senin niyetin belli bir keren bacım şimdiden önünü açıyorsunanladim valla bakalim beznde 12 sinde yolcuyum artik siyahin dedigi gibi alirmiyim verirmiyim bilmem
Anam ye sende kurtul bizde ben satatım börekleri ben senmiyim sankibirileri tarti sevdiginimi soyledi valla suan tepsi onumde bekliyorum guzelim bana bakip duruyorlar inanki
neler neler yaptık kilo verenler yerinde sayıp hatta tart yiyerek kilo alnlar benim gibi kilo verip alıp sonradan bunlara inat verenler koş koşşşş.Hoş geldin:13:günaydın kızlar
geçmişi okuyam bir dün neler yapmışsınız
Anam en bodiginiz benmiyimceylin cim boyun kısa sayılmaz şekerim bende 1.68.
hay Allah yaa kötü olmuş... ama umud kaybetmemek lazım Allah büyüktür siyahcım. devlet memuru musun?Yemedim işde börekleri eşim geldi ona sattım kendimede mercimek corbası söyledim bir dilim cavdar ekmegi ile yedim kavtımı yapamamıştım sabah sadece bir zeytin bir dilim cavdar ekmegi yemiştim yanıma getiridim nouda becerip yiyemedim ara ögün yaparım bende
Ben sizin gibi iradesizmiyim sözüm kime bilirsiniz
Sesim gitti çünkü eski şirketimden çagırdılar gel geri diye onların verdigi bölümü ben istemedim vardiyalı ne gecemn ne gündüzüm belli oglumu haftada bir bile göremiyordum istedigim bölüme ise bakan istiyolar torpil yani dedim en büyük torpilim allah başkada yok oda belliki sizin işinize yaramıyo ortalık gerildiNapım şu cenemi bir tutamıyorum Anlaşılan kaldım bu işde sigortasız 3 kuruş paraya mmaşımıda vermedi patron eeee ne demişler allah kerim buluruz inşallah bir yol
Sizler naptınız bakayım
Anam en bodiginiz benmiyim1,59
Yok hayatım ne devlet memuru ben müşteri temsilciligi yaptım 3 sene uzman oluyordum 2 aya bir sorun çıktı istifa ettim şiödi gecici olarak maddi olarak bir sorun çıkmasın diye bir shay Allah yaa kötü olmuş... ama umud kaybetmemek lazım Allah büyüktür siyahcım. devlet memuru musun?
herkese merhaba arkadaşlar, internet bağlantım yok malum, bu hafta çok az girebileceğim yine. bu nedenle sizleri çok özlüyorum, akrep deli sanmasa beni ona ara ara mesaj atıp takılmak istiyorum ama akli dengemden şüphe edebilir diye atamıyorum(
ben 1,72 boyundayım,her ne kadar çevrem sen 1,75 varsın dese de 1,72 yim
omega3 kullan canım..
ben marinkap olan markayı kullanıyorum çok faydasını gördüm..özellikle yorgunluk ve unutkanlığa çok faydalı ve kalbe ve kilo vermeyi kolaylaştırıyor..
AHAHAHA hepsini bitir sen bugün
doktor tavsiyesi mi akrep ?
herkese merhaba arkadaşlar, internet bağlantım yok malum, bu hafta çok az girebileceğim yine. bu nedenle sizleri çok özlüyorum, akrep deli sanmasa beni ona ara ara mesaj atıp takılmak istiyorum ama akli dengemden şüphe edebilir diye atamıyorum(
SABAH
1 Dilim çavdar ekmegi: 55 kalori
3 zeytin:24 kalori
ARA
Ülker altınbaşak yulaflı kepekli 1tane:20 kalori
Nestle parmak çikolata bir parça:21 kalori
ÖĞLEN
Bir tabak kırmızı mercimek çorbası:183 kalori ben 200 den hesaplamak istiyorum
1 dilim çavdar ekmeği:55 kalori
ARA
AKŞAM(kesinlikle bozmayacagım dün gibi)
Bir porsiyon ıspanak yemeği:203 kalori
Bir dilim çavdar ekmeği:55 kalori
Yoğurt 100 gr:68 kalori
ARA
Kahve toplamı:180 kalori
Toplamda :1121
Toplamı gene az oldu 1200 olmasını isiyordum sabah kahvaltım çok zayıf begenmedim
Sabah işe 20 dakka yürüyüş işden eve 20 dakika yürüyüş
bende de var mesaj hakkıbana dün sarumsakla alakalı msj attığı gibişaşırdım meğer msj bedavaymışşş
ben de yatm bugünün hesabını ama işyerinde kaldı sabah yazarım artıkımSABAH
1 Dilim çavdar ekmegi: 55 kalori
3 zeytin:24 kalori
ARA
Nestle parmak çikolata bir parça:21 kalori
ÖĞLEN
1 dilim çavdar ekmeği:55 kalori
ARA
AKŞAM(kesinlikle bozmayacagım dün gibi)
Bir porsiyon ıspanak yemeği:203 kalori
Bir dilim çavdar ekmeği:55 kalori
Yoğurt 100 gr:68 kalori
ARA
Kahve toplamı:180 kalori
Toplamda :1121
Toplamı gene az oldu 1200 olmasını isiyordum sabah kahvaltım çok zayıf begenmedim
Sabah işe 20 dakka yürüyüş işden eve 20 dakika yürüyüş
slm hayirli aksamlar ben geldim valla bugun arkadastaydik gittik yedik ictik felan iste ya didiklemeyin
bugunku menu:
sabah iki dilim tart
bir kahve
oglen bir tost iki bardak cay
ikindi domatesli biber birde pogaca biberi pogacanin uzerine koyup afiyetle yedim
aksam bir kasik kisir (bakin altini ciziyorum bir kasik tadina bakmak amaclis limonu tuzu nasil olmus diye yani)
biraz oncede iki yudum muz oglandan kaldida agzima attim
iste bu kadar yap bakim siyah kalori hesabini kac cikacak benim gecen en fazla 1250 kalori almam lazimmis zayiflamam icin
bugun samimi arkadasimin randevusu vardi akapunkturda beraber basladik cunku gitti 8 yerine batimislar igneyi 20 dakka beklemis iste birde diyet listesi vermis yap diye bu ne lan diyo burda yiyecek birsey yok ben acmi kalacam diye amanin banada verecek mi simdi dedim ya ne yapsak tuhh yapacak birsey mecbur uyacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?