Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

negüzel senşimdi çok heyecanlısındır güzel heyecanlar bunlar inşallah istedigin kiloya ulaşırsın fıstık gibi bir gelin olursun
boyunkaç şekercik merak ettim hani boyun uzunsa kilolu durmuyorsundur

ben beyaz tenliyim utanınca kıpkırmızı olurum :26: çok sinir bozucu birdurum
ah ben seninkilola biryetişebilsem

Olmadıgını ne biliyorsun beeeee pazar köydeydim anne faktörü var

ahh ahh o anneler bende cumartesi annemdeydim neler yapmış neler sırf hamur işi tabiki yedim o koca bogazımı tutamadım

canım ben de bildigimden değil, az önce neden tartışma çıkmış diye konuyu okurken bu 11. maddeyi gördüm. arada takıma gidip gelmem de kuralı bildigimden değil, arkadaşlarım neler yapıyor, ben de motivasyonumu kaybetmeyeyim diye.

canım evet çok heycanlıyım gerçekten, bazen elimi nereye koyacagımı, kimin yüzüne bakmayacagımı nerde güleceğimi filan bilemeyip saçmalıyorum. boyum kısa canım 1.61

selam şekerler..
geçmişe ve paylaşıma bir göz attım,bilgi eksikliğinden biraz karmaşa yaşanmış...
bundan sonra tüm üyeler paylaşım alanına ve yarışma kurallarına göz atıp,bilgilerini güncellerse iyi olur.

oo takımda gelin adayımız varmış.hayırlı olsun ceylincim,allah güzel, huzurlu bir yuva kurmayı nasip etsin..
yaza kadar incecik olacaksın inşallah..

kizlara cok üzüldüm ben ama biz bir takımız ve bu böyle kalacak... Ayrıca cceylin heyecan var sende süper... Sen boşver takma biz hala rakibiz unutma...

tatlı üzme kendini ve ne özrü lütfen yapma..ben de uğrayamadım senin de uğrayamadığın ana gelmiş işte..
canımı sıkan da tuz biber olan bizim takım olması..
ve sonradan gelip körük mahiyetinde bişiler yazanlara yazmamak için de zor tutuyorum kendimi sanki tek problem benmişim gibi

yazacaksın tabii..
tatlım bayrama kadar 60 lı rakamları görürsün inş. olucak canım yüksek tut moralini

ben de dün akşam yaşadım o şoku ve 11. maddenin içeriğini tamamen farklı bilen ben diskalifiye listesinde bakıyorum bizden kimse yok inan anlatamam dün geceme yansıdı ve sabaha süzgeçte can sıkıntısı kaldı o da elenip gidicek inş..sıkıntılar var neden var çözüm bulabilmemiz için aşabilmemiz için var..

kızlar menüler lütfen beni önden alalım
cuma
sabah
simit çay
ara
yulaflı bisküvi 1 tane
öğle
arabaşı çorbası
pilav
bezelye yemeği
ayran
akşam
hiçbirşeyyyy
cumartesi
geç kalktım kahvaltı ile öğle birleşti
karnabahar kızartması ,biber kızartması ,patates kızartması
ikindi
kalan 2 karnabahar ağacı
akşam
batırıkkkkkkk
pazar
karnabahar kızartması
biber kızartması ,patetes kızartması
sabah öğle karışık
akşam birşeyyy yoookkk
pazartesi sabah
karnabahar kızartması
ara
yulaflı bisküvi 1 tane
öğle
bulgur çorbası
pilav
etli kereviz yemeği
ayran
akşama birşey yemiyeceeemmm
her öğünde kahvaltıdan önce 2 bardak su içildi
2,5 litre su tüketildi

orta boy bir kanıbaharım vardı onu bitirdim
malum öğlenleri okulda kalmak zorundayım akşama da yemiyorum yemeyince yapmıyorum da
dolayısı ile karnıbaharı bozmadan tükkettim ben kızartmasından başka türlü yiyemem de karnıbaharın
biraz haşlanan karnıbahar ağaçlarını önce yumurtaya sonra galeta ununa batırıp kızartırız inanın tavuk snitzel gibi tadı enfesss oluyor dışı çıtır çıtır

