaharda ve ilk baharda .Ama sende yogun ise mutlaka bir git troitlerine baktır.Bende bundan yakınıyordum çok kiloda alınca acaba troitlerdemi bişey var dedim yinediyet yapıp kilo verince troitten olmadıgına inandım kaldım gitmedim .Ama genede bir git kontrollerini yaptır bencegünaydın herkeseee:)
iş yerindeki yoğunluğumuz büyük ölçüde geçti şu birkaç gün rahat olacagız inşallah.
yalnız... size akıl danışmak istedigin bir konu var. ben kendimi çok yorgun, halsiz hissediyorum yaklaşık 1 aydır... orda burda uyuyakalıyorum,eskiden çok koştururdum nerden baksanız günün 15 saati dışarda bişeylerle ugraş halinde olurdum. işten çıkar kurslara giderdim. acaba doktora gitmem gerekir mi? ne yapmalıyım? doktora gidince de ben kendimi çok yorgun hissediyorum mu diyecegim:) bilemedim.
Nesliiiiiiiiiiiiiiiii gelmişşşşşşşşşşşşşşşş gel kız şişkooooo seniiiii
kiz geldim geldim amaninaksam tart yaptim dayima kizlar yememk icin omrumden omur gitti sabah kalktigimla suan tabagimda
Öncelikle mevsimsel diyelim bu aralar herkesde özellikle kadınlarda çok oluyor sonbaharda ve ilk baharda .Ama sende yogun ise mutlaka bir git troitlerine baktır.Bende bundan yakınıyordum çok kiloda alınca acaba troitlerdemi bişey var dedim yinediyet yapıp kilo verince troitten olmadıgına inandım kaldım gitmedim .Ama genede bir git kontrollerini yaptır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?