Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

[1) Nescafe 2si 1 arada 4 paket 240 KALORİ
[2] Çavdarlı Ekmek 5 DİLİM 275 KALORİ
[3] Çökelek 15 GRAM 32.7 KALORİ
[4] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68 KALORİ
[5] Ispanakyemeği 1 PORSİYON 206 KALORİ
[6] Kırmızı Mercimek Çorbası 2 PORSİYON 366 KALORİ
[7] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24 KALORİ
[8] Altınbaşak kepekli bisküvi 4 adet 72KALORİ
Toplamda 1283 kalori dikkat etiysenin içtigim kahve 1 ögünlük yemek kadar kalorisi çok kahveme kıyamıyorum bitince sadece kahve içecegim 100 gr mı 175 kalori ediyor neredeyse 100 kalori bana kalıyor herşeye aklım kesdide sade kahvede kalori neden olur bunu anlamadım bilen varsa yazsın banaaaaaaaaaa:26::26::26::26:
SABAH
3 dilim cavdar ekmek 100 gr çökelek 3 zeytin aralarda kepekli büskivi 2 adet nescafe
ÖĞLEN
1 Dilim çavdar ekmeği 1 porsiyon mercimek çorbası arada cahve ve bir adet kepekli bisküvi
AKŞAM
1 Dilim çavdar ekmegi 1 porsiyon mercimek çorbası yogurt arada cahve ve bir adet kepekli bisküvi
Şimdiye kadar bozmadım inşallah akşama yine bu şekilde kapatırım dünde kaçamak yoktu
Duydunmu nesli hanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ha bu arada dün 20 dakka işe geldim 20 dakka eve gittim
Bugün yine 20 dakka işe geliş ve kısmetse 20 dakka eve dönüş olacak

selam kızlar bakıyorum da kelebekcim arzucum yok sanırım yoğun, bahirecimde öyle bende öyle bu durumda iyiki siyah varrrrrrrrrrrr

NESCAFE ÖYLE CANIM
onun yerine çay iç su iç soda iç canım..
evet ben de şaşırdım bugün seni görmesem bilgisayarın ayarlarında bişi var diye düşünecektim geliyorum gidiyorum kimsecikler yok

NESCAFE ÖYLE CANIM
onun yerine çay iç su iç soda iç canım..
evet ben de şaşırdım bugün seni görmesem bilgisayarın ayarlarında bişi var diye düşünecektim geliyorum gidiyorum kimsecikler yok
olmaz suda sevmiyorum sodada ben cafe içecem yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kızlar alıntı yapmaya çalıştım ama yapmıyor ne oldu anlamadım, çok teşekkür ederim merak etmişsiniz beni. valla hala kötüyüm iş yeriyle ev çok uzak, servisle eve dönmeyi bekliyrum akşam iyice bi dinlenmem lazım

Evet güzel bir dinlen uzat şöyle ayaklarını sıcakda bir çay biraz toparlarsın

olmaz suda sevmiyorum sodada ben cafe içecem yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
OLUR OLUR BAL GİBİ OLUUR

iyice dinlen canım..şööle sıcak sıcak iç bişiler naneli çorba iç..yağlat kendini iyice yat sıcacık terlet kendini sabah daha iyi olucaksın inş.

kızlar yoğun bir gündü evet geçmiş olsun bana anladığım kadarı ile herkes için bereketli bir gündü
inş haftaya bu kadar olmayacak

kızlar 276. etap birincisi rakgus'u tebrik ediyorum paylaşım alanına başarı hikayesini yazarsa seviniriz

Hayirli aksamlar kizlar cok yorgunum cok inanin su mesaji yazaak bile halim yok
kusura bakmayin bugun gelemedim misafiri gezdirmekle mesgulduk

menum

sabah bir tost
5 zeytin
iki bardak cay

oglen dort kasik corba eriste corbasiydi yanliz
izgarada yagsiz kiyma salata

gecmisi okudum kizlar ama inanin suan onumde bir sepet durulecek kiyafet var oyuzden cevap veremiyom siyah ve akrep yine herzamanki gibi bana satasmislar ama onlarla ugrasak bile halim yok sadece duymuyorumm

Günaydın kızlar
Bugün iyi bir başlayış degildi dün berbat bir gün geçirdim patronumla atıştık işden ayrılacagımı kendisine hemen bir eleman bulmasını söyledim
Bu sinirle yazmaya bile utandıgım bir sürü şey yedim( Yazsamoha dersiniz).Sabah belki 71,5 dur dedim ama ne göreyim 72,200 lavaboya cıkamadım belki bugün dikkat edersem yarına bir kaç gıram veririm .Akrep nesli valla çok sinirliyim sakın üzerime gelmeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

2. TAKIM
Yeni kural gereği diskalifiye edildikleri halde, bilgi paylaşımı sonrasında yarışmaya katılımlarına devam kararı verdiğimiz siyah24 ve cceylin hakkında bilgi aktarıyorum:
Üyelerinizden siyah24 için bilgi aktarıyorum.
cceylin üyemizin yarışmaya katılma tarih ve kilosu: 27 Haziran 2008 / 64,6 kg
siyah24 üyemizin yarışmaya katılma tarih ve kilosu: 23 Kasım 2007 / 75 kg

Şimdi burada yazılana göre bizim kilo nasıl hesaplanacak ben anlamadım akrep hanımmmm açıklama bekliyoruz

iç anadolu bölgesinde yaşıyorum kızlar buraya mersinin kışı geldi dün yazlık penye üzerine ceket giydim üşütüp hastalanıyordum nerdeyse ki allahtan iş yerdinde elektirikli ocak var üsüttürmedim kendimi bugün kazak yün cekete geçtim altımda inciden 250 tl ye aldığım karda giymeme özelliği olduğunu bilmeden aldığım geçenseneden beri dolapta yer kaplayan botum var .geçensene karda giydim topukları 2 haftada derileri çıktı faturası ile beraber aldığım yere götürdüm neyse fabrikaya gidecek bu dediler nere giderse gitsin kardeşim dedim ben giyerim o kadar para vermişim önüme gelenede bak o kadaar para verdim bu hale geldi diye de reklamınızı yaparım dedim neyse aldılar fab geri göndermişler fab bu işin uzmanlrının raporu bu bot karda giyilmiş adam bunu dediğinde kala kaldım evet dedim karda giydim kar suyu değdi yani dedi evet dolayısı ile değmiştir olmaz mış efendim kar suyu falan değmeyecekmiş beyefendi dedim ben bunu alırken söylemediniz yazın sıcağında da giyemem bunu ne zaman giymeliyim bu raporu tutan bilir kişiye bir soruversen herşeyi bilen karakter bunu da bilsin ben bilemedim dedim adam da güldü valla neyse bila ücret botlar tamir oldu geldi ööyyle dolap bekliyor şimdi bahar havası giydim yeniden bakalım topuklarındaki deriler çıkıvermezse yine artık marka bot çizme almaya korkar oldum o kadar para verdim fosss çıktı
neslihan yazlık kışlık ayırmadım haftasonu ayrılacak anacım benim eve kadar yardıma geliversen nesli bana yardım ettt nesli bananaaaaa yarddıııımmmm etttttf

senin hakkını yiyen birisi iyi olamaz sen sigortam yapılmıyor dediğinde başka bir işe bak canım diye yazacaktım da aranıza girmek istemedim hayırlısı olsun ama sigorta önemli siyah sigortasız çalışma sigortalı çalışırsan maaşı alacağın gün de belli olur
kız sen çok nazlı çıktın haaa

bence buraya katıldığınız kilolarınızla devam ediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…