Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hosgeldin anacim valla ben burda oturuyorum evde is dolu

valla yesin dimi bende oyle dedim ye bacim ye dedim ohh kalori olsun ne diyelimm

ceylinim yorgunluk için kan şeker dengene birde kansızlık varmı ona baktır canım genelde yorgunluk hissi bu ikisinden oluyor..

akrebim bekledim gelmedin önce karataycı arkadaşlara günaydın dedigin için geçikdin bende kaçtım. anacım nasıl takım kaptanızsın önce takım

Son düzenleme:
Ceylin vallka benim bacım beceriksiz bunuda beceremez diyet zaten onun harcı degil kila alır gelir kesin bu sonra napım vaktim yoktu açıktım t den misafirlerim geldi vss vss

kiz ben sana demedimmi sus diye aaaa
gerci sesi yok kac dakkadir borekleri goturuyorr

omega3 kullan canım..
ben marinkap olan markayı kullanıyorum çok faydasını gördüm..özellikle yorgunluk ve unutkanlığa çok faydalı ve kalbe ve kilo vermeyi kolaylaştırıyor..

kiz geldim geldim amaninaksam tart yaptim dayima kizlar yememk icin omrumden omur gitti sabah kalktigimla suan tabagimda

AHAHAHA hepsini bitir sen bugün

ay ben de tam senin patron artık börek getirmiyormu dicektim
oo bayılırım tarta dur bekle geliyorumm

oooo hoş geldin şekercim
ayy evet yaa elimizde değnekle kız yok ne değneği yaptığımız sporlarla burdaki gençlere taş çıkartırız o zaman ajda feğnekmi kullanıyor sankii

bu gacının yüzü kiloluyken daha güzelmiş amaa
nesli yer senle birlikte hem dee
yok ya kiloluyken daha guzelmis
aynen
Ceylin vallka benim bacım beceriksiz bunuda beceremez diyet zaten onun harcı degil kila alır gelir kesin bu sonra napım vaktim yoktu açıktım t den misafirlerim geldi vss vss

ye ye akreeeeeppp ye

yakın olsa yerdimmm

akrebim bekledim gelmedin önce karataycı arkadaşlara günaydın dedigin için geçikdin bende kaçtım. anacım nasıl takım kaptanızsın önce takım
işte bunu bilemedin şekercik..
öncelik takımımdır her zaman..önce takıma günaydın dedim
sonra kahvaltı yaptım..açlıktan gözüm döndü..
sonra geçmişe baktım
kiz ben sana demedimmi sus diye aaaa
gerci sesi yok kac dakkadir borekleri goturuyorr

bencede çok sessiz kesin yiyor börekleri

birileri tarti sevdiginimi soyledi valla suan tepsi onumde bekliyorum guzelim bana bakip duruyorlar inanki

kızlar ben geçmişe birgittim tam gittim birsürü alıntı yaptım o rada kardeşim aradı 1 saat konuştuk sonra kızım hepsini silmiş

siyahcım çok zor günler geçirmişsin çok güçlü birkadınsın rabbim kimseye çekemeyecegi dert vermesin bundan sonrası senin için hep güzel olsun inşallah

ceylin cim boyun kısa sayılmaz şekerim bende 1.68.

teşekkürler akrebim

banucum küçük kızın nasıl yav biraz bahset bebek özledim valla

kızlar ben şimdi alış verişe gidiyorum yarın 14 kişi yemekli misafirim var gelince kocaya yemek yapıcam onu işe yollayınca görüşürüz hııı buarada fırsat bulursam sahile yürüyüşe gidicem

omega 3 de markasını arattım çıkmadı akrepcim acaba yazım yanlışı mı oldu
baktım hemen:marincap canım..

sana kolay gelsin şekercik

Yemedim işde börekleri eşim geldi ona sattım kendimede mercimek corbası söyledim bir dilim cavdar ekmegi ile yedim kavtımı yapamamıştım sabah sadece bir zeytin bir dilim cavdar ekmegi yemiştim yanıma getiridim nouda becerip yiyemedim ara ögün yaparım bende
Ben sizin gibi iradesizmiyim sözüm kime bilirsiniz
Sesim gitti çünkü eski şirketimden çagırdılar gel geri diye onların verdigi bölümü ben istemedim vardiyalı ne gecemn ne gündüzüm belli oglumu haftada bir bile göremiyordum istedigim bölüme ise bakan istiyolar torpil yani dedim en büyük torpilim allah başkada yok oda belliki sizin işinize yaramıyo ortalık gerildi Napım şu cenemi bir tutamıyorum Anlaşılan kaldım bu işde sigortasız 3 kuruş paraya mmaşımıda vermedi patron eeee ne demişler allah kerim buluruz inşallah bir yol
Sizler naptınız bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…