Olmadıgını ne biliyorsun beeeee pazar köydeydim anne faktörü var
işte bu da aldığım en güzel habeerr
özel mesajına bir bakı versen
baktım canım ve ekledim sabah seni
tatlım takıma/takımlara temelli geri dönmekten bahsediliyorziyaretten değil..

işte benim akıllıbıdığım ve moral kaynağım

haşlayıp önce yumurtaya sonra galeta ununa batırılan karnıbahar yağlanmış fırın tepsisine dizilir istenilen kıvamda pişirilir..
hem daha nefis hem daha hafif olur
tabii sen benim rakibem olaraktan kızarmaya devam edebilirsin

haşlanan karnıbaharın üstüne bol maydonoz ve biraz da ufalanmış ceviz serpilip salata niyetine de yenilebilir.

kızlar ceylin siyah üzüldüm canlarım
ama takım içi paylaşımlarınız sürsün
rakip olmaya devam

ahhh ne kadar güzel heyecanlandır onlar.....

haftasonum resmen kışla geçti benim gıcıklığıma edergibi bugün hava güzel tüm bir haftasonu yağmurluydu
kapalı bir hava içim kararmıştı
haftasonu böyle olsaydı ya
neyse
çamaşırlarım yıkandı
bir kısmı ütülendi
yorganlarımın yüzleri yıkandı
işlerin bir kısmı bugüne kaydı
iş yapasımda gelmedi o havada
bütün bir haftanın yorgunluğu da vardı
dinlendim bir güzeeel ooohhhh
şimdi bugün yapacaklarım yorganlar kaplanacak 2 yorgann çarşaflar ütülenip kaldırılacak pantolonlarım bitti
gömleklerim de bunlarda seyyar gardorobıma kaldırılacak
o kaaaa
30 dk alır almaz
akrep: cuma:
aybuke: cuma
bahire:cuma:25 dk yürüyüş +yarım saat dance //cumartesi tembelliiimm // pazar 20 dk yürüyüşşş //pazartesi //
arzum:cuma:60 dk yürüyüş//
ceylin :cuma:
banusultan:cuma :yok//
rukgus:cuma:
siyah:cuma:20 dakika
neslihan:cuma:
genic:cuma:

kızlar az önce amir kastını aşarak emr etti
....hanım kilo vermeyi durudurunuz
öldüm ya gülmekten ama wc de tabiki onu görünce oluyorum nedense
-neden böyle gerekçesiz maksadını aşan sizi ve kurumu ilgilendirmeyen konuda emr ediyorsunuz özel hayatın korunması ilkesi gereği ....
- diğer memur arkadaş askeerden geldi 9 kg vermiş sizde aynı şekilde bana iki gün sonra bu memurlara ne yapıyorsunuz derlerse ben ne diyecem ....
adama böyle yapasım geldi ya

akşam hiçbirşey yemeden nasıl duruyorsun canım ben yapamıyorum bir türlü...

tamam akrepcim o zaman yanlış anlaşılma olmasın takıma geri dönüş amaçlı değildi benim yazmalarım gelip arkadaşlarımın halini hatrını filan sordum sadece. dedigim gibi zaten diyet yapamazdım, daha önce bahsettigim gibi rahatsızlıklar geçirdim. aslında püsküte yazmayı düşündüm ama sanırım onun da sıkıntıları var, oğlum ameliyat olacak filşan demiş. (köpeği hasta galiba) siyahın da dedigi gibi en azından birer otomatik mesaj gönderilseydi biz de durumdan haberdar olsaydık ne iyi olurdu. yada bu durumun istisnaları ve/ veya geri dönüşü olmayan bir yol olmamalı diye düşünüyorum...

kızlar ceylin siyah üzüldüm canlarım
ama takım içi paylaşımlarınız sürsün
rakip olmaya devam

ben yazmaya devam edecegim canım, siz bıkmadgınız süreceee

ahhh ne kadar güzel heyecanlandır onlar.....

bu aşamalar bu kadar heycanlı geçtiyse, kız isteme faslını düşünemiyorum napıcammmm:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…